25 thoughts on “Videokuvaa Helsingin keskustasta mielenilmauksesta

 1. Poliisit kypärät päässä jne vartioivat tiukasti melkein ”kyljessä kiinni” suomalaisia jotka KEHTASIVAT osoittaa mieltään laittomien leiriä vastaan. Poliisi on ilmeisesti käsittänyt asiat aivan väärin eikä tajua KUKA heidän palkkansa maksaa.

  1. Poliisi tekee niin kuin poliisin käsketään tehdä. Ei siinä sen kummempaa.

   Jos pääministerinä olisi Olli Immonen ja sisäministerinä Jussi Halla-aho, heidän ei tarvitsisi antaa nyt poliisille käskyjä pitää kuria Helsingin keskustassa leireilieville arabijätkille, koska näitä ei olisi koskaan päästetty maahan. Laittomasti salaa maahan keplotelleet olisi suljettu säilöön poistamiskeskuksiin, jossa he olisivat lukkojen takana kunnes oikea henkilöllisyys alkaa löytyä. Sitten heidät poistettaisiin sinne, mistä tulivat.

   Seuraavan hallituksen pääministeri voisi olla Perussuomalaisen puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja sisäministeri Olli Immonen, jolloin poliisille annettaisiin nykyisestä täysin poikkeavia käskyjä, jotka he täyttäisivät. Mutta sehän riippuu ihan meistä äänestäjistä. Eli ei tule tapahtumaan.

 2. Vaikutti Rajat kiinni-porukan miekkarilta. Mitään puhdistusta ilmeisesti ollutkaan?

  Ääri-Jennikään ei pääse SE-leiriin, kun ei tuomitse jotain, mistä ei mitään tiedä. Valehdellessasi olisit mennyt heittämällä narun yli/ali. Marco taisi polttaa välit tänään ainakin joka toiseen aktiiviin ja aika moneen tukijaan riehumisellaan. Ainakin Panu ja Niko saivat huutia. Hiano pääpamppu tulee puolueeseen? Luulee diktatuurin olevan demokratiaa.

   1. No aivan sama kuka tai ketkä järjestää jos päämäärä on oikea.
    Nytkin de Witt tuomitsi kyseisen porukan vaikka päämäärä on sama,hoh hoijaa..
    Ja oliko edes lupaa mielenosoitukselle,mitä väliä,laittomia kunnialansalaisia toisella,onko niillä lakikirja koko ajan kädessä?

    1. Joku pitkätukka Olli Heikkilän streamilla sanoi, ettei tuo mielenilmaus tainnut olla Puhdistus-tapahtuma. Ei ollut ihan varma. Sanoi, että Kemppaisen ja Jannen(?) järjestämä ja Janne on tehnyt jonkun ilmoituksen, jolloin kuvittelen ilmoituksen olevan tehdyn poliisille ja ainakin 6h aikaisemmin, milloin mielenilmaus on laillinen. Oli Puhdistus tai ei, melkein lain mukaan siellä toimittiin (yksi kiinniotto + ilmoitus tehty ajoissa?).

     Päämäärä sama, muttei suomalainen saa lakia rikkoa ilman sanktioita. Sanktio voisi olla se, että kielletään kansallismielisyys. No,sitä ei voi kieltää, mutta sen ilmaiseminen, tai jotain vastaavaa. Matuilta ei voida odottaa Suomen lakien tuntemusta, joten raiskaaminenkin on miltei laillista, kunhan se on sitä lähtömaassa?

     Tuossa katsoin (edellisen kommenttini jälkeen) SE-livestreamin, jossa Marco selitti olevansa henk.koht. vastuussa, jos SE-porukan nimissä hölmöillään, joten ymmärrän hieman paremmin tuon ”vainoharhaisuutensa”. Joku huutaa: ”Suomi Ensin” ja nykäisee Vjatseslav Molotovin matuleiriin menemään, niin Marco lähtee myös linnaan? Vahingonkorvausvaade huikea, jos joku SE:läinen huitoo käsipallomailoilla, varsinkin järjestysmiesliivi päällään? 11 000€ joutui kaveri maksamaan parista iskusta, miten lie, jos väkivalta on ”poliittisesti sitoutunutta”, tai mitä poliisi/syyttäjä keksiikään?

     1. Tuo raiskausjuttu vertaus menee yli ymmärryksen.
      Normaalilta ihmiseltä voidaan olettaa että hän hieman selvittää mitä ko maassa on laillista mikä ei. Nämä kyllä tietää mikä täällä on sallittua mikä ei,mutta on rasisti jos tuomitaan ainakin heidän mielestä.

  1. ”Tuomitsetko Puhdistuksen?” Sen lisäksi, että joku näyttää pitävän itseään maan ainoana desinfioidun puhtaana kansallismielisenä, harmittelen jo Iljan puolesta. Minusta toi on jo noloa Iljan kannalta. Mahtaako hän havahtua?

 3. Onko ”Puhdistus” Paavon provo? Siellä Viron maalla kädet ristissä toivonut, että saisi kansan liikkeelle.. 🙂

 4. Miksi poliisi oli häätänyt ”Puhdistus”- mielenosoittajat pois? Eikö miekkariin saa osallistua, jos sen nimi on Puhdistus, on humalassa tai on soldiers of odin- huppari päällä?

 5. Oliko tuossa lopussa muuten joku kuvaamassa nimenomaan SE -väkeä + hiukan muutakin väkeä siinä ympärillä?
  – mutta siis vähän niin kuin vihervasemmistolaisen julkkisaktivisti Mikael Brunilan tyyliin?!
  – saattoi toki olla joku oikeakin toimittaja tai ihan vaan joku tavallinen tallentajakin, mutta tuli vaan mieleen juuri tuon kyseisen hepun touhut…

  Tämä tyyppi siis:

  ”Ensimmäinen tapaus. Mikael Brunila, tunnettu vasemmistolainen datajournalisti, kuvaamassa 612-tapahtumaa. —

  Myöhemmin Brunila julkaisi listan tapahtumaan osallistuneista. Listalla mukana mm. Junes Lokka, joka oli noin 500 km päässä tapahtumasta.

  Tästä laittomasta henkilörekisteristä tehtiin rikosilmoitus, jonka vuoksi Brunila pakeni maasta. ”

  http://markomjlnirparkkola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/204173-kaksi-tapausta-kuvaamisesta-julkisella-paikalla

  ”— toimittaja Mikael Brunila, joka on muun muassa kirjoittanut Äärioikeisto Suomessa -kirjan (2012) vasemmistoliiton puheenjohtajan Li Anderssonin ja vasemmistopoliitikon, kansalaisaktivistin Dan Koivulaakson kanssa.” (IL)

  1. Joku hommalainen oli bongannut Brunilan… :

   ”Piipahdin minäkin matuleiri/-miekkaripuolella katsomassa touhua ja jos näkisi tuttuja. Muutama sata arabia (+ne muutama afgaani) roudattu sinne toimintapäivään. Jonkun verran sit rakkauden ja maailmantuskan naisia ja muutama vanhempikin äijä”sosiologi”. Mun vasuritutut (jos miten kuten enää ovat sellaisia) taitavat nauttia olostaan ok-taloissaan, muijan sukulaisilla kylässä, reissuilla, jne.

   Mikael Brunila oli uskollisesti kameroineen Puhdistus-porukan mukana.”

   http://hommaforum.org/index.php/topic,119253.msg2572246/topicseen.html#msg2572246

 6. Onkohan lie Helsingin rautatieaseman edustan laittomien muslimimatujen leirissä paljonkin näitä tämän ruokavalion muslimeita? tai missä vaan Suomen vokissa ja kaupungin vuokra kämpässä, yksityisen puolen vuokra kämpässä asustamassa ja vetämässä lonkkaa.

  https://m.youtube.com/watch?v=yI8TQh_N9ok

  Arabiankielinen ja huom! vain juurikin se arabiankielinen You Tube vänkyrä kirjaimineen tarjoaa mitä paljastavampia totuuksia islamilaisesta muslimi maailmasta.

  Tuokin video sieltä ja vastaaviin herkuttelu videoihin olen törmännyt siellä ennenkin useampaan + kaikki muu sharia amputaatio, ihmis teurastus, murha ja kidutus aina elävältä päästä revittäviin silmiin ns. silmä sharia.

  1. Kannibalismilla on islamistisessa terrorissa pitkät perinteet. Muslimikronikoitsija Ibn Abdul Hakam kronikoitsi Espanjan muslimivalloituksen aikaisesta tapauksesta, jossa muslimit olivat vanginneet kristittyjä viininviljelijöitä. He tappoivat heistä yhden, teurastivat ja alkoivat keittää. Vankien huomaamatta he keittivät samalla jonkin eläimen lihaa.

   Lihojen kypsyttyä muslimit heittivät vankien huomaamatta ihmislihat menemään, ja syödä maiskuttelivat eläimenlihat heidän nähtensä. Sen jälkeen viininviljelijät vapautettiin kertomaan todistamastaan ”ihmissyönnistä”, pohjustaen näin valloituksen jatkumista pelkoa levittämällä.

   Nähtävästi bluffi ei enää riitä, vaan on täytynyt siirtyä ihan todistettavaan kannibalismiin, vieläpä rankimman kautta.

   1. Itse asiassa ihmisliha on islamin mukaan käsittääkseni halal, ainakin joissain tapauksissa? Tulkinnat toki vaihtelevat, mutta osa kannattaa tietyissä tapauksissa…

    ”As we said, Imam El-Shafie said it very clearly, “An enemy fighter or an adulterer may be killed and his flesh may be eaten”. And in the eyes of every Muslim, a non-Muslim is an enemy fighter and an adulterer.”

    Ja kyllä esim. Afrikassa muslimit ovat syöneet ihmislihaa…
    – ihmislihan syönnistä seuraa tiettyjä aivosairauksia, joita onkin ilmeisesti todettu nyt jopa Lähi-idässäkin – liekö johtuen nälänhädästä vai siitä, että jotkut jihadistit ovat syöneet ihmislihaa; sunnat ovat ainakin maistaneet pikkuisen shiiojakin, koska eivät pidä näitä oikeina muslimeina…

    ”Watching the video filmed by the rebels in Syria and seeing Abu Saqr, a well-known fighter from Homs who founded the rebel Farouk Brigades, telling his men to ”slaughter the Alawites, cut out their heart and eat it,” before he takes a bite out of the heart of a Syrian soldier killed in battle,
    one can only remember how, during the birth of Islam, Hind ate the liver of Hamzeh, the companion of the Prophet Muhammad (s.a.a.w).
    Some Muslims, it seems, have turned to cannibalism and returned to the period of jahiliyya, the time before the revelation. Unfortunately, religious wars and bloodshed will apparently remain an integral part of Islam.” (GI)

    Islamin pyhissä kirjoituksissa on todella outoa kamaa… :
    http://shoebat.com/2013/01/28/islam-and-cannibalism/

    1. Vihervasemmiston enkeleinä hehkuttamat paletkin ovat tehneet yhtä jos toista raakaa, esim. repivät kerran liki kappaleiksi kaksi palealueelle eksynyttä armeijan autonkuljettajaa :

     ’I’ll have nightmares for the rest of my life’
     By Mark Seager
     http://rotter.net/israel/mark.htm
     https://en.wikipedia.org/wiki/2000_Ramallah_lynching

     Israelin tekemistä tarkastuksista ja rajoituksista valitetaan kovin, mutta tosiasia on, että juutalainen ei voi mennä ihan kaikkiin arabikyliin edes Israelin sisälläkään ilman suurta vaaraa eli pitää siis tietää etukäteen, että onko arabikylä juutalaisille turvallinen vai ei…
     – kun taas normaali Israelin arabi voi liikkua vapaasti Israelin sisälläkin – kunhan nyt ei tee mitään niin epäilyttävää, että luullaan teroksi…
     – tosin tuo lynkkays kylläkin tapahtui Länsirannalla (Juutalaisittain Raamatusta tutut Juudea ja Samaria)

     Ettei oikeastaan mikään enää hämmästytä, kun on kyse islamin lähettiläistä…

     1. ”7 israelilaista koulutyttöä murhannut mies vapautui vankilasta – juhlitaan sankarina Jordaniassa”

      ”Seitsemän israelilaisen koulutytön elämä päättyi maaliskuussa 1997 ”Rauhan saarella” tapahtuneessa joukkomurhassa.

      Jordanialainen sotilas Ahmed Daqamseh avasi rynnäkkökiväärillään tulen luokkaretkellä olleita koululaisia päin surmaten seitsemän tyttöä ja haavoittaen seitsemää. Uhrit olivat 13- ja 14-vuotiaita. Myös yksi opettaja haavoittui tulituksessa.

      Syyksi teolleen Daqamseh sanoi sen, että tytöt pitivät meteliä samaan aikaan kun hän yritti rukoilla.

      Joukkomurha tapahtui kolme vuotta Jordanian ja Israelin rauhansopimuksen solmimisen jälkeen.

      Rauhan saari sijaitsee Israelin ja Jordanian välisellä rajalla. Se kuuluu Jordanian hallintaan, mutta Israel omistaa alueelta maata. Alue on suosittu turistikohde.

      Daqamseh tuomittiin teostaan elinkautiseen vankeuteen, mutta hänet vapautettiin 20 vuoden vankeuden jälkeen aamuyöllä sunnuntaina. Daqamsehin vapauttamisesta kertoivat useat israelilaiset sekä jordanialaiset viestimet sekä uutistoimisto AP.”

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201703122200084375_ul.shtml

     2. ”Vuosien saatossa Daqamsehia on juhlittu Jordaniassa sankarina ja hänen vapauttamistaan on vaadittu useaan otteeseen.

      – Olen ylpeä pojastani. Hän teki sankarillisen teon, Daqamsehin äiti sanoi al-Jazeeran haastattelussa 2001.

      Daqamsehin raportoitiin palanneen heti sunnuntaina takaisin kotikyläänsä Ibdiriin, jossa väkijoukot ottivat hänet vastaan laulaen ja tanssien.

      Daqamseh ei ole koskaan katunut tekoaan vaan ilmoittanut ”tehneensä vain velvollisuutensa muslimina”.”

      Lähde: em.

  2. Tuo video on sitä itseänsä ja sen kun katsoo, niin näkee totuuden asioista. Eivät edes paista, tai keitä tuota kaveria, vaan raakana, tiedä vaikka kaveri vetää vielä viime henkäisyjään, kun ensimmäisiä paloja jo irrotetaan hänestä syöminkeihin.

 7. Jotenkin menee maku kaikkiin kansallismielisiin ilmauksiin, kun ei vedetä yhtä köyttä ja puhalleta samaan hiileen eli että tämä maa säilyisi tulevaisuudessa meillä kantasuomalaisilla.

  Eli luottamus alkaa olla mennyt.

  Ei taida Suomi ” pelastua” ei….ehkä se sitten on tarkoitettu niin, että häviämme kartalta.
  Harmittaa edellisten polvien vuoksi ja lasten vuoksi.

  Kiitos Paavolle mielenkiintoisista ja avaavista artikkeleista, vaikka asiat ovat olleet/ovatkin ”ahdistavia” tosimaailmasta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.