Boråsissa joukkoraiskaus-viisi miestä kiinniotettuna

0

Boråsin poliisi on pidättänyt viisi 20-35 vuotiasta miestä epäiltynä raiskauksesta. Tapahtumat alkoivat torstaina puolen yön aikaan kun sivullinen hälytti poliisin löydettyään nuoren sekavaisen naisen erään talon rappukäytävästä. Poliisi hälytti heti saavuttuaan paikalle ambulanssin ja nainen vietiin sairaalaan, sillä poliisi epäili heti, että nainen oli raiskattu.

Kohta tämän jälkeen poliisi noukki viisi miestä poliisiasemalle kuultavaksi. Poliisin mukaan miesten osallisuutta tapahtumiin tutkitaan. Tietojen mukaan rikoksen epäillään tapahtuneen huoneistossa, jossa miehet oleskelivat.

Joakim Danz Boråsin poliisista kertoo, että tilanne on tutkinnan alla, mutta vahvistaa, että tapahtumaa tutkitaan törkeänä raiskauksena.

15 thoughts on “Boråsissa joukkoraiskaus-viisi miestä kiinniotettuna

 1. Äääslämiläinen kulttuuri taisi jälleen näyttää todelliset kasvonsa?
  – mutta suvakit vaan jaksavat sitä puolustaa ja ihailla…

 2. Melkoinen video Marjaana Toiviaisesta, mikä jo mielestäni todistaa, ettei ole aivan oikealla asialla – jo käy sääliksikin melkein…
  – nolaa samalla myös kristittyjä, vaikka onkin toki vain suvakkileipäpappi itse…
  – mutta tuonkin yllä olevan uutisen perusteella Marjaana saisi kyllä suunnata tuon kailotuksensa aivan toiseen suuntaan eli muslimeille… :

  (https://www.youtube.com/watch?v=berM4ZNrSjU)

  Mutta eiköhän tuo paperittomien leiri pitäisi jo sulkea – kun itse kunkin mielenterveyskin näyttää siellä kärsivän…
  – se hirttäytymisjuttukin, vaikka toki näytti lavastetulta – niin ei tuo ole enää tervettä menoa, jos ei sitä kyllä muutenkaan ole ollut…
  – ihmeellistä joukkohysteriää, -suggestiota ja -psykoosia – en ymmärrä, miksi tuon annetaan jatkua?!

  Nuo jotkut turviksetkin osaavat olla julmia, kun osa kuitenkin kertoo täysin keksittyjä kauhusatuja – ja sitten naiivit suvakit murtuvat kuin heinän korret…

  1. Jos tuon Marjaanan päässä olisi muutakin kuin punainen tukka, niin hän miettisi pikemminkin niitä keinoja, millä suomalaiset suvakit voisivat auttaa näitä palautettavia näiden omassa kotimaassa – jos joku apua oikeasti tarvitsee, kaikki noista kun eivät todellakaan tarvitse…

   Kuinka paljon mahtavat laittaa rahaakin tuohon leireilyyn? Se olisi kuitenkin iso raha köyhemmissä maissa.

  2. Oliko nainen muuten tuon leirin järkkäämisen vastuuhenkilökin?

   1. Ei hyvää päivää: Jollain videolla kertoo vain kantavansa vettä ja puita. (Mitä **ttua ne puilla tekee, kun niitä ei saa polttaa?) Sadat turvikset ovat pastorin mukaan itse järjestäneet tapahtuman. (Taqyiia!)

  3. Onkohan kukaan kertonut muslimeille että koko leiri on ympäröity buddhalaisilla rukouslipuilla?

   1. On kyllä sitten melkoisen demoninen paikka – kun eikös tuolla ole jotain moskeijakehikkoakin ja kaikkea…

    Tulee mieleen sekin, kun kulttuurikeskus Caisassa joskus mainostettiin jotain Santeria -tapahtumaa, ihanaa multikulttia siis – vaikka rikolliset santerian harrastajat ovat E-Amerikassa uhranneet ihmisiäkin…
    – ja Suomessa taitaa olla myös tähän kulttiin liittyviä tansseja tarjoavia tanssikoulujakin, joten ties millaisia voodootansseja leirillä paperittomien kanssa bailaavat supersuvakitkin harrastavat?! :

    ”Santeriassa uskotaan ylimpään jumalaan, joka on nimeltään Olorun. Henget eli orishat ovat voimakkaita, ja ne saadaan auttamaan ihmisiä ja ohjaamaan heitä jumalan määräämään kohtaloonsa oikeiden rituaalien avulla.
    Orishatkin ovat kuolevaisia ja riippuvaisia ihmisistä, sillä ne lakkaavat olemasta jos niitä ei palvota. Orishat ilmestyvät ihmisille pappien kautta rituaalien aikana. Santeriarituaaleissa tanssitaan, rummutetaan, puhutaan ja syödään henkien kanssa. Rituaaleja järjestetään useimmiten vuokratuissa tiloissa tai kodeissa, joihin pystytetään alttari toimitusta varten.
    Eläinten uhraaminen on tärkeä osa santeriaa. Eläimiä uhrataan syntymän, avioliiton ja kuoleman yhteydessä sekä parantamistarkoituksessa. Uhraamisen jälkeen eläin syödään, mutta sen veri jätetään orishalle.” (wiki)
    ————————————————

    En millään tajua, miksi tuon leirin annetaan jatkua?!
    Pekka Sauri, poliisi yms. Hesan edustajat eivät kanna vastuutaan!

 3. Tähänhän jo pikkuhiljaa totuttu. Varsinainen uutinen olisi, jos 20-35 5-vuotiasta olisi epäiltynä raiskauksesta

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.