Esittelyssä laiton muslimi: Ayman Raad-kolminkertainen turvapaikanhakija

13

Vielä yksi tällainen, koska muuan muslimimies valittelee Refugees Hospitality Clubissa kuinka paska maa Suomi on:

Kuvakaappaus 2017-03-21 14-33-18

 

Aymaan Raad on hyvin aktiivinen sotapakolainen ja lakkoillee vähän siellä sun täällä ja vaatii suomalaisia maksamaan hänelle loppuelämän kestävää ylläpitoa. Arabin mielestä Suomi muistuttaa epähumaanisuudessaan hänen kotimaataan Irakia.

Katsotaanpa mitä mies on touhunnut maailmalla. Lokakuun 2. päivänä mies lentää Irakista Turkkiin Istanbuliin. Hän kertoo olevansa uuden alun edessä. ”Ei muuta kuin menolleen”. Kannattaa laittaa merkille, että matkalaukku on pakattu kuin kenellä tahansa turistilla.

Kuvakaappaus 2017-03-21 15-27-29

 

Raad viihtyy muutaman viikon turkissa tsillaillen frendien kaa Istanbulin yöelämässä ja mm. esittelee hyvin ylpeänä isis-merkkinäkin tunnettua sormimerkkiä, joka tarkoittaa Koraani on lakimme. Profeetta on johtajamme. Jihad on tiemme. Kuolema Allahin puolesta on jaloin toiveemme”.

Kuvakaappaus 2017-03-21 14-59-52

 

Matka alkaa 16. lokakuuta, jolloin hän pulikoi Kreikkaan. Tuona päivänä hänellä on pelastusliivit kuvapäivityksessään ja hän kiittää jumalaansa päässessään Kreikkaan.

 

Kuvien perusteella Raad notkuu YK:n leirillä Kreikassa kunnes 26. päivä lokakuuta pölähtää Saksaan berliiniläiseen vastaanottokeskukseen. On mielenkiintoista hakiko Raad turvapaikkaa jo Saksasta. Liekö Migri selvittänee asiaa.

Kuvakaappaus 2017-03-21 15-40-33

 

Luultavasti Raad haki turvapaikkaa myös jo Kreikasta, sillä hän kertoo päivityksessään valehdelleensa olevansa syyrialainen. Translater toimii arabiasta miten kuten, mutta sellaisen vaikutelman kuviosta saa. Ja että kreikkalainen virkailija leimaisi papereita arabien halujen mukaan.

Kuvakaappaus 2017-03-21 15-43-03

 

30. lokakuuta Raad matkustaa junalla Malmöstä Tukholmaan, jossa miekkonen tsillailee muutaman päivän.

Kuvakaappaus 2017-03-21 15-44-49

 

Ja lopulta 1. marraskuuta lonnii rajan yli Suomeen. Poika on tullut kotiin.

Kuvakaappaus 2017-03-21 15-47-14

 

Tämänkin muslimimiehen tarina on aivan samanlainen kuin muidenkin. He elivät mukavaa elämää joko Irakissa, monet Turkissa. Sitten he päättävät vain lähteä toiselle puolen maailmaa. Sopii kysyä mitä paettavaa kenelläkään on Turkista?

Suomeen saapumisensa jälkeen Raad on ollut hyvin aktiivinen mielenosoittelija. Hän on ollut mukana monissa projekteissa, joissa laittomille muslimeille vaaditaan suomalaisten kustantamaa ilmaista ylläpitoa.

Kun miettii mistä on kyse, niin luultavasti siitä, että arabimiehillä nyt on vain kuvitelma omasta ylivoimaisuudesta ja erinomaisuudesta. He kuvittelevat olevansa jotain maailmannapoja, joita muiden on elätettävä. Tämä harhainen kuvitelma vahvistuu kun eurooppalaiset naiset, jotka syttyvät arabimiehistä, paijaavat arabeja loputtomiin.

Lisäksi turvapaikka-sanaa ei ole arabiankielessä. Arabi ei yksinkertaisesti tajua turvapaikkaa kuten me sen tajuamme. Meidän mielissä se on vainotun turva, mutta arabimiehille se tarkoittaa jotain kuningaskohtelun saamista tms.

Kannattaa tämäkin discoläpsyttäjä meilata Migriin ja palauttaa nopeasti kotiin.

 

 

Advertisements

32 thoughts on “Esittelyssä laiton muslimi: Ayman Raad-kolminkertainen turvapaikanhakija

 1. Suvakkihuorat vaan pahentaa ongelmaa.
  Hiekkaneekerit on älynlahjoiltaan jäätyneen oravan luokkaa, syynä lienee hyvin läheiset sukulaissuhteet, valitettavasti tämä näkyy ja kuuluu.
  Kuten tiedetään, älyllisesti huomattavan heikoilla lahjoilla varustetut kompensoivat heikkouksiaan, ja hiekkaneekereillä tämä tarkoittaa poikkeuksellisen röyhkeää ja ylimielistä käytöstä.
  Hiekkaneekerit pitää laittaa polvilleen ja käskyttää, näyttää että heidän paikkansa on pohjamudassa, se on ainoa tapa saada hiekkaneekerit ymmärtämään että euroopassa ei kukkoilua sallita.

  Suvakkihuorat on isänmaanpettureita ja heidät pitää häpäistä, oikeitten ihmisten pitää sulkea suvakkihuorat pois yhteisöistään, eikä vahingossakaan päästää takaisin, ikuinen leima otsaan..

  1. Röyhkeys ja ylimielisyys johtuu aivan suoraan islamista!

   Ja erityisesti luterilaisia, ylipäätään kristittyjä, se ärsyttää suunnattomasti, koska arvot ovat täysin päinvastaiset, esim. nöyryys elämän edessä ja kiittäminen kuuluvat ihan keskeisiin kristillisiin arvoihin. Nöyrät saavat omakseen Jumalan armon ja avun.
   Muistan, kun esim. muuten varsin hyväkäytöksisenä esiintyvä Nasima Razmyarkin joskus oikein kimpaantui, kun joku sanoi, etteivät pakolaiset ole kiitollisia saamastaan avusta ja tämä ärsyttää suomalaisia. Nasima totesi, ettei mukaan pakolaisten missään nimessä tarvitse olla kiitollisia!
   Ajatelkaapa, jos Nasima olisi käynyt kyläkoulua, jossa olisi yhdessä kiitetty ruuastakin joka aterian jälkeen 😉

   Ja:
   ”Harvard Mental Health Letter -julkaisun mukaan ”tutkimukset ovat toistuvasti ja selvästi osoittaneet, että kiitollisuus lisää ihmisen onnellisuutta. Kiitolliset ihmiset ovat positiivisempia, he nauttivat enemmän kokemistaan hyvistä asioista, heillä on parempi terveys, he selviytyvät helpommin vastoinkäymisistä ja rakentavat vahvempia ihmissuhteita.”

   Ei ketään pidä kyykyttää, mutta tiukat säännöt on asetettava ja rangaistuksia rikkomisesta jaettava!
   Muslimeille olisi esim. poliisienkin näytettävä tiukkaa ja johdonmukaista auktoriteettia, mutta näinhän ei tehdä – esim. Suomi ensin -videokin näytti, kuinka joku turvis käskytti poliisia röyhkeä ja uhmakas ilme naamallaan, tuo turvis myös asteli koko ajan eteenpäin ja suomalainen poliisi vaan peruutteli sitä mukaa taaksepäin – kun tuon poliisin olisi pitänyt sanoa, että pysähdy ja lopeta heti, tämä on viimeinen varoitus ja rikkomisesta putkaan.

   Todellakin suvakit pettävät tyhmyyttään maan…

  2. Jahhas ja Jakke suurilla älyn lahjoilla tekee juuri niin kuin kirjoittaa: Kompensoi tyhmyyttään uholla ja kukkoilulla,

 2. Kyllä vaan, suvakit ON juuri se pahin rikollisryhmä koko kuviossa – eikö rikollisten suojelusta tule enää lainkaan seuraamuksia?!
  Ei suomen kansa tule tätä tällaisenaan nielemään, se on jo varmaa.

  1. Joo ongelma ratkaistaan seuraavasti:
   – kaikki suvakkihyyssärit ja horot tuhotaan
   – maan hallinto hävitetään
   – aloitetaan musutorakkajahti
   Planeetasta muodostuu hyvä paikka ja kaiken maailman ilmastohörhöily voidaan lopettaa

 3. Minkähän alan ammattimis Raad mahtaa olla? Yhdessä kuvassa viestittää parin kaverinsa kanssa, ettei käsillätekeminen ole niitä vahvimpia puolia. Raad ilmeisesti jonkin sortin ajattelija

 4. Olen ihan varma, että kyse on täysin muslimimaiden organisoimasta toiminnasta, esim. Muslimiveljeskunnan, Saudien yms.
  – moskeijoissakin ympäri arabimaita ja Afrikkaakin myöten jaetaan taatusti tietoa siitä, että mihin minkäkin maalaisten ihmisten pitää suunnata, esim. syyrialaiset Ruotsiin ja irakilaiset Suomeen.
  – islamiin uskontona kuuluu myös valloittaminen!

  Turkin Erdogan hokee suunnitelmaa aivan ääneenkin; muslimit valloittavat Euroopan maahanmuutolla ja musliminaisten kohduilla!
  – muslimimaissahan on tilastojenkin mukaan menossa aivan holtiton väestönkasvu ja esim. juuri Erdogan sekä mm. Iraninkin johto jopa kehottaa kansaansa lapsitalkoisiin väestöluvun lisäämiseksi, joten ulkomaillekin riittää yllin kyllin, etenkin kun kotimaan infra ei voi edes pysyä mukana tahdissa…

  Epäilenkin, että joku osa ekoista tulijoista on taatusti jotain muslimijärjestöjen aktiiveja, jotka tulevat luomaan organisaatiota ja vastaamaan poliittisesta painostuksesta – jotta tulijatahtia saataisiin yhä vaan kiihdytettyä…
  – suvakit toimivat tässä sitten hyödyllisinä idiootteina…

  Saksa ei nimenomaan rekisteröi tehokkaasti – koska toivoo, että turvikset jatkavat matkaa eteenpäin…
  – ja jos turvis on poissa Saksasta tietyn ajan, niin ei voi enää palauttaa…
  – ylipäätään Saksakin on korruptoituneempi ja epäluotettavampi kuin moni luulee, paljon Ruotsiakin pahempia tässä suhteessa…
  – Suomeen tulee yhä n. 50 tulijaa viikossa, joskus vähemmän ja joskus enemmänkin!

  1. Tästähän tässä ikävä kyllä näyttää olevan kysymys: Euroopan väestönvaihdosta. Sen motiivit ovat muslimien osalta selvät, kirjattuina Koraaniin ja haditheihin, mistä jokainen voi käydä ne lukemassa.

   Kun muslimit aloittavat älinänsä ettei Koraania voi lukea muulla kielellä kuin arabiaksi ja vääräuskoisella on silloinkin oltava vierellään imaami tai mullah, joka selittää mitä teksti ”oikeasti” tarkoittaa (eli suoltaa taqiyyaa), on tehtävä aina vastakysymys muuttuuko ”Mein Kampfin” sisältö käännettäessä se sakssta vaikkapa suomeksi ja tarvitaanko alkukielellä lukiessakin vierelle uusnatsi selittämään mitä Hitler oli ”oikeasti” tarkoittanut? Itse itselleni vastaten: ei tarvita, koska Adolf osoitti käytännössä mitä oli tarkoittanut. Samaa tekevät muslimit parasta aikaa.

   Eurooppalaisen suvaitsevaiston motiivit ovatkin sitten vaikeammin ymmärrettävissä. Minä voin luterilaiseksi kastettuna heteromiehenä koska tahansa kääntyä muslimiksi, menettämättä muuta kuin esinahkani ja itsekunnioitukseni, mutta saisin vastineeksi aseman uudessa alemmassa yläluokassa.

   Suvaitsevaistolla, joista useimmat ovat naisia, luonnosuojelijoita ja seksuaalivähemmistöjen edustajia, on isalmistivalloituksessa pelkkää hävittävää. On mahdollista, ettei osa heistä ihan oikeasti tajua sitä. Suurella osalla on hyvin todennäköisesti vaikea-asteinen narsistinen persoonallisuushäiriö, jonka riivaamina he saavat valtavaa nautintoa tuhon ja hävityksen kylvämisestään, ollen samalla vakuuttuneita olevansa kaiken yläpuolela, kun paska iskee tuulettimeen. Osa, kuten Petteri Orpon vaimo kirjaimellisesti tienaa tällä kaikella riihikuivaa rahaa. Loppujen kohdalla kyse saattaa olla aidosti uskonnolliseksi muuttuneesta kokemuksesta Hyvyyden ja Pyhyyden saattamisessa Maan päälle, jolloin pikkutytöt käyskentelvät kedoilla leijonat lauhkeina vierellään.

   Rahantienaajat saattavat muuttaa käyttäytymistään, jos löytävät paremman tienestin. Sehän heille tulisi eteen pakosta, jos uusi hallitus pääministeri Halla-ahon johdolla ilmoittaisi taikaseinän sulkeutuvan arabijätkiltä. Mutta nuo muut vain jatkaisivat. He ovat järkipuheen tavoittamattomissa, ja syyntkeettomina heitä oikeastaan tulisikin kohdella.

   1. Jo Muammar Gaddaffi -vainaa uhosi, että Eurooppa valloitetaan naisen kohdun kautta. Selvää on, ettei tämä kansainvaellus itsestään ole syntynyt. Kuinka iso osuus sodilla ja esim. George Sorosilla ja muilla maailman rahamiehillä on tähän soppaan, ei taida ihan heti selvitä, kun tutkiva journalismi on kadonnut ja media vetää samaa humppaa ns. suvaitsevaiston kanssa.

  2. Islamiin on nimenomaan kirjoitettu vallan laajentaminen. Demokratia toimii vain tietyllä valistustasolla, joka sieltä puuttuu. Sellaiset yksinkertaiset tosiasiat, kuin vesivarannot, ravinnontuotanto, väestönkasvu ym.ym. eivät merkitse mitään. Sen tilalla on koraanin kontolla levittyvä muftien ja imaamien valta. Euroopan idealistien (etenkin vasemmistot) tietämättömyys on käsittämätön. Tuntuu ,että hekin ovat unohtaneet sotien antaman opin ja maapallomme rajallisuuden.

  3. Koraanissa annetaan ohje/määräys, että islam on leviettävä koko maailman uskonnoksi. Levittäminen tapahtuu mm yhtymällä vääräuskoisiin naisiin. Eri maiden hallintoihin tulee myös soluttautua. Vääräuskoiset ajetaan pois heidän asuttamiltaan alueiltä ja heitä aletaan tappamaan Miksi vielä väitetään, etteikö muslimeissa olisi terroristeja. Ei totuus ole rasismia.

 5. Muslimimiehen elämää.
  Lähdetään länsimaihin hakemaan Kelagoldia ja huilaillaan vähän samalla. Seksuaalisia haluja tyydyttävät suvakit ja kun Mohammed muistuu mieleen niin mennään vähän alhaistempien halujen kanssa raiskaamaan lapsi tai joku joka vastaan tulee. Ei sillä niin väliä, vääräuskoisiahan he ovat. Niille saa tehdä mitä haluaa.Toki moskeijassa kerätään välillä vihaa koraanin oppien mukaan ja sitten toteuttamaan jihadia. Parhaiten voi eläimellisiä väkivaltaisia vaistoja toteuttaa sotatantereilla joten mennään sinne sitten välillä. Ja palataan takaisin. Näin se hyvä koraanin oppien mukainen elämä soljuu eteen päin ja paratiisi häämöttää.

 6. Paavolle vinkkinä, että tuo Google translate toimii parhaiten, kun ottaa käännöksen englanniksi. Siinä kun on se ongelma, että se kääntää alkuperäisen tekstin aina englanniksi, josta se sitten kääntää sen halutulle kielelle. Kun siihen tulee kaksi käännöstä, niin periaatteessa virheiden määräkin tuplaantuu.

 7. Suvakit rikollisen neuvojina:
  Katsokaa vain, kuinka tuo rautatientorin kuuluisa pappi ANTAA nyt jo NEUVOJA laittomille, ettei sakkoja tarvitse maksaa!!
  Eikös tässä olisi potkujen paikka tälle pappihörhöläiselle?
  Marjaana Toiviainen on nyt ylittänyt rajan.
  (ks. esim. Facebook, MuuanVerkkomedia) 🙂

  1. Onko tämä Marjaana, se Tuorilan Marjaana, joka laulun mukaan koitti sen kalun kankeutta.

  2. Nuo nyt ei túle Suomelle mitään sakkojaan maksaamaan,nyt eikä tulevaisuudessa.
   Vittumaista porukkaa – lyövät telttansa pystyyn mihin haluavat.Tuskin niitä ulos ajettaisiin ,vaikka olisit telttansa laittaneet rautatieaseman sisäpuolelle.

   Kyllä nuista riesan lykkäsi köyhälle Suomelle.

 8. Miksi kaikki musulmaanit eivät ota turvapaikkaa vaikka kaikki sen saavat, jotka haluavat?

  Noita erivärisiä musulmaaneja on nykyään Suomessa kolmenlaisia:
  1. Turvapaikan saaneita elättipossuja, jotka eivät kelpaa sotilaiksi ja ovat siksi loikoilemassa elätettävinämme. Tod.näk. ykkösaate on suvakkipimppa ja asunto porukkakäyttöön. Armeijan huoltojoukkoja, ”lottia”. Kuka tietää montako asuu turviksen asunnossa?
  2. Hylsyn saaneet, joilla on puhdas rikosrekisteri ja eivät halunneetkaan turvapaikkaa, jonka jokainen näyttää halutessaan saavan. Elatus on sama kuin turvapaikan saaneilla mutta ovat pois kirjoista eli vapaita tekemään tarvittaessa mitä vain ja missä vain käyttäen yht’äkkiä löytynyttä passiaan. Sotilaita nostoväen reservissä.
  3. Rajalla rekisteröitymättömät, joilla on merkintä Europolissa ja/tai Interpolissa. Nämä ovat oikeita Isis tms. sotilaita reservissä ja saavat palkkaa ja siksi eivät tarvitse sossupennosia. Kukaan, ei kukaan tiedä paljonko heitä täällä on, muu on Supon ja Nergin höpinää.

  2. ja 3. ryhmän läpsyttelijät tulivat Ruotsiin ja Suomeen piiloon huoltojoukkoineen (ryhmä 1) tietäen, että täällä on suvakkipoliisi, joka ei osaa/uskalla/viitsi/kielletty ottaa heitä kiinni ja yhteiskunta osallistuu rahoitukseenkin. Jostain Pohjois-Afrikan suunnasta Ruotsi-Suomi näyttää metsältä, jonne on helppo piiloutua odottamaan. Ja metsäläisiähän täällä ollaankin kun ei tunneta viidakon lakeja vaan käyttäydytään kuin eskimot vieraita kohtaan muinoin.

 9. Islamofiilinen kukkahattu hääräämässä… :

  Suomessa valmistaudutaan parhaillaan väkivaltaan ja radikalismiin kasvaneiden vierastaistelijoiden kotouttamiseen takaisin yhteiskuntaan, kertoo Uutissuomalainen.

  ”Sisäministeriössä valmisteilla oleva toimintamalli huomioi erityisesti perheidensä mukana Syyriaan ja Irakiin taistelualueille muuttaneet lapset.
  Suomesta on lähtenyt äärijärjestöihin taistelemaan noin 80 aikuista, joista osa on ottanut perheensä mukaan.
  Suomessa lastensuojelussa ei tunnisteta väkivaltaiseen aatemaailmaan kasvaneita lapsia, koska tapaukset poikkeavat siitä, mihin on totuttu.”

  ”Uutissuomalainen: Isis-alueilta palaaville valmistellaan kotoutusta – erityishuomio vierastaistelijoiden lapsiin”

  ”Sisäministeriön kehittämispäällikkö Tarja Mankkinen kertoo Uutissuomalaiselle, että Suomessa ollaan hyvissä ajoin liikkeellä toimenpideohjelman hahmottelussa.”

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703222200089358_uu.shtml

  1. Naiivit suvakit vastuutehtävissä - lopputulos ei voi olla hyvä... sanoo:

   Tuo Mankkinen kirjoittaa näin Twitterissä:

   ”Uskonnollisesti pukeutuviin muslimimaisiin kohdistuva #väkivalta ja vihanosoitukset jokapäiväistä #vihapuhe2016”

   Aika hurjaa, kun näitä jokapäiväisiä väkivallantekoja musliminaisia kohtaan ei edes uutisoida?
   – paitsi se raskaana olleen somalinaisen joukkopahoinpitely Itiksessä…

   Ja muutoinkin nopean Twitterin -vilkaisun perusteella saa kuvan, että Tarja on eniten huolissaan äärioikeistosta…
   – en itsekään pidä natseista, mutta Mankkinen ei nyt taida tajuta, että nimenomaan holtiton maahanmuuttopolitiikka ja naiivien suvakkien harrastama suoranainen ongelmien ja jopa jihadistienkin imurointi Suomeen – nimenomaan ruokkii natsi-ilmiötä…

   Tietysti tuollaiset virkamiehet ovat aina poliittisesti valittuja, eikä pätevyyden, mikä on kyllä aika pelottavaa näin ISIS:ksen aikakaudella…

   1. Vastuutonta on valita yltiösuvakkeja virkoihiin missä pystyvät vaikuttamaan laittoman maahanmuuton hyväksyntään yleensä.

    Mitä tulee nuihin kahdeksaankymmeneen islmisti fanatikkoon jotka on olleer isiksen teurastajina.
    Aikanaan lähteneet Suomesta teurastamaan ihmisiä ja nyt nämä( mankkiset) on niille järjestelemässä uutta omaperäistä kotoutusta,ei puhettakaam mistään rangaistuksista murhamiehille.????????????

    Julkisesti olis vastuullinen valtionjohto ilmoittanut islamisteille ,että mennä sopii teurastajaksi ,mutta takaisin Suomeen että tule.
    Paljon olis ollut vähammän lähtijöitä nuilla ehdoilla

  2. Mutta Suomi se vaan pil*u- ja pullahalaa kansanmurhaajia,ei-muslimien seksiorjuuttajia ja kiduttajia – ja meidän suomalaistenkin tuhoamista mielessään helliviä jihadisteja! :

   ”BBC: Saksa karkottaa kaksi Saksassa syntynyttä, ulkomaalaistaustaista miestä

   Miehet pidätettiin viime kuussa epäiltynä terrorihyökkäyksen suunnittelusta. ”

   ”Saksa karkottaa kaksi Saksassa syntynyttä, mutta taustaltaan ulkomaalaista miestä, kertoo BBC(siirryt toiseen palveluun). Miesten vanhemmat ovat ulkomailta tulleita. Tapaus on ensimmäinen Saksan historiassa, vastaavanlaista ei ole aiemmin tehty.

   27-vuotias algerialainen ja 22-vuotiaan nigerialainen pidätettiin viime kuussa epäiltynä terrorihyökkäyksen suunnittelusta. Poliisin tekemissä kotiratsioissa Göttingenissä miesten asunnosta löydettiin ase ja islamistien lippu.”

   http://yle.fi/uutiset/3-9523131

   Suomalaissuvakkien ajatusmaailma on täysin käsittämätön!!

 10. ”IL: Nämä kaupungit ottavat nyt eniten pakolaisia – Top15″

  Eniten pakolaisten kuntapaikkoja 2016-17:

  1. Tampere 150+150 = 300

  2. Joensuu 150+150 = 300

  3. Pori 100+150 =250

  4. Jyväskylä 50+150 = 200

  5. Oulu 150+50 = 200

  6. Vaasa 150+40

  7. Kirkkonummi 92+89 = 181

  8. Kuopio 115+65 = 180

  9. Mikkeli 80+80 = 160

  10. Porvoo 119+25 = 144

  11. Espoo 110+30 = 140

  12. Tornio 70+70 = 140

  13. Turku 50+50 =100

  14. Järvenpää 98

  15. Raasepori 43+55 = 98”

  http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/pakolaiset%20top15-63195

  ”Pakolaisille on ilmestynyt vauhdilla uusia asuinpaikkoja alkuvuoden aikana. Kaikkiaan kuusi kaupunkia on nostanut vuosikiintiönsä 150:een ja saa 100 000 euron bonusrahan.”

  IL

  1. ”Maahanmuutto-osaston ylijohtaja IS:lle: Mieltä osoittaville on annettu turhaa toivoa”

   ”Sisäministeriön maahanmuutto-osaston ylijohtaja Jorma Vuorio arvostelee Ilta-Sanomissa oppositiojohtajien kannanottoa väärän viestin antamisesta.

   Sdp:n Antti Rinne, vihreiden Ville Niinistö, vasemmistoliiton Li Anderson ja Rkp:n Anna-Maja Henriksson vaativat 8. maaliskuuta kannanotossaan tilapäisiä oleskelulupia kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille, jotka eivät suostu palaamaan vapaaehtoisesti.

   – Joku saattaa kuvitella, että saa jäädä. Mikään ei tule muuttumaan. Ei tule tilapäistä oleskelulupaa, Jorma Vuorio sanoo IS:lle. ”

   http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/vuorio-63177

  2. Jyväskylässä kuulemma pakolaisten sijoittaminen voi kestää ihan parikin viikkoa johtuen siitä, että tarpeeksi isoja asuntoja 7-8 -henkisille perheille on vaikea löytää. Kauankohan kantasuomalainen joutuu odottamaan kaupungin asuntoa, jos ylipäänsä edes sellaisen onnistuu saamaan?

   1. Tässäkö syy rakennusteollisuuden uskoon liikevaihdon ja voittojen rajuun kasvuun vuosille 2017-2018?

  3. Kirkkonummi ottaa aika paljon varsinkin siihen nähden, että 5 vuotta peräkkäin on tilinpäätös ollut negatiivinen ja kuntalaisten palveluita on jouduttu leikkaamaan ja perusturva muutenkin siellä kuulemma perseellään. Mutta siellähän on se Evitskogin vokki (jonka tieltä ajoivat virolaiset, ym. työmiehet pois asumasta, kun tuli paremmat tienestit vokin omistajalle), jonka apulaisjohtajana häärää Persujen uudenmaanpiirinjohtaja Pekka M. Sinisalo ja istunut kuulemma alusta alkaen luotiliivit päällään siellä lasikopissaan.

 11. No mitä tässä sitten tehdä? Tämä marmattaminen alkaa jo kyllästyttää ja rautatien torilla ne vaan huutelee. Suomi ja sen kansa on siittä ovelaa että mitään ei tapahdu ennenkuin oma vene on koskessa. Joka perkeleen naapurilähiöön vaan lisää pakoloisia niin että silmät turpoaa ja kaikille kenkää tehtaalta niin eiköhän se ala tuntua ihan perskohtasesti ja jotakin vois tapahtuakkin. Met oomma kohta jänön seläs jos tämä jossittelu ja verbaaliakrobatia vaan jatkuu. Tämmösiä matkalaukkumiehiä ja puurokenraaleita on luvassa huikeasti LISÄÄ jos vaan äänestellään ja hikoillaan tynnyrisaunassa. Tappara kouraan ja tansseihin, muutoin ei mikään onnistu.

 12. Ilmeisesti jokaiselle on tullut jo selväksi ,että tällaista sekoilua ei tapahdu sattumalta.

  2012 YK:n maahanmuutto päällikkö Peter Sutherland BBC:n uutisessa vaati ,että EU:n pitää heikentää jäsenmaidensa kansallista yhtenäisyyttä.Siis muutama vuosi ,ennen 2015 hullua ryntäystä. Tuollaista lausuntoa tuollaisesta asemasta ei anneta ,ellei se perustu ennalta sovittuun suunnitelmaan. http://www.bbc./news/uk-politics-18519395

  Jotain voi päätellä meidän kotimaisten poliitikoiden käyttäytymisestäkin,joilla aivan varmasti oli vahvoja etiäisiä tulevasta.Valitettavasti kansalaiset tämän sotkun tulee maksamaan,eikä meiltä ole kysytty mitään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.