Ruotsin demokratiaministeri: ”Jihadistit pitää saattaa takaisin yhteiskuntaamme”

12

alic

 

Ruotsin demokratiaministeri Ympäristöpuolueen  Alice Bah Kuhnke kertoi sunnuntaina SVT:n Agenda-nimisessä ajankohtaisohjelmassa (vrt. esim A-talk tms) että isiksestä kotiinpalaavat jihadistit tulee saattaa takaisin yhteiskuntaan.

Demokratiaministerin mukaan esimerkiksi äärioikeiston piirissä ollut ohjelma, jossa väkivaltaisia äärioikeistolaisia vihahenkilöitä koulutetaan takaisin yhteiskuntaan on toiminut siinä määrin hyvin, että samaa ohjelmaa aiotaan nyt käyttää isiksen leivissä olleisiin jihadisteihin.

– Hekin ovat ihmisiä ja heidät pitää ohjata takaisin yhteiskuntaan, demokratiaministeri kertoi.

Edelleen ministeri kertoi, että kunnilla on vastuu jihadisteista. Kuhnke mainitsee mm. Umeån kaupungin, jossa jihadistien kotiinpaluu on onnistunut erityisen hyvällä tavalla. Useat umeålaiset politiikot ovat kuitenkin sanoneet, että Umeån kaupungilla ei ole ikinä ollut mitään jihadistiohjelmaa. Demokratiaministeri väitti tällaisten tietojen olevan valeuutisia.

Demokratiaministerin lausunto on saanut kummastelua monelta suunnalta. Arvostelijoiden mielestä on kummallista, miksi kuntien pitää kantaa vastuu jihadisteista. Toisaalla sanotaan, että jihadisteja ei pidä saattaa yhteiskuntaan mukaan vaan pois sieltä.

19 thoughts on “Ruotsin demokratiaministeri: ”Jihadistit pitää saattaa takaisin yhteiskuntaamme”

 1. Eikö näille jihadisteille pitäisi antaa ennemminkin pitkä linnareissu, vai eikö heidän tappamillaan ihmisilla olekaan ihmisarvoa.
  Tekee äärioikeisto muuten Ruotsissa yhtä julmia tekoja kuin jihadistit noilla reissuillaan, epäilen.

 2. Niin ja eikö niille kuuluis antaa joku arvonimi ja kunniamerkki jos Ruåtsissa niitä jaetaan.Onhan ne niin hyviä ihmisiä ..

 3. Miten tämä ”demokratia”ministeri on puuttunut Ruotsidemokraatteihin kohdistuvaan mielipidevainoon, sortoon ja eristämiseen kaikista päätöksentekoelimistä? Feministihallitus on oikea orwellilaisuuden ilmentymä.

  1. Suomessa on kuitenkin sama peli – jos ei nyt, niin tulevaisuudessa ainakin…

 4. Saatte meidänkin jihadistimme, kerran tykkäätte noin kovin. Ihanan hellästi ohjustatte yhteiskuntaan heidät sitten. Kivapuhetta se terroristikin tottelee ja hetken päästä laulaa iloisesti: Peukalot pyrstöön, sutsisatsi sutsisatsi satsaa…

 5. Ruotsi on niin häveliään paska sotavaltio että nyt keksitään sotasankareita mistä vaan. Det är bara kallt faktum att Sverige är det sämsta jävla skitlandet i modern tid. Nordens varböld.

 6. Mädättäjähuora on vihollistaistelijoiden kollaboraattori.Sellaisia on aina ollut ja tulee aina olemaan.Heitä ei vain kannata päästää televisioon tai päättäviin asemiin vaan päiviltä.

 7. Rauhanomaiset muslimit vankiloissa protestoivat potentiaalisten kämppäkaveriensa uudelleen sijoittamista vastaan, joten Ruotsin hallitus tietysti kuunteli heitä, ja päätti kotouttaa palaavat jihadistit rasistifasisti kantaväestön joukkoon. Loppu hyvin, kaikki hyvin…kunnes räjähtää.

 8. No sehän on itsekin tommonen mulaatti. Kansa on äänestänyt ’vi gillar olika’-ehdokasta ja nyt se saa nauttia ansionsa mukaan.

 9. Jihadisteihin pitää soveltaa terrorismia koskevaa lainsäädäntöä mikäli ovat itse osallistunee tekoihin. Mikäli ei pystytä osoittamaan syyllisyyttä tai osallisuutta itse tekoihin, voi soveltaa lakia rikollisjärjestöön kuulumisesta, ellei sitten ole omaa lakiaan terroristiryhmään kuulumisesta.

  Luulisi olevan päivänselvää, mutta sekopäisiä viranomaisia näemmä riittää vielä toistaiseksi Ruotsissa. Tilanne muuttuu kun SD pääsee valtaan.

 10. Terroristin kotouttaminen takaisin yhteiskuntaan? Miten sie semmosen kotoutat joka on alunperinkin liikkeellä hävittääksee koko systeemin? Ensin net käy siellä hiekkalaatikolla katkomassa päitä, sitten net tulee kotio ja sanoo että on hankala olla ja tokipa niille apua on annettava. Houruinhoitolassa vois järjestää näille semmosen askatelupiirin missä ensin pätkitään barbinukeilta päät irti ja jämistä tehdään itsemurhapommi. Vakavasti; jos ihminen itse on asettanut itsensä ihmistapojen ulkopuolelle, on hän siitä myös vastuussa. Minkään valtion, yhteiskunnan tai yhteisön velvollisuus ei ole ottaa jäsenekseen ihmistä jonka toimet ja teot osoittavat hänen olevan kaiken säädyllisyyden ulkopuolella.

 11. Ministerin täydellisestä tietämättömyydestä ja osaamattomuudesta on nyt noussut iso haloo! Vihdoinkin! Hän ei tiedä eikä osaa mitään. Tämä nainen, alkujaan lastenohjelman TV-juontaja, on saanut hyviä virkoja aikaisemmin. Ei osaamisensa takia vaan ulkonäkönsä. Muistaakseni hänestä tehtiin pikapikaa ministeri vaikka hän ei ollut edes minkään puolueen jäsen. Sekin fixattiin äkkiä koska hänet piti saada, paikka oli tyhjä ja tarvittiin väriä hallitukseen…

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/bah-kuhnke-kallas-till-ku-forhor-efter-uttalande-om-is-atervandare

 12. ruotsi muslimijätetunkio on mädäntynyt läjä. Se sijaitsee jossain Skandinavian periferiassa. Paavo Tajukangas ja Teppo M ovat kaksi täyspäistä maassa asuvaa ihmistä. Loput ovat torakoita ja kuuluvat hävitettäviksi.

  https://youtu.be/xkxA4BliUwM

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.