Mainokset

Päivän rasmus: sotapakolainen tuottavampi kuin suomalainen

Päivän rasmuksessa mennään taas korkealla ja kovaa. Tällä kertaa rasisminvastustelijat vertaavat sotaa ja vainoa paenneita suomalaisiin. Rasmuslaisten mielestä 20-vuotiaana Suomeen lonninut arabi on tuottavampi kuin samanikäinen suomalainen nuori, joka on luonnollisesti maksanut yhteiskunnalle erilaisina kuluina- mm. koulukuluina sievoisen summan.

Arabi taas on ikäänkuin säästettyä rahaa.

Nimet sensuroitu, sillä avohoitopotilaat eivät tosiasiassa taaskaan tiedä mistä puhuvat.

 

IMG_20170313_232218

 

 

Mainokset

42 Comments on Päivän rasmus: sotapakolainen tuottavampi kuin suomalainen

 1. Jos näin olisi, olisi kuitenkin moraalitonta poimia kultamunat pois rakentamasta omaa maataan.

  Kultamunien poimiminen on väärin, koska kehittyvän maan kehitys tarvii heitä.

  Sitä Rasmus ei huomaa

  Tykkää

  • Olen urpo // 14/03/2017 10:37 // Vastaus

   Pakolaisten auttamisessa ei ole kyse maahanmuutosta, ei kestävyysvajeesta eikä mistään muusta kuin näiden ihmisten pakolaisstatuksesta.

   Pakolaisuus ei tarkoita välttämättä pysyvää asumista maassa.

   Se ei tarkoita lomamatkoja kotiin Somaliaan, se ei tarkoita paluuta, kun huolestuu sukulaisista.
   Se ei tarkoita, että ensin itse tullaan väkisin ja sitten yhdistetään perhe – perhe kun voi oleskella maassa vapaasti ja indosioi henkilön itsensä olematonta suojelun tarvetta.

   Koulutettuja tarvitaan kipeästi jälleenrakennukseen.

   Soisin jopa Suomessa koulutettujen paluuta ihan kehitysapunakin. Sillä pysäytetään maiden kurjistuminen. Ei kuppaamalla koulutetut tänne

   Tykkää

   • Tuija Salminen // 14/03/2017 13:49 // Vastaus

    Ajatuskukkanen jälleen joltakulta todellisuuspakoiselta Rasmuslaiselta. Kustannuksista on unohtunut oleskelulupakäsittelyn hinta…ensin Migrissä sitten parissa oikeusasteessa. Unohtuneet ovat myös elatuskustannukset ensin vokissa…sitten oleskeluluvan saaneiden ilmaiset asunnot…kodinperustamisrahat 5000,- / per oleskelulupa….sosiaalituet…kielikurssien kustannukset. Kaiken tuon jälkeen nämä ovat työttömiä vielä 10 vuoden kuluttuakin…eli huoltovastuu rasittaa suomalaisia veronmaksajia, jotka ovat nääntymässä kustannusten alle.

    Todellisuuspakoiset punavihreät…yleensä nuoret…eivät ymmärrä ristiriitaa ajamiensa asioiden välillä…he kannattavat hyvinvointiyhteiskuntaa ja samalla sen rapauttamista invaasion myötä. On täysin selvää ettei Suomella ole varaa elättää elintasopakolaisia ilman, että hyvinvointiyhteiskunta rapautuu. Suomessa koko sosiaalijärjestelmä on rakennettu oman maan kansalaisille ja se perustuu veroihin…joita maahantulijat eivät maksa…suurin osa ei tule koskaan maksamaankaan.

    Tykkää

    • Olen Urpo // 14/03/2017 14:00 // Vastaus

     Oliko tuo minulle?

     Lue uudelleen ja ymmärrä.

     Vai oletko sitä mieltä ettei ketään pidä auttaa? Jos olet, säälin.

     Se on eri asia etteivät nämä tulijat ole pakolaisia eikä heitä rasmuksenkaan viestin mukaisesti pitäisi ottaa vastaan.

     Kunnon pakolaisiakaan valitettavasti riittää. Ja sitten kotinsa menettäneitä syyrialaisia auttaa muuten.

     Tykkää

  • On siis lose-lose -tilanne molemmille! // 14/03/2017 11:47 // Vastaus

   Nimenomaan tuokin, että joukossa on koulutettujakin ja esim. kunnollisiakin ihmisiä, maallistuneitakin muslimeita – vain huonontaa heidän kotimaidensa tilannetta, kun oman maansa parasta ainesta karkaa joukon mukana ulkomaille.
   Heitä kuitenkin tarvittaisiin omassa maassaan eniten!

   Vaikka toki Suomeen ei ole kovinkaan paljon tätä koulutettua väkeä tullut, edes muinakaan vuosina – nytkin tänne on tullut enimmäkseen vain juuri jotain epäluotettavia ja jo kotimaassaan väkivaltaisia ja pelättyjä sotilaita, poliiseja, mitoja, jihadisteja…
   – moni ehkä pysyy vielä aisoissa, kun ei ole oleskelupaa tai kansalaisuutta, mutta odottakaapas vain…

   Tykkää

 2. ooh,tuoretta ja niin raikasta... // 13/03/2017 23:51 // Vastaus

  Jepjep – tuota ihan samaa paskaa lässyttelivät jo 20 vuotta sitten Somaleista Ritva Viljanen ja muut toverit.No menikös se sitten ihan niin??No eipä tainnut ihan yllättäen kuten jokainen jolla oli vielä yli kolme aivosolua imppaamatta tiesi jo silloin.

  Tykkää

 3. orbanisti // 14/03/2017 00:03 // Vastaus

  Eräs Johanna Suurpää esitti saman argumentin jo vuonna 1990. Nyt somaleista ja irakilaisista suunnilleen joka kahdeksas käy töissä. Miten meni noin niinku omasta mielestä?

  Tykkää

  • Allllllaaaaaaaaaaaaaahu akbaaaaaaaaaaaaar // 14/03/2017 00:42 // Vastaus

   Rasmuslaisilta jää yksi pikku juttu huomaamatta : ISLAM!!!!!
   – se estää tehokkaasti integroitumisen sukupolvesta toiseen…

   Tykkää

  • Tuo kumiluotisilmä kuvassa tuottaa ainoastaan shittiä suustaan. Karkotus matujen maahan ystäviensä kanssa.

   Tykkää

  • Ei ole enää joukossamme se edesmennyt ulkomaalaisvaltuutettu, joka oikein kävi hakemassa somalipakolaisia maahamme. Matkalla kertoi sompuille oikeudet, mutta velvollisuudet tuo Suomen tuhooja unohti heille kertoa.

   Tykkää

  • -Beowolf- // 14/03/2017 09:24 // Vastaus

   Laitetaanpa muistutukseksi alkuperäinen lainaus – vuosi siis 1990, neukkusomalien tulon aikaa.

   Pakolaisneuvonnan lakimies Johanna Suurpää v-90:
   ”Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta.”

   -Ei mulla muuta … Stömsössähän – köh köh jne

   Tykkää

   • Jättipää on ollut nykyajan Suomen-syöjä... // 14/03/2017 12:18 // Vastaus

    Johanna Suurpää on varmasti yksi Suomen nykyhistorian haitallisimmasta henkilöistä – oli näkyvänä puuhanaisena käynnistämässä juurikin tämän somali-invaasion, joka käynnisti ylipäätään Suomen osalta tämän haittamaanmuuttokoneiston, joka on sen jälkeen ollutkin kuin ikiliikkuja…

    ”Kannattaa muistaa myös se, mistä Johannan ura alkoi. Hän tuli rymisten julkisuuteen edellisen laman alla. Tuolloin poliisi esti hänen pääsynsä somalialaisia pakolaisia täynnä olleen laivaan.

    Tämä johtui siitä, että kun ensimmäinen somaliryhmä saapui Suomeen, neiti Suurpää oli myös aluksessa – humanitaarisella maahanmuutolla rahoja käärivän Pakolaisapu ry:n juristina. Tuolloin nykyinen laillisuudenvalvojamme kunnostautui esittelemällä aivan omasta hihastaan revittyä laintulkintaa, vastustamalla viranomaisia ja neuvomalla myös – ilmeisesti – maahantulijoita hakemaan turvapaikkaa ja hävittämään matkustusasiakirjansa.”

    Suomen tullissa (Pakolaisapu ry:n terhakoiden tätien, Suurpään ja Kirsi Hytinantin laivassa tapahtuneen vierailun jälkeen) viisumia ei kuitenkaan ollut ollut yhdelläkään somalilla. Passi sen sijaan puuttui vain noin kymmeneltä. Suuresta osasta somalien passeista oli revitty yksi sivu irti. Poliisi epäilee, että kyseisellä sivulla oli väärennetty Suomen viisumi.

    Laivan käytäviltä löytyi kaksi Etiopian passia, joissa oli väärennetyt viisumit. Kukaan ei kuitenkaan tunnustanut näitä passeja omakseen.

    Näin Suomi sai ensimmäiset humanitaarisen maahanmuuton perusteella Suomeen saapuneet somalinsa.

    Suurpään työura jatkui tuosta eteenpäin samoissa (suppeissa ja yksipuolisissa) merkeissä. Hän on toiminut ulkoasiainministeriön ihmisoikeuspolitiikan yksikön päällikkönä, Turvapaikkalautakunnan sihteerinä ja Pakolaisneuvontapisteen lakimiehenä.
    Hän on toiminut myös asiantuntijana Wienissä ja Tallinnassa maahanmuuttoasioihin liittyen.

    Tuolloin hän vaati Suomeen perustettavaksi pikaisesti riittävin valtuuksin varustettu ulkomaalaisvaltuutetun virkaa.

    Näin jälkikäteen tarkasteltuna tulee äkkiä mieleen, että jo tuolloin Suurpää tähtäsi nykyiseen Vähemmistövaltuutetun virkaansa – ja oli uutterasti luomassa itselleen oksaa josta ponkaista suoraan vallan ytimeen.

    Uutterasti hän on ollut sittemmin vähemmistövaltuutettuna vaatimassa ja komentamassa lakejamme säätävää Eduskuntaa. Vähemmistövaltuutetun viran myötä tulleet saavutukset eivät kuitenkaan ole olleet ilmeisesti Suurpään mielestä riittäviä, joten tämän uuden nimityksen mukana tullut mahdollisuus päästä (demlalaisen toverinsa oikeusministeri Tuija Braxin johdolla) suoraan lainsäätämisen ytimeen – niiden valmistelutyöhön – on ilmeisen tervetullut

    Tämä uusi Demokratia- ja kieliasioiden yksikkö perustettiin (tilaustyönä) oikeusministeriöön tämän vuoden alusta. Yksikkö huolehtii kansalaisvaikuttamiseen, vaalien järjestämiseen ja kehittämiseen, puoluelakiin sekä kieliasioihin liittyvistä tehtävistä.

    Kansalaisvaikuttamisen alistaminen oikeusministeriön alaisuuteen on mainio tapa kiristää sensuuria ja kaventaa kansalaisten perusoikeuksiin kuuluvaa sanan-, mielipiteen- ja yhdistymisvapautta.”

    https://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2010/02/12/johanna-suurpaan-nimitys-askel-lahemmaksi-kansandemokratiaa/

    Jättipää on ollut niin vaikutusvaltainen maallemme tuhoisan maahanmuuttopolittikan kannalta, että hänelle pitäisi varmaan saada oma merkkipäiväkin, jolloin maahanmuuttokriittiset itkisivät ja muistelisivat mennyttä lintukotoa… 😦
    – toki mistä sitä silti täysin tietää, kuinka paljon muitakin narunvetäjiä on ollut Jättipäänkin taustalla, mutta jonkinlainen keulakuva maahanmuuttokatastrofille ja taloudelliselle konkurssille hän on kuitenkin ollut…

    Tykkää

 4. Talvisodanhenki // 14/03/2017 00:41 // Vastaus

  90-luvun alussa maahan rahdatut somaloiset ovat oivallinen esimerkki ettei tuo laskentatapa pidä paikkaansa. Koko ajatusmalli on sairas ja kertoo sen esityäjän olevan tämän maan tulevaisuuden kannalta erittäin haitallinen henkilö. Samalla logiikalla on täysin aiheellista ja sallittua kysyä pitäisikö näitä kantaväestöön kuuluvia rasmuslaisia alkaa poistamaan (tai muuten eliminoimaan) maasta? -Tilalle vaikkapa jotain sorjia thai/unkari tyttöjä – edullisempaa ja VARMASTI LAADUKKAAMPAA!

  Tykkää

  • Thainaiset pysyköön Bhuketin kaduilla mihin kuuluvat. Erirotuisia hekin ovat, eivätkä erikulttuurissa syntyneinä kuuluu maahamme. Älkää uskoko heidän olevan sen parempia kuin suomalaiset naiset. Oma rotu paras rotu. Vielä 1960 luvulla avioituminen erirotuisen kanssa oli kielletty, sama ohje naisille. Pidetään koko Eurooppa puhtaana, muuten valkoinen rotu häviää maailmasta. En ole rasisti, jokainen rotu on tärkeä ja Luojan luoma, mutta pysyköön omassa maassaan.

   Tykkää

   • kesmea // 14/03/2017 11:24 // Vastaus

    Hyvin sanottu. Eri rotujen kehittymiseen on kulunut tuhansia vuosia, olisi sääli tuhota tämä monimuotoisuus

    Tykkää

 5. Tommi Rautiainen // 14/03/2017 00:44 // Vastaus

  Vai että ihan ekaan työpaikkaan. Se että viiden vuoden kotoutuskoulutuksen jälkeen vuohipaimen osaa raapustella rihvelitauluun ”Abadabadullah” ei totta tosiaankaan tee hänestä työkelpoista yhtään mihinkään. Ja kun net työhalutkin on mitä on niin kuka perkeleen mölli semmoisen tahtoo riesakseen? Ja noin muutoinkin kun näistä töistä nyt puhutaan niin minä perskohtaisesti olen sitä mieltä että kaikki nämä kierrätyskeskuslumppuläjähohhailupaikat eivät ole mitään työtä vaan tilastojen siivoamista. Sitten tämä jumalaton plutoona näitä pahvintaluttajia eivät oikeastaan tee muuta kuin kiusaa aivoitellessaan yllä esitetyn kaltaisia papereita. Isä vainaani oli hyvin pitkästi oikeassa sanoessaan että nämä asiat voi sotkea ihan hyvin kansakoulupohjaltakin.

  Tykkää

 6. Juu niin varmaan... // 14/03/2017 00:48 // Vastaus

  Eli joku semisti luku- ja kirjoitustaidotonkin somali, afgaani tai irakilainen, pikkuisen ehkä koraanikoulua käynyt – on sitten aivan varmasti 3-5 päästä täysin samalla osaamistasolla kuin kantasuomalainen, jonka äidinkieli on suomi tai ruotsi – ja joka on kahlannut läpi peruskoulut, lukion/ammattikoulun + sen jälkeiset koulutukset…
  – puhumattakaan suomalaisen yhteiskunnan tuntemisesta yms.

  Tykkää

 7. Ja jos vielä otetaan huomioon, että suurin osa näistä ”ihkuista tulevista duunareista” on paljon vanhempia kuin 20v, osa jo niin vanhoja että kun ”kotoutus” on suoritettu, pääsevät suoraan varhaiseläkkeelle, eli täysin tuottamattomia yksilöitä!

  Tykkää

 8. mike lake // 14/03/2017 01:10 // Vastaus

  VOI PYHÄ YKSINKERTAISUUS !!!

  Tykkää

 9. Valmiina ja valmiina. Turvikset eivät tulleet kuitenkaan töiden perässä. Yllä mainitut somalit olleet täydessä valmiudessa jopa sen 21-23 vuotta, milloin tämä voimavara ja reservi otetaan käyttöön?

  3-5 vuotta täydennyskoulutusta ja lukutaidottomasta, lattioille paskovasta idiootista on tehty lääkäri! On huikeat geenit, pakko myöntää.

  Tehdäänkö niin, ettei kouluteta suomalaisia enää ollenkaan, vaan annetaan pakoveijareiden tehdä työt ja eletään itse koroilla? Huudellaan vaan ohi mennessä, että painas orja duunia, kun harrastukset tahtovat nykyään maksaa melkoisesti. Tuleekin isäntäkansaa suomalaisista. Kunnon natsimeininkiä. Rasmus voisi kertoa, viedäänkö työkyvyttömät internointileireille.

  Tykkää

 10. Tuolla logiikalla rasmuslainen on kasvatettu, elikkä pakoloinen tulee halvemmaksi, kuin rasmus-suvakki
  muut ovat kasvatuksensa eteen tehneet töitä, rasmuslainen ei ole, vaan järjestää lisää maksettavaa veronmaksajille..tunarisuvakkeja

  Tykkää

 11. Matuloikoot nyt itsensä sinne mistä tulivatkin ja pysykööt siellä ad infinitum. // 14/03/2017 02:23 // Vastaus

  No sittempä ehdotan että Rasmuslainen ensitöikseen avvecklaa oman itsensä yhteiskunnan hyödyttömänä sivutuotteena jonka ainoa tehtävä on suoltaa nettiin valheellista ja naivia paskapuhetta ja täten ärsyttää meitä joilla on toimivat aivosolut tallella ja edellytykset kehittää tätä maata takaisin siksi mikä se oli, jossa kylttien kantelu, protestiokkupaatiot ja kaikki muukin turha typeryys loistaa poissaolollaan. Matulointi on tullut tiensä päätökseen, turha ilmiö joka imee loppuun kansan rahat, halut ja voimat. Ei tarvita, ei haluta. Bye!

  Tykkää

 12. Joku Vaan // 14/03/2017 05:06 // Vastaus

  B= Matuloinen panee 4 suvakkityötöntä paksuks ja nostaa tukia, ympäri eurooppaa, useammalla henkilölisyydellä. SE on edullista. Ikinä se ei töihin mene. Lopuksi se tappaa suvakkinaisen ja lapsi otetaan huostaan, kun se ensin on raiskattu.

  Tykkää

 13. Tuo kumiluotisilmä kuvassa tuottaa ainoastaan shittiä suustaan. Karkotus matujen maahan ystäviensä kanssa.

  Tykkää

 14. Erikoista, mikähän se oli se porukka joka niin mielellään mainostaa sitä että ihminen on yksilö eikä mikään tilastonumero. Meinaan vaan että sehän on rassismia tuollalailla unohtaa yksilö ja laskea vain euroissa sitä kuka on tuottavampi yhteiskunnalle. Pitäisi tuonkin kirjoittajan tajuta muistaa ihmisarvo ja oikeudet… Olen syvästi loukkaantunut tuosta karmeasta esineellistämisestä ja tarvitsen ehdottomasti hoivaa ja tukea että voin tästä toipua…

  Tykkää

 15. Uinti, puinti ja nainti- ilman puintia // 14/03/2017 08:36 // Vastaus

  Ruotsi tekee kaikkensa sotapakolaisten viihtyvyydeksi, opettaa jopa uimaankin! Kun minä tulin Ruotsiin en saanut penniäkään avustusta vaan heti piti aloittaa työt. Maksoin normaalin vuokran palkastani enkä päivääkään käynyt kielikurssia.

  Näille tyypeille annetaan kaikki sukista tukkageeliin mutta ovatko kiitollisia? Ja mitä antavat takaisin?!? Ei vaikuta kovin hyvältä investoinnilta.

  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/nyanlanda-lar-nyanlanda-att-simma

  Tykkää

 16. Göran Kaltenbrunner // 14/03/2017 09:00 // Vastaus

  Sinänsä olen älyttömyyden kirjoittaneen suvakkitytön kanssa samaa mieltä siitä, että suomalaislapsen kasvatuksen eteen kannettu sosiaalitoimi ja paapominen onkin täydellistä resurssien haaskausta.

  Perheen kuuluu hoitaa nuo asiat.

  Kuten Lähi-Idässä.

  Tykkää

 17. Ajatusvirhehän tuossa on, jos kantis käy amiksen ja armeijan sen perään, on parikymppisenä työikäinen. Kun taas parikymppinen moniosaaja alkaa vasta mennä erilaisiin kielikoulutuksiin ja muihin opintoihin, kun ihan ylekin uutisoinut että ei kaikki osaa edes lukea saati laskea. Kunnes moniosaajalle on kaikki opetettu ja olisi mahdollista päästä tekemään jotain, voi olla että on lähempänä kolmeekymmentä.Siihen mennessä on moniosaaja muutaman lapsen pykännyt maailmaan ja huomaa ettei niillä palkoilla kannata mennä töihin ja jää elämään sosiaaliturvalla unelmoivan tai kotimaasta roudatun vaimon kanssa.

  Tykkää

 18. Kannattaa vilkaista kokonaan. Työllistämiseen todellakin annetaan reipas panos.

  Tykkää

  • kesmea // 14/03/2017 11:35 // Vastaus

   Aivan mielenvikaista touhua. Ruotsalaisten ongelmana on että he menevät mukaan mihin tahansa mielettömyyteen voidakseen todistaa maailmalle ykkössijansa progressiivisuudessa. Ruotsalaiset ovat tietyllä tavalla idiootteja, heitä ei niinkään kiinnosta ideat vaan he omaksuvat vain sen ideologian mikä sattuu olemaan muodikas ja pyrkivät olemaan parhaita siinä tyydyttääkseen narsismiaan.

   Tykkää

 19. Van, Mie // 14/03/2017 10:42 // Vastaus

  Näin vaalien aikaan kannattaa tarkistaa, ovatko rasmuslaiset ehdolla.
  Ja jos ovat niin nimet vaan julki.

  Sillä emmehän halua heitä päättämään kaikkien asioista?
  Emmehän?! 😉

  Tykkää

 20. Murphy // 14/03/2017 11:25 // Vastaus

  Tänään ei ole helppoa työllistyä pysyvästi missään. Monien matujen tausta on lähinnä kamelipaimenen, mutta ei se siinä olisi niin merkittävää, vaan se että tulevaisuuskin on kamelipaimenen. Siitä kun pitää islam huolen. Ja kun Euroopassa on kameleita vähän. Kokonaisuudelle olisi hyvä ratkaisu jos paimenet pysyisivät lähellä paimennettavia, mutta meiltä lähtisivät idealistit sinne sankoin joukoin kumppanoimaan. Synergiaa. Siellä saataisiin paimennusapua ja idealistit terapiaa.

  Tykkää

  • Voitaisiin kustantaa heille kaarnasta tehtyjä rahtilaivoja joilla toisivat kameleita tänne. Paimennetaan kaikki yhdessä, meillä on VASTUU! Sitten järkätään kivoja kamelinkantokisoja ja isoille pojille kotoista puuhaa kamelinnussinnan muodossa. Ehtymätön ilon ja rahan lähde!

   Tykkää

 21. Esimerkkinä mm. Somali raiskari, joka 19 ja puolen vuoden vankeuden käytti hyväkseen opiskelemalla, valmista ei tullu siinäkään ajassa.

  Tykkää

 22. Niin ja sitten vielä kaikki ne rikokset jotka turvapaikanvalehtelija/sossuhakija tekee, kaikki naistenhakkaamiset ja muut, ne luovat Suomalaisille TYÖTILANTEITA! Bruttokansantuote nousee samaan tahtiin kuin Mohammedin nyrkki ja lerssi heiluu! Suomalaiset ovat ihan turhaa sakkia, laiskoja tyhmiä loisia jokaikinen. Muslimeissa on tulevaisuus! Sitäpaitsi ne on ihanan näkösii.

  Tykkää

 23. Tämä on todellakin totta edellyttäen että on sopivaa työtä ja ”pakolainen” suostuu tekemään sitä.
  Tilanne oli aikanaan aivan sama kun suomalaiset menivät Ruotsiin: Suomen aikuisiksi kasvattamia miehiä ja naisia joista monella oli vielä ammattikin ja ajatellen Suomen koulutusta yleensä, ammatin hankkiminen työssä ei ollut vaikeaa. Ruotsi sai satoja tuhansia tällaisia työntekijöitä ”ilmaiseksi”. Silloin aikanaan oli jopa laskelmia ”kannattavuudesta”.
  Mutta edellytys on että on sopivaa työtä ja tulokas suostuu tekemään sitä.

  Tykkää

 24. Outi Virta // 14/03/2017 19:29 // Vastaus

  Tuottava. Siis kenen kannalta katsottuna.

  Orjan omistajan kannalta katsottuna tuottavuus lasketaan samoin kuin valtion kannalta katsotaan kansalaista. Siis kansalaisen suorittamat elinikäiset verot ja veroon verrattavat maksut ovat tuloja ja häneen sijoitetut subventiot, ilmaispalvelut ja eläkkeet ovat menoja.

  Kansalaisen tuottavuus omistajalleen riippuu lähes kokonaan hänen työllä ansaitsemista tuloista.

  Tykkää

 25. Ai saatana kun repesin taas tätä lukiessa :). Ai että luku ja kielitaidoton sossun elätiksi jäävä matu olisi tuottavampi vaihtoehto. Ahhahhah… Rasmusryhmästä vois joku paljastaa mitä lääkkeitä siellä käytetään kun velatkin muuttuu saataviksi.

  Tykkää

 26. Lattealitkiväkaupunkilainen // 15/03/2017 01:46 // Vastaus

  Ollaan me suomalaiset tuottavia tai ei, tää on meidän maa, ja niin on toivottavasti jatkossakin. iRakilaiset ja muut geelipäät ja lanteenvatkaajat voivat mennä omaan maahansa tuottamaan.

  Tykkää

 27. Tax free // 15/03/2017 08:52 // Vastaus

  Suomella ei ole varaa elättää elintasopakolaisia ilman, että hyvinvointiyhteiskunta rapautuu. Suomessa koko sosiaaliturva järjestelmä on rakennettu oman maan kansalaisille ja se perustuu yksityisen sektorin kantamiin veroihin…joita maahantulijat eivät maksa…suurin osa ei tule koskaan maksamaankaan.

  Poliitikot ovat ostaneet kansalta ääniä jo 50-vuoden ajan lupaamalla etuja jollekin ryhmälle ja nämä edut maksavat yksityisen puolen veronmaksajat.

  Tämän 50-vuotiaan Hyvinvointivaltio-nimisen vaalipetoksen aloitti aikoinaan U Kekkonen. Yliopistoja oli aikojen alussa 3 kpl, ääniä ostelemalla ja suojatyöpaikkoja provinssiin perustamalla niitä on tänään 21 kpl kaiken maailman käpykylissä.

  Maksajia ei ole enää missään, kun pienyrittäjät on lahdattu regulaatiolla ja monopoleilla, ja kaikki business on transatlanttisen eu-federalismin ja stubbilaisen hyvä-meininki opinkappaleiden mukaan luovutettu monikansallisille suuryhtiöille ja niiden ainoa olemassaolon tarkoitus on tuottaa taloudellista hyötyä ja hyvinvointia osakkeenomistajilleen. Tax Free.

  Nämä yhtiöt eivät kanna minkäänlaista ”Sirola-opisto tyyppistä tai sosiaalidemokraattista yhteiskuntavastuuta”. Ne kantavat ainoastaan pelimerkkejä ja osinkoja monikansallisille omistajiensa syviin taskuihin. Törkeimpiä toimijoita Suomessa ovat IKEA ja Mc Donalds. Kotimaisista mainittakoon Mehiläinen, Pihlajalinna ja Attendo eli lääkäreiden Lompakonhoiva-yhtiöt.

  Täysin laillisesti – koska äänestäjät ovat näin halunneet.

  + 10.000 fiksuinta pienyrittäjää on jo uittanut verokirjansa Eestiin, josta operoimalla saadaan 20-30% kilpailuetu Suomeen jääneisiin yrittäjiin nähden.

  Poliisit, verohallinto ja KRP:n talousrikostutkijat on usutettu jahtaamaan kampaajia, kosmetologeja ja 6 € pizzerioita. Jostain syystä tai suojatyöpaikan menettämisen pelossa näille edellämainituille yksilöille darwinin evoluutioteoriasta vastaisesti ei ole kasvanut lainkaan aivoja, munia eikä selkärankaa.

  Tykkää

 28. Rasmuksen provo-osaston someterroristi-iskut // 13/08/2017 17:25 // Vastaus

  Ei noita epärealistisia avautumisia tarvitse ottaa tosissaan. Provoiksi ne on tarkoitettu ja triggeröimään ”rasisteja”. Onhan noita väitteitä esitetty kaikenlaisia… maa on litteä, Nibiru tuhoaa maan, avaruusmuukalaiset elää joukossamme… yhtä hupaisalta kuulostaa yleistys ”sotapakolainen on tuottavampi kuin suomalainen” 🙂 Suomalaiset on pääsääntöisesti edelleenkin ahkeria duunareita. Tosin alkaa työpaikat loppumaan, kun EU ”lunastaa lupauksiaan”.

  Tykkää

 29. Repe53 // 14/08/2017 11:51 // Vastaus

  Mistä muuten johtuu, että meidän viranomaiset nostivat jalustalle palvottaviksi rumat ja tyhmät somalit?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: