Östersundin ”Hej Främling”-ryhmä hellii sotaa ja vainoa paenneita

13

 

Östersundissa ruotsalaisten veronmaksajien rahoilla huilaavia sotapakolaisia on pidetty koko talven hyvänä. Laittomasti Ruotsiin tulleita arabeja ja afrikaanoja on kuskattu porosafareille, moottorikelkka-ajeluille ja sisäänlaskemisen lisäksi sotaa ja vainoa paenneet ovat päässeet laskemaan pulkalla mäkeä.

Ohessa video östersundilaisesta kevätriehasta, jossa muslimimiehet opettelevat pulkallalaskua. Mukavaa näyttää olevan.

 

 

Advertisements

5 thoughts on “Östersundin ”Hej Främling”-ryhmä hellii sotaa ja vainoa paenneita

  1. Näyttäisi pulkkailu käyvän poikain perän päälle – taustapeili punottaa huomenissakin. Ja kun sitä lääkärille näyttää, luulisi saacan sellaisen paperin, ettei enään pelkoa palauttaamisesta islamilaiseen maailmaan

  2. (Ruotsin TV- uutisissa juuri äsken)

    Nyt kakistettiin vihdoinkin totuus esille: Euroopassa ovat TBC ja HIV lisääntyneet 40% viimeisten viiden vuoden aikana! Suurena riskiryhmänä mainitaan mm. MAAHANMUUTTAJAT Usein TBC ja HIV ”kulkevat käsi kädessä” ja nyt ehdotetaankin että jos henkilöllä on TBC pitää myös HIV tutkia. Ja päinvastoin.

    http://www.euro.who.int/en/media-centre/sections/press-releases/2017/tbhiv-co-infections-up-40-across-europe-over-the-last-five-years

  3. Kelpaisi kelkkasafari itsellenikin, muttei ole varaa lähteä Lappiin.

    Jos totta puhutaan, veisivät vaikka syöpään kuolevia lapsia elämysretkille mieluummin kuin ”Irakissa minua tapetaan ihan koko ajan”-vinkumuslimeja. Pulkkamäkeen ehtii islamisti kyllä ensi talvenakin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.