Unkarin tupla-aita kohta valmis: yksikään ei tule läpi

13
20130320-bakondi-gyorgy-az-orszagos-katasztrofavedelmi3
György Bakondi lupaa, että Unkaria ei kiristetä.

 

Unkarin etelärajan toinen turva-aita alkaa olla pian valmis. Pääministeri Viktor Orbanin neuvonantaja György Bakondi kertoi Radio Kossuthin 180 minuuttia-ohjelmassa, että aita valmistuu ajallaan.

Rajan takana Serbiassa tuhannet laittomat maahantulijat ovat pitäneet lakkoja ja mielenosoituksia ja vaatineet päästä Unkarin läpi mm. Suomeen ilmaisen ylläpidon piiriin, mutta György Bakondi jyrisi:

– Unkari ei kuuntele minkäänlaisia vaatimuksia laittomilta siirtolaisilta. Meitä ei voi kiristää eikä painostaa. Me pidämme kiinni oikeusvaltion periaatteista.

Bakondi jatkoi, että Länsi-Euroopassa puhutaan laittomista siirtolaisista kaksinaamaisesti, mutta Unkarissa rakastetaan puhdasta ja rehellistä puhetta:

– Pidämme valtiomme rajan kiinni kansalaistemme turvallisuutemme takaamiseksi, ja teemme kaikkemme, jotta sama turvallisuus on myös muualla Euroopassa. Unkarin läpi ei kuljeta.

 

 

Advertisements

13 thoughts on “Unkarin tupla-aita kohta valmis: yksikään ei tule läpi

 1. Unkari on euroopan tulevaisuus ja toivo, he näyttävät esimerkillään muille euro-maille, kuinka pitää toimia.

  Veikkaanpa että Unkari tulee saamaan lisää hyvin koulutettua euro-ihmistä asukkaakseen, myös paljon yrityksiä tulee siirtymään Unkariin. Hyviä päätöksiä tekemällä palvelee kansakuntaa, ja kansantalous kehittyy, näin toimii älykäs kansanjohta ja pistää organisaationsa palvelemaan suurta etuaan.

 2. Nykyiselle sukupolvelle kaikki on tipahtanut kuin taivaasta. Koulussakaan ei ollut mitään kuria. Käsitys fixusta ja tyhmästä on kateissa. Unkari on ollut vieraan ikeen alla ja oppinut asiansa.

 3. Tuli mieleen ne ajat, kun reissattiin euroopassa maasta toiseen autolla. Tottakai piti silloinkin, muutama vuosi taaksepäin käyttää maalaisjärkeä. Nyt ei enää reissata ilman tarkkoja suunnitelmia ja etukäteisselvirystä, jopa pohjoiseen suunnatessa pitää miettiä missä on turvallista, missä ei vokkeja, sinne voi suunnata. Joku Berliini, Amsterdam, Pariisi, Tukholma…rakastan omaa henkeäni niin, etten vaan viitsi riskeerata näinä aikoina. Ne maat, jotka kunnioittavat omaa kansaansa, pitävät tiukasti kiinni siitä, että kaduilla olisi turvallista, eivät salli poliisejaan kivitettävän kuten Ruotsissa, ym. ovat tulevaisuuden maita, ne pystyvät takaamaan myös yrityksille turvallisen ympäristön. Jo nyr on nähtävissä, että ennen parjatut itä-blokin maat osaavat asian ja läntinen eurooopa on hajoilee, johan oikeiston voitto Hollannissa viestii siitä, brittien ero, Belgian, Ruotsin, Saksan maahanmuutto-ongelmat. Ei kai mikään järkevä yrityskään investoi epävarmoihin oloihin. Tavallinen kansa, normaalilla älyllä varustettu kansa itkee noissa maissa kohtaloaan ja moni suunnittelee oman maan sisällä pakkomuuttoa pois etnisestä helvetistä.

 4. Jonkinlainen kunnianosoitus olisi paikallaan Unkarin kansallismielisiä kohtaan.

  -Onko hyviä ideoita?

  1. Olisiko käynti Unkarin suurlähetystössä, kukat ja terveiset Viktor Orbanille ja älykkäälle hallinnolle ?

   1. Alkoholiliikkeestämme saa myös maittavia unkarilaisia väkijuomia, joiden nauttiminen saa kaksinverroin hyvälle mielelle, kun mehun kohotessa pollaan ajattelee sitä konkreettista kontribuutiota, jonka saattoi näin lähettää Unkarin kansantaloudelle.

 5. Sensijaan että suojelisi rajojaan rankaisee EU maita jotka eivät halua osallistua matulointiin. sanoo:

  EU aikoo rangaista Unkaria ja muita maita jotka eivät ota matuja. Ruotsalainen Cecilia Wikström (Liberaali) istuu juuri siinä työryhmässä joka pohtii sanktioita. Mitä iloa on EUsta? Sehän on kuin pakkopaita.

  1. Ei EU nyt ihan pakkopaidan kaltainen ole! Pakkopaidastakin pääsee sentään joskus pois.

 6. Onneksi itsesuojeluvaistoa ei ole onnistuttu sammuttamaan aivan kaikilta. Meillä reviirikäyttäytyminen tahdotaan tulkita luonnottomaksi rikollisuudeksi. Huhujen mukaan jopa ministeriötasolla suunniteltaisiin hirviaitojen purkamista vapaan liikkuvuuden edistämiseksi.

 7. Unkarin ei kannata taipua EU:n kiristykseen EU-rahojen menettämisellä tai sakkorangaistuksilla tai muilla sanktioilla. Oma pää kannattaa pitää vaikka EU ei enää antaisi rahaa. Oma pää kannattaa pitää vaikka EU määräisi sakkoja. Tällöin kannattaa jättää sakot maksamatta. Oma pää kannattaa pitää vaikka EU määräisi mitä tahansa sanktioita.

  EU:lla ei ole sotajoukkoja joita se voisi lähettää Brysselistä kurittamaan jäsenmaita.

  Meinaako EU erottaa sellaisen jäsenen joka ei tottele EU:ta? Hyvä jos tekisi noin. Kun ei ole enää EU:n jäsen niin ei tarvitse enää välittää EU:sta.

  1. Heh joo toi EU-sotajoukkojen lähettäminen toiseen jäsenmaahan voisi ”hieman” sotia EU:n perustussopimusta vastaan!

 8. Unkari, Puola, Eesti, Latvia jne maita joilla on MUNAA! KÄYDÄÄN PASKALLA KUN ON HÄTÄ, EIKÄ SIT KU ON SKÖNDÄT LAHKEESSA SAATANA!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.