Sharia-laki Tanskassa-dokumentti tuomittiin Tanskan imaamien toimesta

12

Kuvakaappaus 2017-03-18 13-28-38

 

Suomessakin lähetettiin muutama viikko sitten tanskalainen dokumentti ”Moskeerne bag sløret”, joka Suomessa julkaistiin nimellä ”Sharia-laki Tanksassa”. Dokumentin tekijät kuvasivat piilokameralla kuinka imaamien julkinen sanoma eroaa täysin siitä, mitä he oikeasti moskeijoissaaan saarnaavat ja ajattelevat.

Jos ei ole katsonut ohjelmaa, sen voi katsoa täältä.

Dokumentti tuli ulos Tanskassa jo vuosi sitten ja sen jälkeen tapahtui Tanskan muslimiyhteisössä mielenkiintoisia asioita. Nimittäin kun ohjelma esitettiin Tanskan TV2:ssa viime talvena niin sen seurauksena Kööpenhaminaan kerääntyi 31 imaamia pohtimaan miten vastata ohjelman antamaan kuvaan.

Ensinnäkin Kööpenhaminan moskeijan puhemies Anoura Touni kertoi, että ne imaamit, jotka joutuivat piilokameraan, kertovat kokevansa olonsa petetyiksi.

– Dokumentti asettaa heidät [imaamit] hyvin negatiiviseen valoon, Touni kertoi viime keväänä.

Anoura Touni kertoo, että palaverin pitäneet imaamit tuomitsevat ”vahvasti” sen kollektiivisen rangaistuksen, jonka kohteeksi muslimit ovat Tanskassa joutuneet ohjelman takia. Ohjelman takia mm. Aarhuusin pormestari veti tukensa kaupunkiin rakenettavalle uudelle moskeijalle. Edelleen tiedottaja kertoo, salakuvattuja imaameja on kritisoitu, mutta heidän neuvonsa perustuvat sharia-lakiin ja sharia-laki on muslimien oikeus.

Imaamit siis hyökkäsivät TV-yhtiötä vastaan ja puolustivat shariaa yhteistuumin sen sijaan, että olisivat tuominneet ”vahvasti” esimerkiksi pahoinpitelyn. Monet tanskalaiset politiikot sanoivat, että imaamit ovat puolustuspuheillaan näyttäneet todellakin muslimien oikeat kasvot – että he eivät ymmärrä mitään tanskalaisesta yhteiskunnasta ja demokratiasta. Moskeijan puhemies kertoo edelleen, että ohjelma veti takaisin heidän [imaamien] kotoutumistoimia. Ohjelma siis jollain kummallisella tavalla pienenti muslimien mahdollisuutta kototutua Tanskaan.

Tanskalaiset politiikot jyrisivät melko yhtenä rintamana tuolloin, että he eivät kuuntele paskapuhetta. Martin Henriksen Kansanpuolueesta kertoi, että jos imaamien tapaaminen peilaa sitä, mitä muslimit ajattelevat yhteiskunnasta niin koko kotoutuminen on illuusio.

– Me olemme käyneet heidän kanssa dialogia jo 30 vuotta ja mitä siitä on tullut? Ei yhtään mitään. Nyt pitää jo alkaa jotain tapahtua.

25 thoughts on “Sharia-laki Tanskassa-dokumentti tuomittiin Tanskan imaamien toimesta

 1. Näille seitsemännen vuosisadan sisäsiittoisille sivistymättömille lukutaidottomille barbaari vuohennu$$ijoille ei ole tilaa Euroopassa, menkööt takaisin mistä tulivat paimentamaan vuohiaan.

  1. MUT NE TEKEE SAIRAAN SIISTII SAFKAA!!!!!!!!!!! ONHAN SE MEIDÄN KAIKKIEN ETU ETTÄ SSADAKSEEN KUNNON VUOHENKAKKAMAKKARAA EI TARVITSE MATKUSTAA MONGOLIAAN ASTI ENÄÄ KU JOKA NURKAS OIS MESTARIKOKKI!!!!!!- Riku Rantala.

 2. ”Monet tanskalaiset politiikot sanoivat, että imaamit ovat puolustuspuheillaan näyttäneet todellakin muslimien oikeat kasvot – että he eivät ymmärrä mitään tanskalaisesta yhteiskunnasta ja demokratiasta.”

  Motto: Tosiasioiden tunnustamisessa on viisauden alku.

  Voisimmeko me täällä Suomessa edes joskus oppia MUIDEN virheistä ja niiden toteamisesta?
  Mikä pakko on aina toistaa samaa kaavaa, vaikka parempi malli olisi löydettävissä, vieläpä halvalla.

  1. Mutta kun se ei oikein riitä tanskalaisiltakaan politikoilta, että antavat viisaita lausuntoja muslimi maahantunkeutujista minkä me jokainen tiedämme ilman politikkojen lausuntojakin.

   Mutta kun politikot nauttivat suurta palkkaa ja arvonantoa juuri siitä,että heidän PITÄÄ asialle jotakin alkaa tekemään nyt eikä tulevaisuudessa.Lausuntojen antaminen ei todellakaan riitä politikoilta.

 3. Suomeen tulee ja asuu vain maltillisia mulmaaneja. Ryöstöt, raiskaukset ja murhat johtuvat suomalisten antamasta huonosta esimerkistä ja tietenkin rasismista.

 4. Sanon sen taas: Jos Pohjoismaat lopettavat tukien maksun muille kuin oman maan syntyperäisille AVUN TARPEESSA oleville kansalaisilleen, niin saisimme nähdä massiivisen muslimien poismuuttoliikkeen. Saksaan varmaankin, sama se mulle. Ne 2-3 muslimia jotka oikeasti käyvät töissä ja elävät palkoillaan olisivat aika ihmeissään. Kuvitelkaa hetki: rauhallinen turvallinen Pohjola, kuten ennenvanhaan oli. Minulla on unelma.

 5. ”– Dokumentti asettaa heidät [imaamit] hyvin negatiiviseen valoon, Touni kertoi viime keväänä.”

  Jaa, kun minusta näytti, että he asettivat itse itsensä hyvin negatiiviiseen valoon 🙂

  1. Varastit perkele kommenttini 🙂

   Tuostahan mm. Sennels on kirjoittanut: kaikki paha on aina joidenkin muiden syy!

   Nytkään HE eivät asettaneet itseään negatiiviseen valoon, vaan ”dokumentti” teki sen. Tuhma, tuhma, dokumentti! Voi hyvää päivää tätä uhriutumista!

  2. Muslimi on siis (imaamien mielestä) niin alhainen otus, ettei kykene kantamaan vastuuta omista sanoistaankaan. Sittisontiainenkin kantaa vastuuta, joten muslimin on oltava älykkyydeltään huomattavasti vähäisempi ötökkä. Kiitän imaameja kuitenkin rehellisyydestä, totuuden sanoja puhuivat kerrankin. Ja niiden kuvaajatyttösten mukilointi toi varmasti menetetyn arvostuksen moninkertaisesti takaisin, pirusti onnea!

 6. Islam on islamia – ei muslimia voi kotouttaa niin kauan kuin islam on ykkönen ja määrää kaikesta hänen elämässään…

  1. Muslimi VÄITTÄÄ islamin ohjaavan, mutta oikeasti muslimia ohjaa kateus, seksihimo ja mustasukkaisuus. Musliminaista ei ohjaa mikään, se dallaa elämänsä läpi säkki päässään.

   1. Tähän pitää vielä lisätä että maailman 99% sodista saataisiin loppumaan jos musliminaiset saisivat näyttäytyä, kaikilla olisi kivaa ja pojat saisi PILLUA! Ei tarvii aloittaa sotia.

 7. Arvostan jos Tanskassa todellakin on noin suoraselkäisiä poliitikkoja. Olisipa Suomessakin muitakin viisaita poliitikkoja kuin Halla-aho, Immonen ja Hakkarainen.

  Näitäkin herroja on yritetty lyödä kuin vierasta sikaa mielipiteiden takia, vaikka miehet on puhuneet pelkkää asiaa!

  1. Mutta hyvää tilanteessa on se, että meillä on edes teoreettinen mahdollisuus hallita tilannetta: vielä ei ole yhtään no-go-lähiötä, vielä ei ole yhtään suurmoskeijaa, vielä ei ole yhtään muslimirikollisjengiä eikä sharia-partiota. Ruotsi, Tanska ja Norja ovat korttinsa jo pelanneet, niiden tekemät virheet eivät ole enää korjattavissa.

   Eipä tuo hirveän hyvältä Suomessakaan näytä, mutta on vielä pieni toivo, ettei homma lähde käsistä – suomalaiset eivät kuitenkaan ole ruotsalaisia onhan-kaikilla-varmasti-kivaa -diskuteeraajia, joilta saa lyödä vaikka pään poikki ja sekin on arvostettavaa monikulttuuria.

 8. Nyt olisi ollut kyllä aiheellista pistää lähteitä artikkeliin mukaan. Oli sen verran kiinnostavaa tarinaa, että huvittaisi itse lukea että kuka sanoi tarkalleenkin mitä ja oliko äänensävy todellakin tuota luokkaa.

   1. Juu, dokumentti on katsottu ja siihen artikkelista löytyykin lähde. Lähteitä olis toivonut noihin poliitikkojen sanomisiin ja ’imaamien’ ’puolustuspuheisiin’.

    ”Monet tanskalaiset politiikot sanoivat, että imaamit ovat puolustuspuheillaan näyttäneet todellakin muslimien oikeat kasvot – että he eivät ymmärrä mitään tanskalaisesta yhteiskunnasta ja demokratiasta. ”
    Yhden paikallisen perussuomalaisen kommentti on mainittu artikkelissa. Lähteitä olisin toivonut että loput olisin voinut itse lukea muualta.

    1. Vaikea uskoa, että lähdettä tulet ikinä saamaan, sillä nimen ”Anoura Touni” tuntee 9 google-osumaa, joista kaikissa viitataan tähän ”uutiseen”. Tai ehkä kyseessä on vaan matalan profiilin puhemies. 😉

     1. Kiitosta vaan linkin toistosta, Paavo (olisin vastannut suoraan viestiisi, mutta sen ohessa ei ollut vastaus-linkkiä). Kuten nimimerkki ”Nimetön”, minäkin olen nähnyt kyseisen dokumentin, enkä sen olemassaoloa tietenkään epäile. Sen sijaan ihmettelen, miksi olet keksinyt ”Kööpenhaminan moskeijan puhemies Anoura Touni” -hahmon ja väität hänen sanoneen asioita, joita ”uutisessasi” esität. Jos et ole keksinyt tätä hahmoa päästäsi, hänestä varmasti löytyy edes jotain tietoa internetistä, eikö? Todennäköisempää on, että olet keksinyt koko hahmon herättääksesi reaktioita, joita näissä kommenteissa esiintyy eli muslimien röyhkeydestä pöyristymistä.

      1. Hyvä kysymys. Luonnollisesti meidän juttujamme voi kritisoida ja arvioida niiden todenperäisyyttä kuten mitä muuta tahansa mediaa. Jos jutuissamme on virheitä, ne korjataan. Kuten olemme aina tehneet 2-3 jutun osalta, joissa olemme huomanneet virheitä. Kaksi juttu olemme poistaneet niiden virheellisen sisällön takia.

       Nyt kyseessäoleva juttu pohjautuu muutamiin tanskalaisiin medioihin. Juttua ei ole siis koottu mistään yhdestä erillisestä artikkelista vaan useista eri lähteistä, joissa jutussa mainitun henkilön nimi tulee esiin.

       Koko juttu perustuu siis tanskalaisista medioista keräämiini tietoihin.

 9. Tässä nähdään miten ylimielisiä ja agressiivisia muslimit ovat. Ne eivät pyydä anteeksi eivätkä erota videoituja imaameja. Ne eivät sano että imaamit ovat puhuneet vastoin koraania tai että ne olivat niitä radikalsioituneita imaameja. Vaan suoraan hyökätään journalisteja ja valtakunnan televisiota vastaan.

  Jos Tanska ei ole sellainen maa jonka ne haluavat, menkööt sinne missä sellainen maa on. Se maa josta moiset opit ja lait ovat voimassa ja jokapäiväisiä. Menkööt motimaahansa.

  Vai on muka sharia-laki musulmaanien oikeus? Voi olla, mutta sitä oiekeutta ei ole Tanskassa. Sitä ei ole Suomessa eikä sitä ole euroopassa. Se voi olla lähi-idässä tai Afrikassa. Mutta sitä ei ole täälä. Täälä noudatetaan paikallisia lakeja.

 10. Muslimit siis myös imaamit saavat valehdella vaikka kuinka paljon jos se edistää ISLAMIN LEVITTÄMISTÄ ja Maailman valtaamista Islamille!

 11. Imaamit ne kehtaa. Äijänperkeleet ovat aivan suoraan valehdelleet ja kokevat tulleensa petetyiksi. Tähän ei pysty kuin islam, syy on aina jossain muualla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.