Östersundin uimala varoitti naisia uusruotsalaisista

13

 

Upplevelsebadet1-700x466

 

Östersundissa tapahtuu taas. Viime talvenahan kaupungin poliisi kehoitti nuoria naisia olemaan liikkumatta yksin kaupungilla, sillä siellä tapahtui useita raiskauksia ja erilaisia ahdisteluja. Poliisi ei voinut tuolloin asialle mitään.

Nyt on taas kevättä kohti uusruotsalaisten miesten kiima uudella tasolla. Nimittäin Storsjöbadetin kylpylä tuli julkisuuteen ja varoitti nuoria tyttöjä menemään yksin pukuhuoneeseen. Kylpylässä on tapahtunut viime kuukausien aikana systemaattista nuorten tyttöjen ahdistelua. Uusruotsalaiset ovat menneet mm. naisten pukuhuoneisiin kikkelit ojossa. Allasosastolla tytöiltä on vedetty uimavaatteita päältä ja kymmenien sotapakolaisten joukkio ahdistelee tyttöjä joukolla.

Esimerkiksi viime viikolla henkilökunta ei uskaltanut puuttua tilanteeseen, jossa sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet miehet ahdistelivat kymmenien miesten voimalla muutamaa tyttöä. Paikalle jouduttiin hälyttämään poliisi, joka puetutti mulkkusillaan allasosastolla hilluneet miehet. Muutama ruskeaihoinen otettiin kiinni.

Storsjöbadetin uimakerho varoittikin perjantain tapahtumien johdosta jäseniään kirjeellä:

– Joulukuusta asti tilanne on ollut todella paha ja hallissa on tapahtunut useita erilaisia ahdisteluja. Kehoitamme nyt naisia ja etenkin tyttöjä suureen varovaisuuteen ja olemaan ryhmissä pukuhuoneissa.

Jutulla on ruotsalainen huipennus. Rasismi.

 

IMG_7336_620x200px

 

Nimittäin sotapakolaisten puolustuspooli nosti somerähäkän ja otti Storsjöbadetin silmätikuksi. Tänään Storsjöbadetista julkaistiin sitten pahoittelukirje. Nuorten tyttöjen varoittaminen saattoi mennä liiallisuuksiin. Hallin edustaja kertoi:

– Yksi henkilökunnasta oli nähnyt pari tapausta, mutta yhtä hyvin ne saattoivat olla leikkiä.

Uimala siis rasismisyyttelyn pelossa perui varoituksensa ja sanoo, että uusruotsalaisten toiminta onkin poikamaista keppostelua. Ei hätää.

Mainittakoot, että poliisi on jokatapauksessa ollut hallissa vaatettamassa munasillaan naistenpuolella hilluvia uusruotsalaisia ainakin kahdeksan kertaa syksyn 2015 ja kevään 2016 aikana. Sen jälkeen asia on salattu poliisin koodilla 219, joka salaa sotapakolaisten tekemiä juttuja.

Eli, Östersundissa naisten asema on vain pahentunut vuodessa. Nyt se halutaan vain salata.

Tämä sama aisankannatus leviää Suomeen. Ette voi enää taata tyttärienne turvallisuutta.

 

 

Advertisements

11 thoughts on “Östersundin uimala varoitti naisia uusruotsalaisista

 1. Seksileikkiähän se vaan on, jos pikkuisen pippelillä osoitellaan kohti. Peppuleikkiä, mikäli vahingossa livahtaa sisäpuolelle. Isommat pojat saattavat joskus intoutua leikittelemään rajustikin. Pojat ovat poikia. Mitään ei ole tapahtunut, hajaantukaa!

 2. Apina-muslimit ottaa tiedon ilolla vastaan, taas on lupa raiskata ja ahdistella lapsia ja pikkutyttöjä, jopa julkisesti keskellä päivää uimahallissa kaikkien katsellessa.
  Kyllä nyt voi koko maailma olla Ruotsista ja ruotsalaisten suoraselkäisyydestä ylpeitä, jokainenhan tietää että apina-muslimi vaatii aina seuraaksi edellistä enemmän. Tätä jatketaan niin kauan kun joku laittaa pakolla stopin touhulle, siihen malliin että mitään tulkinnan varaa ei ole, siihen asti hulluus vaan lisääntyy.

  Minkälainen valtio antaa maahantulijoiden vapaasti raiskata oman maan kansalaisia keskellä päivää ja vielä puolustelevat näitä elukoita.

 3. Siksi minullakin on eräs hyvin tehokas puolustuväline, jota osaan käyttää ja joka panee isommankin ählyn hetkessä polvilleen, aina mukana. Minua eivät ählyt tai muut ahdistele. Uimahalleja en käytä, yhdessä yksityisessä käyn vesijumpassa, se on niin kallis ettei noilla ole sinne varaa. 🙂

 4. Mistä sontaläjästä ne oikein tulevat? Aivovammaisten touhuja! sanoo:

  ”Muslimit mulkkusillaan” ovat kuin apinalauma, paitsi että paljon tyhmempiä kuin apinat.

 5. Olkaa nyt te kaikki kiimaiset valkoihoiset pikkuhuorat turpakii, tykkäätte kuiteski. Vanhemmat lehmät kateellisina vierestä tsiikaavat.

 6. Niin niin… kun ei uskalleta tehdä mitään rikoksentekjälle niin rankaistaan sitten uhria. Melkein Suomalaista meininkiä.

 7. On tämä Ruotsin tilanne vaan uskomattoman järkyttävä ja myötähäpeää herättävä. Ottaako ruotsalaiset jossain vaiheessa oikeuden omiin käsiinsä kun poliitikot ja viranomaiset ovat noin nössöjä vai tuleeko Ruotsista lopulta muslimivaltio? Ken elää sen näkee.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.