Turvapaikanhakijat osoittivat Rovaniemellä mieltä avoimien rajojen puolesta

12

Viikonlopun erilaisten vasta-ja puolestamielenosoitusten savu on laskeutunut. Puolestamielenosoituksissa oli muslimimiehiä, yksittäisiä turvapaikkaa hakevia naisia. Yksi Rovaniemellä otettu kuvaa, jossa muslimimiehet tönöttävät kylttiensä kanssa, on mielenkiintoinen.

Kylttiä pitelee luultavasti irakilaiset ja/tai afganistanilaiset miehet. Kyltissä lukee: NO BORDER, NO NATION.

EI RAJOJA, EI KANSAA.

Tällainen asettaa mielenosoituksen outoon valoon. Miten vieraan maan kansalaiset voivat tulla toiselle puolelle maailmaa vaatimaan Suomeen avoimia rajoja ja kansan ei-olemista?

 

17103525_158442781341024_6896382847885020013_n

25 thoughts on “Turvapaikanhakijat osoittivat Rovaniemellä mieltä avoimien rajojen puolesta

  1. Eikö se ole joku suvakkianarkisten iskulause tuo no borders, no nations?

   1. Siis täysi anarkia! Ni, sehän näille sopisi, kun ovat siihen tottuneet, mutta miksi sitten ovat lähteneet karkuun? Rajalle vaan ja sandaalia toisen eteen!

   2. No borders, no nations – on sekä suvakkianarkistien että myös islamilaisten kalifaattia ajavien jihadistien tavoite!

    Ja koska suvakkianarkistit rakastavat islamia ja muslimeita – niin sopivat yhteenkin paremmin kuin hyvin, vaikkakin toteutuessaan suvakkianarkistitkin laitetaan kuoppaan, elleivät alistu islamille…

   3. Islamisteillä ei vaatimukset lopu,vaikka ovat laittomasti vieraassa maassa silti vaaditaan ja vaaditaan,on ihme porukkaa.

    Omat maansa ne on jo paskantaneet,nyt pitäis saada samaan jamaan nekin joilla ei ole osaa eikä arpaa musujen lahinointiin.

    Ei muuta kun helvetin liukkaasti ulos maasta ne, joilla ei minkäänlaista laillista lupaa ole Suomessa oleskeluun.

    Olis pikkuhiljaa Suomessa taas aika alkaa lakia ja järjestystä kunnioittaan.

   4. Vai musut vaativat avoimia rajoja.Kyllä ne rajat melko auki oli Torniossa ku nelijonossa tyänty teroristiä tulemaan Haaparannalta 015 syksyllä. Hirvitti katsoa sitä touhua,virkavaltaa se hirvitti viellä enemmän,ne i tulleet rajalle edes katsomaan muslimien kansainvaellusta.

    On se vastuutonta jopa rikollista politikoilta antaa tuhota omat maansa tuomosten paskaporukoitten.

 1. Diggaan koska ”public toilet”.. Sitku noi sossuneekerit saavat oleskeluluvan, sitvaan torille kylteillä jossa lukee NO PAKKOSUOMI! STOP KELAKARENSSI! JOKAINEN IHMINEN ON ILMAISEN TALON ARVOINEN!

 2. Vai ei ole kansaa??No sehän hyvä sillä kun ei kerran ole kansaa niin sitten ei voi olla myöskään rasismia todeta että tuon paskasakin on aika painua helvettiin kun vielä omin jaloin pääsevät.

 3. Ei rajoja ei kansakuntaa on kieltämättä hyvin sanottu.

  Rajat suojelevat yhteiskuntaamme anarkialta.

 4. Nationalismi on kansakunnan immuunisuoja.

  Kukahan näille arabeille noita kylttejä vääntää? Arabi tuskin itse on löytänyt ideologiaa, missä valkoinen maailma on rajaton ei-valkoisesta maaimlasta tulevalle väestölle. Ei-valkoisen maailman ei tarvitsekkaan olla rajaton. Ei me voida määrätä muita tekemään niinkuin halutaan, kuten esimerkiksi ottamaan ketä tahansa rajalta sisään.

 5. Kauhian kielteisiä ihmisiä. Pelkkää no no ja stop. Ilman rajoja noilla paskastanilaisilla ei olisi fattaa nimeltä Eurooppa.

 6. Veikko Lavi varmaan kääntyy haudassaan kun katselee pilven reunalta,miten ja missä yhteydessä hänen sanojaan käytetään.

 7. Kuvassa näytettiin vaadittavan myös yleisö – WC:tä. Ollaan tiellä kohti sivistystä, kun ei enään haluta nurkkiin kuseskella.

 8. No nation= ei sosiaaliturvaa.Jos on vapaat rajat, ei ole mitään erillisia hyvinvointiyhteiskuntia. Tämä tuskin menee kenenkään jakeluun.

  1. Ei mene ei. Anarkian kautta saamme automaattisesti paremman yhteiskunnan, vai miten se oli? Autot ja leikkuupuimurit polttamalla tulee ainakin syksyksi hommia, kun sirpin ja vasaran kanssa korjaamme jokainen oman ruokamme. Täysin sekopäisiä kuvitelmia nykynuorilla ja vähän muillakin. Jonkun surrealistisen taulun voisi maalata siitä, kuinka silmänkantamattomiin 35kg anarkisteja niittävät viljaa nälkäänsä ja välillä taistelevat muita vastaan, ettei eväitä vietäisi. Eihän ne silti tajuaisi, aineiden tuomat supervoimat varmaan auttavat tilanteessa kuin tilanteessa.

 9. Tämä on meidän maamme. meidän ”border” ja täällä vallitsee meidän ”order”.

  Juhlat loppui jo, hys menkää pois!

 10. Valtioiden rajat ei ole vahingossa syntyneet.
  Turisteiksi nuo tänne kelpaavat, matkustelemaan omilla rahoillaan, mutta bileturisteiksi meidän rahoilla … ei kiitos.

 11. Asiassa on totta toinen puoli. Ei rajoja eikä sitten kansakuntaakaan. Parasta aikaa istuva hallitus tekee kaiken parhaansa sen eteen ettei rajoja ole eikä millään ole enää mitään mieltä eikä määrää niin tavoitteena on kaiketikkin se ettei ole enää suomen kansaa. Pääministeri itkeä vollottaa kuullessaan hengellisen laulun ”Olen kahden maan kansalainen” ja nimittää ministeriksi sveitsiläisen joka nippanappa sai suomen kansalaisuuden ennen vaaleja. Otti ja meni lupaamaan Kempeleen talonsa turvapaikkaturisteille, neuvottelee sopimuksia lastensa nimissä oleville yhtiöille ja on kuin mikäkin katulätkä kun merkkelska vain pieraisee. Veli Ponteva alias Timo S. rukousaamiaistaa ja kylvää niitä rahoja Kreikkaan lupauksistaan huolimatta ja hänen siipiensä suojassa puolustusministerinä ähräävä Niinistö ( voi jeesus näitä Nännistöjä) tekee ohi ja vastoin perustuslakia milloin mitäkin haistapaska sopimuksia jotka taatusti takaavat sen ettei niitä rajoja kohta enää ole. Suomen laivaston Merikarhu alus on välimerellä lossaamassa lisää värikästä väkeä neurooppaan, Tornio Haaparannalta yli lonnii 200-300 joka vitun viikko, Finnair lennättää sinivalkoisin siivin yö yön perästä näitä jakopakolaisia ja yleispaskaradio ja muu sontamedia pitävät turpansa kiinni. Nämä puurokenraalit ovat oikeassa; kun ei ole rajoja ei ole kansakuntaakaan. Niin että mitä tässä nyt sitten juhlitaan kun juhlitaan satavuotiasta Suomineitoa?

 12. Jutussa jäi epäselväksi vaativatko nämä vesselit sukupuolineutraalia yleisö WC:tä?

  -Haluammehan toki tarjota vain asiakkaiden mieltymysten mukaista palvelua-

 13. Onko missään joku tilasto joka kertoisi kuinka moni muslimi Suomessa elää omalla palkallaan eikä nosta mitään tukia? Tiedän hyvin että 99.99999999999999999999999999999999999999999999999% kaikista muslimeista ovat sossuapinoita mutta onko maassamme edes YKSI josta on jotain minimaalista hyötyä? Ois vaan kiva tietää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.