Rasisminvastusteluviikko meneillään-milloin pakolaismiehet ottavat vastuuta?

13

Ei_rasismille_tunnus_testi2 (1)Kuluva viikko on julistettu rasisminvastustelulle. Noh, kaikkihan tietävät, että rasisminvastustelu tarkoittaa tarkastiottaen niiden vastustamista, joilla on eriävä mielipide kolmansista maista tulleita sotapakolaisia kohtaan.

Mutta, otan osaa rasisminvastusteluun.

Refugees Hospitality Clubissa nousi muuan keskustelu silmään, jossa refugeesiläinen kyseli kuinka nopeasti oleskeluluvan saanneelle turvapaikanhakijamiehelle pitää alkaa veronmaksajien kustannuksella puuhaamaan perheenyhdistämistä. Päivitys sai lämmintä itkua RHC:ssä: ”Vihdoinkin hajalleen ajautunut perhe voi saada mahdollisuuden palata yhteen.”

Kenenkään miehen ei tarvi jättää perhettään tullakseen Ruotsiin tai Suomeen. Jos se perhe on todellakin niin tärkeä, silloin sitä ei jätetä. Yksikään suomalainen perheellinen mies ei jättäisi katastrofitilanteessa vaimoaan ja vielä vähemmän lapsiaan katastrofialueelle. Ovatko RCH:n ja Rasmuksen porukat niin arabien lumoissa, että näkevät perheensäjättäjät jonain sankareina?

Kuka pakottaa ketään matkustamaan Turkin, Kreikan, Itävallan, Saksan, Tanskan ja Ruotsin läpi Suomeen? He itse ovat valinneet ja päättäneet hakeutua maailman toiselle puolelle Pohjolaan.

Ja kun he sitten tulevat tänne niin alkaa märinä, että perhe myös. Mitä mitä? Jos perhettä on ikävä niin miksi he ovat jättäneet perheensä? Miksi he eivät ottaneet perhettään mukaan? Tai jääneet heidän tuekseen? He jättivät perheensä, he eivät halunneet perhettään mukaan.

On hyvin rasistinen ajatus, että on pohjois-eurooppalaisten veronmaksajien tehtävä yhdistää perheet, jotka mies on valinnut jättää katastrofialueelle.

Mitäpä jos sotaa ja vainoa paenneet alkaisivat pikkuhiljaa itse ottamaan vastuun elämästään, perheestään ja kaikesta muusta sellaisesta, joka heille on tärkeää. Ei eurooppalainen veronmaksaja.

Advertisements

12 thoughts on “Rasisminvastusteluviikko meneillään-milloin pakolaismiehet ottavat vastuuta?

 1. Juuri niin! Ei mitään yhdistämistä ,menkööt takasin kotiinsa ,ja yhdistäköön siellä perheensä!

  1. Olisivat yhtyneet siellä kotonaan. Olisi ollut bilden saantikin takuuvarmaa, kun muija ei saa/uskalla kieltäytyä. On siinä se haitta, että muutamia meikäläisiä svakkeja olisi jäänyt ilman rikastusta, toisaalta, olisihan se säästänyt muutamia pakkorikastamiselta.

 2. Nippusiteillä yhteen! -Mutta miten niin ”kolmansista maista tulleita”. Eikö ”seitsemästä maasta tullut” olisi vähän tasmällisempi ilmaus

  1. Jos tarkoitat Trumpin matkustuskieltoa koskevia maita, niin siitä puuttuu pahimmista paskastaneista ainakin Afganistan ja Eritrea.

 3. Miksikö jättivät? a) Koska tietävät että kun pääsevät tänne, perhe tuodaan meidän kustannuksellamme tänne, b) Koska itse lähtevät sotilaskarkureina pakoon omaa esivaltaansaa, c) Koska eivät halua puolustaa mataan ja perhettään, d) Koska he eivät voi taistella ideologisia veljiäänb vastaan koska silloin, jos he kuolevat, heitsä ei tule marttyyreja ja heiltä jäävät ne 72 saamatta. e) Koska ovat yksinkertaissti raukkoja miehiksi.

 4. Antirasisti = antivalkoinen. Rasismin vastustamisessa on käytännössä kyse valkoisten ihmisten itsemääräämisoikeuden, geneettisen ja kulttuurillisen perimän säilyttämisen, ja loppupeleissä koko valkoisen rodun olemassaolon oikeuden vastustamisesta. Suuri(n) osa valkoisista ”antirasisteista” on toki aivopestyjä eikä oikeasti aivan ymmärrä, mitä ajaa, mutta se ei muuta miksikään sitä tosiasiaa, että ”antirasistit”, jos jotkut, ovat pahimpia rasisteja maan päällä. Heidän pohjattoman vihansa kohde vain on valkoinen rotu, joten sitä ei lasketa julkisessa keskustelussa rasismiksi, koska ”valkoisen miehen taakka”, ”valkoisten etuoikeus” ja muut kulttuurimarxistiset valheet, joilla valkoisia ihmisiä syyllistetään kollektiivisesti.

  Puhun nyt siis niistä ihmisistä, jotka liputtavat äänekkäästi omaa ”antirasismiaan”, en keskivertoihmisestä, jonka mielestä rasismi on paha asia, mutta joka ei tee asiasta koko ajan suurta numeroa.

 5. Feikkipakolaiset jättävät perheensä, koska tietävät, ettei heillä ole mitään hätään kotimaassaan.

  Toki muutamat tapaukset ovat vaan muslimeja – jolloin aina voi ottaa uuden vaimon ja tehdä uudet lapset – vaikka samaankin aikaan, koska 4 vaimoa on sallittu…
  – erityisesti rikollismuslimien kanssa työskennellyt Nicolai Sennels muistaakseni totesi, ettei ole nähnyt missään niin vähän rakkautta kuin näiden muslimien perheissä…

  Ei tosin vuosi ole paljon mitään, jos sitä kautta kuitenkin saa ikuisen elatuksen loppuelämäkseen – tai on joku kai ihan oikeastikin hädänalainen, mutta heitä on vain kourallinen kuitenkin.

 6. Todellisuudessa bileturistit tulivat pakoon työntekoa ja vastuuta omasta perheestään.
  Syyriasta sotaa pakoon on tullut suomeen tulleista vain n.kolme prosenttia, loput somaleita, afgaaneja ja varsinkin irakilaisia.
  Yksikään noista maista ei ole sota-aluetta, tietyin kohdin sotatilaa tai sitä vastaavaa alueilla on.
  Kansainvälisten sääntöjen mukaan pitää omassa kotimaassaan hakeutua alueille joissa ei ole sotatilaa, mikäli koko maa on sota-alueena, tällöin on aiheellista hakeutua turvapaikkaan muihin maihin, ja he ovat velvollisia heidät vastaanottamaan.

  Jokainen suomeen tullut afgaani, somali tai irakilainen on aiheetta suomesta hakemassa ns.turvapaikkaa, ja oleskelulupaa. He ovat elintasopakolaisia ja selkärangattomia pelkureita, jättäneet vaimonsa ja lapsensa oman onnensa nojaan.
  Ilmeisesti irakin pojilla kaljanjuonti suomessa on tärkeämpää kuin oman perheen elättäminen kotimaassaan, puhumattakaan maan jälleenrakentamisesta, johon heidän presidenttinsäkkin heidät on takaisin pyytänyt.

 7. …vaiko onkohan kuitenkin kyse ns. paremman ja rikkaamman kulttuurin edustajista? :

  ’Acid attack capital of Britain’ revealed as assaults with corrosive liquids soar

  Acid attacks in London are on the rise – now a Freedom of Information request has revealed which boroughs have the highest numbers of offences”

  ”The number of acid attacks in London has soared in the past six years, new figures have revealed.

  Between 2011 and 2016, there was almost 1,500 reports of attacks involving corrosive fluids in the capital.

  There were 431 attacks last year alone, compared to 261 the previous year.

  The borough with the most acid attacks was Newham in east London – which had three times more attacks than the next highest borough, with a total of 398 attacks from 2011 to 2016.”

  http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/acid-attack-capital-britain-revealed-10008792

 8. Vasemmistoliiton feministi Veronika Honkasalo, joka syytti jääkiekkoa joukkoraiskauskulttuurista – paheksuu nyt Twitterissä jonkun Minna Canth -palkinnon antamista NNKY:n Itu-projektille… :

  ”Minkä takia Tampereella annetaan Minna Canth -palkinto toimijalle, joka tekee abortinvastaista työtä? #einäin”

  (https://twitter.com/veronikahonka)

  Honkasalon kaltaisten feministien mielestähän abortit ovat hyvä juttu – ja abortin tekemiseen pitää suhtautua kuin vessassa käyntiin, eikä sen yhteydessä pitäisi tuntea yhtään mitään, ei ainakaan syyllisyyttä…
  – kuitenkin samaan aikaan Veronika hyväksyy ja fanittaa kybällä, kun konservatiivisille muslimeille jaetaan ties mitä palkintoja, tunnustuksia ja rahaakin!

  Tsekkasin tuon ITU-työn, jota FEMINISTI VERONIKA HONKASALO EI SIIS HYVÄKSY:

  ”Tuki- ja neuvontapalvelua yllättävässä raskaustilanteessa tai

  raskauden keskeytyksen jälkikriisissä oleville tytöille ja naisille

  Valtakunnallinen Itu-päivystyspuhelin
  Neuvontapiste Itu, keskusteluapua ja ilmaisia raskaustestejä

  TUKI YLLÄTYSRASKAUSTILANTEESSA

  Itu-työ tarjoaa luotettavaa neuvonta- ja keskusteluapua naisille, jotka ovat tulleet ei-suunnitellusti raskaaksi ja kokevat sen kriisiksi. Tavoitteena on antaa naiselle mahdollisuus pohtia omaa tilannettaan niin, että hän voi tehdä raskautta koskevan oman, perustellun päätöksen.

  Neuvontapalvelu toteutetaan puhelinpäivystyksen ja neuvontapisteen toiminnan kautta. Tarkoituksena on kuunnella ja tukea soittajaa tämän kriisissä sekä antaa objektiivista eri vaihtoehtoihin liittyvää tietoa. Puhelinpäivystäjänä voi toimia vain tehtävään koulutettu henkilö.

  Palvelujen käyttö ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Puhelinpalveluun voi ottaa yhteyttä halutessaan anonyymisti.
  Asiakkaina voivat olla myös miehet ja pariskunnat.

  Neuvontapalvelu antaa mahdollisuuden rauhassa keskustella omasta tilanteestaan ja mahdollisista vaihtoehdoista. Perusteltu, itseohjautuvasti tehty ratkaisu vähentää myöhempiä mielenterveyteen liittyviä riskejä. Palvelu tukee naisten hyvinvointia.

  RASKAUDENKESKEYTYKSEN JÄLKIHOITO

  Itu-työ tarjoaa keskusteluapua ja suljettuja vertaistukiryhmiä naisille, jotka haluavat käsitellä omaan raskaudenkeskeytykseen liittyviä kysymyksiä

  Raskauden keskeytyksen kokeneille tarkoitettuja suljettuja vertaistukiryhmiä järjestetään 8 kerran jaksossa tai viikonlopputapaamisena. Kriisipsykologisen mallin, Askeleet –tukiohjelman pohjalta ryhmässä käsitellään raskaudenkeskeytykseen liittyviä tunteita ja ajatuksia. Prosessi on mahdollista käydä läpi myös yksilöohjauksessa. Myös puhelinpalvelu on käytettävissä keskustelutuen saamiseen.

  Palvelu on suunnattu eri-ikäisille naisille, jotka haluavat käsitellä kokemaansa raskauden keskeytystä vertaistukiryhmässä. Keskeytyksestä voi olla aikaa 0,5 vuotta – kymmeniä vuosia.

  Vertaistukiryhmätoiminta on kuntouttavaa ja naisten hyvinvointia edistävää toimintaa. Asiakkailta saatu palaute on ollut positiivista: hyvinvoinnin ja elämänhallinnan on koettu parantuneen. Ryhmissä on ollut mukana 150 naista (tilanne 2012).

  Itu-työ on aloitettu v. 2004. Työmuoto on levinnyt myös muille paikkakunnille. Säännöllistä ja jatkuvaa keskeytyksen jälkihoitoa ei järjestä mikään muu taho. Työmuodon omat nettisivut löytyvät seuraavasta linkistä: Itu-työ”

  Lähde: Tampereen NNKY

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.