Mainokset

Eskilstunassa mellakka-kokonainen koulu mäiskäleeksi

18b171d3-16ae-4bc0-81d2-46d3ac521566

 

Eskilstunan uusruotsalaiset näyttivät eilen iltatuimaan mitä mieltä he ovat ruotsalaisesta yhteiskunnasta. Poliisi sai klo 17.00 aikaan hälytyksen, jonka mukaan Lagersbergin koululla oli käynnissä pahoinpitely. Kun poliisi saapui paikalle osoittautui hälytys valehälytykseksi ja poliisit saivat vastaansa kivisateen.

Poliisi joutui perääntymään ylivoiman edessä, he joutuivat taistelussa siis alakynteen. Uusruotsalaiset valtasivat tässä vaiheessa koulun ja sen läheisen alueen. Poliisi eristi koulualueen sulkemalla viereiset kadut ja bussiliikenne lakkautettiin toistaiseksi.

Tilanne ajautui asemasotaan. Uusruotsalaiset rikkoivat parin tunnin ajan koulua – käytännössä kaikki koulun ikkunat rikottiin. Lisäksi rikottiin viereisen päiväkodin  ja parin muun kiinteistön ikkunat, jotka kuuluivat uusruotsalaisten rintamalinjojen taakse.

Ja seuraavaksi, se kaikkein oleellisin osa tästä rintamakuvauksesta:

Poliisi ei puuttununut millään tavalla mellakointiin. Uusruotsalaiset saivat parin tunnin ajan mellastaa ja rikkoa paikkoja kuten halusivat. Kun uusruotsalaisiin alkoi iskeä taisteluväsymys klo 20.00 aikaan puuttui poliisi asiaan ja noukki muutama pahimpaa ölähtelijää kyytiin nuhdeltavaksi. Ainakin pari parikymppistä sotaa ja vainoa paennutta sai maistaa dialogipoliisin pullaa ja kaffetta.

Aamun valjettua summattiin viivan alle loppusummaa ruotsalaisten veronmaksajien laskuun: palasiksi oli pistettu Lagersbergin koulun kaikki ikkuna, päiväkoti, pari muuta kiinteistöä ja yksi linja-auto.

Kunta on palkannut lisää poliiseja ja vartijoita koulun alueelle viikonloppua kohti, sillä mellakoiden uskotaan syttyvän nyt hyvin herkästi.

Mainokset

17 Comments on Eskilstunassa mellakka-kokonainen koulu mäiskäleeksi

 1. Hep0nen // 15/03/2017 10:28 // Vastaus

  Nuoret vain harjoittelevat tulevaisuutta varten. On sitten aikuisena tarpeelliset taidot hallussa.

  Tykkää

  • winston smith // 15/03/2017 17:02 // Vastaus

   yksittäistapaus.ei mitään tekemistä minkään kanssa(ei etenkään sen)kotouttaminen epäonnistunut.heti miljardi(euroa) lisää siihen.kolonialismi.rakenteellinen rasismi/syrjintä.syylliset lue:muutama blogikirjoittaja,ruotsi demokraatti,ym, oikeuden eteen.sitäpaitsi koraanisa kaikki tarvittava informaatio.jumbojetin ohjaamisesta ydinvoimalan pyörittämiseen.eikä tirskuta siellä takapulpetissa,me seuraavana vuorossa.

   Tykkää

 2. Ja kansa tuijotti Melloa mielummin // 15/03/2017 10:36 // Vastaus

  Kerjäläiset istuvat Ruotsissa kaupan edessä ja näkevät kerjäämisen ihan normaalina ammattina. Matunuoret valitsevat rikollisen uran ja näkevät sen ihan tavallisena ammatinvalintana, siinä missä bussikuski tai taxisuhari. Ruotsin työpaikoilla ja kouluissa kiusaaminen on jatkavasti kasvava ongelma ja yhä useampi voi psyykkisesti huonosti.

  Ruotsi on maa jonka sekopäät, typerät, epäpätevät, laiskat, epärehelliset, omanvoitonhakuiset poliitikot pilasivat. Ja varsinkin se munapää sekopää Täbystä ansaitsee kunniamaininnan pohjanoteerauksesta.

  Tykkää

  • Pahus kun lipsahti peukku väärään, piti olla ylös. Eikä saa muutettua. Nämä kännykän näppikset niin pienet.

   Tykkää

 3. Kyseessä mahdollisesti muutenkin purku-uhanalainen homekoulu

  Tykkää

 4. Alivoimaa // 15/03/2017 11:14 // Vastaus

  Ruotsissa tilanne on päässyt niin pahaksi että poliisi ei yksinkertaisesti uskalla puuttua uusruotsalaisten riehumiseen. Niitä on sen verran monta, että poliisi jää alakynteen miesvahvuudessa heti jos edes osa mobilisoituu. Tilanne on päästetty käsittämättömän huonoon jamaan Ruotsissa.

  Samaa yritetään täälä Suomessa. Poliisi koittaa kieltää sen viimeisenkin toivon joka voisi puolustaa suomalaisia ulkomaalaisten hyökkäyksiä vastaan: Vastarintaliikkeen. Se ampuu itseään omaan jalkaan eikä ymmärrä että se tai armeija yhdessä ei pysty ylläpitämään Suomessa lakia ja järjesstystä jos matut päättävät suorittaa vallankaappauksen. Niillä on jo nyt miesalivoima. Ja merkittävä sellainen. Ja jos otetaan huomioon että yksi isänmaallinen vastaa kymmentä normi-suomalaista, ja sataa vasemmistolaista, niin kyllähän lisävoimista olisi apua. Mutta ei. Halutaan despootin lailla olla yksin kukkona tunkiolla.

  No, elämä on valintoja täynnä. Ja joskus tulee tehdyksi ne väärät valinna.

  Tykkää

 5. realisti // 15/03/2017 11:52 // Vastaus

  Muistakaa että kunnallisvaaleissa äänestäminen vaikuttaa oman ympäristönne asioihin enemmän kuin eduskuntavaalit. Esim tuleeko vokki tai moskeija vai ei. Jos et vaivaudu äänestämään niin sitten on turha valittaakaan. Älkää antako vihervasemmiston sallia suurmoskeijaa Helsinkiin!

  Ennakkoäänestys alkaa 29.3. Tee Paavo vaaliextra tms.

  Tykkää

  • Nimetön // 15/03/2017 13:19 // Vastaus

   Helsingissä Halla-aho kisaa maan äänikuninkuudesta ja Oulussa Junes Lokka/Tiina Wiik ovat selviä valintoja. Tampereella kallistun Terhi Kiemungin puoleen.

   Tykkää

 6. Miksi nuo mulkvistit juuri kouluja vihaa? Pelkääkö ne, että heidät opetetaan lukemaan?

  Tykkää

 7. Talvisodanhenki // 15/03/2017 15:00 // Vastaus

  Nämä ovat Suomen kannalta vain hyvä asia, toivotaan mahdollisimman suuria mellakoita kesää kohti mennessä. Parasta olisi jokin ISO JYTKY Tukholmassa, sellainen missä kuolee useita kantahurreja, mieluusti vielä niitä itseään parempina pitäviä svedupettereitä (onko niitä muunlaisia?)

  Ei tipu sympatiaa noin paskalle naapurimaalle, syksy 2015 EI UNOHDU KOSKAAN!

  Tykkää

 8. mikämikämaa // 15/03/2017 15:40 // Vastaus

  Ensiksi hävitettävä kaikki, kaikki suvakit. Sitten tuhottava mukamusut. Sittenhän musijet tuhoaminen on piece of cake.
  Paul Watson on perehtynut musutorakoiden tekosiin pirun hyvin:

  Tykkää

 9. mikämikämaa // 15/03/2017 15:59 // Vastaus

  Stupidon mukaan yksi maailman turvallisimmista! Haistappa saatana tuppi pitkät paskat. Mitä mieltä sitten PT ynnä Teppo M ja muut ihmiset siellä?

  Tykkää

 10. KalleK // 15/03/2017 17:27 // Vastaus

  ”MÄISKÄLEEKSI” 😀

  Tykkää

 11. Vellu. // 15/03/2017 19:33 // Vastaus

  Nuoriso haluaa vain pidentää lomia ja eipähän kyseinen koulu pääse homehtumaan kun ilmanvaihto järjestettiin noin tehokkaaksi. Kumma juttu ettei tätäkään uutista löydä suomen ”laatu” mediasta joutui peräti eskilstuna kurierin sivuilta lukemaan että kunnon rähinä on siellä ollut.

  Tykkää

 12. Nimetön // 15/03/2017 19:51 // Vastaus

  Ei suomen lehdistö osaa mitään oikeita uutisia kirjoittaakaan. Taito puuttuu ja journalistinen näkemys.
  Kyllä ruotsalaiset ovat muuttuneet sikamaisiksi, koulut ja päiväkodit vaan hajotetaan, autot poltetaan. Päivästä toiseen, viikosta toiseen. Mikään ei tunnu muuttuvan.
  Toisaalta hyvähän se on että lasten laitokset tuuletetaan kunnolla, homekouluja on varmaan ruotsissakin jonkun verran.

  Tykkää

 13. suomen poliisi ei ole vielä kuullukkaaan, että joku poliisi ruotsissa on sanonut mitä ajattelee…
  täällä kolehmainen vinkuu trolleista…tanskasta ja norjasta tulee samanlaista tietoa mutta suomen poliisi jahtaa vaan niitä jotka uskaltaavat sanoa jotain järkevää tästä menosta, jota johdetaan
  jostain muualta, koska risikko ei tee mitään. M I K S I ???

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: