Muuan Helsingin laittomien leirin Irakilaisen tausta viittaa isikseen

0

Helsingin rautatientorin laittomien muslimien leirissä eräänlaisena irakilaisten puuhamiehenä on muuan Bashar Alshimmary-niminen miekkonen. Kun tutkii miehen taustaa, asettuu turvapaikkaatarvitsevan miehen tausta outoon valoon.

Mies asuu luultavasti Tampereella ja on hyvin ahkera ”aktivisti”. Hän vaatii useissa päivityksissä Suomea antamaan hänelle turvapaikka vedoten Irakin tilanteeseen. Miehellä on ilmiselvä sotilastausta. Erilaisia mielenilmauksia hän on tehnyt Suomessa jo syksystä 2015 alkaen.

Mies oli Saksassa Hampurissa vuonna 2015:

 

Kuvakaappaus 2017-03-11 17-36-38

 

Näyttääkö siltä, että hän tarvitsee Suomesta turvapaikkaa?

Lisäksi hän jakaa isis-myönteistä propagandaa:

 

 

 

Nyt sopii kysyä, että millä asialla ja millä perusteella hänelle pitäisi antaa turvapaikka?

71 thoughts on “Muuan Helsingin laittomien leirin Irakilaisen tausta viittaa isikseen

 1. Suomalaiset tykkäävät ilmeisesti ottaa ISISti nykyään koska eivät vastaankaan sano?

  1. Näin se on; tällä viikolla valtamedia myönsi avoimesti Suomesta lähteneen ISISin riveihin n. 80 henkilöä (luku on luultavasti alakanttiin), joista n. 20 on jo palannut. Loputkin ovat täällä todennäköisesti kesään mennessä.

   Tätä me haluamme ja tätä me saamme. Emmehän me vastaankaan pane.

 2. Suomi todellakin kunnostautuu MATULOINNISSA. Suomalaisista ei ole enää mihinkään! Munattomia eunukkeja suurin osa.

 3. Jakakaa linkkiä poliisille, Supolle, Migrille, Risikolle, Nergille, Sipilälle, persuille tms. – vaikka ei se mitään taida auttaa, mutta kuitenkin…

  Tosin Migrin Similä jopa vahvisti kerran, että jihadistit saavat turvapaikan, koska heitä voi kohdata epäasiallinen kohtelu omassa maassaan ts. voivat saada rangaistuksen saatanallisista teoistaan…
  – mutta jospa tuo on vain wannabe-fani, joten ei ole syytä siihenkään…

  Tännekin linkkiä, joku joka on Twitterissä – ja kysymystä myös, sillä tyyppihän jopa usein vastaakin… :
  (https://twitter.com/juha_simila?lang=fi)

  1. Jakakaa linkkiä ja jakakaa linkkiä … voi herrajumala sentään! Mikä siinä on niin vaikea käsittää, että supo ja muu poliisiorganisaatio, Migri, Risikko, Nerg, Sipilä ja persut tietävät tämän kaiken. Toistan: tietävät tämän kaiken! Toistan: tietävät tämän kaiken!!

   Tämä kaikki on heidän tiedossaan, on ollut alusta asti, ja he jatkavat toimintaansa siitä paskaakaan välittämättä. He eivät ole tietämättömiä ja ymmärtämättömiä pikkulapsia, niinkuin täällä näköjään kuvitellaan. He ovat aikuisia, joilla on kaikki asiaankuuluva informaatio hallussaan, eivätkä he välitä siitä hevon perseen vertaa.

   Jos tämä on todellakin noin vaikea ymmärtää, on Suomen kansan ja valtakunnan peli lopullisesti pelattu ja menetetty, jos kansallismielisten ymmärrys on oikeasti noin lapsellisella tasolla!!

  2. Kyllä suvakeissa vaan on niin älyttömän naiiveja ja arvostelukyvyttömiä ihmisiä, ettei melkein todeksi uskoisi…
   – monet ovat aivan pikkulapsen tasolla tietyssä mielessä, niin sinisilmäisiä…

   Monista Suomeen tulleista matuista näkee jo päältäkin, että mitä ovat miehiään…
   – mutta kyllä se vain oikeasti on niin, että yleisesti ottaen pumpulissa kasvaneilta suvakeilta ei vain kerta kaikkiaan löydy minkäänlaista arvostelu- ja päättelykykyä tai sen puoleen ihmistuntemustakaan…
   – suvakit eivät myöskään tajua, millaista valheellisuutta ja pahuutta tästä maailmasta edes löytyy – ja juurikin muslimien parista…
   – ja tietysti vielä ideologia sitten sumentaa loputkin…

   Matut huijaavat suvakkeja kuin pedot lapsia…

   1. Yksi keskeinen juonne on myös se, että suvakit eivät ota mitään vastuuta päätöksistään ja valinnoistaan – vaikka itse syyttävät maahanmuuttokriittisiä kaikesta!
    – esim. jos mustaa miestä lyödään jossain, niin suvakit huutavat kuorossa – ette te kaikki rasistit saitte tämän yhdessä aikaan ja olette kaikki siis syylisiä.
    – mutta kun esim. nuoria huono-osaisia tyttöjä grooming-raiskataan liukuhihnalta, niin Suomeen näitä raiskaajia imuroivat suvakit – eivät joko kommentoi tai sanovat vain, että yksittäistapaus…

    ”Tie Helvettiin on kivetty hyvillä aikeilla” – kuvaa suvakkien toimintaa, mutta kun he eivät tajua mitään, ota mistään vastuuta – niin he ovat vain pikemminkin ylpeitä siitä, että rakentavat omin pikku kätösin tätä ns. TIETÄ HELVETTIIN – koska saivathan he itse moraaliposeerata rakennustöiden yhteydessä!!!

    Maahanmuuttokriittisten pitää kytkeä kritiikkiinsä suvakkien syyllisyys vahvemmin – ja esim. virkamiesten ja poliitikoiden tekemien päätösten vaikutus on tuotava selvemmin ja yksilöidymmin esille!

    Toki pattitilanne tämä on siinä mielessä, että suvakit eivät tahdo ottaa vastaan mitään järkiperäistä informaatiota – mutta maahanmuuttokriitikoiden on vaan jatkettava totuuden esille tuomista!
    – ja muistakaahan syyllistää asianomaisia – jotka ovat aivan aidostikin VASTUUSSA!

    Suvakeille pitää todeta, että te olette kollektiivisestikin vastuussa maahanmuuttopolitiikan seurauksista – ihan matujen yksittäisiin tekoihin saakka….

    1. Vuosia sitten jossakin asiaohjelmassa Li Andersson (muistaakseni oli juuri Li, ellei sitten ollut joku muu vastaava poliitikko?) hyvin ärsyyntyneenä kuitenkin urputti, kun raiskatut naiset olivat lähetelleet hänelle oikeuden pöytäkirjoja yms.
     – nainen kuitenkin vain hoki jotakuinkin, että miten ihmeessä nämä minuun liittyvät mitenkään? – en ymmärrä…

     Vihervasuripoliitikko, joka huutaa mieluusti muille, että ottakaa vastuu, teidän syynne, teidän syynne – MUTTA ITSE EI OTA MITÄÄN VASTUUTA OMISTA PÄÄTÖKSISTÄÄN, OMAN IDEOLOGISEN SIPENSÄ PÄÄTÖKSISTÄ – JOIHIN HÄN ON OLLUT ITSE VAIKUTTAMASSA!

     Li Anderssonille, Veronika Honkasalolle, Maryam Abdulkarimille, Katju Arolle yms. mamuraiskaajien julkisille puolustelijoille – sekä ylipäätään kaikille vihreille, vasureille ja demareille – monille kokkareille ja kepuillekin – pitäisi vain lähettää edelleen näitä oikeudenkäyntipöytäkirjoja ja rikosuutisia…
     – ihmetelkööt niitä – ja jos vaikka joskus tuntisivat edes pientä myötätuntoa sitä suomalaisuhriakin kohtaan ja miettisivät hiukan myös omaa vaikutustaan asiassa laajemminkin…

     Eduskuntaan on varmaan sähköpostilista jo valmiinakin – sinnekin pitäisi tuutata rikosuutisia Suomesta ja maailmalta…
     – maahanmuuttokriittisten pitäisi jotenkin järjestäytyä tässäkin mielessä?
     – toki se, että kansaa valistetaan asiasta, on melkeinpä tärkeämpää…

     1. Li Anderssonilla on se lapsesta asti opittu häikkä että on ihan helvetin ruma tyttö. Kalasilmäinen ällöttävä nahjus. Li Andersson on katkera ruma akka joka hakee hyväksyntää hinnalla millä hyvänsä. Arabikullien tuontiyritys OY SUOMI AB on oiva työkalu tähän tarkoitukseen. Suvakit iloitsevat, sossu hyppii ilosta, ja näin Li on saanut ihmiset ajattelemaan muuta kuin Li:n kivespussisilmiä. Yhden ruman akan hämäys maksaa Suomelle BILJOONIA.

    2. Toki sitten on näitä Sipilöitä, Orpoja, Kataisia ja Bernereitä – jotka välittävät vain rahasta ja jotka ajattelevat, ettei haittaa, vaikka Suomi-laiva uppoaisikin, koska he voivat rahoineen muuttaa sitten muualle…
     – tosin Sipiläkin on typerän oloinen, että varmaan miettii vain lähinnä tilinsä saldoa…

     Raha on heille epäjumala – mammonaa he palvovatkin…

   2. Klassista kognitiivista dissonanssia: jos oma maailmankatsomus ja reaalimaailma ajautuvat ristiriitaan, seuraa syntax error, joka johtaa päätelmään, että reaalimaailma on väärässä. Ihmisaivot ovat uskomattomat suorituskyvyltään – tarvittaessa ne kykenevät valehtelemaan itselleen.

 4. Twitterissä ilmeisesti tämä? – vaan jotain Face-linkkejä lähinnä… :

  (https://twitter.com/bashar8alshmary)

  Synttärilinkissä näkyy muutama suvakkikin kuvissa… :
  (https://www.facebook.com/bashar8alshimmary/posts/1199842973445876)

  Suomeen asti tulleista irakilaisista suurin osa on jonkinsortin sotilaita; jihadisteja, militoja ja muuta hyvin epämääräistä väkeä, toki esim. keskiluokkaisia elintasopakolaisia on joitakin mukana myös…
  – mutta liki kaikki suoltavat pelkkää jaskaa, eivätkä ole missään nimessä turvapaikan tarpeessa!

  1. Tuo Bashar Alshimmary muuten uudelleen twiittaa Adam Salehin sisältöjä – mikä jo itsessään kertoo selkeästi älyllisyyden puutteista. Adam Saleh on siis vakavasti narsistinen muslimi mamu, musujen oma YouTube stara joka levittää disinformaatiota islamista ja on todistetusti lavastanut valheita saadakseen huomiota ja sympatiaa ”islamofobian uhri paroille” ja esim. joutunut lentokoneesta ulosheitetyksi kun on ruvennut allahu akbaroimaan laskien arabiaksi kymmenestä nollaan (pommiuhkaus) ”todistaakseen” länsimaalaisten väitetyistä laajoista ja vakavista ennakoluuloista.

 5. Oikea tapa on nostaa asia julkisuuteen jolloin poliisin on pakko reagoida. Tajukangas on tehnyt oman osansa ja MV-lehti voisi nostaa vielä vähän isommalle näkyvyydelle.

  1. Johan näistä asioista on valtamediakin uutisoinut. Millaiseen julkisuuteen poliisin on pakko reagoida ja miten? Kenttäpoliisin on tehtävä niin kuin poliisijohto käskee, ja poliisijohto tekee niin kuin sisäministeriö käskee. Ja vaikka koko polisikunta poliisiylijohtajasta poliisikokelaisiin asti olisi yhtä mieltä siitä, ettei näin voi eikä saa jatkua, vallankumouksenko he tekisivät?

 6. Hänen hyvä ystävänsä Abu Bakr al-Baghdadi joutui Allahin epäsuosioon ja pakenemaan Mosulista. Tuollaisen tyypin kanssa kun käy Kesoililla kahvilla, joutuu pelkäämään jos jonkinmoista ilmaiskua, kyllä siinä turvapaikan tarpeessa kaveri on aivan selvästi.

  Drone tulee ja tappaa. Suomeenkin harkitaan noita, jolloin häiskä joutuu lähtemään.. Islantiin?

  Pommittaakohan ne kaikki huoltoasemat? Mailla on vanhoja Union kylttejä maatumassa, nehän ampuu mut heti ***tana!

 7. tuo palaamis asia on aika mielenkiintoinen?palaa siis sotatoimi alueelta ja melkoisella varmuudella isis alueelta,koska miksi palata jos on voittajien puolella?ehkä meidän suomalaistenkin olisi radikalisoitua?vitunko takia pitäisi passivoitua?ehkä olisi aika
  lähettää nuo paskat sinne minne kuuluvat,myös kaiken maailman husut ja saidot,näitä kyllä riittää………

 8. Ei näitä ole yksi tai kaksi vaan heitä on monta, liian monta. Kun pienellä pintaraapaisullakin on tullut jo monta esiin niin todellinen määrä on suuri. Näyttäisi jopa siltä, että pahin aines siirtyy ensimmäisenä loisimaan ja karkuun siis se joka on tehnyt pahimmat rötökset kotimaassaan, sen osoittaa jo nuo raiskaukset ja valitukset.

 9. ei niitä ole liikaa.kyse on meistä suomalaisista.nimittäin uskon meitä olevan paljon,jotka haluavat oikean suomalaisen suomen.enkä todellakaan tarkoita fasistista suomea.vaan
  kuten tuukka kuru sanoi homogeeninen suomi.meitä on paljon,näin uskoisin.itse olen
  keräämässä suomalaisia patriootteja väkivallattomaan,jos niin on mahdollista.mutta olen tarvittaessa käyttämään sitä voimaa mitä tarvitaan.pienen jaloviiman voimalla pienet kirjoitus virheet sallittaneen.minuun voi ottaa yhteyttä paavon kautta niin luulisin?

  1. Voisi olla eri ääni kellossa kun jonkun kepulaisen teinipoika jengiraiskattaisiin Afghanistan tyyliin lätkätreeneistä kotiin menossa. ”Jari-Pekka miksi sinulla on kasvot täynnä hoitoainetta? Pese pois ennekuin menemme maahanmuuttajabileisiin kunnantalolle, äitikin kerrankin laittautui kunnolla varmaan ekaa kertaa 30 vuoteen! Siskosi ei tule tänään mukaan, hän sai eilen Mohammedilta flunssan eikä suostu tulemaan huoneestaan ulos”

 10. nythän ei kysymyksessä ole poliittiset aatteet vaan suomi.suomi ensin on todella hyvä slougan.

 11. Hei kamoon hei, Basharia PANETTAA ja viinaakin pitäisi saada! Heltykää nyt saatana, HUMANITY! IRAK IS NOT SAFE! IRAK EI OLE KASSAKAAPPI! Suomi on. Toihan on ihan sama kun se isänsä hukuttama 5-vuotias syyrialaispoikanen! Refugee salarya kehiin niin joku teistä onnekkaista voi saada Basharin tytärtänne jyystämään. Sitten voitte ensi jouluna viettää mukavaa aikaa kun Bashar vaatii että kinkkua ei saa olla, ja tytär saa turpaansa olohuoneessane kun on vaan niin saatanan huora. Siellä sitten popsitte lammasta aattona ja nuolette rooliinne tyytyneinä muslimipersettä.

 12. Tämä taitaa muuten olla oikea keino hiljentää noi saastat. Kuva ja faktaa nettiin, niin yhtäkkiä kaikki Basharit poistavat FB ja instagram profiilejaan ettei vaan migri näkisi mitä paskasakkia oikeasti ovat. Hassua kuitenkin kun itserakkaat piilohomomuslimit eivät millään malta pysyä somesta pois, uudella nimellä äkkiä instagram täyteen duckface homppeli kuvia. Arabimiehet on ihan järkyttäviä prinsessoja jokaikinen.

  1. Nuo matut kommentoivat usein Migrin työntekijöiden tilejä, joten sitä kautta heitä bongaa…
   – ja Instagramissa kai voi etsiä hakusanoilla …

   Jos näkee aivan karseita tapauksia, niin kommenttia ja etenkin kysymyksiä vaan pistämään!
   – voisi kysyä etenkin siis muslimeilta, että miksi eivät puolusta omaa maataan? Ovatko siis miehiä vai hiiriä?
   Ja miksi ihmeessä muslimi ei viihdy muslimimaassa?

   1. Taisi olla jopa sääntö islamissa että muslimi ei saa asustella länsimaassa eikä kaveerata länsimaisten kanssa. Mutta kuten tunnettua islam on hyvin hyvin joustava kultti. Nykypäivän muslimi ei viihdy muslimimaassa koska siellä ei saa dokata, runkata discoissa eikä siellä ole sossua. Nykypäivän muslimi on torakka, loinen, syöpä. Ei sille voi mitään, syövän tarkoitus on levittäytyä ja tappaa. Etsikää paikkakuntanne nimellä kuvia instagramista niin löydätte satavarmasti jokaisen nurkissanne loisivan syöpäpesäkkeen, latailevat kaikki runsaasti miehekkäitä Kim Kardashian-tyylisiä kuvia, ja hyvin usein kuvia viinaksista joita ovat ostaneet kovalla työllään ansaitsemallaan refugee salarylla. Suomessa ON JO kansalaispalkka, muslimeille. Muslimi syöpäläisen ilmainen kämppä saa maksaa 800e/kk, Suomalaisen max 550e/kk, eikös ole hienoa? Linkkejä joka foorumiin vaan, pistetään noi arabihomot vähän hikoilemaan. Se on hirvee homma sulkea instagram tili jossa 7.000 oman ruman apinanaaman kuvaa ja avata uusi tili eri nimellä ja perkele taas ruveta fotoilemaan. Ei arabipiilohomon luonne kestä mitävaan. Se on epäinhimillistä rasismia, hirveämpää kuin kuolla pommituksessa.

  2. Näin on, ^ SETÄ, analyysisi taitaa olla ihan nappiin. Prinsessojahan nuo geelipäät ovat.

   Muuten suuri kiitos PT-medialle tästä jutusta!
   On mahdotonta enää pistää paremmaksi. Paavolle aplodit, on koittanut PT – median aikakausi.

 13. On häpeällistä elää aikaa jona suuri ja mahtava Eurooppa tuhottiin. Todella häpeällistä. Kuinka joku voi olla näin tyhmä että aktiivisesti haluaa islamoida euroopan.
  Kuten Rautatientorilla oleva papitar sanoi matuleiristä: ”Minä saan tästä niin paljon”, siis todella itsekästä lyhyen tähtäimen oman hyvänolon tunteen kalastelua, ja millä hinnalla! Ja lisäsi vielä että monet ihmiset ovat sanoneet miten papitar on muuttunut eloisammaksi, siis mitä helvettiä. Suvakit ovat yksinkertaisia, itsekkäitä, tyhmiä ja vastuuttomia.
  Miksi tuhosit mantereen: ”Koska tuntui siltä”.

  1. Tähän taitaa sisältyä melkoinen osuus monikulttturismihulluuden olemuksesta. Meille länsimaisille keksittiin käsite ”tunneäly”: se olisi älykkyyden johtaman järkiperäisen ajattelun sekä sille moraalisen ja eettisen pohjan luovien tunteiden mahdollisimman suurta yhteiskäyttöä.

   Käsitehän omaksuttiin todella nopeasti, ja sitä myös toteutetaan. Lopputulos on vain juuri tämä: ”Tiedän kyllä miten asiat todellisuudessa ovat. Tiedän oikein hyvin, että toimintani tuottaa kansalleni ja maalleni suunnatonta tuhoa. Jatkan toimintaani silti nyt ja tulevaisuudessa, koska minusta nyt vain tuntuu siltä, että minusta nyt vain tuntuu siltä, etä minusta nyt vain tuntuu siltä. Ai miltä tuntuu? Oi, niin hyvältä!!”

 14. Melko mielenkiintoinen tapaus tämäkin… :

  ”Fawwaz meni naimisiin suomalaisen kanssa, Migri epäili lumeliittoa – näin virkamiehet selvittävät, onko kyseessä tosi rakkaus

  Maahanmuuttovirastolla on monia syitä epäillä avioliiton aitoutta. Mesi Kivi ja Fawwaz Al-Ali täyttivät niistä kaksi. Heillä on ikäeroa, ja liitto solmittiin pian kielteisen turvapaikkapäätöksen jälkeen.

  Vihkimisessä meni viitisen minuuttia. Seremonia oli suomenkielinen, joten Mesi Kiven oli tönäistävä tulevaa puolisoaan Fawwaz Al-Alia oikeassa kohdassa, että tämä tietäisi, milloin vastata tahdon.

  Al-Ali ymmärsi arkisuomea aika hyvin, mutta vihkikaavan ensimmäisen infinitiivin translatiiveihin hänen kielitaitonsa ei vielä riittänyt. Aviovaimoksenne. Rakastaaksenne.

  Oli elokuun loppu vuonna 2016, ja Al-Ali oli ollut Suomessa vuoden. Lahden maistraatissa järjestetty seremonia oli koruton, juhlat vaatimattomat.

  Todistajia oli kaksi, molempien läheisimmät ystävät. Heistä toinen lähti maistraatista heti takaisin kouluun, toisen kanssa käytiin kaupassa ostamassa Sacher-kakku ja keitettiin kahvit Kiven ja Al-Alin kotona Hollolassa. Iltapäivällä haettiin Kiven lapset päiväkodista ja tarjottiin suklaakakkua heillekin.

  Sen kummempiin juhliin ei ollut varaa. Ehkä kesällä 2017, jos oleskelulupa myönnetään.

  Irakilaisen Al-Alin oleskelulupa on suomalaisten viranomaisten käsittelyssä nyt kolmatta kertaa. Maahanmuuttovirasto antoi kielteisen päätöksen turvapaikkahakemukseen huhtikuussa 2016. Al-Ali valitti päätöksestä Helsingin hallinto-oikeuteen ja kertoi valituksessa lisätietoa taustastaan. Naimisiinmenon jälkeen Al-Ali haki oleskelulupaa myös avioliiton perusteella.

  Muistion nimi on Lumeavioliittoharkinta, ja siinä luetellaan seitsemän tilannetta, joissa Maahanmuuttoviraston virkamiehen on syytä epäillä avioliiton aitoutta. Lista perustuu Euroopan unionin neuvoston päätöslauselmaan.

  Aitoutta epäillään, jos puolisoilla ei ole yhteistä kieltä, he eivät ole tavanneet kertaakaan ennen avioliittoa, liitosta on maksettu rahaa tai he kertovat erilaista tarinaa toistensa perheistä. Epäilyttävää on sekin, jos puolisot eivät ole asuneet yhdessä avioliiton solmimisen jälkeen tai toinen puolisoista on aiemmin ollut lumeliitossa. Tai jos oleskeluun liittyy muita poikkeuksellisia seikkoja.

  Lisäksi muistiossa neuvotaan virkamiehiä kiinnittämään huomiota siihen, milloin naimisiin on menty. Epäilyttävää on, jos se tapahtuu pian sen jälkeen, kun ulkomaalainen puoliso on saanut kielteisen oleskelulupapäätöksen.

  Juuri nyt virastossa on pohdinnassa myös Kiven ja Al-Alin avioliitto. Onko se aito vai onko se solmittu vain siksi, että Al-Ali saisi oleskeluluvan?

  Maahanmuuttovirastolle avioliittojen aitouden selvittely on arkipäivää. Virastossa on tehty vuosittain noin tuhat päätöstä oleskeluluvista, joita on haettu avioliiton perusteella.

  Tänä vuonna määrä todennäköisesti kasvaa, sillä myös hakemusten määrä on kasvanut. Lisäksi aiemmin poliisin käsittelemät hakemukset siirtyvät Maahanmuuttoviraston käsiteltäviksi. Virastossa on siis edessä rakkausar­vioinnin ruuhkakevät.

  Mutta mistä virkamies tietää, kuka rakastaa ketä?

  Ei se helppoa olekaan. Suomen kansalaisen puolisolle myönnetään ulkomaalaislain perusteella oleskelulupa, paitsi jos on perusteltu syy epäillä lumeliittoa eli naimisiin menoa vain siksi, että ulkomaalainen puoliso saisi oleskeluluvan.

  Jos epäily herää, pariskunnalta pyydetään kirjallista selvitystä suhteestaan. Jos tämä ei vakuuta virastoa, pari kutsutaan haastateltavaksi, viraston termein perhesidekuulemiseen.

  Mitään standardikysymyksiä ei ole, ei myöskään tarkkoja ohjeita siitä, milloin tehdään kielteinen, milloin myönteinen päätös. Tapauskohtaista, virasto sanoo, ja mitäpä se muuta voisi ollakaan.

  Kun kutsu Maahanmuuttovirastoon tipahti postiluukusta, Kivi ja Al-Ali tekivät päätöksen. He eivät harjoittelisi haastattelua varten. Eivät opettelisi toistensa setien ja serkkujen nimiä, eivät laskisi juomalaseja, eivät sopisi, miten tutustumisesta kerrottaisiin.

  (…)

  Haastattelut kestivät yli kolme tuntia. Puolisot vietiin eri huoneisiin, eri virkamiehen puhutettaviksi.

  Jälkeenpäin tuli hetken helpotus. Asiallisia kysymyksiä. Ei mitään seksistä, ei kysytty edes, kumpi nukkuu sängyssä oikealla, kumpi vasemmalla. Kysyttiin enoista ja sedistä, harrastuksista ja siitä, millaista musiikkia puoliso kuuntelee. Missä on tavattu ja mihin on toisessa ihastunut? Kuka keittää aamuisin kahvit?

  Jälkeenpäin molemmat saivat mukaansa pöytäkirjat haastatteluista. Niitä tutkittiin kahvilassa Helsingissä heti haastattelujen jälkeen.

  ”Sinulla on ollut huono tulkki.”

  ”Miksi sinulta on kysytty, mitä me syödään aamupalaksi, mutta minulta ei? Miten näitä voidaan verrata, kun on kysytty eri asioita?”

  ”On me kyllä vastattu tosi samalla tavalla. Onneksi.”

  ”Toivottavasti ne ymmärtävät, että minä rakastan sinua. Olet elämäni ensimmäinen ja ainoa nainen.”

  Virasto ei tosin varsinaisesti arvioi rakkautta vaan sitä, onko pariskunnan aikomuksena viettää tosiasiallista perhe-elämää. Roihuavaa intohimoa ei siis vaadita, mutta jotenkin parin pitäisi saada virkamiehet vakuuttuneiksi siitä, että yhdessä aiotaan elää tulevaisuudessakin.

  Riittääkö siis onneton suhde?

  ”Niin no, mikä nyt sitten on onnetonta. Me katsomme tosiasiallista perhe-elämää”, ylitarkastaja Leena Turku Maahanmuuttovirastosta sanoo.

  Pariskunnan velvollisuus on esittää näyttöjä perhe-elämästään. Itse kirjoitettu tarina, valokuvia, matkalippuja lomamatkoista, videoita ja joskus haastattelu Maahanmuuttovirastossa. Niiden perusteella viraston on päätettävä, onko naimisiin menty siksi, että halutaan elää perheenä vai siksi, että yritetään hankkia oleskelulupa, johon ei muuten olisi Suomen lain mukaan oikeutettu.

  Virastolla on 92-sivuinen ohje perhesiteiden arvioimisesta. Lumeavioliitosta se antaa vain lyhyet ja yleisluontoiset ohjeet. ”Myönnettäessä oleskelulupaa avioliiton (perhesiteen) perusteella on päätösharkinnassa kiinnitettävä huomiota avioliiton sisältöön ja sen solmimismotiiveihin.”

  Lopulta ratkaisevaa on virkailijoiden saama vaikutelma.

  ”Se on se olo. Tulee vain sellainen vaikutelma”, Turku sanoo.

  Al-Alin ja Kiven avioliittoon liittyy kaksi seikkaa, jotka Maahanmuuttoviraston ohjeessa on tulkittu epäilyttäviksi. Naimisiin on menty vasta kielteisen turvapaikkapäätöksen jälkeen. Ikäeroakin on. Kivi on Al-Alia kymmenen vuotta vanhempi.

  Ja sitten on vielä kaksi valhetta, nyt jo tunnustettua.

  Kun Al-Ali tuli Suomeen elokuussa 2015, hän oli 18-vuotias, mutta kertoi poliisille olevansa 17.

  ”Minulle neuvottiin matkalla niin”, hän sanoo. ”Minulle sanottiin, että saisin inhimillisemmän kohtelun.”

  Toisen valheen hän kertoi Maahanmuuttoviraston turvapaikkapuhuttelussa.

  ”Minua pelotti. Ajattelin, että he lähettävät minut takaisin, jos kerron totuuden.”

  Kävikin niin, että Suomi aikoi lähettää hänet takaisin, koska hän kertoi valheen.

  Ensimmäisellä kierroksella Al-Ali kertoi hakeneensa turvapaikkaa, koska Irak on vaarallinen ja tulevaisuuden rakentaminen siellä olisi mahdotonta. Se ei riittänyt turvapaikan perusteeksi.

  Kun kielteinen päätös tuli, Al-Ali otti yhteyttä asianajajaan ja lupasi kertoa koko totuuden. Hän valitti turvapaikkapäätöksestä. Valituksessa hän kertoi liittyneensä 16-vuotiaana Hizbollahiin, shiiamuslimien puolisotilaalliseen järjestöön.

  ”Minut rekrytoitiin kadulta, sillä siellähän me usein kavereiden kanssa oltiin. Ajattelin silloin, että Hizbollah on isänmaallinen järjestö, Irakin hallituksen ja kansan puolella.”

  Hizbollah on Iranin tukema äärijärjestö, joka taistelee Irakin armeijan rinnalla Isisiä vastaan. Syyriassa se tukee presidentti Bashar Al-Assadia. Hizbollahia on syytetty sunnisiviilien kidnappauksista, kidutuksista ja teloituksista.

  ”Olen nähnyt kamalia asioita”, Al-Ali sanoo. ”Olen nähnyt teloituksia ja poiminut irronneita käsiä maasta. Lähdin, kun kuusi ystävääni tapettiin.”

  Entä oletko itse tehnyt kamalia asioita?

  ”Ei. En ole.”

  (…)

  Perhe-elämä oli Kiven ja Al-Alin mukaan parhaimmillaan vuosi sitten helmikuussa, ennen kuin se oli virallisesti alkanut. Silloin he olivat tunteneet kolmisen kuukautta ja Al-Ali vietti jo yönsä Kiven luona, mutta salaa, sillä Kivi oli nuorisonohjaajaharjoittelijana kansanopistossa, jossa Al-Ali opiskeli ja virallisesti myös asui. Suhde opiskelijan kanssa ei ollut mitenkään erityisen suositeltavaa.

  Vielä silloin he olivat varmoja siitä, että Al-Ali saisi turvapaikan. Kun niin ei käynyt, molemmat alkoivat stressaantua. Se kävi vähitellen. Alkoi ärsyttää enemmän ja nukuttaa vähemmän. Kiveltä jäi yksi tentti suorittamatta ja nuorisonohjaajan paperit saamatta.

  Kesä oli kuitenkin vielä hyvä. Grillattiin, käytiin eväsretkillä, mentiin naimisiin. Syksyllä Kiven alakulo paheni ja muuttui masennukseksi. Al-Alikin alkoi myöhästellä koulusta, kun aamuisin väsytti enemmän kuin ennen. Lapset tottuivat siihen, että aikuiset ovat yhä useammin väsyneitä eivätkä jaksa leikkiä.

  ”Lapset eivät tiedä, mikä meitä stressaa. Ollaan kerrottu vain, että Fawwaz on sotamaasta.”

  Kuinka moni turvapaikanhakija sitten yrittää saada oleskelulupaa Suomeen avioliiton perusteella? Näyttää siltä, että ei kovin moni.

  Turvapaikanhakijoiden ja suomalaisten rakkaustarinoista ei tietenkään ole tilastoja eikä niitä ole edes avioliitoista. Jotain vihiä liittojen määrästä voi saada Maahanmuuttoviraston oleskelulupatilastoista.

  Ne kertovat, että noin 2 500 ihmistä vuodessa hakee oleskelulupaa Suomesta sillä perusteella, että on naimisissa Suomen kansalaisen kanssa. Tässä luvussa ovat mukana kaikki suomalaisten ja muiden kuin EU-kansalaisten väliset liitot.

  Luku on kasvanut jonkin verran vuosina 2015 ja 2016, jolloin turvapaikanhakijoita tuli Suomeen enemmän kuin ennen. Vuonna 2016 avioliiton perusteella haki oleskelulupaa 2 747 ihmistä. Kasvu on kuitenkin ollut pientä, noin 200 ihmistä, eikä ole tietoa siitä, kuinka suuri heistä on ollut turvapaikanhakijoita.

  Al-Alin mukaan mahdollisuuksia turvapaikanhakijoilla olisi ollut enemmänkin.

  ”Kiinnostuneita naisia olisi kyllä ollut”, hän sanoo. ”Olin välillä vähän ongelmissakin sen asian kanssa, kun en halunnut. Muutin mieleni vasta, kun tapasin Mesin.”

  Useimmat avioliiton perusteella oleskelulupaa hakevat myös saavat sen. Esimerkiksi viime vuonna tehtiin yli 2 500 päätöstä, joista 233 oli kielteisiä. Kielteinen päätös annetaan, jos viranomaisten mielestä näyttää siltä, että naimisiin on menty vain oleskeluluvan takia.

  Osa viranomaisten antamista pakeista on aika selviä tapauksia. On tutustuttu netissä ja menty naimisiin ensitapaamisella. Ei ole yhteistä kieltä, jolla jutella.

  ”Joskus hakijat kertovat itse, että eivät oikeastaan pysty keskustelemaan vaan tarvitsevat apulaisen tulkkaamaan tai käyttävät netin käännösohjelmaa”, ylitarkastaja Leena Turku kertoo.

  Epäilyttävän lyhyt suhde ja yhteisen kielen puute ovat Turun mukaan yleisimmät syyt kielteiselle päätökselle. Kuinka lyhyt sitten on epäilyttävän lyhyt suhde? Siihen ei ole selvää vastausta, kuten ei muihinkaan epäilyksen aiheisiin.

  ”Se on aina tapauskohtaista. Me tehdään kokonaisharkinta kaikesta siitä näytöstä, joka ollaan saatu”, Turku sanoo.

  Lumeliitto on Turun mukaan yleensä molempien puolisoiden yhdessä sopima. Joskus epäilykset heräävät siksi, että suomalaisella puolisolla on takanaan useita lyhyitä avioliittoja ulkomaalaisten kanssa. Näitä tapauksia ei ole paljon, vain muutamia vuosittain.

  Joskus virkamiehet ovat sitä mieltä, että parin suomalainen osapuoli on tosissaan rakastunut, mutta kumppani on mennyt naimisiin vain saadakseen oleskeluluvan. Mistä virkamies senkin sitten tietää?

  ”Silloin päätös perustuu hakijan tarkoitukseen”, Turku sanoo.

  Mutta mistä sen tarkoituksen tietää?

  ”Se on se kokonaisselvitys, mikä on saatu, se kokonaisharkinta. Joskus meille vain tulee sellainen vaikutelma.”

  Vaikutelma. Ei kuulosta kovin täsmälliseltä, mutta mikäpä muu tällaisen asian voisi ratkaista. Turku kertoo olevansa päätöksissään varma. Jos ei ole, päätös on myönteinen.

  ”Kyllä me aina aika varmoja ollaan, kun me se päätös tehdään.”

  Torstaina 9. maaliskuuta Al-Alin kännykkään tuli viesti sosiaalityöntekijältä: Päätös on tullut, saat kuulla sen Maahanmuuttovirastossa huomenna kello 13.30.

  Perjantai-iltapäivänä hänet kutsuttiin Maahanmuuttoviraston tulkkaushuoneeseen numero 6. Huoneeseen astuivat hänen lisäkseen viraston työntekijä, tulkki ja Kivi.

  Kahdentoista minuutin kuluttua hän tuli huoneesta kädessään päätös, ajokortin näköinen oleskelulupa vuodeksi ja arabiankielinen Tervetuloa Suomeen -vihkonen.

  Hänen turvapaikkatarinaansa virasto ei vieläkään uskonut, mutta avioliitto on viranomaisten mukaan aito.”

  http://hommaforum.org/index.php/topic,25905.msg2572957/topicseen.html#msg2572957

   1. Tottakai tuo on tosirakkautta! Kaikki miehet himoitsevat lihavaa siideriä litkivää korttelihuoraa. Sinäkin!

   2. Kiitos tekstin pastaamisesta @Suvakkien touhut. Olin yrittänytkin löytää kyseisen artikkelin ilman että tarttis tukea Helsingin Diarrheaa.

  1. Ehkä kaikkien järkyttävintä tuollaisissa tapauksissa on se – että näillä suvakeilla on usein lapsia…
   – sääliksi käy myös lasten isää, etenkin jos on joku normaali suomalaismies…

   1. Tuo Mesi Kivi on muuten jotenkin tutunnäköinen – liekö RHC:n tai Rasmuksen vakkareita tms.

   2. Näillä jakorasioilla on AINA monta lasta, kaikki eri isiltä. Asuvat rivitaloneliössä, elävät tuilla ja elatusmaksuilla. Ovat aktiivisia BLOGGAREITA ja tietävät kaikista asioista kaiken. Omat taidot ovat virkkaus, vesiväreillä läträäminen ja ennenkuin rupesivat miesvihaajiksi: kaikkien jatkojen päätepysäkki. Nyt kun spermasäkkinä olo ei enää miellytä ruvetaan suvakki moraalipoliisiksi. Kukaan lapsista ei DNA testien mukaan täsmää isään.

   1. ”HS: Turvapaikanhakija meni naimisiin kielteisen päätöksen jälkeen ja sai oleskeluluvan”

    Tämäkin tapaus osoittaa, että turvapaikanhakijoita ei saa päästää yhteiskuntaan. Niin kauan kun hakemusta käsitellään, hakijat tulee pitää säilössä. Jos hakemus hylätään, niin sitten säilöön odottamaan palautusta.

    Säilöönotto on tarpeen myös siksi, että yhteiskuntaan ei tule päästää henkilöitä, joiden taustoja ei tunneta. Säilöönotetut tulisi myös eristää toisistaan, jolloin heille ei kehittyisi yhteishenkeä ja jolloin Suomeen vihamielisissä tai rikollisissa aikeissa pyrkivät eivät pääsisi dominoimaan muita säilöön otettuja.

  2. Pitäisi olla laki jossa lumeavioliittoon pyrkivä Suomalainen suvakkihuora/homo kielteisen päätöksen jälkeen, petoksen yrityksen jälkeen, voidaan karkoittaa Suomesta aviomiesehdokkaan kotimaahan välittömästi sekä samalla perua kyseisen maanpetturin kansalaisuus. Minä maksaisin tästä laista mielelläni enemmän veroja.

   1. Uutta ja reaalimaailmaan sopeutettua lakia pukkamaan.
    Kun kuka tahansa avioituu suomalaisen kanssa (kuitenkin täsmennetyin ehdoin jos hlö. on aiemmin hakenut turvapaikkaa missä maassa tahansa), henkilö saa matalan kynnyksen periaatteella oleskeluluvan(+työlupa) mutta ilman oikeutta sosiaalietuuksiin ennen tietyn ja kunnollisen työmäärän (verokertymän) täytyttyä.
    Jos rakastunut aviopuoliso on motivoitunut, hän luonnollisesti tekee tarvittavan tukeakseen kumppaniaan eikä omasta pussista maksaminen ole silloin ongelma sillä järkevänä ihmisenähän 😉 😉 varmasti ymmärtää että riskiä ja taakkaa ei voi moraalisesti kestävällä pohjalla ulkoistaa naapurien, veronmaksajien yhteisvaroille.
    Oleskelulupa menisi automaattisesti uudelleen harkittavaksi (suht. todennäköisen) avioeron tapauksessa. Nykyisten poliittisten linjausten valossa MISSÄÄN vaiheessa ei tulisi antaa oikeutta hakea kansalaisuutta
    (tämän tulisi koskea myös kaikkia pakolaisstatuksen saaneita, ellei sitten saada uutta lakia jossa on erilliset 2:n sukupolven kansalaisuus kaikilla oikeuksilla ja 1:n sukupolven kansalaisuus jossa rajoitetut oikeudet jossa korostetut vastuut/tulosvastuullisuus),
    mutta pysyvä oleskelulupa sosiaalietuuksineen olisi tietyin ja vaativine assimilaatio-kriteereineen ajan myötä mahdollinen (pitkällä aikavälillä). Tämä olisi mielestäni oikeudenmukainen, realistinen sekä humaani linja jossa kaikki on maahantulijan omasta tahdosta kiinni ilman että häntä ihmisenä syrjitään. En odottaisi itsellenikään tuota suurempia oikeuksia jos avioituisin vaikka japanilaisen tai uusiseelantilaisen miehen kanssa ja muuttaisin sinne,
    vaan kärsivällisesti ja aktiivisuuden kautta, ajan myötä yhteisön jäsenyys kasvaisi todelliseksi, juurtuneeksi, kontribuoivaksi kansalaisuudeksi.
    Tunkiolle joutaa linja jossa voi kävellä rajan yli ja n.4-7 tukioleskeluvuoden jälkeen, erittäin löyhällä tulosvastuulla voi saada kaikki oikeudet.

    1. Tai vielä helpommin: Avioliitto vuonna 2017 ei tarkoita paskaakaan. Homot, kissat ja koirat saavat mennä naimisiin miten huvittaa. Erotakin saadaan satoja kertoja jos siltä tuntuu. Seistään kirkossa papin edessä ja valehdellaan pokkana vaan kerta kerran jälkeen että ”KUNNES KUOLEMA MEIDÄT EROTTAA”. Vittumitäpaskaa. Satiiria koko homma. Tehdään semmoinen islmaiversio: jos eroat sinut tapetaan torilla. Vieläkö vihkiminen kiinnostaisi? Saatana siinä menee monen tytön tärkeä päivä, mekot ja tiarat sivu suun. Kirkko on vitsi. Kaikki uskonnot ovat mielenvikaisuutta. Nykyajan ihminen, tämän päivän tiedoilla ja faktoilla, ei tarvitse korkeampaa voimaa eikä Jumalaa mihinkään. Jokainen joka on uskovainen on imbesilli, turha tyhmä paska idioottiolento joka pitäisi lopettaa ihan vaan säälistä. Pitäisi olla vain semmoinen paperisopimus jossa lukee että: kuolemani sattuessa sillä hetkellä elämänkumppanini se ja se saa kaiken maallisen omaisuuteni. Loppuisi kuin seinään kaikki ne kymmenettuhannet pelle-avioliitot jotka tässä maassa joka vuosi solmitaan oleskeluluvan (lue: sossurahan) toivossa.

    2. ”Uutta ja reaalimaailmaan sopeutettua lakia pukkamaan.”

     Juuri näin. Suomen lainsäädäntö ei ole ajan tasalla ja sovi nykymaailmaan.

  3. Ulkomaalaispolitiikkaa tulisi muuttaa siten, että avioliiton solmiminen suomen kansalaisen kanssa ei olisi peruste saada oleskelulupaa Suomessa. Oleskeluluvan saamisen eräänä edellytyksenä tulisi olla hakijan kyky tuottaa Suomen yhteiskunnalle enemmän verotuloja kuin aiheuttaa menoja. Muita edellytyksiä olisivat muun muassa nuhteettomuus ja kulttuurinen yhteensopivuus. Väärien tietojen antamisen tulisi johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

  1. Hävyttömyyden huippu.
   Kuten myöskin ateneumin ”welcome r—-fugees”-lakana.
   Sinne pitäisi lisätä NOT welcome.

 15. Suomen johtavat antisemitistit ja Israel -vihaajat (sori natsit) Bruno Jäntti, Syksy Räsänen ja kumppanit yrittävät estää sen, että israelilainen metsänistutusjärjestö ei saisi tänäkään vuonna osallistua Maailma kylässä -festivaaleille…

  Kuitenkin samoille festivaaleille on osallistunut esim. Palestiinalaisten siirtokuntayhdistys, jonka johtajana on ollut mm. julkisuudessa islamistiksi ja terrorijärjestö Hamasin kannattajaksi tunnustautunut Sadek Elwan…

  Em. antisemitistit suoltavat niin vääristeltyä propagandaa Israelia koskien – että Göebbelskin olisi kateellinen…
  Nykynatsitkin toki tukevat tässä asiassa vihervasurinatseja aivan täpöllä – ns. epäpyhä allianssi siis.

  Päivän Byrokraatti -blogikin on asiaa käsitellyt jo pari vuotta sitten :

  ”Päivän Byrokraatti -palkinnon saa Kepa ry, joka ei huolinut juutalaista Keren Kajemet -yhdistystä mukaan Maailma kylässä -festivaaliin.

  Tänä viikonloppuna Helsingissä käynnissä oleva Maailma kylässä -festivaali on Kepan järjestämä tapahtuma, jossa erilaiset vihervasemmistolaiset järjestöt ovat erityisen näkyviä.

  Ulkoministeriön kehitysyhteistyömäärärahoista rahoituksensa saava Kepa valitsee tilaisuuteen ideologiaansa sopivia järjestöjä, kuten esimerkiksi Palestiina-foorumin, joka on aiempina vuosina jakanut festareilla sellaisia Lähi-idän karttoja, joista puuttuu Israel.”

  1. Ärsyttävimmät suvakitkin ovat pääsääntöisesti näitä ns. toisia natseja – ja heidän hengenheimolaisiaan…

 16. Todennäköisesti tyypille myönnetään turvapaikka sillä perusteella, että Isisin jäseniä vainotaan Mosulissa. Ei tässä pitkään mene, kun turvapaikkoja aletaan myöntämään ja perustelemaan Isisin jäseniä uhkaavilla kuolemantuomiolla Irakissa.

 17. Poliisi Taposen kanssa YLE:n A-studiossa Ruotsin ongelmat kieltäneen ja mamujen raiskauksia suorastaan keksityiksikin väittäneen naisproffan Twitter tili suorastaan tuuttaa Refugees Welcomea… :

  (https://twitter.com/LenaMNare)

 18. Naisasialiitto Unioni twiittaa:

  ”Syksyllä voimaan astuvan #VASU2017:n mukaan varhaiskasvatuksen on oltava sukupuolisensitiivistä. Asia on otettava huomioon. — ”

  ”Sara Åker-Harju: ”Unionin hanketyöllä on ollut vaikutusta päiväkodissa jossa olen töissä. Se näkyy lasten puheissa ja leikeissä!”

  (https://twitter.com/Naisunioni?lang=fi)

  Ja esimerkkiä Naisasialiito Unionin tarjoamasta koulutuksesta:… :

  ”Meillä on päiväkodissa lapsi, jonka vanhemmat eivät halua, että heidän poikansa pukeutuu mekkoon tai leikkii nukeilla. Miten kohdata vanhemmat?

  Pohdittavaksi: —

  Kerro vanhemmille, että päiväkodissa kaikki lapset saavat kokeilla erilaisia rooleja ja kehittää moninaisia ominaisuuksia. Erityyppisten roolien kokeilu on osa lapsen kehitystä. Käytä apunasi ”ihanaksi kertomista” – hoiva- ja roolivaateleikkejä leikkivien lasten ihastelua keskustelunaloituksena vanhempien kanssa, kun lasta haetaan esimerkiksi hoidosta.
  Valokuvatkaa lapsia moninaisissa roolileikeissä ja laittakaa kuvat päiväkodin seinälle. Näin erilaisista roolikokeiluista tulee näkyvä osa päiväkodin arkea.
  Hameen nykymerkityksiä ja käyttötapoja voi laajentaa vaikkapa historiallisten roolileikkien avulla.
  Käsitystä hameista vain tytöille kuuluvina vaatekappaleina voi murtaa myös yhdistämällä hame rooliasuksi. Hameen ei tarvitse merkitä vain sievyyttä ja söpöyttä, vaan hame voi olla viitan kanssa supersankarin asu. Sen sijaan, että hame on sukupuolieron merkki, se voikin olla väline, jolla yhdistää hoiva ja supervoimat. Supersankariuteen on tällöin leikin turvin yhtäläinen pääsy kaikilla lapsilla.”

  http://www.tasa-arvoinenvarhaiskasvatus.fi/tilat-ja-valineet/poika-mekossa-enta-sitten/

  Sekoomuksen ministeri Sanni Gran-Laasonen taitaa olla hankkeen tilaaja? :

  ”Tämä sivusto on syntynyt osana Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa ja Naisasialiitto Unioni ry:n hallinnoimaa hanketta Sukupuolisensitiivisyys varhaiskasvatuksessa – tasa-arvoinen kohtaaminen päiväkodissa (2012 –2014).

  Sukupuolen moninaisuutta käsittelevät toiminnalliset ja tiedolliset osiot on tuottanut Seta ry:n Transtukipisteen sosiaalipsykologi Eepu Autere vapaaehtoistyöryhmänsä kanssa.”

  http://www.tasa-arvoinenvarhaiskasvatus.fi/hanke/

 19. Muutoinkin vainotut kristityt puolustavat maataan, naisetkin – mutta tänne tulleet pil*uturistit vain makaavat vokeissa suvakkien paapottavina… :

  ”Joka toinen lähtee sodan huipentumaan: He ovat 2 000 kristittyä naissotilasta ISIS:iä vastassa”

  ”SMC:n osasto kristityille on nimetty Beth Nahriniksi. Siinä on assyrialaisia, kaldealaisia ja syyrialaisia naisia.”

  http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/naiset%20isis-62724

  1. Beth Nahriniin pitäisi saada sotakirjeenvaihtajat jotka lähettäisivät ohjelmaa jokaiseen Euroopan mediaan, vokkiin ja moskeijaan ja nettiin 24/7.
   Lisäksi jokaisessa vokissa, moskeijassa ja kirkossa olisi pakolliset päivittäiset kunnianteot, kiitosrukoukset ja kolehdit kyseisille naisille, jos joku vastustaa asiaa eikä suostu kolehtiin, kunniantekoon ja kiittämään ääneen menettää välittömästi tuet ja joutuu tuomiolle vihateosta.
   Ihan kohtuullista ja humaania vai mitä?

 20. Jotenkin nämä siirtolaiset ovat halukkaita ottamaan suomalaisen naisen ja tekemään hänen kanssaan lapsia, mutta he eivät taida koskaan huolita näitä lapsia omiin maihinsa. Näin on ollut kautta historian. Mainokset suorastaan tyrkyttävät näitä tulokkaita suomalaisille naisille, ratikassakin oli koko kyljen pituinen mainos, jossa ”tumma ja tulinen” mies makasi kalsarit päällään. Naisten romanttiset lehtiset kertovat aina jostakin etelän romanssista, jossa palmut huojuvat. Sielläpäin ei oikein taida olla samanlaista kulttuuria.

  1. Pelkkä avioituminen taitaa kuitenkin olla halutumpaa kuin lapsen teko?
   Lapsi tehdään usein vain, jos on rikoksia taustalla – sillä lapsihan estää karkotuksen rikoksen takia, kun ja jos kuitenkin tulee avioerokin.
   Moni lapsen hankkineista matuista joko kasvattaa lapsen täysin islamilaiseksi tai sitten hylkää nopean avioeron myötä, eikä tällaisia hylättyjä puolimamulapsia pidä pelkän ulkonäön perusteella tuomita, koska moni on varsin suomalainen.

   En silti oikein mitenkään tajua tätä lähi-itäisten ja muiden MUSLIMImiesten huimaa suosiota nimenomaan suomalaisten naisten keskuudessa, sillä käsittääkseni monissa muissa Euroopankin maissa heitä karsastetaan juurikin islamin takia?!
   – tosin italialaiset, ranskalaiset jne. – niin ovat monet heistäkin yhtä tummia, joten pelkällä tummuudella ei ole viehätystä…
   – mutta kyllä muut pohjoismaalaiset naisetkin karsastavat enemmän kuin suomalaiset…

   Epäilen, että raju feminismi Suomessa on yksi syy tähän – sillä feminismin takia kunnioitus ja jännite on liudentunut suomalaisten naisten ja miesten väliltä!
   Feministit haluavatkin sitten jopa ulkomaisen äärisovinistin kumppanikseen.
   Ja kun moni suomalainen nainenkin on poikkeuksellisen äijämäinen, jopa ulkoisestikin.

   En tajua niitä suomalaisia miehiäkään, jotka kehottavat suomalaisnaisia huoraamaan baareissa ympäripäissään feministien toiveiden tapaan. Jotkut miehet toimivat näin ilmeisesti itsekin seksin toivossa?
   Sillä täysin holtiton irtoseksikulttuuri on aika monin tavoin tuhoisaa sukupuolten välisille suhteille, juuri kunnioitukselle ja perheen perustamisen kannalta – suomalaisten jatkuvuudelle. Konservatiivisuus tässä mielessä ei ole koskaan oikein löytänyt Suomeen enää nykyaikana. Ehkä syynä on railakas viinankäyttökulttuuri, mikä altistaa irtosuhteille?

   Suomalaiset miehet voivat kuitenkin kilpailla matujen kanssa, kun ottavat vain rohkeasti feministien vastustamat sukupuoliroolit käyttöön. Naisesta ja itsestäkin riippuen joko jämerää jätkämäisyyttä tai aitoa herrasmiesmäisyyttä peliin. Treffikutsujakin sitten vaan tarpeeksi sitkeästi, mutta muutoin suhteessa olisi edettävä hitaammin ja pidemmän kaavan mukaan eli ns. vanhanaikaisemmin.
   Suomalaisten miesten olisi myös alettava kiinnittämään hiukan enemmän huomiota ulkonäköönsä, esim. jos on kovin paljon ylipainoa ja myös mm. vaatteisiin – ruotsalaiset miehethän ovat yhä suosittuja ruotsalaisten naistenkin silmissä juuri siitä syystä, että laittavat itseään jopa maailman eniten. Ei suomalaisten miesten yhtä pitkälle silti pidä mennä kuin svedupellejen.
   Tosiasia on, että sekä suomalaisissa naisissa että myös miehissä on liikaa lösähtäneita ja siksi pullamössön näköisiä ihmisiä – ei tosin lievä ylipaino kuitenkaan pilaa ulkonäköä, jos liikkuu tarpeeksi ja on muutoin ryhdikäs. Siis naistenkin pitää toki ryhdistäytyä myös.
   Mutta ei sitä turhaan sanota, että ”ennen oli miehet rautaa” – sillä tämän näkee jopa vanhoista valokuvistakin. Hyvä kunto antaa myös henkistä tarmoa – maahanmuuttokriittiseen työhönkin.

 21. No eipä ihme että poliitikot ja poliisi eivät uskalla lopettaa laitonta leiriytymistä ja perseilyä keskellä Helsinkiä? Kansalaistenko se on itse tehtävä? Ja vieressä lasten luistelukenttä. Isis seuraa vieressä. Käyttävät muuten naisia ja lapsia ihmiskilpinä rautatientorillakin.

  1. Ilmeisesti muslimin kanssa itsekin naimissa oleva Veronika repi myös jo pelihousunsa Twitterissä…
   – samainen nainen ei kommentoi koskaan oikeita terrori-iskuja tai esim. rikoksia suomalaisia kohtaan, on vissiin joku periaate hänellä, – mutta suomalaisista miehistä ja rasisteista löytää sitten kyllä aina sitäkin enemmän negatiivista kommentoitavaa… :

   ”Sori vaan, blokkaan vastedeskin kaikki ne Halla-ahon anonyymit fanittajat, joiden aikomuksena ei ole rakentava dialogi vaan pelkkä terrori.”

   ”Nyt voisi sitten jokainen mediatalo vakavasti miettiä, haluavatko ne toimia rasistisen agitaation levitysalustana. #hallaaho #eettinenmedia”

   ”Nyt kun H-A on kertonut lähtevänsä pj-kisaan,voisivat kokoomus ja keskusta reilusti ilmoittaa, aikovatko tehdä yhteistyötä jos H-A valitaan.”

   (https://twitter.com/veronikahonka)

 22. RHC-kontakteja omaava suvakkitoimittaja Nina Leinonen iskee taas Talvisodan päättymisen päivänä – silkkaa matupaasausta!
  – Anttikin on iästään huolimatta aivopesty hard core -vihervasurisuvakki, videolla vielä pahempaa… :

  ”Veteraani Antti Alikoivisto: Maahanmuuttajien kotouttamiseen pitää panostaa”

  ”Talvisodan päättymisen muistokonsertin yhteydessä veteraanit kertoivat arvostavansa suvaitsevaisuutta ja rauhaa.

  Veteraani Antti Alikoivisto toivoo, että Suomessa kunnioitettaisi kaikkia, niin kantasuomalaisia kuin maahanmuuttajia.

  – Maahanmuuttajien kotouttamisen pitää panostaa. Ihmiset ovat kaikki samanarvoisia, Alikoivisto juttelee ja peräänkuuluttaa suvaitsevaisuutta.

  Hän sanoo, että koulutetut ammatti-ihmiset pitää opettaa Suomen tavoille, ja heille pitää opettaa suomen kieltä, jotta he pystyvät toimimaan yhteiskunnassa.

  – Asennekasvatusta suomalaisille ja tietoa maahanmuuttajista tarvitaan. Mahdollisuus luontevaan kanssakäymiseen, Alikoivisto toteaa.”

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703132200081794_uu.shtml

 23. ”Asennekasvatusta suomalaisille ja tietoa maahanmuuttajista tarvitaan. Mahdollisuus luontevaan kanssakäymiseen, Alikoivisto toteaa”
  Kohta on rasismia jos ei hymyile maahantunkeutujalle => tuomio.
  Ole siinä sitten luontevasti. Suurin virhe on ottaa tuollainen töihin, rasismisyytteitähän siitä tulee jos kertoo, että jotain pitäisi palkan eteen tehdäkin.Parempi kun pysyy kaukana noista.

 24. Hieman omituinen logiikka, että ISIS-videon postaaminen automaattisesti tarkoittaa sen tukemista. Ja tuo on jatkojaettu toisen henkilön profiilista. Facebookin omalla käännöstoiminnolla postausken tekstistä ei kyllä saanut mitään selvää.

  Tällä logiikalla Tajukangas itse, minä, Marie Le Pen, MV-lehti ja jokainen anti-jihad sivusto omaavat ISIS-taustan, koska levittävät ISIS-propagandaa, kontekstillä kun ei siis ileisesti ole merkitystä.

 25. RHC:n sivuilla pyörii, ja varmaan myös demossakin…, Suomessa asuva islamisti Sadek Elwan. Nerg ja Risikko pohtivat, että mielenosoitukset viime päivinä ovat olleet selvästi organisoituja. Organisointiin ja agitointiin tarvitan aina motiivi, joka on yleensä suurempi kuin puhdas altruismi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.