Somali-tv lähettää Helsingistä kuvaa maanmiehilleen: ”Tervetuloa lihapatojen ääreen”

12

Somali National Television on Suomessa toimiva somalien jonkinlainen Youtube-televisiokanava. Sen toimittaja Xassan Kaafi Maxamed Xalane lähettää maanmiehilleen Somaliaan videokuvaa Helsingin asemalta, jossa laittomat muslimit osoittavat mieltään sen puolesta, että heillä on oikeus saada Suomesta ilmainen loppuelämänkestävä ylläpito suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

Näin siis lähtee viesti islamilaisiin maihin, että suomalaiset ovat valmiita elättämään heitä kunhan vain näkevät hieman vaivaa.

 

27 thoughts on “Somali-tv lähettää Helsingistä kuvaa maanmiehilleen: ”Tervetuloa lihapatojen ääreen”

 1. Suomen ja Ruotsin valtio ovat omassa tyhmyydessään aiheuttaneet sen että olemme saaneet tänne massoittain ihmisiä joilla ei ole aikomustakaan tehdä työtä yhteiskuntiemme hyväksi, ainoastaan käyttää niitä hyväkseen. Ja joilla sitäpaisi on negatiivinen, jopa vihamielinen, asenne meitä ja meidän tapaamme elää ja olla kohtaan. Ruotsissa on esim. matut, joilla on pieniä lapsia, saaneet valtavat määrät vanhempainvapaata ja istuneet vuosikausia kotona. Ja sitten ihmetellään miksi he eivät hae töitä… VASTA NYT, monen päin persettä menneen vuoden jälkeen, on asiaan tulossa JONKINLAINEN tiukennus:

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/forslag-begransad-foraldrapenning-for-invandrare

 2. Saastat valittavat, kun ”palaajilla ei ole Irakissa mitään”. Eihän se nyt helvetti ole meidän ongelmamme!

  1. Onhan. Koko maailman ongelmat on meidän ongelmi, mutta meille koituvat ongelmat eivät ole maailman ongelmia. Luulisi jo sinunkin oppineen tämän, onhan sitä vuosia hoettu vastuullisen median toimesta.

   EI RAJOJA – EI KANSAKUNTIA. Ainoastaan yhteinen sossu jota suomalainen velkaorja ylläpitää jotta koko maaimlan ruskeat ja mustat ihmiset saavat ihmisoikeuden arvoisen elämän vastikkeetta. Avarra sinäkin vähän maailmankuvaasi.

  2. No ei se kyllä kaiken järjen mukaan suomalaisten ongelma pitäis olla,
   että iraki ei hoida kansalaistensa asioita ,onhan se kaiken lisäksi öljyvaltio.

   Miksi helvetissä pienen tundrassa sijaitsevan valtion kuten Suomi, pitää
   huokehtia muiden kansalaisista,joilla itsellä ei ole vasuuta kansalaisistaan.

   Iraki voi kyllä ihan itse järjestää kansalaisilleen niin hyvät olot kun haluaa.

 3. Joko aloitetaan pikkuhiljaa voimatoimet tuota loisivaa paskasakkia ja heitä paapovia mädättäjiä vastaan?

 4. Tuon yhteyteen, jos joku kommentoi YouTubessa – niin voisi laittaa kysymyksiä, esim. mikseivät nuo miekkoset puolusta omaa maataan? Miksi nuoria asekuntoisia miehiä valuu Suomeen – ja kaikkein hädänalaisimmat vähemmistöryhmät sekä eritoten naiset ja lapset jätetään kotimaahan? Miksi eivät mene muslimimaihin?
  Miksi tulevat kristittyyn maahan, vaikka omassakin maassaan vainoavat kristittyjä enemmän tai vähemmän?
  – ja esim. uutis- ja tubelinkkejä nyky-Irakista, esim. Bagdadista – sillä kai nuo itsekin katsovat noita. Ja ainakin muut Suomen somalimuslimit ja suvakit katsovat.

  Eikös tuo sanonut tulleensa Kirkukista? :

  ”Kirkuk (arab. التاميم‎, Kirkūk, kurdiksi Kerkûk) on Irakin pohjoisosassa sijaitseva kuvernoraatti (maakunta). Se kattaa 9 679 neliökilometriä eli 2,2 prosenttia Irakin pinta-alasta. Vuosina 1976–2006 aluetta kutsuttiin At-Taminin kuvernoraatiksi (at-Ta’mīn), mikä viittasi sosialisoituihin, kansallisesti omistettuihin öljy- ja kaasuvarantoihin.

  Kuvernoraatti rajautuu etelässä ja lounaassa Saladinin (Salah al-Din), pohjoisessa Erbilin ja idässä Sulaimaniyyan kuvernoraattiin.

  ”Kansallisen köyhyysrajan (2,5 USD/päivä) alapuolella oli vuonna 2011 noin 4,2 prosenttia väestöstä, missä suhteessa Kirkukin kuvernoraatti kuuluu Irakin parhaimmistoon (keskimäärin irakilaisista 11,5 % eli köyhyysrajaa niukemmin).

  Vuonna 2015 Irakin armeija on vallannut osia maakunnasta Isisiltä erityisesti Kirkukin etelä- ja länsipuolelta. Kurdijoukot ovat hallinneet Kirkukia maaliskuusta 2015 lähtien. Isisin vastainen taistelu jatkui syksyllä 2015 yhä Daquqin ja Hawijan piirikunnissa.” (wiki)

  Tuo suvakkimuija on RHC:n aktiiiveja – ja sanoi tuossa, ettei Irakissa voi muuttaa vapaasti, kuten Suomessa esim. Kuopiosta Ouluun…
  – s*atanan typerä, sillä Irakilla on kyllä velvollisuus myös uudelleensijoittaa omaa väestöään!
  – sillä ei voi olla niin, että esim. Kirkukista voi kyllä muuttaa Helsinkiin, muttei esim. Suleimaniin tai Bagdadiin, tosin eihän jostain Kirkusta tarvitse muuttaa mihinkään!

  Melko suuri osa noista lakkoilijoista on elintasoturisteja hiukan paremmilta ja rauhallisimmilta alueilta – ja siksi mm. puhuvat ihan hyvää englantia ja eivät todellakaan vaikuta siltä, että olisivat kärsineet sekuntiakaan elämässään…
  – ovat tulleet tänne blondipil*ujen ja ilmaisen rahan, ylipäätään länsimaisen elämän houkuttelemana…
  – joukonkin jatkona, seikkailemaan…
  – PAKOLAISUUSKRITEEREITÄ EIVÄT TÄYTÄ MITENKÄÄN!

  Ja se, että joku perheenjäsenen on saanut, niin johtuu usein vain paremmasta tarinasta tai siitä, että tulivat hieman aiemmin – koska aluksi kaikki saivat myönteisen, sitten ehtoja kiristettiin…

 5. Tulisi romahdus, ei tätä rappiota kestä. Sossutuet on taivaasta pudonnut lahja, josta voidaan jakaa kaikille rajattomasti ja tähän tuntuu puolet suomenkin poliitikoista uskovan.

 6. Nyt joku arabiankielentaitoinen arabiaksi, englanniksi, somaliksi videoita tekemään, jossa kerrotaan etteivät ole tervetulleita, että nuo videot ovat valheita, että Suomesta loppuvat rahat (kuten oikeastikin on) ja videoita jakamaan kaikkialle.

  VMP. ETTÄ VOIVAT OLLA HÄRSKEJÄ! RAHAA PITÄISI SAADA, VAIKKA OVAT LAITTOMASTI MAASSA! HYI HELVETTI!

  REFUGEES ARE NOT WELCOME TO FINLAND! NOT WELCOME, NOT WELCOME.

 7. Annetaan tämä viesti somalian pojille, ja alkaa bileturismi suomeen loppumaan.
  Venäjällä homma osataan, tässä tyylinäyte.

 8. ”Rikoslain 34 a luvun 1 §:n soveltamisen kannalta ja muidenkin terrorismirikosten tunnusmerkistöjen kannalta olennainen terroristinen tarkoitus määritellään luvun 6 §:n 1 momentissa. Rikoksentekijällä on sellainen [terroristinen] tarkoitus, jos hänen tarkoituksenaan on

  1) aiheuttaa vakavaa pelkoa väestön keskuudessa

  2) pakottaa oikeudettomasti jonkin valtion hallitus tai muu viranomainen taikka kansainvälinen järjestö tekemään, sietämään tai tekemättä jättämään jotakin

  3) oikeudettomasti kumota jonkin valtion valtiosääntö tai muuttaa sitä tai horjuttaa vakavasti valtion oikeusjärjestystä taikka aiheuttaa erityisen suurta vahinkoa valtiontaloudelle tai valtion yhteiskunnallisille perusrakenteille tai

  4) aiheuttaa erityisen suurta vahinkoa kansainvälisen järjestön taloudelle tai sellaisen järjestön muille perusrakenteille.”

 9. Eka tyyppi sanoo suunnilleen ”Miten päättäjät voivat nukkua hyvällä omallatunnolla kun tietävät meidän seisovan täällä sateessa ja lumessa?”. Mitäs tulit! Kukaan ei ole kutsunut sinua tänne! Ja mitä kuvittelit saavasi ja miksi olisit sen muka ansainnut? Mitä hyvää on Irak tehnyt Suomelle tai Ruotsille tai jollekin muulle maalle? Voinko minä lähteä Irakiin, mennä torille möykkäämään ja esittämään vaatimuksia Irakin hallituksille ja kansalle? Tokko!

  Ole siis jätkä kiitollinen että olet saanut seisoa täällä sateessa ja lumessa näinkin kauan, meidän kustannuksellamme. Meillä ei ole sinusta mitään iloa tai hyötyä, pelkästään haittaa ja kuluja. Asenteesi jo osoittaa ettet sovi tänne MEIDÄN maahamme.

  Joka penni olisi pitänyt käyttää suomalaisten köyhien ja vähävaraisten auttamiseksi eikä tämän elintasopakoloisSIRKUKSEN ylläpitoon. TYPERÄÄ TOUHUA JA VAIN TYPERÄMMÄKSI MUUTTUU PÄIVÄ PÄIVÄLTÄ.

 10. Kiintöpakolainen ja Vuoden pakolaisnainen - olisi halunnut pysyä omassa kotimaassaan!!! sanoo:

  Tämä vuoden pakolaisnaiseksikin akanaan valittu tyyppi haikailee paluusta kotimaahansa Irakiin, on lähtenytkin kotimaastaan vastentahtoisesti ex-miehensä pakottamana…
  – vuodelta 2015 on alla oleva artikkeli eli irakilaisten tulijatulvan huippuvuosi siis – ja silti sama tyyppi vinkuu turvapaikkaa näille uusille tulijoille somessa… :

  ”MIEHENI ALKOI puhua, että hänen olisi pakko paeta maasta mielipiteidensä vuoksi. Minä en halunnut lähteä.
  Lopulta hän teki päätöksensä. Vuonna 1994 hän lähti salaa, aamuyöllä.

  Lopulta lähdin poikani kanssa.

  Turkissa jaoimme asunnon kahden muun pakolaisperheen kanssa. Elämä oli yksitoikkoista ja vaikeaa. Meillä ei ollut rahaa maksaa vuokraa tai ostaa ruokaa, joten jouduimme pyytämään sitä Euroopassa asuvilta ystäviltämme ja sukulaisiltamme.

  Mieheni oli juuri ennen tuloani päässyt YK:n haastateltavaksi. Hän oli toivonut pääsevänsä Suomeen, koska hänen serkkunsa asui siellä. Puoli vuotta myöhemmin saimme soiton YK:lta. Virkailijat kertoivat, että Suomi ottaa meidät vastaan.

  VUODEN KULUTTUA pääsin käymään Irakissa ensimmäisen kerran lähtöni jälkeen. Kun auto pysähtyi kotini eteen, kaikki olivat odottamassa. Naapuritkin tulivat, ja äiti oli laittanut valtavasti ruokaa. Itkin ja nauroin. Halasin kaikkia, olin niin onnellinen. Äkkiä olin täynnä energiaa. Olin Irakissa kuukauden.

  —-
  Ikävöin edelleen perhettäni Irakissa. Vieläkin, kun soitan sinne, itken joka kerta. Kun söimme Irakissa illallista, koko suku istui ison pöydän ympärillä. Söimme, puhuimme ja nauroimme. Sitä yhteenkuuluvuuden tunnetta on vaikea kuvailla.

  Olen haaveillut, että muuttaisin takaisin Irakiin, mutta lasteni elämä on täällä. ”

  http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/lue/ihmiset/arkkitehdista_bussikuskiksi_suomeen_meidan_oli_pakko_paeta

  On kyllä tullut selvä kuva siitä, että liki kaikki kiintiöpakolaisetkin etenkin Lähi-idästä ovat sellaisia, jotka EIVÄT olisi tarvinneet minkään muotoista turvapaikkaa!
  – ja että vain lähinnä Afrikasta ja Aasiasta on otettu oikeassa avuntarpeessa olleita kiintiöpakolaisia…
  – suvakkien islamofiilinen muslimivillitys kiintiöpakolaistenkin valinnan kohdalla on suoraan sanottuna ihan sairasta – kun otetaan ilmeisesti oikeiden pakolaisten puutteessa ihmisiä, jotka ovat vain länteen haikailevia onnen onkijoita ja seikkailijoita…

  1. Islamilaisessa kulttuurissa ei välitetä totuudesta tai omasta vastuusta... sanoo:

   Toki on tullut yleisestikin kuva, että muslimeilla ei ole moraalia, esim. eivät mieti lainkaan tekojensa seurauksia, rehellisyys on suorastaan tyhmyyttä – eivätkä myöskään tiedosta lainkaan omaa vastuutaan ja omia velvollisuuksiaan…

   Valehdelleen vain surutta – ja muutetaan mielipiteitä itselle ja omalle ryhmälle sopivalla tavalla…
   – totuudella ei vain kerta kaikkiaan ole mitään arvoa islamilaisessa kulttuurissa!
   – ei ehkä edes tiedosteta sitä, mikä on totta ja mikä ei…

 11. Nuo geelipäät muuten mielellään postaavat videoita ja kuvia hätääkärsivistä maanmiehistään – ja vielä naisiin ja lapsiin painottuen – SOTILASKUNTOISET geelipäät keräävät siten sääliä, turhapaikkaa ja suvakkien haleja…
  – kuka suomalainen mies, joka olisi karannut omasta maastaan ja luistanut puolustamasta omaa kansaansa, edes kehtaisi tehdä niin?!!

 12. Halla-ahon lepsu kanta ihmetyttää – etenkin kun suurmoskeijasta tulisi huomattavan paljon suurempi kuin suurkirkosta eli siinä haetaan selvästi symboliarvoakin, uutta maamerkkiä Hesalle…
  – ja kaupunki on antamassa kallista tonttia hyvältä paikalta + rahoittajat ja radikaalisuus tietysti…
  – tosin tuskin persut silti hanketta puoltavat valtuustossa, kun suurin osa persuista on täysin vastaan?! :

  ”Helsingin suurmoskeija sopisi useimmille kuntavaali­ehdokkaille – Jussi Halla-aho on varovaisen myönteinen, Ozan Yanar kielteinen

  Enemmistö Helsingin kuntavaaliehdokkaista hyväksyy suurmoskeijan rakentamisen Helsinkiin. Monia huolettaa hankkeen rahoitus.”

  ”Enemmistö Helsingin kaupunginvaltuustoon pyrkivistä poliitikoista pitää suurmoskeijan rakentamista Helsinkiin mahdollisena, jos hankkeeseen ei käytetä kaupungin tai valtion rahoitusta.

  Vaalikoneeseen vastanneet hieman yli 800 helsinkiläisehdokasta vastasivat väitteeseen ”Helsinkiin voi rakentaa suurmoskeijan, jos siihen ei käytetä kaupungin tai valtion rahaa”.

  Vastaajista täysin samaa mieltä väitteen kanssa on 18 prosenttia ja jokseenkin samaa mieltä 38 prosenttia ehdokkaista.

  Kiinnostavaa on, että nykyiset valtuutetut suhtautuvat hankkeeseen muita ehdokkaita nihkeämmin. Nykyisistä valtuutetuista moskeijan rakentamisväitteen kanssa täysin samaa mieltä ovat Sdp:n Sara Paavolainen sekä vasemmistoliiton Sami Muttilainen, Sirkku Ingervo ja Zahra Abdulla.

  Jokseenkin samaa mieltä väitteen kanssa on 30 ehdolla olevaa valtuutettua. Nykyisistä 85 valtuutetusta alle puolet siis kannattaa hanketta. Toki on huomattava, etteivät kaikki nykyiset valtuutetut ole ehdolla.

  Eniten kannatusta hanke saa HS:n vaalikonevastausten perusteella vihreiden ehdokkailta. Puolueen vaalikoneeseen vastanneista 122 ehdokkaasta peräti 81 prosenttia oli vähintään jokseenkin sitä mieltä, että Helsinkiin voisi tällaisen moskeijan rakentaa.

  Monia ehdokkaita hankkeessa mietityttää juuri sen rahoitus. Nihkeimmin siihen suhtautuvat perussuomalaisten ehdokkaat, jos huomioidaan vain sellaisten puolueiden ehdokkaat, joista vaalikoneeseen vastasi yli 15 ehdokasta.

  ”Bahrain ja Saudi-Arabia ovat valmiit pumppaamaan yli sata miljoonaa suurmoskeijahankkeeseen. Miksi? Ei kukaan rahojaan huvin vuoksi pois jaa”, vastaa Matias Turkkila (ps).

  ”Hankkeella yritetään edistää wahhabismia, siis islamin kaikkein vanhoillisinta suuntausta, joka edellyttää kannattajiltaan ehdotonta sitoutumista Koraanin kirjaimelliseen tulkintaan. On hyvin vaikeaa nähdä, miksi tällaiselle hankkeelle pitäisi osoittaa minkäänlaista tukea”, Turkkila jatkaa.

  Jussi Halla-aho (ps): Jokseenkin samaa mieltä

  ”Persianlahden öljymaiden rahoittamista moskeijoista on monissa Euroopan maissa varoittavia esimerkkejä. Uskonnolliset yhdyskunnat voivat tietysti omalla kustannuksellaan rakentaa temppeleitä, mutta viranomaisten on syytä pitää silmällä, mitä niissä tapahtuu.”
  (vrt. esim.

  Mika Ebeling (kd): Täysin eri mieltä
  ”Suurmoskeijat edistävät radikalisoitumista enkä tahdo edistää sitä.”

  tai jopa:

  Pentti Arajärvi (sd): Jokseenkin eri mieltä

  ”Tähän mennessä esillä ollut suurmoskeijasuunnitelma sisältää monia ongelmia. Se on täysin ulkomaisesti rahoitettu ja vain yhteen islaminuskon suuntaukseen perustuva. Islamin eri suuntauksia on kohdeltava yhdenvertaisesti kuten eri kristinuskonkin suuntauksia. Helsingissä on jo useita moskeijoja. Esitetty suunnitelma sijoittuu huonosti kaupungin rakenteeseen ja kaupunkikuvaan.”)

  http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005128564.html

  1. No mutta tähän on ratkaisu! Rakennetaan toisellekkin islamisuuntaukselle siihen viereen yhtä suuri moskeija.
   Eikö silloin taas olis kaikki hyvin ja Suomessa vallitsis rauha ja hyvätahto.

   Miten ne on löytäneet kunnallisvaaleihin ehdokkaat jotka tuota hulluutta kannattavat ?
   Tuon tien päässä on sota ja hävitys myös Suomessa.

 13. Suhtautuminen suomalaisiin on noilla patsastelijoilla kohdallaan. Just sellainen pelle huusi metron matkustajille fak juuta kurkku suorana. Ehkä siinä oli pointtia. Suomalaisille vois karjua yhtä sun toista, sen verran paskaan jamaan maa on ajautunut.

 14. Irakissa sossu ei kustanna muuttoja niin on helpompi tulla Ouluun hakea muuttoapua ja sitten helsinkiin.

 15. Voi vittu että te jaksatte lässyttää.
  Kerroin tänään tuhannetta kertaa ns. Euroopan ulkopuolisessa maassa, että jos te ette niitä [ihme tunkijoita] tapa, niin me tapetaan, ja teidät siinä sivussa, kun ootte kerran munattomia vässyköitä, niin että ootappa kullipää sitä vitun päivää ja tee valintas nyt, jos sulla on järkeä.
  Kehtasi natsitella eikä sanonut yksinkertaisesti ”kiitos”, joten kaadoin sen kupin maahan ja sanoin, että turpa kiinni sosialistikommunisti, minä tämän maksoin. ”Yhdellä sanalla olisit tuon saanut juoda.”
  Niin kuin muuten olin jo maksanutkin, joten (tyypillisesti rahaton) kommari vaikeni. Oikein tahallani pitkitin istuntoa niin, että join omaani hi-taas-ti. Sen oli ikioman kulttuurinsa takia pakko istua siinä vieressä.

  Minä tosin toki tiesin, koska minä jos kuka olen heitien pätö kulttuurin tuntija.
  Minä tiedän tasan tarkkaan, kuinka niitä voi loukata niitten kulttuurin nimissä.

  Se, että niile puhutaan niitten kieltä, tarkoittaa sitä, että niille oikeasti puhutaan niitten kieltä.

 16. Tässä on astetta fiksumpi somalinainen, joka ei kiellä ongelmia – ja ihmettelen minäkin feministijärjestöjen ja etenkin ns. muslimifeministien vaikenemista, mutta toiset ovat itsekin ääri-muslimeja ja ei-muslimit pelkäävät myös rasismismi- ja islamofobia -syytöksiä… :

  http://ujuni87.puheenvuoro.uusisuomi.fi/233566-kunniavakivaltaa-ei-saa-katsoa-sormien-lapi

  Siltikin tuolla kommenttiketjussakin pari kestosuvakkimiestä vain lässyttää vastaan…

 17. Olisi karmaisevaa syntyä Somalina Suomessa. Et ikinä opi mitään, isi ja kaikki äitisi kotona 24/7.

 18. Miten voidaan myöntää mitään turvapaikkaa, jos ei voida todentaa henkilöllisyyttä?
  Millä pystytään varmistamaan henkilön kotimaa, sitä kautta hädänalaisuus?
  Mistä tiedetään, ettei henkilö ole syyllistynyt sotarikoksiin, tai rikoksiin ihmisyyttä vastaan?
  Eiköhän näillä vesseleillä ole kauttakulku maissa eri kansallisuudet, josta kuittaavat tuet/ kuittaavat tuet eri paikkakunnilla Suomessa..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.