Rehtori sympatiseerasi somaliraiskaajia-oli liikaa jopa Ruotsissa ja potkut

12

Kuvakaappaus 2017-03-10 11-39-46

 

Joulukuussa tuomittiin Lundin käräjäoikeudessa 16-vuotias somali, nykyään 17-vuotias, muutaman kuukauden mittaiseen ”nuorisohoitoon”, koska tämä oli yhdessä somalikaverinsa kanssa raiskannut 14-vuotiaan tytön koulun yhteydessä olevan nuorisotilan vessassa.

Tapahtumat etenivät siten, että somalikaksikko oli jo pitkän aikaa kiusannut tyttöä ja ainakin kerran pahoinpidelleet tätä. Raiskauspäivänä somalit olivat kiusanneet tyttöä mm. erilaisilla häirikkötekstiviesteillä ja uhanneet levittää tytöstä ilkeitä huhuja, jos tämä ei tulisi tapaamaan somaleja. Tyttö suostui, sillä hän pelkäsi somaleja. Tapaamisessa pojat ottivat tytön ”lukko-otteeseen” ja raahasivat tämän vessaan, jossa ainakin 16-vuotias jollain tavalla raiskasi tytön. Toinen somali on alle 15.

Teon jälkeen tapahtui kummia. Molemmat pojat saivat jatkaa koulussa, mutta tyttö siirrettiin toiseen kouluun. Mikä hirvittävintä koulun rehtori puolusti somaleja. Rehtori kertoi Sydsvenskanin haastattelussa, että tyttö siirrettiin toiseen kouluun, koska hän ei jaksanut tavalliseen tapaan tulla kouluun. Pojat saivat kuitenkin mennä ja tulla kouluun aivan vapaasti.

Rehtori kertoo:

– Kaikki kolme osapuolta ovat tavalla tai toisella uhreja. Kaikki ovat lapsia. Poika on nyt saanut tuomionsa, joka oli tuntuva ja hän on myös sitä myöten uhri.

Rehtorin sympatiat raiskaajia kohtaan oli liikaa jopa Ruotsissa ja Lundin kunta lopulta päätti erottaa rehtorin virastaan. Tarkastiottaen rehtorin kerrotaan itse eronneen, mutta luonnollisesti kyse on siitä, että se valinta annettiin hänelle. Lundin kunnan tiedotteessa kerrotaan, että kouluissa aiotaan tehdä jatkossa kaikki, jotta vastaavaa ei tapahtuisi enää.

17 thoughts on “Rehtori sympatiseerasi somaliraiskaajia-oli liikaa jopa Ruotsissa ja potkut

 1. Ruotsissa ”aiotaan tehdä kaikki” – mitään ei tapahdu. Somalit saavat pakkorakastella ja riehua entiseen malliin.

 2. Tarkastiottaen myös erotettu rehtori on uhri. Hän on monikulttuuri unelman seurausten uhri. Heitä on paljon ja määrä lisääntyy päivä päivältä. Vähemmän monikulttuuria, vähemmän uhreja. Mutta kun hulluus on päästetty valloilleen eikä korjausta näy, päinvastoin, jokainen voi vain yrittää pelastaa itsensä ja ehkä lähipiirinsä. Rullalle vaan perkele, rullaati rullaa.

 3. Poliittinen korrektius on vakava sairaus. Rehtori ajatteli varmaan sanovansa sellaista, mitä kaikki odottivat kuulevansa.

 4. Suvakkius on yhä useammin käytännössä täysin sairasta, moraalitonta ja pahaa... sanoo:

  Oliko rehtori kenties lobotomian uhri, muslimi vai vaan ihan pesunkestävä suvakki?

  No ei mitään uutta auringon alla – ja kun täällä Suomessa jopa ns. feministinen Naisasialiitto unioni kirjoittaa puolustuskirjeitä mamuraiskaajien vuoksi…

  1. Suvakkius on yhä useammin käytännössä täysin sairasta, moraalitonta ja pahaa... sanoo:

   Aivan Saatanan sairasta ja laitonta menoa Suomessa!
   – lapsi voidaan manipuloida, uhkailla, kiristää ja lahjoa vaikka mihin, koska on joka tavoin kehittymätön, ei lapsi voi antaa lupaa hyväksikäytölleen… :

   ”Mies sai kolme vuotta vankeutta 10-vuotiaan tytön hyväksikäytöstä”

   ”Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi perjantaina vuonna 1994 syntyneen Juusuf Muhamed Abbudille 10-vuotiaan tytön törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Mies on poliisin kertoman mukaan turvapaikanhakija.”

   ”Oikeuden mukaan mies oli ollut sukupuoliyhteydessä uhrin kanssa sekä lähettänyt tälle seksuaalissävytteisiä viestejä.

   Miestä syytettiin myös törkeästä raiskauksesta, mutta oikeus hylkäsi syytteen.
   ————————————–
   Oikeuden mukaan jutussa jäi näyttämättä, että sukupuoliyhteydet olisivat tapahtuneet vastoin uhrin tahtoa.”
   —————————————————————————-

   ”Törkeä raiskaus

   Jos raiskauksessa

   1) aiheutetaan toiselle vaikea ruumiinvamma, vakava sairaus tai hengenvaarallinen tila,

   2) rikoksen tekevät useat tai siinä aiheutetaan erityisen tuntuvaa henkistä tai ruumiillista kärsimystä,

   3) kohteena on kahdeksaatoista vuotta nuorempi lapsi,”
   ———————————————————————————–

   http://hommaforum.org/index.php/topic,118623.210.html

   1. Suvakkius on yhä useammin käytännössä täysin sairasta, moraalitonta ja pahaa... sanoo:

    Suvakkihenkinen perverssisäätiö Sexpo, jonka aasi-antuntijat ovat täysiä tekopäitä ja mikä on kuitenkin päästetty vaikuttamaan koulujen seksuaalivalistukseenkin – on mm. IL:ssä todennut näin:

    ”Sexpo-säätiö Tullille: Lapsen näköisillä seksinukeilla on rooli seksuaalirikosten vähentämisessä”

    ”- Sen sijaan, että seksinuket liittyisivät lapsiin kohdistuviin seksuaalirikoksiin tai sellaisen valmisteluun, nukeilla on rooli seksuaalirikosten vähentämisessä, Sexpon tiedotteessa sanotaan.

    Sexpo toivoo, että tulliviranomaiset tai muut huolestuneet eivät vaikeuttaisi seksinukkejen saatavuutta, koska ”lapseen kohdistuvan seksuaalirikoksen riskiä voidaan vähentää tarjoamalla riskiryhmään kuuluvan henkilön pedofiilisille seksuaalisille haluille jokin eettisesti hyväksyttävä toteuttamiskanava”.

    – Lasta esittävät seksinuket ovat yksi tällainen kanava.”

    http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703092200083209_uu.shtml
    —————

    Tosiasiassa vaikutus on täysin päinvastainen, esim. pornon katselu triggeröi korkean toistamisriskin omaavia seksuaalirikollisia uusin tekoihin!

    Ja esim. seksuaalisadistiset sarjamurhaajat aloittavat eläinten kidutuksella, ihmisuhrien huumaamisella ja raiskaamisella – ja teot vain raaistuvat ja tahti kiihtyy, mitä enemmän nämä antavat sairaille haluilleen periksi…

    Sexpo-säätiö on mm. aiemmin puolustellut eläimiin sekaantumista ja ties mitä hirvittävää…
    – eritoten Sexpon Tommi Paalanen on puhunut julkisuudessa aivan häiriintyneitä – mies on muuten Twitter -kuvassaan vasemmiston suosima arabihuivi kaulassa…

   2. Syyttäjä Leena Koivuniemi vaikuttaa täysin epäpätevältä suvakilta… :

    ”Professori ihmettelee tuomiota 10-vuotiaan hyväksikäytöstä: Miksi syyte raiskauksesta kaatui?”

    ”Syyttäjä haki miehelle tuomiota myös törkeästä raiskauksesta, mutta oikeus hylkäsi syytteen. Oikeuden julkisen selosteen mukaan jäi näyttämättä, että sukupuoliyhteydet olisivat tapahtuneet vastoin uhrin tahtoa. Rikosoikeuden professori Matti Tolvanen pitää muotoilua hämmentävänä.

    -  Kyllä 10-vuotias on ainakin ikänsä puolesta kykenemätön muodostamaan omaa tahtoaan.

    Tolvanen muistuttaa, että väkivallan lisäksi raiskauspykälässä huomioidaan myös se, jos uhri on avuttoman tilan vuoksi kykenemätön puolustamaan itseään.

    Tuomion mukaan mies ja uhri olivat sukupuoliyhteydessä kerran sekä oraalisesti että vaginaalisesti. Oraalisessa sukupuoliyhteydessä mies ei käyttänyt kondomia.

    ”Syyte törkeästä raiskauksesta kaatui

    Tolvasen mukaan myös salaiseksi määrätyn raiskaussyytteen muotoilu on voinut vaikuttaa sen kaatumiseen.

    -  Onko syyttäjä vedonnut ikään vai onko syyte perustunut pelkästään väkivaltaan tai sen uhkaan? Tolvanen kysyy.

    Syyttäjä Leena Koivuniemi sanoo lähteneensä syytteessä siitä, että pakottamisessa olisi käytetty väkivaltaa.

    -  Raiskaussyyte lähti siitä, että teossa olisi käytetty väkivaltaa. Eli lapsi olisi ilmoittanut, ettei halua ja sitten tällaista lievää väkivaltaa olisi (pakottamisessa tekoon) käytetty.

    Oikeus katsoi, että muun muassa uhrin ystävälleen lähettämät viestit eivät tukeneet sitä, että uhri olisi pakotettu sukupuoliyhteyteen väkivaltaa käyttäen.

    Koivuniemi ei tiedä, aikooko viedä jutun hoviin.

    -  Tietenkin ajaisin juttua hoviin samalla ajatuksella kuin käräjillä.”

    http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703102200083976_uu.shtml

 5. Suuri vääryys. Vain Somali voi olla uhri. Rasistinen kantaruotsalainenhan oli jollain tavalla rasistisesti huijannut tai rasistisesti pakottanut ihanat Somalit raiskaamaan hänet.

  – Eikö rasististen ruotsalaisten rasistisella pahuudella ole mitään rajaa ? Kysyn vain.

 6. Leikki sikseen. Eikö Ruotsissa miehet voineet puolustaa tätä henkilöä? Miksi koulun kantaruotsalaiset pojat sallivat tämän..?

  1. Mene leikkimään vaikka suomalaisessa koulussakin sitä ”Valkoista ritaria” ja kumautat vaikka muutaman kerran yhtä tällaista somalialaista apinaa (Kutsutaan myös kunniakansalaiseksi).

   – Siinä käy seuraavaa, saat koko koneiston kimppuusi ja luultavasti passituksen MT-osastolle tai vähintään saat ankarat tuomiot oikeudessa.

   Loppuu tavalla tai toisella sinun koulunkäyntisi siihen ja tulevaisuutesi vedetään vessasta alas vain ja ainoastaan sen takia että menit väliin puolustamaan jotain mimmiä näiltä mokkamiehiltä a.k.a paskasakilta.

   1. Hyvä pointti…Kun minä olin peruskoulussa niin silloin ei ollut somaleita. Mutta, kun koulu muuttuu viidakoksi, tapahtuu sama kuin USA:n vankiloissa: Ihmiset muodostavat ryhmiä/klaaneja. USA:ssa vankiloissa on pääsääntöisesti aina kolme ryhmää:
    Valkoiset
    Latinot
    Mustat.

    Kun viranomaiset/koulu ei enää kykene ylläpitämään järjestystä, ihmiset alkavat muodostaa ryhmiä.

 7. Ei jum… On kyllä rehtorilla ollu hyvät sienet. Minkähänlaista pelkoa tapahtuman jälkeen on ollut muissa tyttöoppilaissa, kun tiedetään että kaksi raiskaria liikkuu vapaasti koululla? Missään nimessä ei raiskaukseen syyllistyneitä pitäisi jättää samaan kouluun elämään ja olemaan niinkuin ennenkin, sehän vain kertoo heille ettei raiskaus ole mitenkään ihmeellinen ja tuomittava asia.

  1. Eipä ole sekään hyvä idea, että siirretään muualle. Ainakaan, jos jätetään kertomatta minkälainen tausta sankareilla on. Sellainen päättyy aina huonosti.

   Ja ei vastaanottavassa koulussakaan kyllä varsinaisesti turvallisuudentunne lisäänny.

   Raiskareille tarkoitettu koulukoti olisi oikeastaan ainoa oikea sijoituspaikka. Ei tuollaisia voida pitää normaalien oppilaiden joukossa.

   Kotikasvatus on selvästi mennyt pieleen: tyttöjä ja naisia ei kunnioiteta. Ja mistäköhän se sitten johtuu… Nii-in…

   1. Miten niin kotikasvatus mennyt pieleen? Sehän on onnistunut täydellisesti … somalialaisella mittapuulla.

    Se, ettei somalikäyttäytyminen sovellu minnekään muualle kuin Afrikan sarveen eikä tuota sielläkään mitään positiivista, onkin jo toinen asia.

 8. Hulluus on valloillaan. Todella vaikeata käsittää miten jotkut voivat olla noin hulluja. Tavallisten ihmisten tehtävä on estää pahojen ihmisten teot

 9. Enpä itkisi, vaikka joku kävisi uhriutumassa rehtorinkin perseessä. Ihme pedofiili, kun lapsenraiskaus ei ole mielestään rikettä kummempi asia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.