20 thoughts on “Monokulttuurin 22.3. keskiviikkolive-vieraana Henna Kajava

 1. Tälle päivälle tuli näköjään taas Monokulttuuriin keskusteltavaa. Allahu akbar!!!11!1!!

 2. Hennaa kannattaa suositella tutuille, jotka asuvat hänen äänestyspiirissään – samoin kuin Junesta ja Tiinaa omassa piirissään!

  Aika moni kun ei seuraa ehdokasasettelua/äänestä kunnallisvaaleissa lainkaan…

 3. Homojen adoptioon liittyen….
  – kuinka moni haluaisi omakohtaisesti, että itsellä on isä ja äiti vs. olisikin homoparivanhemmat?

  Lesboilla toki on helppoa hankkia biologinen lapsikin – mutta onko se lapsen vai äidin/äitien etu?
  – mutta biologinen side homojen kohdalla kuitenkin varmasti parempi kuin että täysin vieras lapsi…

  Kiinasta, Venäjältä yms. – on myös saatu terveitä lapsia – monista muista adoptiomaista saadaan enemmän lapsia, joilla on ongelmia/sairauksia vaikeasta taustasta johtuen…

  Mutta eiköhän se ole jo myöhäistä, sillä käsittääkseni homoadoptiokin hyväksyttiin sekä myös kahden äidin malli eli samalla isyyden täydellinen mitätöinti lesboparien kohdalla?

  ———————–

  Seta yms. esittää aina tutkimuksia, joissa on kyse homoparien omista arvioista – mutta tässä ei ole, toki kulttuuriero olisi varmaankin huomioitava siltikin esim. avioliitto/avoliitto, jos Suomeen verrattaisiin… :

  ”Tutkimus: Homovanhempien lapset pärjäävät muita huonommin koulussa”

  ”Tutkimuksen mukaan kaikkein heikoimmin koulussa menestyivät lesbovanhempien lapset.

  Samaa sukupuolta olevien vanhempien lapset valmistuvat lukiosta keskimäärin 35 prosenttia pienemmällä todennäköisyydellä kuin avioliitossa elävien heterovanhempien lapset, ilmenee tuoreesta kanadalaistutkimuksesta.

  Miesparien kasvattamien tyttölasten kohdalla ero on jopa 85 prosenttia.
  Tutkimuksen tehnyt ekonomisti Douglas Allen selvitti asiaa Kanadan vuoden 2006 väestönlaskennan tietojen avulla. Tutkimus on esitelty Review of the Economics of the Household -julkaisussa.

  Parhaiten koulussa pärjäsivät miehen ja naisen välisessä avioliitossa elävien vanhempien lapset.

  Teksasin yliopiston professori Mark Regnerus julkaisi viime vuonna tutkimuksen, jonka mukaan samaa sukupuolta olevien vanhempien lapsilla on selkeästi korkeampi todennäköisyys joutua yhteiskunnan tukijärjestelmien asiakkaaksi, syyllistyä rikoksiin, joutua raiskauksen kohteeksi ja kärsiä masennuksesta kuin miehen ja naisen välisen avioliiton suojissa kasvaneilla lapsilla.”

  https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/tutkimus-homovanhempien-lapset-parjaavat-muita-huonommin-koulussa/
  ——————————————–

  Mutta maahanmuuttokriittisistä homoista esim. Hankamäki on kyllä erittäin pätevä tapaus:
  http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

 4. Suvakkinaiset ja Hesan poliisi – siinä ilmeisesti laittomien leirin suurimmat tukijat…
  – Tampereella ei sama suvakkipeli ilmeisesti vetelisi, vaan on sentäs jotain rotia… :

  ”Turvapaikanhakijoiden telttaleirit lisääntyvät – organisoitua toimintaa”

  ”Poliisi varautuu maahanmuuttopolitiikkaa ja kielteisiä turvapaikkapäätöksiä vastustavien mielenosoitusleirien pystytyksiin Helsingin lisäksi myös muualla Suomessa.

  Poliisin mukaan pitkäkestoisia mielenosoituksia organisoidaan kantasuomalaisten tukijoiden avustuksella.
  Rautatientorin mielenilmaus Helsingin ydinkeskustassa on kestänyt jo toista kuukautta.
  Poliisi tarkkailee tilannetta, Helsingin kaupunki seuraa sivusta. ”

  ”- Kyseessä on maanlaajuinen organisoitu toimintamalli. Telttoja pystytetään näkyville paikoille kaupunkien keskustoihin. Oulussa on jo leiri, Tampereelle odotellaan, kertoo rikoskomisario Jari Kinnunen Sisä-Suomen poliisilaitokselta.

  Poliisin mukaan pitkäkestoisia mielenosoituksia organisoidaan kantasuomalaisten tukijoiden avustuksella. Tukijoukot tuntevat Suomen kokoontumisvapautta koskevan lainsäädännön. Laki varmistaa kokoontumisoikeuden ja mielipiteenvapauden julkisella paikalla ilmoitusmenettelyllä, ilman maanomistajan lupaa.

  Tukijoukot tietävät myös lainsäädännön heikkouden mielenilmausten laajuuden ja aikarajojen suhteen.

  – Laki ei rajaa millään tavoin julkisten kokousten kokoa ja kestoa, vahvistaa Helsingin kaupungin valmiuspäällikkö Anssi Vuosalmi.”

  Eli Helsingin poliisi antaa homman jatkua…. :

  ”Kaupungin valmiuspäällikön mukaan maanomistajan keinot mielenilmauksen rajaamiseksi ovat vähäiset. Kaupunki voi maanomistajana puuttua leirin toimintaan vasta, mikäli siitä aiheutuu huomattavaa haittaa kaupungin muulle toiminnalle: kaupunkilaisille, ympäristölle tai omaisuudelle.

  – Toistaiseksi näin ei ole ollut. Teemme kuitenkin aktiivista yhteistyötä Helsingin poliisin kanssa asiassa. Mikäli alueella ilmenee vakavia järjestyshäiriöitä, on Helsingin poliisi ensisijaisesti vastuullinen viranomainen puuttumaan asiaan. Leiri voidaan määrätä purettavaksi yleisen järjestyksen ja turvallisuuden varmistamiseksi, selvittää Vuosalmi.”


  ”Laki ei toimi

  Helsingin kaupungin valmiuspäällikkö pohtii, ettei 90-luvun lainsäädäntö toimi parhaalla mahdollisella tavalla nykyisessä tilanteessa.

  – Julkiselle paikalle pystytettävä pitkäkestoinen mielenilmaus on ilmiönä uusi Suomessa. Eduskunnan pitäisi miettiä lakimuutoksia julkisten kokoontumisten muodon, koon ja keston rajaamiseksi, sanoo Vuosalmi.

  ”Leirin vahvuus on Vuosalmen mukaan noin 80-100 henkeä. Mukana on turvapaikanhakijoita sekä heitä tukevia kantasuomalaisia.

  Pääosa leirillä olevista suomalaisista on naisia.”

  ”Ylikomisario Seppo Kujala Helsingin poliisista ei osaa sanoa ovatko kaikki leirillä olevat turvapaikanhakijat laillisesti maassa. Telttaleirissä olevien henkilöllisyyttä ei ole tarkastettu poliisin toimesta missään vaiheessa mielenilmausta.

  – Lainsäädäntö ei mahdollista näin laajaa tarkastusta ilman luotettavaa vihjetietoa. Voimme tehdä yleisen tarkastuksen alueella vasta, kun tiedämme varmuudella, että leirissä todella majailee laittomasti Suomessa olevia henkilöitä, perustelee Kujala poliisin hiljaiseloa asiassa.
  Ylikomisario Kujala muistuttaa, että vihje on luotettava vasta silloin, kun se saadaan luotettavasta lähteestä.”


  ”Rikoskomisario Kinnunen Sisä-Suomen poliisilaitokselta katsoo, että ero kaupunkien välillä johtuu erilaisesta ulkomaalaislain tulkinnasta. Kinnusen mukaan poliisi voi suorittaa henkilötarkastuksen telttaan, kirkkoon tai vastaanottokeskukseen yksinomaan oman epäilynsä perusteella.

  – Ilman muuta, mikäli poliisilla on syytä tai aihetta epäillä laittomuutta, Kinnunen täsmentää.

  Kinnusen mukaan poliisilla ei ole tarvetta odotella ulkopuolelta annettua vihjetietoa.”

  ”Jari Kinnusen mukaan laki kieltää etnisen profiloinnin, mutta telttatarkastuksissa ei ole kyse profiloinnista. Teltoissa on myös kantasuomalaisia.

  Mikäli teltta tulee Tampereen Keskustorille, tarkastuskynnys on todennäköisesti matalampi kuin Helsingissä.

  – Laittomasti maassa oleville kirjoitetaan ainakin sakot. Samalla kehotetaan poistumaan maasta itse tai vaihtoehtoisesti poliisi poistaa, lupaa Kinnunen.”

  ”Kinnusen mukaan Sisä-Suomen poliisilaitos on poistanut laittomasti maassa olevia ulkomaalaisia tehokkaasti viime vuoden sekä alkuvuoden aikana.”

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703222200089431_uu.shtml

  1. Vastaakos poliisi myös rikollisten karkotusesityksistä?

   Jos niin, niin eipä ole sitten mikään ihme, miksi esim. sarjaraiskaileviakaan mamuja ei karkoteta, koska Hesan poliisi on, mitä on…
   – suvakki-ideologia kukkii rajusti…

  2. On todella harmi, että maahanmuuttoon kriittisesti tai edes realistisesti suhtautuvia tutkijoita ei ole tarpeeksi – millään alalla…
   – idealistisesta unelmaväestä onkin sitten jo runsauden pula…

   Tuskin nimittäin on tehty juuri tutkimusta esim. eri kaupunkien poliisin toiminnastakaan, siis vertailevaa tutkimusta…
   – olisi kuitenkin hyvä tietää, mikä vaikutusvalta onkaan aivan yksittäisillä virkamiehilläkin…

   Migrissäkin oli ilmeisesti aiemmin niin, että yksi ainoa virkailija tehtaili päätöksiä niin, että liki 100% somaleista sai automaattisesti turvapaikan – näin persujen Suomen uutiset ainakin kirjoitti…

 5. Ihmisten mitta alkaa täyttyä, toivottavasti tajuavat olla äänestämättä vihreitä... sanoo:

  Osuvia kommentteja tullut tuhon IL:n uutiseen :

  ”Helsingin poliisi on ”munaton” ja haluaisivat itsekin majoittua matujen leiriin! Omin silmin olen paikalla nähnyt/kuullut!”

  ”Miksi maksaa leirintäaluemaksuja kun näköjään voi telttailla ydinkeskuskustassa ilmaiseksi ja vielä poliisien vartioidessa turvallisuutta kellon ympäri?”

  ”Jos samanlaiset vihreät miehet kuin Krimillä, perustaisivat oman leirinsä Rautatientorille. Niin menisivätkö suvaitsevaiset suomalaisnaiset myös heidän leiriinsä ruokkimaan, tanssimaan ja suojelemaan heitä junteilta suomalaisilta? Vihreät miehet olisivat aivan yhtä oikeutettuja olemaan siellä, kuin nämä nykyiset luvattomat turvapaikan hakijat.”

  ”Lohtunaisilla riittää kiirettä, kun on 80 – 100 puutteessa olevaa miestä duunattavana.”

  Onneksi leirillä vierailevat lohtunaiset ovat sentään vapaaehtoisia…

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lohtunaiset

 6. Kovin oli hostaajilla kiire esittää omia näkemyksiään. Henna alkoi saada puheaikaa jossain puolen tunnin paremmalla puolella. Malta, malta… Paavo keskeytti heti alkuun esittelyn ja siitä se sitten lähti.

  Pitääkö sitä omaa tietämystä niin vitusti korostaa? Kyllä minäkin nuo jutut tiedän.

 7. Oomma kohta jänön seljäs, sano. Suomen maalla hönöttää, tönöttää ja kippuroi yli 12 000 kanta kundia/mimmiä vailla vakituista osotetta joten teltat pystyyn. Jos kerran turvapaikkaturistit saa telttailla niin miksi emme met? Ja mulle on turha kenenkään inkuttaa päihteilystä, oon nimittäin raitis ja raivo.

 8. Ymmärrä kasvot peittävän Burkan kiellon, mutta huivi kielto olisi naurettavaa. Vielä 1960-1970-luvulla oli muotia pitää silkkihuivi kiedottuna pään ympäri. Brigitte Bardot antoi esimerkkiä, miten huivi kiedottiin. Olin viikon hoidossa pääkaupunkiseudulla sijaitsevassa sairaalassa, jossa minua hoiti suloinen, kaunis, hyvin kasvatettu huivipäinen, somalityttö, ei hänen kaunis huivi häirinnyt minua yhtään, vaikka maahanmuuttovastainen olenkin.

  1. Itse asiassa esim. Britannian sairaaloissa on suuria ongelmia muslimihoitajien kanssa, kun eivät suostu noudattamaan hygieniasääntöjä, esim. leikkaussaleissa!
   – eli kyse lähinnä hihoista ja toisen avustamasta käsien- ja käsivarsien pesusta, mitä tarvitaan, kun mennään leikkaussaliin!
   – tällainen voi johtaa jopa potilaan kuolemaankin, mutta ainakin sairaalabakteerit ja muut komplikaatiot yleistyvät!

   Suomessakin kuulemma muslimit aiheuttavat jo leikkaussaleissa jotain hämminkiä ja henkilövekslausta – vaativatko musliminaispotilaat sitten naiskirurgeja ja -hoitajia – vai kieltäytyvätkö muslimihoitajat hygieniasäännösten noudattamisesta – vai meneekö joku peräti rukoilemaankin kesken leikkauksen, en tiedä tarkalleen, mutta yleisesti olen huomannut asiaa kommentoitavan eri puolilla…

   Huivia ei voi kaduilta kieltää, paitsi burkan – mutta kyllä voi monilta työpaikoilta ja niin pitääkin tehdä.
   – ääriuskonnollisten musliminaisten pitää valita ammatti, jota voi harjoittaa kaavun kanssa – tai muuttaa muslimimaahan asumaan – jälkimmäistä itse suosittelisinkin kaikille uskonnollisille muslimeille muutenkin…
   – mielestäni joissakin julkisissa viroissa, kuten kouluissa, eritoten pienten lasten ja opettajien parissa, pitäisi kieltää myös – ehkä Turkin entisestä huivikiellosta voisi ottaa mallia?!

   Toki olet yksittäistapauksen 😉 esiintuodessasi oikeassa siinä, että arjessa kohdattaessa on syytä suhtautua muslimeihinkin normaalisti ja jopa kehuakin tarvittaessa, jos nämä ovat ns. kunnollisia, eikä turhaan parjata…
   – mutta itse kuitenkin suhtaudun varauksella kaapunaisiin sairaanhoidossa, toki riippuu hiukan tehtävästäkin – mutta kaapu ja muu uskonto ei saa mennä esim. hygienian edelle, koska se todella voi johtaa jopa potilaan kuolemaan.

   1. Ainakin osa kaapuakoista kieltäytyy hoitamasta miehiä täällä Suomessa. Tämän tiedän alalta. Syyksi sanotaan iSlam.

 9. Ongelmat on paljon syvemmällä kuin huivin pitetäminen täi ei.. ei raiskaava neekeri välttämättä suorita rikostaan huivipääsdä. Kyse on rodullisista eroista sitä ei voi kiistää.

  1. ”Mahmut Suvakci” olisi kyllä jollekin suvakille nimellinen jackpot!
   – olla nyt ihan virallisestikin liki suvakki nimeltään…

   Etunimenhän voi vaikka vaihtaa ja vaikka kukkahattutäti ei ehkä käy, niin Kukka tai Unelma voisi sopia etunimeksi? Unelma Suvacki?
   – tosin käännynnäiselle tietysti Aisha tai Fatima…

 10. Feministisessä puolueessakin on paljon musliminaisia, jopa johdossa – tässä taitaa olla tavoitteita… :

  ”Quran (4:34) – ”Men are in charge of women, because Allah hath made the one of them to excel the other, and because they spend of their property (for the support of women). So good women are the obedient, guarding in secret that which Allah hath guarded. As for those from whom ye fear rebellion, admonish them and banish them to beds apart, and scourge them. Then if they obey you, seek not a way against them.”
  Quran (2:228) – ”and the men are a degree above them”
  Quran (33:59) – ”Tell thy wives and thy daughters and the women of the believers to draw their cloaks close round them…” Men determine how women dress.
  Quran (33:33) – ”And abide quietly in your homes…” Women are confined to their homes except when they have permission to go out.
  Quran (2:223) – ”Your wives are as a tilth unto you; so approach your tilth when or how ye will.” Wives are to be sexually available to their husbands in all ways at all times. They serve their husbands at his command. This verse is believed to refer to anal sex (see Bukhari 60:51), and was ”revealed” when women complained to Muhammad about the practice. The phrase ”when and how you will” means that they lost their case.
  Quran (66:5) – ”Maybe, his Lord, if he divorce you, will give him in your place wives better than you, submissive, faithful, obedient, penitent, adorers, fasters, widows and virgins” A disobedient wife can be replaced.”

  + sharia -laki yms.

 11. Henna vaikutti täysjärkiseltä ja paljon ajattelevalta, kaikipuolin fiksulta naiselta. Ehdottomasti nousi kärkeen omiin suosikkeihini Tajukankaan ja Kurun lisäksi 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.