Uusruotsalainen raiskasi kaksi tyttöä koulussa-nuorisohoitoon

0

 

Uppsalalaisessa koulussa priorisoitiin asiat tärkeysjärjestykseen. Muuan sotaa ja vainoa paennut tuolloin 16-vuotias nuorukainen raiskasi kaksi kertaa vuoden sisällä tyttöoppilaan koulun vessassa. Ensimmäinen raiskaus tapahtui tammikuussa 2016 kun uusruotsalainen raahasi 13-vuotiaan tytön koulun vessaan ja raiskasi tytön.

Tapahtumasta tehtiin rikosilmoitus ja uusruotsalainen erotettiin väliaikaisesti koulusta siten, että uusruotsalainen sai käydä koulussa vain silloin, kun siellä ei ollut muita oppilaita paikalla.

Mutta sitten tapahtui kummia. Samainen uusruotsalainen ei voinut hillitä himojaa toistamiseen ja raiskasi viime syksynä lokakuussa taas. Sama kaava kuin edelliskerralla. Tällä kertaa poika raahasi 14-vuotiaan tytön vessaan ja raiskasi tämän.

Poika tuomittiin viime tiistaina muutaman kuukauden nuorisohoitoon kahdesta raiskauksesta.

Se mikä jutussa on tärkeää, on se, miten koulu suhtautui asiaan ensimmäisen raiskauksen jälkeen. Nimittäin koulu olisi voinut halutessaan siirtää uusruotsalaisen vaikkapa toiseen kouluun, mutta hänelle annettiin lupa hengailla koulun tiloissa ”silloin kun siellä ei ollut muita”. Eli sotapakolainen sai jonkinlaista yksityisopetusta.

Kun poika sai notkua koululla suht vapaasti niin siitähän sitten seurasi se, että hän raiskasi toistamiseen. Tietenkin syy ei ole yksin koulun. Kyseinen koulu onm jättimäinen monen sadan oppilaan laitos ja kukaan ei voi vahtia, etteikä poika olisi päässyt sisään kouluun keskellä päivää. Koulun mukaan pojalla ei tekohetkellä ollut mitään asiaa koululla vaan hän oli siellä omin luvin.

 

8 thoughts on “Uusruotsalainen raiskasi kaksi tyttöä koulussa-nuorisohoitoon

 1. Islamin mukaan masturbointi on syntiä, mutta vääräuskoisia voi pitää vaikka seksiorjina, joten tuollainen tulee kyllä yleistymään – Suomessakin…
  Muslimeilla on islamin myötä täysin umpisairas käsitys seksistä, parisuhteista yms. – ja olihan profeettansakin perverssi ja ilmensi sitä monin eri tavoin…
  – islamin paratiisikin on seksiorgiat miehille mustasilmäisten neitsyiden kanssa…

  Ylipäätään muslimeilta puuttuu länsimaihin sopiva käsitys oikeasta ja väärästä, koska islamin mukaan vääräuskoisille saa tai heille jopa pitääkin tehdä pahaa, monissa kohtaa islam jopa vaatii niin ehdottomasti!
  – toki osa täällä kasvaneista muslimeista on omaksunut ympäröivän yhteiskunnan moraalin, vaikkei tätä itse käsitä tai ainakaan myönnä…

  Ihmettelen aina jotenkin Maryan Abdulkarimin tai Nasima Razmyarin kaltaisia muslimeja, jotka esim. molemmat käsittääkseni hyväksyvät homostelun ja monet muut islamin vastaiset asiat sekä kun esim. Nasima on täysin islamin vastaisesti ei-muslimin kanssa naimisissakin – mutta silti heillä on kova tarve julistautua yhä muslimiksi ja Abdulkarim jopa käyttää hijabiakin…
  – eivätkä mitenkään suostu kritisoimaan islamia uskontona, ei ainakaan julkisesti. Eivät he siis ole lopullisesti maltillisia eli ns. vaarattomia itsekään, koska mistä sitä tietää, milloin he itsekin pakittavat syvemmälle islamin pyörteisiin…

  1. Yleensä seuraavan sukupolven lapset ovat alttiita radikalisoituminen joten sitä odotellessa. Koulutuksesta riippumatta. Tai korkeakoulutus sitä radikaalimpi voi tulla

   He luovat pohjaa omalla toimillaan sille.

   Toivottavasti olen väärässä

   1. Niin kyllähän hyvin todennäköisesti Nasiman ja Maryaninkin lapset ovat astetta radikaalimpia sitten, jos ovat muslimeita….

 2. Että lisää vaan mustaa berbaa valkoseen gyrseeseen.. Vaikka sitten ilman lupaa ja vastentahtoiseen sellaiseen…
  Soosoo, ei tuolviisii sovi läpsytellä…

 3. Toinen polvi on radikaalisoituneempi kuin ensimmäinen. Ja kolmas polvi radikalisoituneempi kuin toinen polvi, näin se vain ikäväksemme menee.

 4. Raiskaajan laskeminen koululaisten joukkoon osoittautui huonoksi ideaksi. Asiaa ei paranna vaikka siirtäisi hepun jonkun naapurikoulun riesaksi.

  Entä jos tällaista tapausta ei lasketa kouluun? Vähäinenkin mahdollisuus tulla hyödylliseksi kansalaiseksi menetetään, kun kaveri sitten pörrää rikollisporukoissa hankkimassa vaihtoehtoisia taitoja pärjätä yhteiskunnassa.

  Nähtävästi ainoa ratkaisu olisi herättää henkiin menneiden aikojen instituutio jolla oli kuvaava nimi: kasvatuslaitos. Siellä hankalat tapaukset opiskelisivat keskenään kurissa ja herran nuhteessa häiritsemättä tavallisen koululaisen arkea.

  1. Entäpä kotikoulu, seksuaalirikollisille tarkoitettu hoito ja jopa kemiallinen kastraatio?
   – laitoksissa ongelmatapaukset tuppaavat vain yltymään yleensäkin ja niitä pitäisi parantaa muutenkin huimasti, ihan Suomessakin…
   Raiskauksista tietysti pitäisi laittaa linnaankin, mutta noin muutoin.

   Toki karkotus omaan kotimaan, jossa on ankarampi kuri ja naisia ei edes liiku vapaana raiskattavaksi – olisi se paras mahdollinen vaihtoehto.

   1. Tottakai karkotus toimis varotuksena muillekki raiskareille.Ei kun takaisin kehitysmaahansa mistä on lähteneetkin.
    Ja tuohon on turha vedota,että ovat ehkä syntyneet ruotsissa,takaisin vaan kun eivät osaa elää sivistyneessä maailmassa.

    Ruotsin surkimuspolitikot kun hävitti oman armeijansakkin,ihan maalaisjärjellä tuo olis pitäny ymmärtää että jonku
    muun armeija valtaa sittoin tyhjän tilan.Ja niin kävi,nyt siellä hilluvat kehitysmaiden armeijat.
    Turha on vedota Venäjän uhkaan,koska vihollinen on jo maassa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.