Keskiviikon karttasulkeiset

0

On taas kerran aika, kuten niin monta kertaa aiemminkin, ottaa kartta käteen ja opetella maantietoa.

Suomeen tulevat sotaa ja vainoa paenneet tulevat enimmäkseen Irakista ja Afganistanista, jotka tällä hetkellä osoittelevat mieltään ympäri Suomen toreja. Katsotaanpa millaisia maita on lähellä näitä maita.

Irakin rajanaapureina ovat mm. Iran, Turkki ja Saudi-Arabia. Lisäksi pienemmät maat kuten Jordania, Qatar, Arabiemiraatit ja ainakin Oman. Edelleen Egyptiinkään ei ole pitkä matka. Jokainen irakilainen voi halutessaan matkustaa Saudi-Arabiaan tai Arabiemiraatteihin. Jokainen muslimimies matkustaa elämänsä aikana Saudi-Arabiaan Mekkaan. Miksi irakilaismies kääntää nyt katseensa kaukaiseen Pohjolaan eikä Mekkaan?

Niin ikään Afganistanista on sama tilanne. Iran suuri naapurimaa, josta tällä hetkellä suurin osa afgaaneista tuleekin. Pakistan, rauhallinen ja turvallinen maa – sikäli mikäli islamilainen maa on kenellekään turvallinen, Tadzikistan ja Turkmenistan. Turvallisia maita kaikki. Mikseivät afgaanit suuntaa näihin maihin vaan kaukaiseen Pohjolaan?

 

Kuvakaappaus 2017-03-15 10-07-13

 

Vastaus: Siksi, että heille annetaan mahdollisuus tulla tänne. He tietävät, että saavat ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon jos onni käy. Olisi typerää olla kokeilematta onneaan.

14 thoughts on “Keskiviikon karttasulkeiset

 1. Koska Pohjolassa Poliisikin on hyvä ystävä ja auttaa tarvittaessa taikaseinän luo jos et itse sinne löydä!

 2. Parisen vuotta sitten lakkautetun Matkailun Edistämiskeskuksen (nykyisin Visit Finland -osasto) työ kantaa hedelmää

 3. Ne tulee niin kauan kuin niitten annetaan tulla ja ne istuvat kuin P Junttilan seinässä ellei niitä heitetä ulos sanoo:

  Onhan siellä esim. koko Afrikan valtava manner minne voisi nokkansa aivan yhtä hyvin tunkea mutta tulevat meille koska Pohjolan ihmiset ovat tunnetusti niin tyhmiä että antavat asuntonsa, rahansa ja vaikka vaatteetkin päältään. Ja mielummin geelitukille kuin köyhille omille kansalaisilleen.

  1. Niin se on, että muslimimiehen olemus muuttuu hyvin pian kun rajan yli päästään.

   Nöyrän näkösenä lampsittiin nelijonossa Haaparannalta Tornioon. Mutta ans olla,
   montakaan päivää ei kulunut niin parveiltiin takki auki kauppakeskuksissa ja
   hyvällä ilmalla toreilla ja kaduilla.Muslimit oli muistaneet että mehän sitä maailma
   herrija ollaan,vääräuskoisia ei nöyristellä.

   Nyt lamsitaan sitte sossun lappu kädessä simälasiliikkeisiin esim ja siellähän kumarretaan
   loistaville asiakkaille tietenki.
   Mutta yrittäppäs tavallinen suomalainen sitä samaa sossun lappua vaikka silmälasiliikkeeseen
   niin lujassa on saada semmonen lappu käteen.

   Hyysärit puhuvat rasismista,sitähän se on,mutta se kohdistuu kyllä niihin jotka tätä maata on rakentaneet.

 4. Ja tämä suvakki-lauma haluaa tänne kiimassaan entistä enemmän ruokittavia.

  Katselin eilen silmät pyöreinä miten pari yliopisto-ikäistä tyttölasta silmät kiiluen tarjosi matulle kahvit, munkit ja kaiken mitä hän ikinä halusi, paikallisen nähtävyyden kahvilassa. Kaveri vaan räpläili puhelinta ja venytteli väsyneen näköisenä. Suurin osa keskustelusta oli sitä kun tytöt todella hyvällä englanninkielellä kertoivat matulle paikan historiasta ja siitä miten yhteiskuntamme on muotoutunut nykymuotoon. Ja mitä tämä Suomalaisille merkittävä paikka merkitsee nykykansalaisille. Kaveri piti korvanapin korvassa ja puhui pari puhelua siinä sivussa ja aina välillä sanoi ”okei”. Ja kun siitä sitten lähtivät niin kaveri puhelintaan räpläillen käveli pää alaspäin roikkuen ja kummallakin puolella tyttönen höpötti taukoamatta tarinaa. Ja molemmat olivat niin täpinöissään että…

  Mietin että jos nämä samat tyttöset olisivat yhtä täpinöissään suomalaisten poikien kanssa niin meillä ei olisi avioeroja eikä syntyvyydessä suurta monttua. Sen verran silmät kiilui ja kikatettiin. Mutta suomalaiselle nuorelle miehelle nyrpistellään nenää ja kuljetaan nokka pystyssä. Ja valitetaan sitä että jos menee naimisiin niin sitten on lopun ikänsä velkavankeudessa. Ööö… no, mokkakikkelin kanssa ei ole mutta siltä ei saa kuin selkäsaunoja ja ehkä sukupuolitaudin.

  Mikähän siinä on että oman maan miehet ei kiinnosta. Mutta muut kyllä. Tunnistaako vihreäfarkkuinen kumisaapastyttö itsensä kuvauksesta?

 5. Niin, ja kohta tulee raiskauksen uhreja, josta teosta voi tulla ehkä vain ehdollista.

 6. Muistakaa että kunnallisvaaleissa äänestäminen vaikuttaa oman ympäristönne asioihin enemmän kuin eduskuntavaalit. Esim tuleeko vokki tai moskeija vai ei. Jos et vaivaudu äänestämään niin sitten on turha valittaakaan. Älkää antako vihervasemmiston sallia suurmoskeijaa Helsinkiin!

  Ennakkoäänestys alkaa 29.3. Tee Paavo vaaliextra tms.

  1. Kyllä se suurmoskeija Helsinkiin tulee tavalla tai toisella.Koko vihervasemmisto on lämpimästi mukana muslimi despoottien kokoontumispaikan rakentamisessa.Sinne kokoontuvat ulkomailta tulevat vihasaarnaajat ja opetus on raakaa vääräuskoisia kohtaan.

   Tämä on sitä musujen kulmanvaltausta,siitä se repeää.Sitte kun haetaan syyllisiä siihen,että muslimien annettiin tämäkin maa pilata,
   niitä ei löydy vihervasemmistosta eikä mistään muualta.

 7. Arvaan, että aika monta poikaa lähtee netistä näkemänsä pornon innoittamana. Kun kotikylän tytöt vain huiviensa ja kaapujensa alta mulkoilevat, niin ihanat riettaat blondit ruudulla sekoittavat teinin pään.
  Sitten vaan haalitaan matkarahat ja runoillaan tarinaa tarjottavaksi suomalaiselle virkailijaidiootille.
  Matkan todellinen motivaatio tuleekin sitten nopeasti näkyviin, kun vaalean lihan kimppuun käydään siekailematta. Säkkäräpää ei ymmärrä sitäkään, että pohjoismaiset kansanjuhlat ja kokoukset eivät ole mitään orgioita, vaikka siellä juodaan, tanssitaan naisten kanssa ja nauretaan.

  Suvakkius on uskonto. Siihen eivät vaikuta mitkään tosiseikat, kuten mahdollisten lähtijöitten määrä – kymmeniä miljoonia – ja heidän arvomaailmansa, jonka mukaan profeetta on nämä alueet heille luvannut.

 8. Älä murehdi eivne tulijat mihinkään lopu. Afrikan väestö turpoo kuin pullataikina ne ei lopu ennen kun lopetetaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.