Skip to content
Mainokset

Östersundin ”Hej Främling”-ryhmä hellii sotaa ja vainoa paenneita

 

Östersundissa ruotsalaisten veronmaksajien rahoilla huilaavia sotapakolaisia on pidetty koko talven hyvänä. Laittomasti Ruotsiin tulleita arabeja ja afrikaanoja on kuskattu porosafareille, moottorikelkka-ajeluille ja sisäänlaskemisen lisäksi sotaa ja vainoa paenneet ovat päässeet laskemaan pulkalla mäkeä.

Ohessa video östersundilaisesta kevätriehasta, jossa muslimimiehet opettelevat pulkallalaskua. Mukavaa näyttää olevan.

 

 

Mainokset

5 Comments »

 1. Näyttäisi pulkkailu käyvän poikain perän päälle – taustapeili punottaa huomenissakin. Ja kun sitä lääkärille näyttää, luulisi saacan sellaisen paperin, ettei enään pelkoa palauttaamisesta islamilaiseen maailmaan

  Tykkää

 2. (Ruotsin TV- uutisissa juuri äsken)

  Nyt kakistettiin vihdoinkin totuus esille: Euroopassa ovat TBC ja HIV lisääntyneet 40% viimeisten viiden vuoden aikana! Suurena riskiryhmänä mainitaan mm. MAAHANMUUTTAJAT Usein TBC ja HIV ”kulkevat käsi kädessä” ja nyt ehdotetaankin että jos henkilöllä on TBC pitää myös HIV tutkia. Ja päinvastoin.

  http://www.euro.who.int/en/media-centre/sections/press-releases/2017/tbhiv-co-infections-up-40-across-europe-over-the-last-five-years

  Tykkää

 3. Kelpaisi kelkkasafari itsellenikin, muttei ole varaa lähteä Lappiin.

  Jos totta puhutaan, veisivät vaikka syöpään kuolevia lapsia elämysretkille mieluummin kuin ”Irakissa minua tapetaan ihan koko ajan”-vinkumuslimeja. Pulkkamäkeen ehtii islamisti kyllä ensi talvenakin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: