Fagersjön sotapakolaiset taas tuhotyössä-kiinteistö yritettiin polttaa

13

 

Moni muistaa episodin viime syksyltä, kun sotaa ja vainoa paenneet yrittivät ensin räjäyttää asumuksensa ajastetulla palopommilla. Kun tämä epäonnistui niin seuraavana yönä he sitten saivatkin kiinteistön tuleen, josta tuhoutui suuria osia.

Kirjoitin asiasta täällä.

Ruotsalaiset korjasivat nopeasti asumukset uuteen kuntoon, mutta mikään ei ole muuttunut. Muslimimiesten asumisyksikössä on ollut hyvin rauhatonta viimeisten viikkojen aikana ja tänä aamuna se yritettiin taas polttaa.

Poliisi sai aamupäivällä hälytyksen, että muuan sotapakolainen oli heittäytynyt agressiiviseksi ja tuikannut pihamaalla tuleen roskia, vaateitaan ja petivehkeitään aivan kiinteistön seinää vasten. Samalla mies oli rikkonut paikkoja ja kun palokunta saapui paikalle, heitteli mies myös palomiehiä irtotavaroilla.

Palokunta joutui perääntymään. Mutta niin joutui myös poliisi. Poliisi yritti sotapakolaisen kanssa ensin dialogia, mutta koska se ei tehonnut käytti poliisi pippurisumutetta. Sekään ei tehonnut. Mies kävi poliisin ja vartijoiden päälle. Yksi poliisi ja vartija loukkaantui lievästi hyökkäyksessä. Lopulta poliisi sai kuitenkin miehen rautoihin.

Sotapakolaista epäillään nyt murhapoltosta, tuhotyöstä, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja rauhanhäirinnästä. Mies ehti tuhota yhden poliisiauton tuulilasin.

Palo itsessään ei ollut suuri, koska kiinteistö ei ottanut tulta.

Syksyllä sotapakolaiset polttivat kiinteistön siksi, että pääsisivät prameampiin asumuksiin. Tällä kertaa ei tiedetä olivatko apeat verhot raivokohtauksen aiheuttajana.

 

Advertisements

7 thoughts on “Fagersjön sotapakolaiset taas tuhotyössä-kiinteistö yritettiin polttaa

 1. Kysehän on vain itseilmaisusta. Onko reilua ja oikein, että massiivinen virkakoneisto valjastetaan yhtä itseään toteuttavaa indivisualistia vastaan? Ruotsiko menossa kohti poliisivaltiota?

 2. Eikös vankilaan pääsy ole ensimmäinen plan B kielteisen päätöksen jälkeen. Mikäs siinä on parempia aikoja odotellessa istua muutaman vuoden ”elinkautistaan” täydessä ylöspidossa.

 3. Kahta en vaihtaisi: Puurokenraali (tai lähinnä kait Puurokorpraali) ja Fagersjön Maailman Apein Asuntola. Siinäpä kaksi klassikkoa vailla vertaa!

 4. Tuleekohan Ruotsissa murhapoltosta viiden tähden kylpylälomaa, vaiko vain siirto hienompaan VOK:iin?

  Vilpittömästi toivon, että saavat tuon läävänsä lopulta poltettua, kovaa yritystä se toki vaatii.

  1. Älä toivo! Kaikki matujen rötöstelykustannukset tietävät mm huonompaa vanhustenhoitoa, epäpäteviä opettajia kouluissa ja sairaalajonoja.

 5. Poliisin pitää siirtyä joko vahvempaan pippuriin tai sitten cya....iin. sanoo:

  Ei niihin pippurisumute tepsi kun kerran tulevat sieltä missä pippuri kasvaa! Ja sinne saavat minun puolestani myös palata takaisin, per omgående.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.