Laittomien leirissä leppoisa tunnelma-kahvia ja sympatiaa tarjolla

13

Tunnelma oli eilen leppoisa laittomien muslimien leirissä. Paikalla oli 10-15 laitonta ja muutama suomalainen  fanaattinen sotapakolaisten auttaja. Paikalla oli myös muutama julkkislaiton, tv:stä ja lehdistä tuttua, jotka vaativat suomalaisten veronmaksajien kustantamaa loppuelämän ylläpitoa.

Sotapakolaiset tarjosivat hyvää ja kuumaa kahvia, mutta sympatiaa he eivät saaneet vastalahjana.

 

Advertisements

8 thoughts on “Laittomien leirissä leppoisa tunnelma-kahvia ja sympatiaa tarjolla

 1. ”Ulkomaalaistaustaisten seksuaalirikoksissa huima kasvu – myös pahoinpitelyiden määrä noussut”

  ”Tilastokeskus on julkaissut tuoreimmat tiedot poliisin, tullin ja rajavartiolaitoksen selvittämistä rikoksista 2016.”

  ”Ulkomaalaistaustaisten tekemien pahoinpitelyrikosten määrä on kasvanut 2 173:sta 3 006:een, vaikka näiden rikosten kokonaismäärä on hiukan laskenut.

  Pahoinpitelyrikoksissa suurin kasvu on tapahtunut tapauksissa, joissa sekä tekijä että uhri ovat ulkomaalaistaustaisia. Niiden määrä on lähes kaksinkertaistunut 963:sta 1 847:ään.”

  ”Seksuaalirikosten kohdalla tilastolukujen muutos on ollut vielä dramaattisempi. Kun vuonna 2015 ulkomaalaistaustaisten tekijöiden osuus kaikista rikoksista oli reilu neljännes, oli se viime vuonna yli 40 prosenttia.

  Ulkomaalaistaustaisten tekijöiden nimiin kirjattiin 304 seksuaalirikosta, kun niitä vuotta aiemmin oli 150 eli määrä on yli kaksinkertaistunut. Samassa vertailussa suomalaistaustaisten tekemät seksuaalirikokset ovat hiukan vähentyneet.

  Toisin kuin pahoinpitelyissä, ulkomaalaistaustaisten tekemissä seksuaalirikoksissa kasvu on kohdistunut lähes yksinomaan suomalaistaustaisiin uhreihin.

  Vuonna 2016 tällaisia seksuaalirikoksia selvitettiin 268 kappaletta, kun edellisvuoden vastaava määrä oli 115. Suomalaistaustaisen uhrin kohdalla epäilty oli ulkomaalaistaustainen 42,1 prosentissa tapauksista. Vuonna 2015 vastaava osuus oli 23,0 prosenttia.”

  http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/500213-ulkomaalaistaustaisten-seksuaalirikoksissa-huima-kasvu-myos-pahoinpitelyiden-maara

 2. ”Linnéa Mynttinen, Ruotsalainen kansanpuolue (sit.), Kirkkonummi”

  ”On paljon ihmisiä, jotka sanovat, ettei heitä kiinnosta politiikka ollenkaan. Mutta loppujen lopuksi jopa vessapaperissa on politiikkaa. Olen seurannut politiikkaa koko elämäni ja käynyt kunnanvaltuuston kokouksissakin. Aina se ei ole ollut mahdollista, sillä olin 18 vuotta kiinni mieheni hoitamisessa enkä päässyt mihinkään.

  RKP:stä kysyttiin ehdokkaaksi. Kielikysymyksen takia lähdin. Jokaiselle ihmiselle äidinkieli on kaikkein tärkein ja sitä pitää voida käyttää. Ruotsi on minunkin äidinkieleni. Haluan pitää mökää siitä, että Suomessa puhuttaisiin enemmän ruotsia eikä se olisi sellainen poikkeus kuin nyt.

  Se, että palkkasin avustajakseni irakilaisen turvapaikanhakijan Alin, ei ole muuttanut ajattelussani mitään. Olen aina ollut auttajaluonne. Kaikki tämä pakolaisiin liittyvä on aivan hullua. Toivon, että turvapaikanhakijoille saadaan töitä niin kuin kaikille muillekin. Jos on lääkärin koulutuksella sairaalassa siivoajana, se on aika paljon poisheitettyä osaamista.

  Olen ensimmäistä kertaa ehdolla. Lähtemistä piti harkita, mutta ajattelen niin, että ”niin kuin päiväsi, niin tulevat olemaan sinun voimasi”. Alikin sanoi, että en menetä mitään, vaikka lähden mukaan.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9504322?origin=rss

  1. RKP haluaa siis hyödyntää Linnean julkisuutta, muuten tätä 80-vuotiasta ei ehdolle pyydettäisi. Inhottavaa vanhusten hyväksikäyttöä, hyi helvetti!

  1. Onko Kalevalla kuumetta??!?
   Tiina, olet suomalaisten terävintä kärkeä!
   Bravo!! – kirjoittakaa, kirjoittakaa ja kirjoittakaa.
   Myös SE:n tekemä rautatientorin vahtiminen on korvaamattoman arvokas asia jokaiselle suomalaiselle.
   Mitä edes tekisimme, jos tätä ydinporukkaa ei olisi muodostunut?

 3. Hyvää jälkeä teki kamera – mikä sitten olikin 😉 Oot kyllä pokka läpsyttelijä 😀

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.