Jabbar on saapunut kotiin-Aseman lakkokenraalin tarina

0

Muuan Helsingin asemalla loppuelämän kestävän ilmaisen ylläpidon puolesta lakkoileva arabi on nimeltään Mohammed Jabbar. Hän viihtyy selvästi Suomessa. Vastaanottokeskuksen naiset ovat pitäneet Jabbaria selvästi hyvänä. Katsotaanpa mitä Jabbari on touhunnut maailmalla.

Aloitetaan kevät-kesästä 2014. Jabbar on elänyt mukavaa elämää Irakissa. Mikään ei viittaa sotaan ja vainoon toukokuussa ja kesäkuussa 2014. Vielä heinäkuussa hän kertoo ottaneensa opintoja Mosulissa.

Sitten heinäkuun 26. päivä hän on siirtynyt rajan yli Etelä-Turkkiin.

Kuvakaappaus 2017-03-19 02-58-21

Elämä on vierähtänyt loppukuu Turkissa mukavissa merkeissä.

Kuvakaappaus 2017-03-19 03-00-45.png

Loppukesä ja syksy meni mukavasti Turkissa, kunnes Jabbar kertoo muuttaneensa kokonaan Turkkiin Yalovaan marraskuun 16. päivä.

Kuvakaappaus 2017-03-19 03-08-45

Vuosi vaihtuu Turkissa, mutta kevät-kesällä 2015 hän muuttaa takaisin Irakiin Bagdadiin. Mikään ei viittaa sotaan ja vainoon. Päinvastoin Jabbar elää mukavaa ja yltäkylläistä elämää Irakissa kunnes lentää 23. elokuuta taas Turkkiin.

Kuvakaappaus 2017-03-19 03-20-14.png

Ja 28. elokuuta hän matkustaakin Kreikan puolelle Lesvoksen saarelle. On aivan selvää, että mies valmisteli lähtöään. Hänellä on kiistattomasti ollut rahaa kohtuullisesti ja passi. Hän teki useita matkoja Irakista Turkkiin ja on ollut Luoteis-Turkissa pitkiä aikoja.

Kuvakaappaus 2017-03-19 03-22-12

Lesvokselta Jabbari matkusti kavereineen Ateenaan 1. syyskuuta.

Kuvakaappaus 2017-03-19 03-24-37

Serbiassa oltiin syyskuun 4. päivä. Mies kertoo tunteneensa olon iloiseksi. Joko alkoi Pohjolan lihapata häämöttää?

Kuvakaappaus 2017-03-19 03-26-23

Muutamassa päivässä Jabbar matkusti Balkkanin ja Itävallan läpi ja oli 6. syyskuuta jo Mũnchenissä Saksassa. Mies on luultavasti tullut junalla eikä ole ollut mukana Unkarin rajalla kahakoimassa. Sen verran nopeaa on matkanteko ollut.

Kuvakaappaus 2017-03-19 03-28-04

Typerät saksalaiset ottavat Mũnchenissä arabit taputtaen ja laulaen vastaan. Jabbar kertoo, että on jumalan lahja kun arabit otetaan niin hyvin vastaan. Kannattaa katsoa oheinen filmi. 

!!!HUOM!!! Filmin katsominen aiheuttaa raivokohtauksen!!!!

Koko syyskuu vierähtää Saksassa kunnes Jabbar pölähtää Malmöön Rosengårdin kupeeseen Norrbäcksgatanille lokakuussa. Mitähän jännää Malmössa on tapahtunut? Jabbaria ainakin naurattaa kovasti.

Kuvakaappaus 2017-03-19 02-08-19

Kunnes vihdoin, poika on tullut kotiin. Jabbar kertoo muuttaneensa Helsinkiin 18. lokakuuta. Jäin miettimään matkan kulkua esimerkiksi Malmösta Helsinkiin. Se on mennyt neljässä-viidessä päivässä. Juuri sen verran vie aikaa matkustaa junalla tuo matka Malmösta Tukholmaan ja edelleen pohjoisen kautta Helsinkiin. Luultavasti olemme olleet Jabbarin kanssa samaan aikaan Tukholman keskusasemalla. Kävin nimittäin tuona aikana joka päivä katsomassa kun arabit lonnivat Suomeen.

Kuvakaappaus 2017-03-19 02-08-36

Suomessa Jabbar on viihtynyt hyvin. Mies on saanut veronmaksajien kustantamana uudet prillit:

Kuvakaappaus 2017-03-19 01-49-24

Ja hautausmaalla on käyty kusemassa suomalaisten haudoille. Kaverinsa laittoivat oikein *nauraa vedet silmissä*-hymiöitä.

Kuvakaappaus 2017-03-19 01-48-37

Tämä mies siis on yksi niistä, jotka osoittavat Helsingin asemalla mieltään, jotta suomalaiset kustantaisivat hänelle loppuelämän kestävän ilmaisen ylläpidon. Minä en ota osaa niihin talkoisiin, maksakoot ne sen, jotka haluavat elättää arabeja. Minä pesen käteni tästä hommasta.

Kannattaa muuten laittaa Mohammed Jabbarista viestiä maahanmuuttovirastoon, että tsekkaavat miehen taustaa vielä kerran. Toivotaan, että hän pääsee takaisin Irakiin.

42 thoughts on “Jabbar on saapunut kotiin-Aseman lakkokenraalin tarina

 1. Pistäkää läskistä kuvaa jakoon, eiköhän ala pää pehmetä kun julkisuus alkaa kuumottaa.

  1. Ja niin jappari tuli kotiinsa, tänne pohjolan perukoille. Nyt saa Suomi elättää japparia kymmeniä vuosia, tarjoten hyvän asunnon ja maittavat ruuat, uudet iphonet, viinarahaa, hyvän terveydenhuollon, edellämainituista asioista monet suomalaiset eivät osaa uneksiakkaan. Ja raiskattavia naisia löytyy pilvin pimein. Alluhu akbar.

 2. Rasistit hiljaa! Antakaa Jabbarin rahat ja Suomen kansalaisuus! Kaverit Turkissa sohvalla venailee rahasiirtoja jo, ei toi mieskimpparunkkailu nettipornon seurassa kauaa jaksa kiinnostaa. Mutjoo, nää on parhautta nää muslimien omat somejutut joita omahyväisesti jakavat autuaan tietämättöminä että kiinni jäävät. Ihkuu että Jabbar sai uudet rillit, nehän on puoli ilmasii! Minäkin ostin omalla rahoillani viime vuonna, KELA käski minun painua vittuun siitä kitisemästä kun kyselin saako sieltä mitään takas ku okulaarit söi budjettia ihan helvetisti. Mutta kahden kuukauden makaronikuuri opetti nöyräksi! Varmaan Jabbarillaki ihan sama juttu.

 3. Jabbari on tukevassa kunnossa. Puuro taitaa mittaa pojalle, puuroa jo sohvalla löhöilyä sitähän nämä jabbarit ”työkseen tekevät”. Ei muuta kuin kenkää perseelle ja pikaisesti ulos maasta, kaverit mukaan kans. Hyvästi jabbar, ikuisiksi ajoiksi.

  1. Noissa ressukoissa on yllättävän paljon läskejä miehiä, sekä naisia ja sama meno jatkuu täällä, mutta suomalainen köyh ei ole lihava, kun ei ole varaa syödä. Muuten toi Turkkiin Irakiin ravaaminen ennen ”reissuun” lähtö viittaa siihen, mistä ei myöskään kirjoiteta eli Turkin osuuteen irakilaisten valmistamisessa euroopan valloitukseen. Turkki on tässä kaikessa avainsana, jaa mitäköhän tekemistä Turkilla olikaan Usan ja Naton kanssa…Obaman aikana. Turkin asennehan muuttui heti Trumpin valinnan jälkeen uhkailevammaksi, kun ei saanutkaan enää junailtua Obaman kanssa asioita euroopassa kuten halusi?

 4. Ja tämmösiä helvetin läskikasoja pitäs elättää täällä!ottakoon joku suvakkihoro omakseen ja elättäköön ite jos ei painu takas!

 5. Tämä mies hehkuttaa juuri Refugee Hospitality Clubin FB-sivuilla saavansa jäädä Suomeen ja etsivänsä asuntoa. Vetää sanattomaksi.

 6. Jotenkin hyvin vahvasti epäilen, että turkkilaisten heroiinimafialla on näppinsä pelissä tässäkin tapauksessa. Ei ihme, että kebab ja pizzapaikkoja nousee kuin sieniä sateella.

 7. Onneksi Jabbar jaksaa dokumentoida omaa elämäänsä eikä ymmärrä että se toimii todisteena sitä vastaan. No, ei siinä mitään. Jabbar pääsee takaisin ”kotimaahansa”, oli se sitten Ruotsi, Saksa, Turkki, Irak tai minkä nyt sattuu keksimäänkin.

  1. Näin ajattelisi olevan mutta ei ole. Hän on saanut turvapaikan ja pysyy täällä niin kauan kuin itseä huvittaa. Eikä Suomi ole enää kiinnostunut possusta vaikka naamakirjassaan käkättäisi Migrin tyhmyyttä.

   1. Niitä on Suomessa jo niin jumalattomasti,että turvapaikkoja myönnetään pakosta.
    Pitää saada tilastot vihervasemmiston tarkasteluun ja siitä kunnialla läpi ewttä ne ei mahottomasti vois syyttää rasismista.
    Tämäki tapaus osoittaa sen ,että ei niitä tutkita isommin.Turvapaikan saa vaikka Idi Amin suomesta.

 8. Jos tällaiset ylimieliset elättipossut saavat turvapaikan, niin ihmettelen millaisia on ne, jotka saavat hylsyn. Jotain täytyy hakemuksessa olla todella väärin valehdeltu.
  Vai onko paperittomuusstatuksessa joku etu, mitä emme ole vielä tajunneet; esim samat edut mutta nimet ei kirjoissa, ei valvontaa, säälipimppaa, joustavaa liikkumista ulkomaille sillä ”kadonneella passilla”, yhteyksiä (Isis) ei valvota jne.

  1. Suomesta annetaan hylsyjä kyllä ihan oikeille hädänalaisille pakolaisillekin, esim. ISIS-järjestön suorittaman kansanmurhan kohteena olevat ja muutoinkin vainotut kristityt saavat kyllä hylsyjä…
   – ja Afrikassakin Boko Haramin yms. väkivallalle annetaan piut paut ei-muslimien kohdalla…

   Migriinkin, ulko- ja sisämisteriön virkamiehistöön yms. – on muuten soluttautunut jo niin paljon muslimeita, muslimikäännynnäisiä, muslimimiesten vaimoja ja muslimilasten äitejä yms. – joten ykköspääkriteeri tuntuu olevan, että olet muslimi – ja mitä karmaisevampi, niin sitä parempi!

   Ylipäätään olen siis huomannut, että muslimikäännynnäisnaisissa ja etenkin niissä koulutetuimmissa, on paljon niitäkin – jotka eivät ole vaihtaneet nimeä tai käytä huivia…
   – eivät ole välttämättä enää siis Fatimoita tai Aishoja, kuten ennen oli tapana…
   – kai muslimiyhteisö antaa tässä saumaa, jotta islamisaatio etenisi – ja ns. euroislam eli jonkinlainen taqqiya-pehmoversio on jopa suosiossakin suvakkien keskuudessa…

 9. Jos nämä miehet osaavat huijata kokonaisia hyvinvointivaltioita, niin kuinka hyvin he huijaavatkaan näitä ’Refugees welcome’ -naikkosia, jotka pörräävät avustamassa heitä itsensä häpäisten.

 10. Maahanmuuttovirastoon on helppo ottaa yhteyttä. Voit sen tehdä internetsivujen kautta, sähköisen asioinnin kautta, puhelimitse, yhteispalvelupisteessä Helsingissä, sähköpostitse ja kirjeitse. Täältä löytyy kaikki tiedot:

  http://www.migri.fi/yhteystiedot

  Sähköpostiosoite on migri@migri.fi mutta jos haluat pysyä 100% anonyyminä lähetä KIRJE!

  Nyt kaikki kirjoittamaan elättipossuista jotka loisivat suomalaisten kukkaroilla!!!

 11. ”On Maamme köyhä, siksi jää”. Nimenomaan!

  Ja vielä köyhemmäksi tulee. Rikollisuus kasvaa, kaikenlainen systeemin petkuttaminen lisääntyy. Nämä ihmiset viis veisaavat siitä miten huonosti maalla menee kunhan oma rahapussi ja maha täyttyy. Ruotsissa matut ovat kavaltaneet satoja miljoonia mm kotiavustaja- bluffifirmoilla jne jne jne. Kaikenlainen vilppi ja rikollisuus on ylipäänsä matujen hallinnassa: huumebisness, asekauppa, salakuljetus, ihmiskauppa, petokset, ryöstöt ja varastetun tavaran myyminen, kiristäminen jne jne jne

 12. Olen monta kertaa sanonut, ja sanon vieläkin, että kuinka usein näille sikailijoille näytetään videota ja kuvia niistä oikeista pakolaisista, jotka näiden ansiosta jäävät mätänemään johonkin teltta- ja hökkelikyliin säiden armoille? Siis naiset, lapset, sairaat ja vanhukset?
  -Oikeiden pakolaisten vuoksi tämä systeemi on inhimillisyydestä luotu, joten on selvää, että tällaiset elintasopakolaiset tulisi asettaa syytteeseen systeemin turhasta rasittamisesta ja hyväksikäytöstä.
  Suomeen saapuvan on allekirjoitettava sopimus, jossa hakija ylläpitoa vastaan luovuttaa kaiken omaisuutensa Suomen valtiolle.
  Irakilaisia ei tule päästää Suomeen, ja täälläolevista joka ukko on karkoitettava ainakin siihen asti, kun Irakin hallituksen kanssa on sopimukset ja yhteistyö kunnossa. Jos Irak pullikoi vastaan, niin joka ukko palautetaan johonkin maahan, joka ottaa karkotettavat rahalla vastaan. Ukkeleille papereihin merkinnät loppuiän porttikiellosta eurooppaan, sormenjäljet ja DNA tietysti mukaan, ja tiedot yleisesti kaikille maailman viranomaisille.

  Kehtaan väittää, että kummasti rauhoittaisi elintasopakolaisuutta, jos ei hylsyn saatuaan enää ikinä saa viisumia kotimaansa ulkopuolelle.

  Jotain on tehtävä ja nopeasti, oleskeluluvan saaneita joudumme elättämään keskimäärin vähintään 20 vuotta. Tällä menolla tämä hienostelijoiden pelleily köyhien suomalaisten kustannuksella ei lopu ikinä.

 13. Miksi kaikki musulmaanit eivät ota turvapaikkaa vaikka kaikki sen saavat, jotka haluavat?

  Noita erivärisiä musulmaaneja on nykyään Suomessa kolmenlaisia:
  1. Turvapaikan saaneita elättipossuja, jotka eivät kelpaa sotilaiksi ja ovat siksi loikoilemassa elätettävinämme. Tod.näk. ykkösaate on suvakkipimppa ja asunto porukkakäyttöön. Armeijan huoltojoukkoja, ”lottia”. Kuka tietää montako asuu turviksen asunnossa?
  2. Hylsyn saaneet, joilla on puhdas rikosrekisteri ja eivät halunneetkaan turvapaikkaa, jonka jokainen näyttää halutessaan saavan. Elatus on sama kuin turvapaikan saaneilla mutta ovat pois kirjoista eli vapaita tekemään tarvittaessa mitä vain ja missä vain käyttäen yht’äkkiä löytynyttä passiaan. Sotilaita nostoväen reservissä.
  3. Rajalla rekisteröitymättömät, joilla on merkintä Europolissa ja/tai Interpolissa. Nämä ovat oikeita Isis tms. sotilaita reservissä ja saavat palkkaa ja siksi eivät tarvitse sossupennosia. Kukaan, ei kukaan tiedä paljonko heitä täällä on, muu on Supon ja Nergin höpinää.

  2. ja 3. ryhmän läpsyttelijät tulivat Ruotsiin ja Suomeen piiloon huoltojoukkoineen (ryhmä 1) tietäen, että täällä on suvakkipoliisi, joka ei osaa/uskalla/viitsi/kielletty ottaa heitä kiinni ja yhteiskunta osallistuu rahoitukseenkin. Jostain Pohjois-Afrikan suunnasta Ruotsi-Suomi näyttää metsältä, jonne on helppo piiloutua odottamaan. Ja metsäläisiähän täällä ollaankin kun ei tunneta viidakon lakeja vaan käyttäydytään kuin eskimot vieraita kohtaan muinoin.

 14. Jabbar, tuo armoton reissaaja ja maailmanmatkaaja, sopisi kuin nakutettu Rantalan&Milanoffin Madventuresin seuraavan tuotantokauden lisävahvistukseksi (luonnollisesti valtion varoin). -Mutta sinänsä ei ihme, jos pääsee pulskistumaan, kun syötetään suoraan sänkyyn

  1. Missä mennään kaarnalaivabisneksessä? Otapa Paavo selvää, joko eka miljoona on tienattu á la suuri puhallus. 😀

 15. Miten ihmeessä suvakit ja ylipäätään auktoriteettiuskoisen suuren yleisönkin saisi tajuamaan, että suurin osa Suomeen asti itsenäisesti tulevista miehistä on onnenonkijoita, eikä mitään oikeita pakolaisia!?

  Ja kun eivät useinkaan ole edes mitään ns. mukavia tyyppejä, muslimiuskin poislukien, vaan jotain aivan päinvastaista!
  Tuokin tyypin hautausmaaposeerauskin…

 16. Jabbarilla on ollut kammottava lapsuus, aivan tulee lihavalla miehellä tippa linssiin, kunhan saan lasit ensin. Ei ollut kahdeksan perseen syyrialaissohvaa, mutta Kela teettänee sellaisen hänelle ensi tilassa, että pääsee poika traumoistaan. Onkohan joku jo adoptoinut hänet, ei noin nuori voi vielä itsenäisesti asua.

  Videon alussa taisi olla kirjoitusvirhe, mun banderollissa lukee selvästi: Rapefugees not welcome.

 17. li andersson vaatii näille kaikille välitöntä suomen kansalaisuutta,kaikkia raiskaajia myöden mutta ei ole ikinä sanallakaan maininnut raiskatuiden naisten oikeuksista mitään,vaikka murto osa niistä on ilmoitettu ja murto osa niistäkin on johtanut tutkintaan missä on epäilty jäänyt kiinni.

 18. Kuinka moni on lukenut YK:n pakolaisten asemaa koskevan yleissopimuksen? Tämä paperi vuodelta 1968 on se minkä nojalla euroopan rajat ovat auki.
  http://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1968/19680077/19680077_2

  Huom. sota ei ole peruste turvapaikalle, vaan ainoastaan vaino.

  ”…jolla on perusteltua aihetta pelätä joutuvansa vainotuksi rodun, uskonnon, kansallisuuden, tiettyyn yhteiskuntaluokkaan kuulumisen tai poliittisen mielipiteen johdosta, oleskelee kotimaansa ulkopuolella ja on kykenemätön tai sellaisen pelon johdosta haluton turvautumaan sanotun maan suojaan; tai joka olematta minkään maan kansalainen oleskelee entisen pysyvän asuinmaansa ulkopuolella ja edellä mainittujen seikkojen tähden on kykenemätön tai sanotun pelon vuoksi haluton palaamaan sinne.”

  1. Olisiko ollut koko maailman, Euroopan tilanne aika erilainen vuonna 1968? Silloin ei tiedetty että tällaisia tarinankertojia tulisi, tuotaisiin Eurooppa täysi! Ja tilanne tulee pahenemaan vuosi vuodelta, kevät on jo Välimerellä alkanut ja laivat täyttyy 🙁

  2. Tuossa sopimuksessahan nimenomaan perustellaan yksityiskohtaisesti miksi näitä nykyisiä turvapaikkaturisteja EI tarvitse päästää Eurooppaan kuten heille EI myöskään tarvitse myöntää mitään turvapaikkaa. Kumpaankaan siis EI OLE olemassa mitään kansainvälistä sopimusta, johon petteriorpot ja kumppanit vetoavat, tietäen itsekin valehtelevansa.

 19. Lisää mettä ja viintä Jabbarille. Ottakaa osoite seurantaan.

  Kun taas jälleen kerran koittaa köyhään maahamme routa, pakkanen ja nälänhätä, niin on hyvä tietää, mistä löytää nuita eteläisiä syöttöporsilaita. Nami nami, mikä karju.

 20. Lammasmainen Orpo kannattaa Ruotsin kopiointia maahanmuuttopolitiikassa... sanoo:

  … joten jos Ruotsi hyppää ns. kalliolta alas, on Suomenkin syytä tehdä niin… :

  ”Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpon mukaan ”on vaikea nähdä, että maahanmuuttopolitiikkaa kiristettäisiin”. ”Suomen maahanmuuttotilanne on hyvin hallinnassa. Isoin kysymys on käsitellä turvapaikanhakijoiden hakemukset ja palautuskysymykset,” Orpo kommentoi Iltalehdelle.

  Orpon mukaan Suomen maahanmuuttopolitiikan tulisi pysyä pohjoismaisella “Koska ei ole olemassa eurooppalaista maahanmuuttopolitiikkaa, niin olemme ikään kuin kilpailuympäristössä”, Orpo perusteli Iltalehdelle.

  Orpo ei täsmentänyt, mitä hän kilpailulla tarkoitti. Hän totesi, että se ei ole välttämättä aina inhimillistä, “mutta meidän on toimittava niin”.

  “Verrokkimaamme on ollut ennen kaikkea Ruotsi, ja minusta se on hyvä mittari jatkossakin.”

  jne.

  https://beta.oikeamedia.com/o1-8113

  1. Onk kilpailu juttu niiku, että kuka ottaa eniten ja maksaa eniten, ni voittaa. Sori, en tajuu tyhmä ku oon.🤔

 21. Hesarin uutinen :

  ”Turvapaikanhakijaa vastaan hyökättiin kaasulla Helsingin Rautatientorilla

  Tekijää ei saatu heti kiinni.”

  ”Turvapaikanhakijaa vastaan hyökättiin kaasulla sunnuntaina Helsingin Rautatientorilla, missä turvapaikanhakijat ovat osoittaneet mieltään Suomen turvapaikkapolitiikkaa vastaan noin kuukauden ajan.

  Epäilty yhteenotto tapahtui iltayhdeksän jälkeen, kun toistaiseksi tuntemattomasta syystä hyökkääjä sumutti turvapaikanhakijaa jollain kaasulla. Turvapaikanhakija sai ensiapua paikan päällä, minkä jälkeen hänet vietiin Helsingin poliisin mukaan sairaalahoitoon.

  Poliisi ei ollut saanut hyökkääjää kiinni ainakaan vielä aamuyöstä yhden aikaan. Poliisi oli selvittämässä tilannetta paikan päällä ja hyökkäyksestä on tehty rikosilmoitus.”

  http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005133927.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=45af5486011ab859b78545e6d4352742

  Katsokaapa Suomi ensin -liikkeen videot, jossa kerrotaan tapahtuneesta, sillä heihin kaiketi nyt viitataan?!

  1. Kaustin käsittely jatkuu Hesarissa ja huomaa selvästi, että on eri toimittaja – koska vastapuoltakin on kuultu 😉
   – mutta toimittaja käyttää tilaisuuden leimatakseen myös KD:tä… :

   ”Turvapaikanhakijaa sumutettiin kasvoihin – kristillisdemokraattien listoilla oleva vaaliehdokas osallisena Rautatientorin välikohtauksessa

   Kaasusumutusta edelsi jonkinlainen sanaharkka julkisen wc:n käyttämisestä.”

   ” Helsingin poliisi tutkii Rautatientorilla sunnuntai-iltana tapahtunutta välikohtausta pahoinpitelynä. Turvapaikanhakijaa suihkutettiin tilanteessa jonkinlaisella kaasusumutteella kasvoihin.

   ”Poliisilla on tapauksesta videomateriaalia, ja materiaalin perusteella ainakin vaikuttaa siltä, että tapausta on edeltänyt pidempi sanaharkka ja töniminen Rautatientorilla”, tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Petri Juvonen kertoo Helsingin poliisin maanantaiaamuna lähettämässä tiedotteessa.

   Poliisi selvittää tällä hetkellä videolla näkyvien ihmisten osuutta tapahtumiin.

   ”Tämänhetkisten tietojen ja asianomistajien kertomusten mukaan uhri ja hänen kaverinsa olivat aikeissa mennä Rautatientorin kulmalla olevaan käymälään, mutta kantasuomalaiset miehet olivat tämän estäneet”, Juvonen sanoo.

   Tilanteen päätteeksi ulkomaalaista, hieman yli 20-vuotiasta miestä suihkutettiin kaasusumutteella kasvoihin. Tämän jälkeen uhri meni läheiseen ravintolaan huuhtelemaan kasvojaan, mutta perässä seurasi sumutustilaneessa mukana olleita miehiä. Poliisin tietojen mukaan nämä uhkailivat sumutetta silmiinsä saanutta miestä ja tämän kaveria hetken aikaa ravintolassa.

   Lopuksi kantasuomalaiset miehet poistuivat paikalta, eikä poliisi ole toistaiseksi tavoittanut heitä. Useiden asianosaisten henkilöllisyydet ovat kuitenkin jo viranomaisten tiedossa.
   Pian välikohtauksen jälkeen videopalvelu Youtubeen ilmestyi tilanteesta kuvattu video, jonka perusteella huutelua näyttää olleen puolin ja toisin. Yksi videolla tunnistettavista olevista henkilöistä on Laura Niitamo, joka on kevään kuntavaaleissa kristillisdemokraattien listoilla osana Paavo Väyrysen Terve Helsinki -ryhmää.

   HS tavoitti Niitamon puhelimitse maanantaiaamuna. Niitamo kertoo poliisin tavoin, että tapahtumat saivat alkunsa julkisen wc:n käyttöön liittyvästä riidasta. Hänellä on kuitenkin eriävä näkemys siitä, kuka esteli ja ketä.

   ”Maahanmuuttajataustainen mies rupesi estelemään Suomi Ensin -jäsenen vessaan menoa”, Niitamo kertoo.”

   Niitamo kertoo havainneensa kaasusumutuksen, mutta hänen mukaansa kyse oli itsepuolustustilanteesta.

   ”Kun hän [toinen tilanteessa mukana olleista turvapaikanhakijoista] näki, että minä kuvaan, niin hän hyökkäsi kädet ojossa suoraan kurkkuani kohti”, Niitamo sanoo.

   Tässä tilanteessa joku henkilö suihkutti turvapaikanhakijaa kaasusumutteella kasvoihin. Niitamo kiistää itse käyttäneensä sumutetta.”

   http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005134045.html

 22. Nyt sitten tämä aavikon sankari takaisin irakiin mahdollisimman nopeasti!!! Aiempi tervetulovideo tosiaan aiheuttaa vitututusta!:(

 23. ”Aloitetaan kevät-kesästä 2014. Jabbar on elänyt mukavaa elämää Irakissa. Mikään ei viittaa sotaan ja vainoon toukokuussa ja kesäkuussa 2014. Vielä heinäkuussa hän kertoo ottaneensa opintoja Mosulissa.”

  Isis valtasi Mosulin kesäkuussa 2014. Tämän ottamani lainauksen mukaan voisi luulla, Mosulissa ei ole tapahtunut yhtään mitään.

  Olen sitä mieltä, että tällaiset tiedot voidaan ihan huoletta julkaista myös turvapaikanhakujärjestelmää kritisoivilla sivustoilla ilman tarvetta vähätellä lähtömaiden konfliktien luonnetta millään tavalla. Tämä siksi, että noidenkaan tietojen ei pitäisi muuttaa tilannetta ja suhtautumista millään tavalla.

  Ottamatta kantaa Jabbarin tarinan myöhempiin vaiheisiin, on todennäköistä, että hän on poistunut Mosulista juuri Isisin takia.

  Mutta se, että hän on nyt Suomessa on täysin eri kysymys. Vaikka periaatteessa ihminen olisikin sotaa ja vainoa pakenemassa, siitä huolimatta on täysin älytöntä sotkea eri kulttuureita keskenään. Liian nopeasti tapahtuva muukalaisväestön sisäänmarssi tulee lopulta johtamaan suuriin ristiriitoihin eri väestöryhmien välillä. Sitä ei voida estää, vaikka suvaittaisiin suvaitsemasta päästyäkin.

  Ja tämä kulttuurien yhteentörmäys täytyy estää, vaikka se johtaisi sotaa ja vainoa pakenevien ihmisten joutumista lähinnä pakolaisleireille paljon huonompiin oloihin. Länsi-Euroopan tilanteesta on niin selvästi nähtävissä hinta, minkä auttamisesta joutuu maksamaan, että vaikeisiin ratkaisuihin täytyy olla valmiutta täällä Suomessa.

  Apu täytyy löytyä lähtömaiden lähistöltä, mikään muu ei saa tulla kysymykseen.

 24. Tuo tohelo voisi mennä Irakiin lakkoilemen paremman toimeentulon ja elämän puolesta. Ei kuulu meille hänen murheensa, eikä hänelle meidän fyrkka ja maa.

 25. Hyvin on Jabbar lihonut Suomessa. On poika taitanut saada suuhunsa jotain muuta, kuin puuroa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.