Tein tänään erään aivan valtavan havainnon!

0

 

Usein kuulee väitteen, että Ruotsin taksi- ja bussiliikenne seisahtuisi ilman kolmansista maista tulleita maahanmuuttajia. Kaikki paikat pursuaisivat likaa ja roskia, jos siivoojina ei olisi kolmansien maiden maahanmuuttajia. Pitsat ja kepapit jäisivät paistamatta jos ei olisi kolmansien maiden maahanmuuttajia ja terveydenhoitokin prakaisi ilman heitä. Niin ikään erilaiset varasto-, pakkaus- ja lajittelutyöt seisahtuisivat ilman kolmansien maiden maahanmuuttajia.

Tein tänään erään aivan valtavan havainnon!

 

_s9a0009

 

Nimittäin Tallinnan bussit näyttävät kulkevan jouhevasti, vaikka kuskeina on vain virolaisia kuljettajia. Taksit liikkuvat ihan normaalisti ja taksikeskukseen soittamalla saa pihaan muutamassa minuutissa virolaisen ohjastaman auton. Kaikki sisätilat ovat puhtaita ja siistejä kaupoissa, ostoskeskuksissa, kuntosaleilla ja toimistoissa, vaikka siivoojina on vain virolaisia siivoojia. (Yhden afrikkalaisen siivoojan olen nähnyt!)

Yksikään tilaamani pitsa ei ole jäänyt välille vaan sen on aina toimittanut nopeasti ja jouhevasti virolainen kokki-tarjoilija-yhdistelmä. Kun käytin tuttavaani hammaslääkärissä niin henkilökunta vastaanotosta hammaslääkäriin olivat virolaisia ja kaverin hampaat revittiin kuin ei mitään ja suuhun asennettiin nopeasti uudet sopivat tekarit. Ilman kolmansien maiden maahanmuuttajia.

Onko nyt niin, että Ruotsin työmarkkinarakenteessa on jotain perustavanlaatuista vikaa, jos se ei toimi ilman kolmansista maista tulleiden maahantulijoiden työpanosta?

 

28 thoughts on “Tein tänään erään aivan valtavan havainnon!

 1. Niinhän osa itkee tuota samaa Suomessakin..kaikki jäisi suunnilleen tekemättä ilman maahanmuuttajia:).

  1. Puhumattakaan mitä Yhdysvalloissa demokraattiglobalistirasistit höpöttää tekemättä mahdollisesti muka jäävistä duuneista kun rikolliset laittomasti maassa olevat kusiaiset DJTn hallinto toimittaa hevon vittuun.

  1. Ne ”maahanmuuttajat” lienevätkin juuri se tekijä, joka on opettanut virolaisille järjellisen maahanmuuuttopolitiikan teorian ja käytännön?

  2. Oleko sitä mieltä, että holtiton venäläisväestön siirto Viroon oli virolaisille suunnaton rikkaus?

   1. Se taisi olla EU:n edeltäjän Neuvostoliiton tekosia. Kansanvaihto ei ole uusi keksintö. Hajota ja hallitse nääs…

 2. Sama se on Suomessakin isompien kaupunkien ulkopuolella – jopa ylipäätään pääkaupunkiseudun ulkopuolella…

  1. Joo ei tarvitse pitkälle mennä täältä kuplasta niin huomaa että homma toimii ilman suojavärillisiäkin mutta naiset saa silti olla rauhassa illanvietoissa 😉

 3. Muslimit niitä roskia ympäriinsä viskoo, ja bussit on myöhässä koska apina on ratin takana, kukaan ei pääse taksilla kotiin asti koska muslimikuski haluaa kesken matkan nussia ja tottakai irakilaisia pizzoja saa koska pizzerioita on tuhat per tuppukylä. Pizzat ovat sitten kylläkin spermakarvapizzoja, muistakaa aina että muslimimies pyyhkii kakkaperseensä KÄDELLÄÄN ennenkuin tekee ruokaanne. Eli kaikki ”ongelmat” jotka tässä mainitaan ovat muslimien aiheuttamia.

  1. Kaiki, KAIKKI ongelmat mitä planeetalla on ollut ja on ovat musujen aiheuttamia. Ongelmien poistoon on lääke, TB.

 4. Kaunis piirre matuissa, etteivät meidän töitä vie. Työllistävät toki palveluskuntaa. Mutta pelolla odotellaan sitä historiallista hetkeä, kun normimatu ensimmäisen kerran eläissään työkaluun tarttuu.

  1. Käsi ylös kaikki jotka ovat ikinä nähneet yhdenkään muslimin kahviloissa aamulla puoli seitsemältä puolihereillä höpisemässä mukavia työkavereiden kanssa ennen töihin lähtöä.

 5. Olen ymmärtänyt että raiskauksia olisi vähemmän ilman humanitaarisiamaahanmuuttajia, eli ei tuo väite aivan tuulesta temmattu ole…

 6. Kansaa vain huijataan sillä, että siirtolaisia tarvittaisiin. Jokainen tekee työtä vain omalle itselleen. Jos joku siivoaa ja saa siitä rahaa, niin hän kuluttaa noilla rahoilla toisten työpanosta. Eli ei siirtolaisuudesta hyödy kuin korkeintaan herrat, jotka ottavat oman siivunsa duunareiden palkasta.

  Siirtolaiset rasittavat suomalaisia veronmaksajia vaikka he työtä tekisivätkin, sillä tulonsiirtoina suomalaisten duunarien palkat virtaavat siirtolaisille. Kun suomalaisilla on keskimäärin 1,6 lasta, niin siirtolaisilla on 5 lasta tai enemmän, niin suomalaiset kustantavat siirtolaisten lapsien elatuksen, sillä siirtolaiset saavat verohelpotuksia ja lapsilisiä, sekä ehkä kotihoidontukeakin. Näin suomalaisten veronmaksajien rahat virtaavat siirtolaisille ja mitä enemmän siirtolaisia on, sitä kovempi tulee olemaan verotus, koska siirtolaisten lapset täytyy elättää.

  Kun syyrialaisia oli vuonna 1960 yhtäpaljon kuin suomalaisia, niin nykyään heitä on jo 23 miljoonaa. Muuallakin Lähi-Idässä ja Afrikassa ovat kansat lisääntyneet samanlaista vauhtia ja luultavasti eurooppalaisten ruualla. Kun autiomaa ei pysty heitä elättämään, niin he ovat alkaneet tulemaan pohjoiseen. Luultavasti tämä kansojen kasvattamien on ollut suunnitelmallista ja ehkäpä jotkut ovat jopa sillä tienanneet.
  https://www.google.fi/#q=irakin+v%C3%A4est%C3%B6

 7. Ajatelkaapa vähän. Jostakin ruuhka-Suomen ulkopuolelta lähtee nuori mies Helsinkiin työnhakuun. Ei tarjota hänelle kämppää kuten maahanmuuttajalle, ei anneta ilmaista bussikuskikoulutusta eikä parempia harkinnanvaraisia tukia. Yritä siinä sitten pärjätä vieraassa kaupungissa, kun vielä positiivinenkin syrjintä tulee kuvioihin mukaan ja maahanmuuttaja palkataan aina nenäsi edestä.

    1. Asun ulkomailla, enkä sen enempää puutu entisen kotimaan oloihin. Varsinkin kun kantasuomalaiset neuvovat minua olemaan niihin puuttumatta.
     Joskus on vaan pakko kuiskata vähän jotain kuitenkin.

  1. Siirtolaiset saavat etuisuuksia ja se johtuu siitä, että oikeastaan näillä siirtolaisilla on valta Suomessa, tarkoitan tällä heidänkaltaisiaan jotka ajavat ”veljiensä” asiaa.

 8. Mitenhän ne bussit ennen kulki tai miten ennen tuli paikat siivottua ilman maahanmuuttajia. Suomalaiset siivoojat ovat ammattitaitoisia maahanmuuttajiin verrattaessa. Kun jäin yli 20 vuoden jälkeen eläkkeelle siivoustyöstäni, yksikään tilalleni otettu mamu ei ole jaksanut tehdä työtäni täyttä vuottakaan. 4 vuoden aikana siivooja on vaihtunut monta kertaa, ei ole työnantaja ollut heihin tyytyväinen.

 9. Ne on ”erikseen” ne maat, jotka pärjäävät ilman kehitysmaakulttuuria. Ruotsi ja Suomi eivät pärjää, joten lisää vaan väkeä, ettei pääse eskaloitumaan huonogeenisyys. Asialla on kiire.

  Laskepa muuten Tallinnassa tupakantumpit kadulta ja tee sama Helsingissä. Takuulla yllätyt.

 10. Hyvinvointiyhteiskunta luotiin kaiken maailman sähläreitä varten.
  Näinpä. Mistäs valittais, jos ei ois tympeitä virolaisia tai haisevia apinoita tekemässä kaikkia töitä päin helvettiä?
  Sitä on se hyvinvointi, että saa hyvinkin voivotella.

 11. ”Hyviä siivoojia” ne näyttää olevan, itse olen nähnyt kun hyvin tumma kaveri moppasi kerrostalon rappua, moppauksen aloitti alhaata, siitähän voi jokainen päätellä tuliko puhdasta jälkeä kun kaikki roska ja paska mopattiin sinne alemmalle jo mopatulle rapulle. Toisin sanoen osoitti kaverilta melkoista järjen köyhyyttä.

 12. Täytyy myös muistaa, että työnantaja saa maahanmuuttajasta palkkatukea noin puolen palkan verran. Eräänlainen oleskelulupa-automaatti, kun työn saa jonon ohi ja oleskeluluvan saa yleensä työn perusteella, ensin b-luvan ja sitten jatkuvan sopivasti kun palkkatuki loppuu. Oleskeluluvan haltija siirtyy uuninpankolle ja työnantaja ottaa uuden puoli-ilmaisen työntekijän. Näin tämä pyörii ikuisesti.

 13. Suomessa varmisteltiin bussikuskien vaihtuminen siten, että esim. Helsingissä n. 20v. sitten kuskien työsuhdeasuntojen vuokrat nostettiin markkinahintaisiksi. Näin varmistettiin se, ettei juuri kenelläkään kuskillla olut varaa säilyttää asuntoaan. Sitten kaupunki jakoi Somaliasta tänne tulleille kaupungin kämppiä sosiaalisin perustein ja koulutti heidät bussikuskeiksi. Vaihto tehtiin taatusti määrätietoisesti suunnitellen.

 14. Virolaisia meillä on kaikilla rakennuksilla pilvin pimein. Sitten ihmetellään, miksi suomalaiset eivät työllisty. MOT-ohjelma teki joskus dokkarin aiheesta ja salaa neuvotteluissa kuvatuissa videoissa näkyi, kuinka lähes jokainen työmaa oli valmis palkkaamaan polkuhintaan virolaisen suomalaisen ohi. Virolaisia on n. 30.000 Suomessa töissä ja vielä enemmän asumassa. Siitä voi päätellä aika paljon. EU mahdollisti tämän rallin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.