Tukholman poliisi riitelee Tenstan somalien kanssa- video suomitekstillä!!

13

Suosiota saanut videokuva Tukholman poliisin matkassa muutaman vuoden takaa. Vaikka alkuperäisessä kerrotaan filmin olevan Rinkebystä niin tapahtumat on kuvattu kuitenkin Tenstan keskustassa Rinkebyn naapurissa.

SUOMITEKSTIT

 

Advertisements

22 thoughts on “Tukholman poliisi riitelee Tenstan somalien kanssa- video suomitekstillä!!

 1. Uhoavat rasistipoliisit häiriköivät rauhallista teetupailtaa? Ainakin uhkaavasti lähestyvät nuo poliisit. Ovat jotenkin kauhean agressiivisia ja eivätkä edes pyri dialogiin. I feel threatened too!

  PS Keneltä se on muka pois, jos vaikka pensselisedän veljenpojat tai muut itämaan tietäjät vähän sutasee jotakuta? Häh?

 2. On tapahtunut taas niin paljon, että laittakaapas perjantaiextramono pystyyn tänään.
  Tämä on nöyrä pyyntö 😀

 3. Löysin videon jossa ilmeisesti varastetulla autolla kurvaillaan pitkin lähiön kävelykatuja jossainpäin rinkebyä:

 4. TJ:ltä tuleekin näköjään vihapuhe FM klo 21:30. Paavo mukaan pleace, jotta tulee kunnon monotunnelma 😀

 5. ”Löysin videon jossa ilmeisesti varastetulla autolla kurvaillaan pitkin lähiön kävelykatuja jossainpäin rinkebyä:”
  Ei mikäänlaista kuria, saavat tehdä aivan mitä lystäävät.

 6. Onkohan esim. laittomien turvisten järjestäytymisestä huolestunut ex-poliisipamppu Paaterokin tällainen trolli?! :

  ”Poliisiylijohtaja: Trollit ovat ottaneet poliisin tähtäimiinsä – ”Yrittävät kaikin tavoin häiritä viranomaisia”

  http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005123138.html

  Taposet, Huhtelat yms. ns. suvaitsevaiset poliisit vetävät mattoa alta poliisin uskottavuudelta…
  – mediaan tai poliisin ei voi enää luottaa ihan kaikissa asioissa, esim. maahanmuuttajiin liittyen, niin se vain on…

  1. Petrakin joutuu jo tukemaan Hesan poliisia – Huhtelakin mainittu… :

   ”Poliisiylijohtaja avautui trolleista”

   ”Täytyy nostaa hattua esim. Helsingin johtokeskuksen Jussi Huhtelalle, johon on kohdistunut täysin posketonta vääristelyä, mutta hän on pysytellyt täysin tyynenä. Tämä jos mikä herättää ainakin itsessä vankkaa luottamusta poliisiin.

   Ei ole sattumaa, että erityisesti Helsingin poliisi on herkästi valemedian hampaissa, sillä sen tehtävä on tutkia yhtä rötöstelyistä tunnettua valemediaa.”

   http://petranyqvist.puheenvuoro.uusisuomi.fi/233148-poliisiylijohtaja-avautui-trolleista

   1. Jussi Huhtela parka … väärinymmärretty lainvalvontaekspertti, joka on joutunut pahojen rassistien hampaisiin ihan ilman omaa syytään.

 7. EI suurmoskeijaa Hesaan!! :

  ”En usko, että suurmoskeija olisi kenenkään etu. Ei edes islaminuskoisten. Se yksinkertaisesti provosoisi turhaan ja voisi pahimmillaan lietsoa vaarallista vastakkainasettelua.

  Ymmärrän, että suurmoskeijaa kannattavat haluavat edistää suvaitsevaisuutta. Hanke voi kuitenkin kääntyä tavoitettaan vastaan. Jos se – kuten pelkään – provosoisi muukalaisvastaisia ryhmittymiä – joita meillä on aivan liikaa – ja jos se ei nauttisi laajojen kansanjoukkojen hyväksyntää, suvaitsevaisuus voisi jopa kärsiä ja vähentyä.

  Ratkaisuja löytyy, mutta niiden ei aina tarvitse olla suuria. Suvaitsevaisuus ei ole riippuvaista isoista puitteista, vaan siitä, mitä aidosti ajattelemme ja miten toisiamme kohtelemme. Yhteiskunnassamme piileviä aggressioita ei pidä hyväksyä, mutta niiden esiin houkuttelu tai provosointi ei hyödytä ketään. Fundamentaalisuus ja yli-ideologinen suhtautuminen mihin tahansa on aina vahingollista.

  Muistaa pitää vielä kansainväliset kokemukset, joiden mukaan suurmoskeijoista on usein tullut alustoja monille epäterveille ilmiöille, joita ei ole tarve erikseen eritellä. Ei olisi tämänkään Helsinkiin kopioimisesta hyötyä kenellekään.

  Suurmoskeijakeskustelu on keskittynyt pitkälti sen rahoitukseen. Tämäkin on tärkeä asia, mutta ei asian ydin.”

  http://janvapaavuori.puheenvuoro.uusisuomi.fi/233095-suurmoskeija-vaikeuttaisi-suvaitsevaisuuden-edistamista

  ——————-

  Suuri osa muslimeista, etenkään musliminaisista – ei käsittääkseni juuri käy missään moskeijoissa, mikä estää radikalisoitumista, mutta jos tuo suurmoskeija tulee salafistisine imaameineen ja muinekin segregaatiota edistävine palveluineen – niin muslimien ääri-islamilainen radikalisaatio tulee Hesassakin kiihtymään ja rajusti!

  1. Monet pienet moskeijat ovat lähinnä eri etnisten ryhmien kulttuurisia kohtaamispaikkoja, joissa tavataan omia maanmiehiä ja vaihdetaan kuulumisia…
   – toki on jotain ääri-islamistien kellarimoskeijoitakin, mutta mihinkään pieniin ja kämyisiin paikkoihin ei ihan jokainen muslimikaan ole kiinnostunut menemään…

   Valtava suurmoskeija onkin uhka juuri sen takia, että kuten maailmalla näistä nähdään, niin se levittäisi pelkkää jyrkkää salafistista islamia ja mikä pahinta, niin se kokoisi muslimit yhteen puhtaasti vain tätä tarkoitusta varten eli yhä useampi muslimi ryhtyisi kiihkoislamilaiseksi uskonnonharjoittajaksi…
   – ja sitten radikaalitkin saisivat mieleistään kuultavaa kauniissa ja avarissa tiloissa, joten niihinkin piireihin eksyisi yhä useampi muslimi, kun kynnys olisi matalampi kuin jossain hämyisessä kellarimoskeijassa…

   Hesan kuntavaaleissa kannattaa äänestää – jo tämän suurmoskeijan pysäyttämiseksi!
   – muistuttakaa tuttaviannekin esim. somessakin äänestämisen tärkeydestä!
   – ja vaikka moni on pettynyt Persuihin, niin suurmoskeijaa he eivät ainakaan kannata – ja myös KD on sitä vastaan, ainakin suurin osa on ollut ja nyt KD:n yhteislistalla on jotain Väyrysen porukkaakin tarjolla, tosin pitää katsoa tarkoin näitä tapauksia!

 8. Mitä pirua noi raakalaiset tekee tossa videossa? Kysymys on retorinen, en halua tietää. Ei voinut katsoa loppuun kun rupesi kuvottamaan.

  Jos olisin Youtube, Facebook tai Twitter, poistaisin välittömästi arabialaisen merkistön tuen. Voisivat signaloida toisilleen kamelikuskien välityksellä perinteiseen tapaan.

 9. Ai mitäkö tekevät?, syövät ihmistä, jonka juuri ovat tappaneet ja syövät sitä vielä raakana, ilman mitäänvkypsennystä, tai paistoa. Noita löytyy muitakin samanlaisia i-phone taltiointeja arabiankieliseltä You Tubelta, sieltä avautuu muslimi kulttuuri kaikessa kauneudessaan, rauhanuskonnon arki.

  Tekisi hyvää suvakkienkin katsella noita ja rehellisiä totuuksia asioista.

  1. Hyi olkoon, en uskalla edes katsoa – mutta suvakeille, poliitikoille ja muslimeille, kuten Nasima – pitäisi linkata tuollaisia, jotta tajuaisivat, mitä Suomeen haikailevat!
   – voisi toki linkata myös suvaitsevaisille poliiseillekin, esim. Huhtelalle….

   Esim. laittaa kysymyksen muodossa – että mitä helvettiä tässä maailmassa oikein tapahtuu? Ja onko islam siis todella väkivallaton rauhanuskonto?

   1. Mitäpä se auttaisi? Nasima ja kumppanit vain alkaisivat raivokkaasti kiistää videon aitouden, väittäen sitä rasistien väärentämäksi propagandaksi.

    Kristitty uskoo, vaikka ei näekään; suvakki uskoo siitä huolimatta, että omin silmin näkee ja omalla perseellään kokee.

  1. Sydämen jälkeen videolla vaikutti lähtevän myös keuhko kahtena kappaleena? Ensinmainitusta haukattiin kuitenkin ainakin yksi pala näytteeksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.