Nauvolainen unelma: arabeja maskoteiksi-oma kotiarabi

0
Kuvakaappaus 2017-03-15 12-12-22
Muuan laiton muslimi on saanut saarelaistytön viereensä.

 

Yle Svenska kirjoittaa tänään jotain sellaista, joka on syytä suomentaa. Peter Karlberg-niminen toimittelija maalailee kuvaa Nauvon saaristoon kototuneista laittomasti maahantulleista irakilaisista. Ylen mukaan Nauvo kuuluu maailmanluokan kastiin kun puheena on kotoutuminen.

Nauvolainen menestystarina alkoi normaaliin tapaan syksyllä 2015 kun tuhansia laittomia arabeja lonni Suomeen. Nauvolaiseen hotelliin majoitettiin 150 arabia, mutta kun hotelli lakkautettiin kesään 2016 tullessa vastaanottokeskuksena niin saarelaiset yksityiset henkilöt, yhdistykset ja pikkuyritykset adoptoivat itselleen 30 perheellistä irakilaista miestä. (Miesten perheet olivat siis vielä Irakissa)

 

Kuva yllä: Nauvon Strandhotel, jossa arabit viihtyivät.

 

Eli kun laittomat muslimit oltaisiin siirretty asumaan muualle, ”ihmisten ilmoille” (Nauvon saaristohan on upeaa luontoa), niin paikalliset olivatkin ihastuneet arabeihin siinä määrin, että halusivat omia kotiarabeja. He hankkivat arabeille asuntoja ja heidän annetaan asua ilmaiseksi tai vuokriin annetaan rahaa.

Nauvo kuuluu Paraisten kuntaan, mutta on käytännössä oma eristynyt saaristolaismaailmansa. Nauvo koostuu parista suuremmasta pääsaaresta ja tuhansista pikkusaarista. Alueella asuu 1500 vakituista henkeä ja kesäisin 10 000 mökkiläistä. Nauvon elinkeino koostuu maanviljelyksestä, kalastuksesta ja kesäisin turismista. Alueella ei ole yhtään ainoata sellaista firmaa, johon arabit voisivat oikeasti työllistyä.

Nyt Ylessä siis puhutaan arabien hyvästä kotoutumisesta kun he viihtyvät Nauvossa. Kukapa ei viihtyisi luonnonkauniissa paratiisissa ilmaisen ylläpidon piirissä.

 

Alla videolla nauvolaiset naiset viihdyttävät laittomia muslimimiehiä:

 

 

HUOM!! Nauvolaiset!! Jos haluatte nyt mukavan suomalaisen maskotin, joka osaa ruotsia ja suomea, niin ottakaa yhteyttä. Voisin kesäisin viihdyttää Strandhotellin asukkaita – tunnetusti hyvät jutut pikkupäissään. Syksyisin voisin perehtyä öljyvärimaalaukseen ja talvisydämenä ihan vain ottaa rennosti. Vaatimukseni: lämmin viihtyisä asunto ja vähintään neljä lämmintä ateriaa päivässä. Muutama nuori parikymppinen nainen palvelijaksi. Ilmainen kuntosali, päivärahaa vaikkapa jotain 50 euroa (riittää mukavasti) ja auto, mopedi tai polkupyörä käyttöön.

Yhteydenotot: tajukangas@mail.com

 

Kuvakaappaus 2017-03-15 12-18-44

20 thoughts on “Nauvolainen unelma: arabeja maskoteiksi-oma kotiarabi

  1. … pitää osata puutyöt ja putkihommat, rakentaa kuisti ja autotalli, leikata numikko, kaataa puita, rakentaa kivimuuri, tehdä sähkötöitä, laatoittaa kylppäri, laittaa puupaneelit seiniin, lankkulattia, vaihtaa portaat, ulkoiluttaa koirat, pestä pyykit ja laittaa hyvää ruokaa, tuoksua hyvälle, olla komea ja aina valmiina ja… aina valmiina… ja tehdä kauppaostokset.

 1. Nuohan ovat kuin suuren maailman rokkiräppi- tähtiä suomalaisille maantienvärisille hiirulaisille... sanoo:

  Nyt jäävät kotimaiset pottunokka- Niko-Petterit kolmanneksi kun aavikon tumma komea sulttaani katsoo kosteilla pikisilmillään harmaavarpus- pottunokka -Noora-Veeraa. Johan tytöllä sukat pyörii jalassa vinhaa vauhtia oitis! Peli on menetetty, Suomipojat! Vaatimukset kasvavat joka päivä.

 2. Tingi Paavo vähän ja jätä pois tuo ilmainen Kuntosali: Kaivat vanhat Weiderit ladosta ja hitsailet/sorvaat kesäiltaisin sitten muut kuntoiluvehkeet. Sen, jos jonkin päälle on kivat ottaa parit huurteiset 🙂

  1. Ei siinä mitään kuntosalia tarvita kun aamusta iltaan puskee remonttitöitä!

 3. Olin tuolla Nauvossa kauansitten töissä. Nuohoushommissa talosta taloon. Voin kertoa että täysjärkinen Nauvolainen on taruolento. Kylän raitilla kulkevista harvoista tyypeistä ei voinut varmasti sanoa onko mies vai nainen. Sama epätietoisuus kun mentiin taloihin että kumpi otti vastaan, isäntä vai emäntä ? Sukurutsalla on näkyvä vaikutus. Nyt saivat Nauvolaiset toivomaansa geenirikastusta joukkoonsa. Suomalainen ei tuonne edes ilkeä mennä niissä tarkoituksissa ja jos vahingossa eksyy, tulee pois iloisena että pääsi. Luonto on kyllä kaunista.

  1. Samantapaista olen kuullut Ahvenanmaalta – on jouduttu jopa poistumaan jostakin kahvilasta tms. – kun on alkanut naurattamaan liikaa…
   – mutta toisaalta sitten esim. pääkaupunkiseudun suomenruotsalaisissa on kyllä äärettömänkin kauniita ihmisiä paljon, ovat oikeasti rikastuneita geeneiltäänkin…

   Toki sekä ruotsinkielisissäkin – vaikkakin eritoten suomenkielisissä – on myös sitä, että omaa ulkonäköä laiminlyödään täysin – eli ihminen ei ole oikeasti niin ruma kuin miltä näyttää 😉

   Tämä filmi tulee aina mieleen, kun tästä aiheesta puhutaan… :
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Syv%C3%A4_joki

 4. Mutta jotenkin näyttää hurjalta, kun tuollaisia sotilaita yms. taustoiltaan täysin tuntemattomia vieraita miehiä – on laitettu sinisilmäisten ihmisten syrjäiseen lintukotoon…

  Aika hyvää englantia puhuu tuo yksi mies – ties mistä sitten tuleekaan…

 5. Hesapoliisi Taponen väläyttää taas:

  ”keskeinen stereotypia on, että muslimit sortavat naisia ja lapsia. Islamofobia kuvaa Islamin vihamielisenä ja hyökkäävänä.”

  1. Isis on stereotypiaa ja islamofobiaa? Ei ihan taida mennä läpi. Puhdasta islamiahan tuo ja muut vääräuskoisia. Taponen on hyvä ja yrittää kovemmin. Tosin yhden valheen jälkeen tarvitaan kymmenen rehellistä juttua, että voi taas ”luottaa”.

 6. Nuo sällit jaksavat teeskennellä, että allsång, fika, naapurin mummon keinutuolin maalaaminen ja kyläyhteisö on kivaa juuri tasan niin kauan kuin saaristolaiset jaksavat niille kahvit keittää ja kantaa pullat pöytään. Kun Helsingin tai Turun kaupunki lahjoittaa kämpän ja kuukausiraha varmistuu, niin kytkin nousee takuuvarmasti.

  Näkyy kyläkinkerien aikaan olleen kesä. Toivon mukaan samat sällit ovat Migrin toimesta tällä hetkellä edes Rautatientorilla, josseivät rajojen ulkopuolella.

 7. Ullarijutska! Kun ne 10 000 kesävierasta palaavat mökeilleen, joka torpassa luuraakin muutama matu. Ikkunat ja sisusta palasina, huonekalut poltettu ja pihat täynnä ulosteita ja roskaa. Sen myönnytyksen olen valmis tekemään, jos noista kaikista päästäisiin. On niillä mökkiläisillä asunnot mantereella.

 8. Voiko joku selittää miten 30 muslimia tuo Nauvoon lisätuloja? Juu heitä hyysäämiseen tarvitaan 5-6 naista vähän kikkeleitä imeskelemään. ainiinjuu, valtio maksaa myös arabien kaikki menot. Ja nauvon sossu. Mutta oikeesti, milloin Nauvo-arabi tuottaa yhtään mitään? vastaus: ei ikinä. Nauvon muslimineekeri tulee ja hakkaa naisenne, jou viinanne ja haukkuu teidät rasistiksi. Se on teille oikein.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.