Valtamedia: Trump kieltäytyi kättelemästä Merkeliä-Katso kuvat

13

Kuvakaappaus 2017-03-18 12-11-20

 

Näyttää siltä, että ainakin Suomen ja Ruotsin iltalehdistö keksii taas vaihteeksi satuja omasta päästään. Jutuissa annetaan ymmärtää, että Trump ignoorasi kokonaan Merkelin pyynnöt kädenpuristuksiin.

Mikä olisi sellainen sopiva määrä kädenpuristuksia, jotta valtamedia olisi tyytyväinen?

 

Advertisements

13 thoughts on “Valtamedia: Trump kieltäytyi kättelemästä Merkeliä-Katso kuvat

 1. Toimittaja pyysi kättelemään. Trump ei ota käskyjä fake news toimittelijoilta. Saatiin juttu aikaan, ylelläkin ulkopoliittinen asiantuntija oli kaivettu pohtimaan kättelemättömyyden merkitystä ja syitä löytyi.

 2. Minua alkaa joskus ihan ahistamaan kun ajattelen millaisen tiedon varassa (=valta- eli ½totuusmedia) olisimme ilman tällaisia PaTe-, MV- yms medioita. Tämäkin on pikku juttu mutta kaiken päivää samaa puppua ja mitä se olisikaan ilman pientä pelkoa totuuden kirjoittajista.
  Suuret kiitokset ja jaksamista.

 3. Onneksi eivät sentään keksineet että ”Trump grabbed Merkel by the pussy”

  Media tekee kaikkensa mustamaalatakseen Trumpin ja SVTn USAn kirjeenvaihtajakin puhuu hänestä pelkkää negatiivista joka kerta. Mutta minä laikkaan Trumppia feispuukissa joka viikko koska hän on rehellinen ja yrittää tosissaan tehdä sen minkä lupasi. Katsokaapa muuten Dox- dokumentti ”Trumped”:

  http://www.svtplay.se/video/12748144/trumped/dox-trumped-avsnitt-1?info=visa#titel (näkyy vain Ruotsissa mutta löytynee netistä)

 4. Ei muslimitkaan naisia kättele, paitsi nyrkillä, mikäs tässä onkaan taas se ongelma?

 5. Valemedia valehtelee. Ylen uutiskuvissa Trump kätteli Merkkeliä ainakin kahdesti, ja ohjasi Merkelin kohteliaasti valkoiseen taloon sisälle käsi Merkelin selässä. Videokuva ei valehtele. Ei ihme, kun en enää halua mediaa seurata, kun siellä muunnellaan totuutta. Onneksi Trump ei vähästä hätkähdä .

 6. Toi on härskiä, sivistyneen maailman suurin uhka SUPERSUVAKKIHUORA ja maailman ainut selväjärkinen valtiopäämies yhteiskuvassa. Saatana ku ois Trumpilla ollu pyssy tos noin.

 7. Olen antanut kertoa itselleni, että DJT potkaisi merkelmörököllin ulos Officesta heti kun ämmä aukaisi leipäläpensä. Ja tämä on fakta.

 8. Olihan noita kättelyitä, heti kun Merkel astui autosta ja muitakin. Katsoin suorana Reutersin streamia ja France 24 Eng. Kyllä taas kiehahti kun luin IS:n ym valeotsikot. Kiitos Paavo kun nostit tämänkin esiin. Valeuutisia on vaan niin paljon, että tässä meinaa lamaantua eikä jaksa esim IS:lle oikaisupyyntöä lähettää.

 9. Ehkäpä valtionpäämiesten tulisi ottaa nyt uusi käytäntö ja välittömästi, kun vierailija astuu autosta ulos, niin käsi kädessä kulkisivat, kunnes olisivat median ja kameroiden ulottumattomissa. Ei tulisi paha mieli toimittajille.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.