Tukholman poliisi: ”Tilanne katastrofaalinen-emme selviä ilman lisäapua”

12

Kuvakaappaus 2017-03-07 16-52-59

 

Viimeisten kolmen päivän aikana Tukholmassa on murhattu viisi henkilöä. Ollettikin, että kaikki niin murhatut kuin murhaajat ovat kolmansista maista tulleita ns. maahanmuuttajia tai sotaa ja vainoa paenneita niin poliisi piti tänään lehdistötilaisuuden, jossa valaistiin asioita.

Tilanne Tukholmassa on poliisin mukaan katastrofaalinen. Poliisilla on tällä hetkellä tutkinnan alla avoimina juttuina 47 murhaa ja 57 murhan yritystä. Kuluvan vuoden aikana reilussa parissa kuukaudessa on Tukholmassa tapahtunut 17 ampumistapausta, joissa on kuollut 7 henkeä. Tähän päälle muut erilaiset vakavat väkivaltarikokset.

Tukholman poliisi on laittanut sisäministeriöön hätäapupyynnön, sillä poliisi tarvii nyt lisää miehistöä, muuten se ei selviä tilanteesta. Rikospoliisi ei yksinkertaisesti enää selviä tilanteesta tällä miehityksellä, sama tilanne järjestyspuolella.

KOMMENTTI: Näin siis pikkuhiljaa yhteiskunta rapautuu. Poliisi ei käytännössä voi enää mitään tietyillä alueilla, poliisi ei uskalla mennä tilanteisiin silloin kun vastassa on uusruotsalaisia. Poliisi pitää kyllä rauhallisilla alueilla polkupyörien valoratsioita, mutta kun puhutaan vakavasta yhteiskuntarauhaa horjuttavasta väkivaltarikollisuudesta, poliisi ei uskalla puuttua.

38 thoughts on “Tukholman poliisi: ”Tilanne katastrofaalinen-emme selviä ilman lisäapua”

 1. Höpöhöpö! Ruåtsissa ei ole mitään hätää ja sillä selvä! Onko asia ymmärretty vai pitääkö A.Stubin laittaa twiitti vahvistukseksi?

  Ps: Jos ahistaa niin dialogi paikallisen nuorison kanssa helpottaa tilannetta! (kaffee ja bullaa tarjoillaan monikulttuurisen kansainkodin piikkiin kuten hyviin tapoihin kuuluu)

  -Juttelemalla ja suvaitsemalla asiat selviää-

  1. No ei mitään hätää uusruotsalaisilla.Suomeen kyllä pääsee vapaasti tulemaan.Taja pohjoisessa on täysin auki ilman valvontaa.

 2. jos paavo aikaa riittää sekä intoa,selvittäisitkö ruotsissa vuoden 2000-2016 poltettujen autojen määrän.noin muutaman sadan auton tarkkuudella.on menossa pieni keissi,mutta en itse osaa oikein nettiä käyttää,josta tietoni saisin.

 3. Joo ja ainakin Tanskan vastaisella rajalla henkilökortit vilkaistaan pikaisesti mutta auta armias luoja jos sulla sattuu olemaan hieman suurempi kuorma (esim.200pakkia kaljaa ja 50 pulloa viinaa ) alkoholia autossa niin tuntus et virkavallalta suistuu koko maailma radaltaan….tehdään kotietsinnät vähintään 10henkilön voimalla ja esitetään varmasti kaikille naapureille tyyliin et nyt napattiin kunnon konna , viedään puhelin moneksi kuukaudeksi, lyödään koppiin 24h ja sokerina pohjalla 4 rikskrim-tutkijaa tulee seuraavana aamuna (sunnuntai) ottamaan valokuvat,dna ja sormenjäljet. Lopputulos on syyttämättäjättämis-päätös ja se, että juomat joutuu RUOTSIN TULLVERKET toimittamaan Malmösta Tukholmaan. Mietin tässä hieman ironisesti että kuinkahan paljon koko tää mainitsemani härdelli valtiolle maksoi….mun arvio on 200000-300000kruunua.

  1. Serkku totes Ruottissa että kovan tuomion saa jos pontikan keitosta jää kiinni. Hyvää ainetta kuiteski, Parempaa kuin halpa viina. Kummallista että väkivaltarikollinen tai pedo voi päästä pienemmällä tuomiolla kuin joku ponunkeittäjä tai myyjä. Ei jummarra.

   1. Asiahan on aivan yksinkertainen: pontikankeittäjä ja -myyjä varastavat valtiolta verorahaa, jotka heidän pitäisi pulittaa ostaessaan Alkon tai Systembolagetin ylihintaista viinaa. Ylihintaista se on juuri siksi, että suurin osa hinnasta on veroa. Pontikankeittäjä ja -myyjä ovat siis Pahoja Ihmisiä, sillä varastaminen on aina tahallista ja siksi tuomittavaa toimintaa; valtiolta varastaminen on sitä aivan erityisesti!!

    Väkivaltarikokset ovat sen sijaan lieviä rikoksia, koska ihmisenhän voi vaikka tappaa vahingossa. Pedofiilikin on todellisuudessa uhri, koska ei mahda mitään kieroutuneille haluilleen, joita Sexpot ja SETAt käyvät varmaan peruskouluissakin selittelemässä lapsille täysin normaalina seksuaalikäyttäytymisenä. Niinpä väkivalta- ja seksuaalirikolliset ovatkin vain Väärinymmärrettyjä Ihmisiä, jotka rangaistuksen sijasta tarvitsevat vierihoitoa, rintaruokintaa ja pillua.

 4. Ehkä poliisin pitäisi pyytää apua kautjen valvomiseen ja järjestyksen palauttamiseen juuri niiltä tahoilta joita se on tähän asti moittinut ja tuominnun ”kiihoittamisesta kansanryhmää vastaan”. Juuri ne ihmiset ovat yhteiskunnan selkäranka kun tulee tiukka tilanne. Juuri ne ihmiset ovat se tuki ja turja johon hmot, lesbot ja ”maitokahvinjuojat” turvautuvat koska eivät itse pysty puolustautumaan.

  Olisiko poliisin aika ottaa sormi pois perseestä ja oikeasti ymmärtää kuka on vihollinen ja kuka ystävä?

  1. Ainakin se partiokaverin ja/tai musulmaanin sormi…oman voi pitää jos haluu…:)

  2. Suomihan se on sen puolustuksen hoitanut tähänkin asti paitti nykyinen ongelma tuli Tanskanmaalta päin

 5. Tulijat antavat uudelle kotimaalleen oman leimansa joka näkyy. Stockmann, Gutzeit, Sinebrychoff, Fazer, von Julin, Mannerheim ja monet muut maahanmuuttajat ja taustaiset ovat antaneet oman panoksensa Suomelle. Nykyisin tulee väkeä joka siivoaa, tekee kepakkoa tai jotain yhtä hyödyllistä ”safkaa”. Lisäksi on saapunut raksaväki ja rikolliset, sekä ulkomaalaiset sosiaalipummit. Jossain vaiheessa on Suomessa tehty jotain tosi pahasti väärin, kun on annettu homman lipsua käsistä. Massatyöttömyyden ja kasvavan velallisuuden aikana haalitaan tarpeetonta väkeä Suomeen lisäämään valtiontalouden alijäämää, rikollisuutta, asuntopulaa ja köyhyyttä. Kaikki tämä on jostain syystä rikkautta osalle kansasta. Kiitti vi****i!

  1. Miksi maahanmuutto ei suuntaudu maihin joissa ei ole sosiaaliturvaa Thaimaakin ottaa vaan sen verran mitä tarvii teurastajia kananjalostus laitoksissa jateurastamoissa

 6. ”Poliisi ei käytännössä voi enää mitään tietyillä alueilla”
  Kauheaa on se että mainitsemasi ”tietyillä alueilla” tarkoittanee jo nyt Tukholmaa ja huomenna koko Ruotsia. Nyt olisi Suomen suljettava ensimmäisenä Ruotsin raja, ainakin tuloliikenteeltä.

 7. Nyt puuttuu uutisesta linkkejä. TIedän, mitä ovat, mutta itse linkkasin tämän artikkelin toiselle sivustolle. Vaatisi linkkejä!
  Ihan vain toim.huom!

 8. Eli Ruotsi on jo joutunut samaan tilanteeseen jossa mm. Lähi-Idän maat ovat. Poliisi ei pysty selvittämään rikoksia eikä ylläpitämään järjestystä.
  Tilalle tulevat klaanit ja jengit jotka elävät kuin elo pellossa.

  1. Kyllä. Tätä asiaa on pidettävä jatkuvasti ihmisten mielissä ettei ongelmien ydin ja alkusyy pääse unohtumaan. Myös RUÅTSALAISTEN petollisuus on syytä jokaisen säilyttää kirkkaana mielessään. Joku päivä maksetaan jollaintapaa niiden aiheuttamat ongelmat takaisin, korkojen kera!

 9. Tämä saattaa olla hyväkin uutinen.. Suomelle. Toivottavasti joutuvat julistamaan poikkeustilan mahdollisimman nopeasti. Sen suivaannuttamina muslimit alkavat säälimättömän sodan yhteiskuntaa vastaan, eikä vielä ole nähty kuin maistiaisia siitä, mihin todella pystyvät. Parempi, että aloittavat nyt ja heti häsmäkkänsä, eikä 10 vuoden päästä. Suomi EHKÄ huomaa, ettei kannatakaan ottaa Ruotsista mallia?

 10. ylen toimittaja veisteli mahtavan aloituksen iltauutisiin.hän kertoili paikan päällä kistassa.
  heti alkuun hän totesi kistan olevan kuin Silicon valleyn ja kertoi mm.ericksonin ja nokian pääkonttorin sijaitsevan siellä.hän antoi kertomuksessaan oletuksen,jossa kista on todella hyvä alue,jota en itsekään kiistä,mutta huomionarvoista tuossa alustuksessa oli se
  kuinka hyvä alue se siellä on.aivan kuin tarkoituksena olisi ollut matkailumainos.voi
  pyhä yksinkertaisuus.mitä tiedotus välineet voittavat suoranaisella valehtelulla.
  normi kansakin alkaa pikkuhiljaa vittuuntua tälläisistä uutisankoista.

  1. Valitettavasti suurin osa väestöstä saa edelleen kaiken tietonsa Suomen ja ulkomaiden yhteiskunnallisista oloista valtamedian kautta. Varsinkin vanhojen ihmisten kohdalla homma menee niin, että jos Ylen iltauutisissa kerrotaan lehmien lentävän, niin silloin ne lentävät.

   Siksi valtamedian toimittajien kannattaa valehdella, ja vieläpä mahdollisimman röyhkeästi: mitä suurempi vale, sitä helpommin se uskotaan, tiesi jo muuan Joseph Goebbels aikoinaan.

   1. Olen tehnyt ”tutkivaa journalismia” asian suhteen ja tullut siihin tulokseen että jako valtamedian valheisiin uskovissa on hyvinpitkälti kaupunki – maaseutu akselilla, on ollut varsin ilahduttavaa todeta miten hyvin esim 65+ väki on kartalla mihin nykyinen holtittomuus johtaa. Näillä ihmisillä on vielä hyvin muistissa yleisradion syöttämä Neuvostoliittoa mielistelevä propaganda ja monet (eivät tietenkään kaikki) osaavat suhtautua monikulttuurisuus aivopesuun oikealla asenteella. 65+ henkilöt ovat myös vapaita työyhteisön mielipidevainolta koska toimeentulon menettämisellä heitä ei pysty juurikaan painostamaan. Ainakin täällä AITOsuomessa eli maaseudulla vittuuntuminen nykyistä kehityssuuntaa kohtaan on ERITTÄIN VOIMAKASTA.

    Pitää kirjoittaa tästä aiheesta hieman tarkempi ”tutkielma” jossain toisessa yhteydessä, sanoisin kuitenkin että eniten yössä tilanteen vakavuuden suhteen ovat 50-65 vuotiaat akateemisesti koulutetut ihmiset jotka asuvat kaupungissa. Liian helppo elämä on tuhonnut kyvyn omatoimiseen ajatteluun.

 11. Ei normali kansalainen voi mitään näile uustulokaile elei lakia sovelletaan sopimuksien mukaisesti niin että kun yksi tulokas sylisty järkytävälä tavalla tai toisela aiheuttaa aiheettomasti maassa maan asuville kipua ja tuska niin kuin ovat tehneet ja tulevat jatkossakin tekemään niin laki pitäisi olla selvästi sellanen että kun yksi uustulokas tekee ja sylisty rikoksen josta useanpin viaton ihminen joutuu viatomasti kärsimän niin tekijän kansalaisia karkoitetais maasta yhtä monta kuin maan viatomat ihmiset ovat viatomasti joutuneet kärsimään olivatpa sitte opineta tai laitapuolen kulkiota niin kylmästi karkoitetais omassa maassa saisivat paskasta pyöritä palloa kun eivät osaa hyvän vointi maassa elä

 12. Nauttikaas siellä näistä sisäsiittoisista parasiitti seitsemännen vuosisadan sivistymättömistä barbaari vuohipaimenista. Ehkä pitäis Suomeen hankkia miljoona vuohta, niitä ne osaavat paimentaa ja sitten myös jättäisivät naiset rauhaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.