Malmössa useita autoja poroksi autogrillauksessa

13

 

Malmön uusruotsalaiset harrastivat keskiviikkona keväistä autogrillausta. Rosengårdin naapurilähiössä Oxiessa tuikattiin tuleen puolenkymmentä autoa ja romun määrä oli hirvittävää katsottavaa. Lisäksi tuleen saatiin rakennustyömaa, jossa kärvähti muutama nurkka.

Muuan puolalainen rakennustyömies menetti palossa pakettiautonsa. Tomek Bienick kertoo:

– Shokki. Olen ollut töissä Saksassakin ja ei siellä ollut tällaista. Surettaa kun autossa ei ollut palovakuutusta. Ei auta kuin ostaa uusi. Mutta en minä niitä kuitenkaan pelkää.

Autopalojen rypäs sattui klo 01.00 aikaan pienellä alueella. Kyseessä oli tuhopoltto. Poliisilla ei toistaiseksi ole ketään epäiltyä.

Tällainen autopalovillitys leviää jossain vaiheessa suomeenkin. Onko Audisi palamaton?

 

 

Advertisements

9 thoughts on “Malmössa useita autoja poroksi autogrillauksessa

 1. Islamin mukaanhan profeetta Muhammedin pilkkaamisestakin seuraa kuolemantuomio… :

  ”Pakistan pyytää Facebookia ilmiantamaan jumalanpilkkaajat

  Maa haluaa ottaa kiinni islamia loukkavien sisältöjen jakajat.”

  ”Pakistan haluaa sosiaalisen median yhtiöiltä apua jumalanpilkkaajien kiinnisaamiseksi. Tarkoituksena on tunnistaa henkilöt, jotka sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Twitterissä, rienaavat islamia tai profeetta Muhammedia.

  Pakistanin Washingtonin-suurlähetystö on pyytänyt apua yhteisöpalveluilta Facebookilta ja Twitteriltä, jotta ne auttaisivat tunnistamaan kotimaassa tai ulkomailla asuvia pakistanilaisia, jotka ovat viime aikoina jakaneet verkkoon islamia loukkaavaa sisältöä.

  Sisäministeri Chaudry Nisar Ali Khan kertoo, että viranomaiset haluavat kuulustella 11 henkilöä, joita epäillään jumalanpilkasta. Pakistan haluaa nämä henkilöt luovutettavaksi kotimaahansa, jos he asuvat ulkomailla.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9515438

  Pakistanissa harrastetaan myös tekaistuja väitteitä esim. kristittyä vähemmistöä kohtaan…
  – aika hurjaa kyllä on, jos ulkomailta asti alkavat someakin valvoa – ja voin hyvin kuvitella, että Suomen islamofiiliset suvakkiviranomaiset varmaan luovuttavatkin jonkun pilkkaajan Pakistaniin teloitettavaksi, koska vaativat Suomessakin niin innokkaasti tuomioita islamin loukkaamisesta…

  Suomessahan kansanryhmä/vihapuhe = muslimit, islam… :

  ”Valtakunnansyyttäjä haluaa jatkossa jopa vankeutta vihapuheesta”

  ”Valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen on tyytymätön rangaistustasoon. Hän haluaa jatkossa kovempia rangaistuksia esimerkiksi rasistisesta vihapuheesta.

  Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan halutaan jatkossa tuntuvia sakkorangaistuksia, ääritapauksissa vankeuttakin.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9422385

  1. Ei luovuta Suomi murhattavaksi, mutta elinikäiseen vankeuteen varmaankin? Espanjassa ei saa rikkoa Suomen lakia, joten kyllä kai P-Koreaan lähetetään, jos menet Rakasta Johtajaa panettelemaan. Sitä se globalismi teettää, kohta pitää rais**** varmuuden vuoksi, ettei joudu jonkin Afrikan heimoneuvoston kuohitsemaksi?

   1. Niin mutta suvakithan uskovat ja väittävät, että islam on rauhanuskonto – joten varmasti luovuttavat, ainakin jos ns. vihapuhuja on ei-muslimi…

 2. Ei meillä mitään hätää, koska auton polttaminen luvanvaraista. Tilanne viranomaisten kontrollissa..

 3. Onhan se kiva että näin keväisin kulotetaan ja poltetaan vainvalkeita. Silloin pääsee kotimaan rakkaat muistot mieleen kun savunhaju täyttää sieraimet. Joka puolella kun palaa tai kytee koko ajan. Enää puuttuu se grillimakkaran tuoksu, joka tulee itsemurhapommittajien ruumiista.

 4. Taitaa tuokin polakki kertoa monisanaisesti ja mitään peittelemättä monikulttuurisen Ruotsin tilanteen kotimaassaan, että maanmiehet tietävät äänestää jatkossakin oikein. Neuvostokommunismin tukistamissa maissa kansalle on sentään kehittynyt itsesuojeluvaisto kaiken niukkuuden ja simputuksen takia, eikä sosialidemokratian tuoma valheeseen perustuva hyvinvointi pääse ihan heti laimentamaan kansallishenkeä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.