Mainokset

Tukholmassa taas kaksi henkilöä hengiltä-viikon saldo jo 5 murhattua

 

Murhausaalto Järvan alueella jatkuu. Eilen illalla löydettiin Kistasta parkkipaikalla olleesta autosta kaksi henkilöä kuolleena. Molempia noin 20- vuotiaita henkilöitä oltiin ammuttu tietojen mukaan päähän. Ampumispaikka sijaitsee aivan lasten päiväkodin välittömässä läheisyydessä.

Poliisi sai hälytyksen illalla onnettomuudesta, mutta paikalla selvisi, että kyse oli murhasta. Poliisi eristi heti tapahtuman jälkeen isoja alueita teknistä tutkintaa varten, mutta aamuun mennessä ketään ei oltu otettu kiinni epäiltynä teosta. Illan mittaan poliisihelikopteri haravoi ainakin Tenstaa.

Poliisi on järjestänyt Kistan alueelle erityisen ”turvallisuutta lisäävän partion”, joka vastaa asukkaiden kysymyksiin ja ohjaa tarvittaessa kriisiapuun.

Ainoa mitä poliisi tietää nyt tapahtuneesta ampumistapauksesta on se, että paikalla ammuttiin 4-5 laukausta. Silminnäkijöiden mukaan kaksi naamioitunutta miestä juoksi paikalta ja ajoi hopeanvärisellä autolla pois. Sama auto kolaroi karkumatkalla naispuolisen autoilijan kanssa, joka teki ilmoituksen liikennepaosta. Samaan aikaan kun nainen teki soitti 112:een niin sinne saatiin myös ilmoitus ampumisesta.

Uhrit ovat tietojen mukaan eritrealaista alkuperää olevia gangstereita, jotka kuuluvat hässelbyläiseen ”Leijonat”- gangsterijengiin.

 

Kuvakaappaus 2017-03-09 10-38-18

 

Tapahtuma on aiheuttanut paljon kohua Kistan alueella. Ihmiset ovat peloissaan, sillä alkuviikosta viereisessä Hallonbergissä tehty teurastus muistuttaa tavallisia ihmisiä uusruotsalaisten tavoista. Tuolloin lähi-itäläistä aluperää olevat rikolliset murhasivat kaksi todistajaa, jotka olisivat todistaneet seuraavana päivänä rikosasiassa. Toinen uhri hakattiin hengiltä ja toiselta viillettiin kaula auki keskellä katua.

 

Mainokset

19 Comments on Tukholmassa taas kaksi henkilöä hengiltä-viikon saldo jo 5 murhattua

 1. Tasaisen vauhdin taulukolla porukka kohta loppuu, ellei saada täydennysmiehiä vaikkapa Suomesta.

  Tykkää

 2. On se nyt kumma ettei ne saa useammalta hekeä kerralla. Kumpa marssisivat tuonne Kista Galleriaan, sielä niitä riittää sulkemisajan jälkeen. Siellä voisivat jakaantua ensin leireihin ja sitten aloittaa kunnon kähinät. Ongelmat vähenisivät nopsaan.

  Mutta… hiljaa hyvä tulee…

  Liked by 1 henkilö

  • Taistelutilanteessa stressi on kova sotkemaan suunnitelmia. Nämä negridi- ja arabijengiläiset elävät pelkästä pelosta, joka muuttuu vain vihaksi ja väkivallaksi. Tähän varmaan perustuu heidän uhristatuksensa. Ei silti tee luodinreikää yhtään vähemmän kipeäksi.
   Aidatut alueet, aseisteut vartijat. Ainoa sopiva sijoituspaikka satunnaisille miehille Afrikasta ja lähi-idästä. Odotan vain sitä hetkeä, kun suuri kollektiivi varsinaisesti sisäistää sen, että Ruotsin ja Suomen poliittiset johtajat ja poliisi vapaaehtoisesti alistavat naiset ja lapset näiden seksirikosten uhriksi.

   Näitä eritrealaisia ihmelapsiahan meillekin roudataan. Vaikka Eritrean ainoa iso ongelma on keskiverto ÄO:n matala taso.

   Tykkää

 3. Valkoinen hetero // 09/03/2017 11:08 // Vastaus

  Aleksanteri vois taas twiitata trumpetille. Monikulttyyri on rikkautta

  Tykkää

 4. Ja kehtaavat vielä arvostella Trumppia... // 09/03/2017 11:45 // Vastaus

  Tajutkaa POLIITIKOT JA SUVAKIT jo vihdoinkin että tämä ei toimi! Ulos maasta jokaikinen kriminelli matu ja elinikäinen porttikielto päälle.

  Tykkää

 5. Jalla, jalla pojat! Vauhtia! // 09/03/2017 11:53 // Vastaus

  Tätä menoa eivät ruotsalaiset jääkkään minoriteetiksi omassa maassaan koska matut loppuvat kesken! 😀

  Tykkää

 6. Täytyy vähän kiristää vauhtia jos meinaa miljoonia murhata

  Tykkää

 7. Nimetön // 09/03/2017 12:27 // Vastaus

  Uutisista voisi jo jättää pois maininnan, että Ruotsin poliisi ei ole tehnyt mitään, ei ainakaan selvittänyt rikosta.
  Uutisena voisi laittaa tiedon siitä, että poliisi on saanut rikollisen kiinni.
  Toisaalta – eihän tuossa nyt ole aiheutettukaan mitään vahinkoa Ruotsille ja ruotsalaisille.
  Ja voihan olla niinkin, että ruotsalaispatriootit ovat vihdoin ryhdistäytyneet.

  Tykkää

 8. hannu. // 09/03/2017 12:29 // Vastaus

  ei lopu ei.mutta tasaisen vauhdin taulukolla niitä kyllä tippuu täst edes satoja per vuosi.olisiko se edes hyvä uutinen?

  Tykkää

 9. SSS = Suomi Super Suvakkimaa // 09/03/2017 13:02 // Vastaus

  Suomen media ei tunnu pahemmin kertovan näistä Ruotsin matujen ammuskeluista?

  Ei vissiin sovi Suomen nykyiseen Super-Suvakki- imagoon?

  Tykkää

 10. musutuho // 09/03/2017 13:05 // Vastaus

  Maailman paras maa, HAH HAH HAAAAAAA, ruotsiko muka. Ämmien päivänä horot yrittää kusta itseään silmään mutta joutuvat musujen kivittämiksi.

  Tykkää

 11. Mustat Leijonat? // 09/03/2017 13:30 // Vastaus

  ”Uhrit ovat tietojen mukaan eritrealaista alkuperää olevia gangstereita, jotka kuuluvat hässelbyläiseen ”Leijonat”- gangsterijengiin.”

  Suomessa tämä eräs somalitaustainen vassaripoliitikko on nimennyt itsensä mustaksi leijonaksi…
  – viitaten toki Suomen vaakunaleijonaan, joka polkee allaan islamin käyrää sapelia ja sotii toisella käden suoralla miekalla heitä vastaan…

  Meillekin tulee nyt eritrealaisia EU:n siirtokiintiöiden kautta – maan asukkaista noin puolet on muslimeja ja puolet kristittyjä – kumpiakohan länteen tulee?

  Tykkää

  • Tavaramerkkien väärinkäyttö... // 09/03/2017 14:08 // Vastaus

   Ettei vain Eritrean leijonien jengi olisi tarkka tunnuksestaan? Uskaltaako Suldaan Said Ahmedin leijona-kassia hankkia ja mennä patsastelemaan eritrealaisten reviirille?

   Tosin Suomikin saisi olla tarkempi…

   Tykkää

 12. Talvisodanhenki // 09/03/2017 13:30 // Vastaus

  Posliinit pistää parastaan, tuolla suoritustasolla normaali ihmisen duuneista saisi kenkää mutta tinanapit senkus porskuttaa! Lisää raatoja tulee lähipäivinä koska kiinnijäämisen riskiä ei ole käytännössä lainkaan. Olisikohan taas hyvä pitää jonkinlainen dialogi paikallisen nuorison kanssa? kaffen ja bullan kera tottakai!

  Tykkää

 13. Miten amerikkalainen tykkää Ruotsista: // 09/03/2017 13:44 // Vastaus

  Amerikkalainen journalisti Tim Pool kävi Ruotsissa tutustumassa Malmöön, Göteborgiin ja Tukholman Rinkebyhyn. Tykkää että Ruotsilla on sosiaalisia ongelmia, rikollisuus lisääntyy eikä siitä saa puhua avoimesti. Tykkää että Ruotsin media valehtelee ja salaa asioita:

  Tykkää

 14. Arkussa ei ole taskuja eikä edes autoa saa mukaan! // 09/03/2017 14:00 // Vastaus

  Eipä ole mikään Lada-kuski tämä ammuttu eritrealainen:

  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/kallor-till-svt-dubbelmordet-gangrelaterat

  Tykkää

 15. Jihadistit vaihtavat maita päikseen... // 09/03/2017 14:02 // Vastaus

  Eli osa Suomesta lähteneistä ISIS-jihadisteista palaa esim. Saksaan tai Ruotsiin – ja tänne tulee tilalle vaikkapa ranskalaisia ISIS-jihadisteja…
  – Suomesta lähti ainakin 80 jihadistia, mutta varmaankin pääsemme voitolle maailman lepsuimpien lakien takia eli meillä on varmaankin kohta tuhansia muualta Euroopasta ja Lähi-idästäkin kotoisin olevia ISIS-päänkatkojia keskuudessamme… :

  ”Sisäministeriö Uutissuomalaiselle: Odotettua harvempi palaamassa Isisin riveistä”

  ”Määrä pienenee kovien taistelujen vuoksi ja siksi, että osa värväytyneistä siirtyy uusille konfliktialueille.

  -  Lisäksi osa Isisiin lähteistä tulee takaisin Eurooppaan, mutta ei välttämättä palaa omiin kotimaihinsa, sanoo kehittämispäällikkö Tarja Mankkinen sisäministeriön poliisiosastolta.”

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201703092200082823_ul.shtml

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: