Uppsalan ghetossa joukkoraiskattiin 17-vuotias poika

13

”Sen reiän minkä silmä näkee, sitä voi kikkelillä tökkiä”. Viime yönä eivät kiimaiset sotaa ja vainoa paenneet afgaaninuorukaiset voineet hillitä kiimaansa Uppsalassa vaan äityivät joukolla raiskaamaan 17-vuotiaan pojan. Sivulliset löysivät tajuttomaksi raiskatun pojan Valsätran maahanmuuttajakaupunginosasta eräästä rappukäytävästä. Poika toimitettiin Uppsalan Akateemiseen sairaalaan hoitoon.

Uppsalan poliisista Christern Nordström kertoo tapahtuman tiimoilta:

– Tapahtumat asian ympärillä ovat toistaiseksi hyvin epäselviä. Teko tapahtui kuitenkin noin klo 02.00 aikaan. Toivomme pääsevämme kuulustelemaan uhria päivän mittaan.

Uhrin mukaan kolme tekijää raiskasi hänet. Poliisi tutkii asiaa törkeänä raiskauksena. Poliisilla ei toistaiseksi ole ketään kiinniotettuna:

– Tapahtuma on hyvin vakava rikos ja se tullaan priorisoimaan poliisissakin.

………….

Tilanne Ruotsissa on aika hurja, reikä kuin reikä. Kuka tahansa saattaa iästä ja sukupuolesta riippumatta päästä kokemaan yllätysseksiä.

Advertisements

18 thoughts on “Uppsalan ghetossa joukkoraiskattiin 17-vuotias poika

 1. Muslimien panokiima on jotain aivan käsittämätöntä. Vai keltääkö ällaah runkkaamisen?

  1. Afgaanien kulttuuriin kuuluu tämä poikien hyväksikäyttö eli on heillä sitä kautta ns. verissä…

   Afganistanissa raiskataan lähinnä poikalapsia ja teinipoikia, afgaanit eivät pidä heitä vielä miehinä, joten ei ole mukamas homostelua – ja kun islam ei tunne mitään suojaikärajoja naistenkaan kohdalla, etenkään vääräuskoisten…
   – perusteita kulttuurilleen löytyy ihan islamilaisista kirjoituksistakin, haditheista yms. – ja kun profeetta Muhammedkin oli seksuaalisesti kaikkiruokainen ts. perverssi…

   Islamin mukaan itsetyydytys on syntiä, mutta esim. vääräuskoisia voi pitää seksiorjina ja voi hankkia myös Aishan ikäisen vaimonkin…
   – myös kinkkuvoileivän syöminen on syntiä…

   1. Somalidemari Husu eräässä TV-keskustelussa vertasi tätä koptipappi Zakariaa ääri-islamistisiin vihasaarnaajien ja sanoi, että tätä miestä ei olisi saanut päästää Suomeen…
    – tosin esitti asian hiukan niin, että jos tämä pappi sai tulla, niin sitten on päästettävä maahan myös ääri-islamistiset vihasaarnaajat, jotka kehottavat surmaamaan vääräuskoisia, kuten meitä suomalaisia kristittyjä ja ateisteja… :

    ”Erikoishaastattelussa Al-Qaidan tappolistalla oleva

    TV-pappi Zakaria, apostoli islamilaiseen maailmaan”

    Miten teistä tuli lähetyssaarnaaja islamilaiseen maailmaan?

    – Kun olin vähän yli 20-vuotias, minusta tuli pappi. Muslimienemmistöisessä Egyptissä kristityt eivät puhu uskonnosta muslimien kanssa. Vanhempi veljeni, joka oli innokas kristitty, oppi tämän läksyn liian myöhään: Kun hän oli saarnannut muslimeille, hän joutui muslimien väijytykseen. He leikkasivat irti hänen kielensä ja murhasivat hänet. En vihannut muslimeja, vaan tunsin pakottavaa tarvetta kertoa heille Hyvän sanoman. Tämä luonnollisesti aiheutti monia ongelmia: Minua ahdisteltiin ja uhkailtiin jatkuvasti, ja lopulta minut laitettiin vankilaan ja minua kidutettiin vuoden ajan, vain sen takia, että olin saarnannut muslimeille.

    ”Teen tämän vain rakkaudesta muslimeihin – vaikka tiedän, että se on heille tuskallista kuultavaa. Mutta paraneminen alkaa kivulla ja kärsimyksellä.”
    —-
    ”Lyhyesti sanottuna islamilaisten kirjoitusten mukaan Muhammed oli perverssi. Hänellä oli tapana imeä nuorten poikien ja tyttöjen kieliä.
    Hän pukeutui naisten vaatteisiin ja sai “näkyjä” tuossa tilassa. Hänellä oli ainakin 66 “vaimoa”. Allah ilmeisesti antoi hänelle “erityisnäkyjä” sallien hänen harrastavan seksiä miniänsä Zainabin kanssa ja salli hänelle enemmän vaimoja kuin muille muslimeille. Hän puhui jatkuvasti seksistä ja oli sen riivaama – hänen ensimmäinen kysymyksensä “puhuvalle aasille” oli, pitikö se seksistä.

    Muhammed rakasteli kuolleen naisen kanssa. Painotan jälleen, että minä en itse pidä näitä käsityksiä yllä, vaan islamin omat kirjat. Monet arabiaa taitamattomat eivät tiedä näistä asioista, koska niitä ei ole koskaan käännetty.

    Koraanin mukaan (33:37) Allah antoi Muhammedille oikeuden mennä naimisiin himoitsemansa miniänsä kanssa. Muutamia jakeita myöhemmin (33:50) Allah antoi Muhammedille luvan rakastella kenen tahansa naisen kanssa, joka “tarjosi” itseään hänelle. Tämä etuoikeus sallittiin vain Muhammedille.

    Nämä “näyt”, jotka antoivat hänelle nämä seksuaaliset halut, olivat usein toistuvia.

    Uskollisille seuraajilleen Muhammed antoi luvan ottaa jalkavaimoikseen kaikki uskottomat naiset, jotka he pystyisivät kaappaamaan (Koraani 4:3) Kaikki tämä on Koraanissa. Kestäisi useita tunteja käydä läpi hadithien ja siran kohdat, jotka kertovat Muhammedin seksuaalisista perversioista.”

    http://www.pelastussanoma.fi/Islamin%20opit/islam.htm

   2. Afgaanit jatkavat kotimaansa kulttuuria, uhreistakin saattaa tulla tekijöitä… :

    ”Alaikäiset uhriutuneet kotimaassa tai matkalla Suomeen

    Kaikki auttamisjärjestelmään ohjautuneet alaikäiset asiakkaat olivat joutuneet ihmiskaupan uhreiksi Suomen ulkopuolella. Osaa heistä on käytetty hyväksi kotimaassa, osa on paennut kotimaansa oloja ulkomaille ja joutunut hyväksikäytetyksi siellä. Joukossa on sekä seksuaaliselle että työvoiman hyväksikäytölle altistuneita.

    Erityisesti ilman huoltajaa kotimaastaan pakenevat alaikäiset ovat altistuneet myös ihmissalakuljettajien hyväksikäytölle. Joitakin alaikäisiä on pakotettu avioliittoon tai rikollisuuteen.
    Auttamisjärjestelmään on tullut useita poikia, jotka ovat joutuneet niin sanotun Bacha Bazi -ilmiön kohteeksi. Keski-Aasiassa esiintyvässä ilmiössä aikuiset miehet käyttävät alaikäisiä poikia seksuaalisesti hyväkseen.”

    http://www.migri.fi/medialle/tiedotteet/lehdistotiedotteet/lehdistotiedotteet/1/0/ihmiskaupan_uhrien_auttamisjarjestelman_asiakasmaara_moninkertaistui_72022

 2. Islam ei ole mikään uskonto, vaan hirveä poliittinen kaiken alistava pakkovalta. Raiskaukset ovat osa tätä pakkovaltaa, jonka hallituksemme hyväksyy. Peräti ehdollisia ”tuomioita” raiskauksista matuille, jotka eivät koskaan mene töihin eli ei sillä CV:llä ole mitään väliä.

  1. islam ei ole uskonto vaan narsistisen muhammedin nerokas juoni saada muut ihmiset palvomaan häntä mutkan(allah) kautta.

  2. Olipa islami nyt mitä hyvänsä,ei sen yhteydessä kuitenkaan KULTTUURISTA kannata puhua.
   Kulttuurin kanssa tuolla sadistien pöljäilyllä ei ole mitään tekemistä menneisyydessä eikä tulevaisuudessa.

   1. ”Kulttuuri” tarkoittaa tietyllä alueella asuvan ihmisyhteisön pysyviä toimintamuotoja, miten yhteisöä ja sen jäsenten yksityiselämää koskevat asiat tehdään nyt ja vastaisuudessa. Suomessa syödään porsaanlihaa perunoiden kanssa ja peseydytään höyrykylvyssä koko perheen kaikkien ja kaikenikäisten sukupuolien keksen. Kukaan ei koe näissä mitään erikoista, koska tämä kuuluu suomalaiseen kulttuuriin.

    Briteissä voi sen sijaan saada pedofiliasyytteen, jos kuvaa taaperoikäistään lastaan uimarannalla, saati että saunoisi hänen kanssaan. Ranskassa lapsetkin juovat aterioilla viiniä, joskin vedellä jatkettuna. Italiassa ei syödä perunoita, eikä ole tarviskaan, koska pasta on osa varsin suosittua italialaista ruokakulttuuria kautta maailman; onhan pasta itsessäänkin ilmeisesti kiinalaisen ruokakulttuurin keksintö.

    Siis: kulttuuri on tapa tehdä asiat yhdessä yhteisten, hyväksi havaittujen pelisääntöjen mukaisesti. Meillä suomalaisilla on omat tapamme, toisilla eurooppalaisilla omansa, joista olemme omaksuneet niissä hyväksihavaittuja tapoja (Finlayson, Gutzeit, Hackman, Fazer…). Muslimien toimintatavat ovat meille täydellisen vieraita, soveltumattomia ja tuhoisia: muslimien toimintatapa (islam) julistaa koko vääräuskoisen maailman olevan sodan aluetta kunnes se on lopulta islamin aluetta.

    Siksi jokainen Eurooppaan tai Amerikkoihin muuttava muslimi on mahdollinen aikapommi. Koska hän tuo mukanaan islamilaisen tavan tehdä asiat täällä, nyt ja tulevaisuudessa. Niihin tapoihin kuuluu komentaa meitä vääräuskoisia alistumaan hänen tahtoonsa oikeauskoisena valloittajana.

 3. Samperi sentään, muslimit tekivät täten pojasta homon. Itse ovat kaikki tietysti vieläkin täysheteroita. Islam on järkevä näissä panohommissa. Miettikääs, suurin osa noista homoja katolta heittävät muslimit ovat itse aktiivisia kikkeliskakkelis harrastajia. Hassuja noi vähäjärkiset, ehtymätön huumorilähde.

 4. Apina-muslimien logiikka on pistämätöntä.
  Toisaalta viskovat homoja katoilta, mutta samalla ottavat poikia kiinni kimpparaiskauksen kohteiksi.

  Mikähänmahtais olla apina-muslimien keskimääräinen ÄO, kun mitattaisiin eurooppalaisen mittapuun mukaan.
  Veikkaisin että hiekkaneekeri-nero (paikallinen geneettinen lahjakkuus) olisi mutasarjaa esim.suomalaisen mittapuun mukaan.
  Maailmallahan alkaa olla huoli että älykkäämmät ihmiset eivät lisäänny, kun taas älykääpiöt sikiää kuin jänikset, maailma tyhmistyy vuosi vuodelta. Nämä apina-muslimien loogiset tempaukset, ja tapakulttuurinsa, ovat raadolllista kieltä että maailma kulkee idiotismin tietä.

 5. Lahdessa uutisoitiin olevan matujen grooming-raiskaus -jengitoimintaa ja nyt suvakit kiistävät kaiken ja levittävät väärää tietoa… :

  http://hommaforum.org/index.php/topic,119731.msg2571216/topicseen.html#msg2571216
  (https://www.facebook.com/kalleaaltonen82/posts/1607469755933152?hc_location=ufi)
  http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2353271
  + Imagen Uuninpankkopoika & Rasmuskin ilmeisesti…

  Kuitenkin samaa grooming -toimintaa näkee joka kaupungissa, missä vain on näitä suvakkien rakkaita lemmikkejä…

  ”Immonen: ”Vanhemmat, suojelkaa lapsianne näiltä hyväksikäyttäjiltä”

  https://www.suomenuutiset.fi/immonen-vanhemmat-suojelkaa-lapsianne-nailta-hyvaksikayttajilta/
  —————–

  Puhdistus -mielenosoituksessakin kannattaisi ottaa esille turvisten ja ylipäätään matujen raiskailu – raiskaajat ulos!
  – pitää myös varoittaa nuoria ja heidän vanhempiaan!

 6. Vittu mitä tekopyhää rasismia! Kyllä KAIKKI miehet haluaisivat jengikulli-bukkakee, kukaan ei vaan uskalla myöntää! Ystäväni joka 45 vuotiaana tuli kaapista ulos selitti tämän minulle, hän nykyään nauttii pyllykikkelistä sekä siitä että miehet kusevat hänen päällensä, mainitsi myös että me kaikki miehet olemme juuri noin homoja mutta yhteiskunta PAKOTTAA meidäy kaikki elämään valheessa! ..että tämmöstä liikkuu ihmisten mielissä..itsepetosta, mitävaan, suvaitsevaisuutta, mitävaan ettei vahingossakaan joutuisi käsittelemään faktaa että ei ole normaali millään mittapuulla mitattuna. Homous on sairaus, luonnon oikku.

 7. Ruotsin valtion afkaaniapinoille pitäis kostaa lähettämällä nuo homot sinne mistä tulivat.
  Mutta turha kuvitella että Ruotsin valtio nuille mitään kostais,siellä hallitusherratki pelkäävät nuita luusereita.

  Mites nuille laumoille yksityinen ihminen mitään kostaa, jos ampumista ei uskalla edes
  harkita niin kostamatta jää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.