Västeråsin moskeijassa säännöllistä isisvärväystä

13
980
Ali Abo Somaia alias Abo Raad

 

Helsingin suurmoskeijaa odotellessa voidaan tutkia vaikkapa mitä puuhataan eräässä västeråsilaisessa Råbyn moskeijassa. Råbyn moskeijassa käy saarnaamassa kovan luokan salafistimuslimeja kuten muuan Fekri Hamad. Hän haluaa sharia-lain voimaan kaikessa kovuudessaan myös Ruotsiin.

Lisäksi Västeråsissa vierailee usein Gävlen moskeijan vihasaarnaaja Abo Raad alias Ali Abo Somaia, jolla on hyvin lämpimät suhteet isiksen suuntaa. Ali kertoo saarnoissaan, miten aito ja ehta muslimi rakastaa jihadia ja hän ylistää aivan avoimesti isistä. Lisäksi Alin saarnatilaisuuksissa kerätään kolehtia itsemurhapommittajien omaisille. Alia vastaan on useita näyttöjä siitä miten hän on kehoittanut nuoria muslimeja lähtemään isikseen. Lisäksi hänen agendaansa kuuluu Ruotsin liittäminen kalifaatiin.

Näiden imaamien vaikutus Råbun ja Bäckbyn nuoriin sotapakolaisiin on suuri. Alueilla on jatkunut jo useita kuukausia jokaöisiä autopaloja ja muuta rauhattomuutta ja imaamit yrittävät iskeä tähän väliin. Musliminuorille, jotka ovat tipahtaneet ruotsalaisen systeemin ulkopuolelle ovat hyvää ainesta jihadiin. Lisksi imaamit antavat musliminuorille vielä suuremman katteettoman lupauksen paratiisista kunhan vain lähtevät jihadiin.

Tässä kaikesssa sopassa kaikkein pahint lienee se, että ruotsalaiset viranomaiset käyvät dialogia näiden imaamien kanssa. Ajatellaan, että on pienempi paha keskustella heidän kanssaan.

Suomalaisissa moskeijoissa puhutaan samoja asioita. Suomessa lonnivat muslimit eivät poikkea mitenkään Ruotsissa asuvista veljistään.

VLT

Advertisements

10 thoughts on “Västeråsin moskeijassa säännöllistä isisvärväystä

 1. http://lampuri.fi/300_komitea.htm

  Martti ahtisaari ja jorma ollila mailman vaikutusvaltaisimmat ihmiset eli uuden mailmanjärjestyksen kontrolli keskus/ihmiset!!!

  SALAISEN 300:N KOMITEAN MAAILMANVALTA

  Kirjassaan Conspirators` Hierarchy: The Story of the Committee of 300 Dr. John Coleman paljastaa kansainvälisen politiikan taustavoimia, henkilöitä ja organisaatioita. The Committee of 300 muodostaa maailmanlaajuisen organisaation, jonka huipulla on kasaariälymystö eli kansainvälisten sionistien muodostama hyvin organisoitunut ryhmä tai paremminkin mafia – eräänlainen maailman eliitti. Tämän kasaariälymystön tehokkaimpiin poliittisiin salajärjestöihin lisäksi kuuluvat vapaamuurarijärjestöt. Juutalainen vapaamuurarijärjestö B`nai B`rith johtaa ei-juutalaisia vapaamuurarijärjestöjä. Tämä on salainen ja tehokas menetelmä poliittisessa juonittelussa, sillä ”juutalaiset”, siis kasaarit, voivat olla jäseninä ei-juutalaisissa vapaamuurarijärjestöissä, mutta ei-juutalainen ei voi olla jäsenenä juutalaisessa vapaamuurarijärjestössä.

  COMMITTEE OF 300 ELI KOLMESATAA MIESTÄ

  300:n komitea perustettiin vuonna 1729 Britannian Itä-Intian Kauppakomppanian toimesta hallitsemaan kansainvälistä pankkitoimintaa, poistamaan kansainvälisen kaupan esteitä ja tukemaan oopiumikauppaa.
  Järjestön perustajia olivat Euroopan tärkeimmät merkantilistiset aatelissuvut, muun muassa Guelphit, Grosvernorit, Hannoverit, Oranialaiset ja Oldenburgit, siis ”juutalaiset” suvut. Siten on selvää, että 300 miestä oli jo alusta alkaen eräs kasaariylimystön vallankäytön ja hallinnan instrumentteista.

  Committee of 300 on ”alkuperäinen” salajärjestö, josta kaikki muut ”varjohallitukset” ovat myöhemmin eronneet.

  ”Maailman kohtaloista päättää kolmesataa miestä, jotka eivät ole koskaan pettäneet toisiaan” – F. D. Roosevelt

  ”Taloudellisen johdon työkentällä on yhden ihmisiän aikana muodostunut oligarkia, yhtä kiinteä kuin konsanaan Venetsiassa. 300 miestä, joista jokainen tuntee toisensa, johtaa mannermaan taloudellisia kohtaloita ja he etsivät seuraajansa omasta ympäristöstään” – Walter Rathenau.

  Tavoitteena on yhden ja ainoan maailmanhallituksen luominen – Uusi Maailmanjärjestys. Mukana ovat muun muassa. seuraavat kasaarijuutalaiset pankkilaitokset:
  Rothschildien Englannin Pankki, Baring Brothers Pankki, Rothschild & Sons, Kuhn Loeb & Co. (Jacob Schiff), M. M. Warburg, Gesellschaft, Lazard Brothers Pankki, Isreal Moses Seif Pankki, Lehmann Pankki, Rockefeller Chase Manhattan Pankki, ja Goldman Sachs Pankki.

  Mukana ovat myös pankit, joista ei voida varmuudella sanoa, että ne olisivat välittömästi juutalaiseliitin hallinnassa. Näitä ovat siis seuraavat:
  Royal Bank of Canada, The Midland Bank, Barclays Bank, W. A. Harriman Bank, Ruskombank, J. P. Morgan & Co. Tämä tarkoittaa sitä, että kasaarieliitti hallitsee ja valvoo niin sanottua 300:dan miehen komissiota.

  1. Antisemitistiset salaliittoteoriat ovat täyttä hevonpask*a!

   Ahtisaarikin on jyrkkä Israel -vihaaja, joka on moneen kertaan puhunut Israelin ”rauhaanpakottamisesta,” mikä tarkoittaa aseellista iskua eli Sahtivaari haaveilee Israelin pommittamisesta parkkipaikaksi yhdessä arabien kanssa, mikä tarkoittaisi sitä, että ainakin puolet maailman juutalaisväestöstä kuolisi…

   Kyllä joitain salaliittoja on, sen uskon – mutta ei juutalaisiin liittyen – vaan pikemminkin heidän ykkösvihollisiinsa.
   Uskottavin salaliitto on ns. EURABIA -teoria, jonka taustalla on aivan aitokin liitto!!

   Muslimit ja vihervasurit ovat vahvimmassa ja vaikuttavimmassa liitossa keskenään – etenkin Suomen näkökulmasta !
   – Israelia ja siinä samalla monesti juutalaisiakin vihaavat vihervasurit haluavat imuroida esim. Euroopan ja sitä myötä Suomenkin täyteen muslimeita…
   – jyrkimmät Israel- ja juutalaisvihaajat ovat : vihervasureita, muslimeja ja uusnatseja eli tämä ns. epäpyhä allianssi – joskaan moni uusnatsi ei suoraan liity tähän aivan konkreettiseenkin ja käytännössäkin näkyvään liittoon – mutta vihansa kautta tottakai, koska yhteinen vihollinen yhdistää. Lisäksi moni uusnatsi jopa puolusteleekin islamia ja muslimeita – mutta vihervasurien kanssa ei sitten välttämättä klikkaa kuitenkaan.

   Ylin eliitti on aina ja kaikkialla – oli muodollinen uskonto sitten juutalainen, kristitty, muslimi, hindu, buddhalainen, ateisti – itsekästä ja rahanhimoista sekä epäisänmaallistakin em. syistä johtuen.
   Ja siksi tarvitaan vahvoja kansallisvaltioita ja isänmaallisia, rehellisiä poliitikoita – muistakaa äänestää kunnallisvaaleissa ja valistakaa muitakin niin, että nämä tajuavat valita ehdokkaita, jotka ajattelevat Suomen etua!

  2. Jo tuo, että joukossa on Ahtisaari ja Ollila todistaa sen, ettei kyse voisi olla kovin vaikutusvaltaisesta ryhmästä kuitenkaan…
   – Suomella, pienellä periferialla, ei ylipäätään ole yhtään mitään merkitystä esim. EU:lle, USA:lle, kaukaisemmista mahdeista nyt puhumattakaan – ei heitäkään haittaa, vaikka Suomi ja suomalaiset häviäisivät maailman kartalta viiden minuutin päästä…
   – Suomalaiset ja Suomi ovat tärkeitä vain suomalaisille – ja Luojallemme!

   Uskovana uskon toki, että jonkinlainen koko maailman kattava Antikristuksen valtakunta nousee ns. Lopun aikoina Pedon merkkeineen, mitä se sitten merkitseekin…
   – mutta se on luonteeltaan antisemitistinen; Israeliin kun tullaan hyökkäämään koko maailman voimin!
   – toki pahoissa on juutalaistaustaisiakin, mutta suurin osa on kyllä juutalaisvastaisia ei-juutalaisia…

   Nyt kun katsoo muslimien kiihtyvää muuttoa Eurooppaan ja Suomeenkin sekä liki Afrikan tasoista, suurta syntyvyyttäkin – niin en ihmettelisi, vaikka Pedon valtakunta olisi ns. kalifaatti, joka on levinnyt koko maailmaan, Suomeenkin ja vihervasurit ovat toki yhtyneet tai ainakin alistuneet sille; vihervasurifeministinaisethan puolustavat jo nyt jopa burkaakin intersektionaalisen feminismin nimissä…
   – vihervasurit ajavat myös liki kaikkea, mikä on syntiä, mikä on kuin alkusoittoa sille, että vääryys ja valhe nostetaan oikeuden ja totuuden ohi…
   – toki mitä tulee reaalipolitiikkaan, niin en tietenkään ajattele, että esim. taloudessa ja siihen liittyvässä sosiaalisessa oikeudenmukaisuudessa yms. kaikki, mitä vihervasurit ajaisivat, olisi väärin – mutta kun arvopohja alkaa olla perustaltaan täysin mätä ja sydämensä on avautunut islamille – ja ovat ainakin ns. hyödyllisiä idiootteja islamisteille…
   – uskovat kristityt tulevat ainakin joutumaan ahtaalle, heidät yritetään hävittää maailmasta kokonaan…

 2. Ennen desantit pyrittiin tuhoamaan, nyt niitä pitäisi vasiten tukea. Sehän tässä irvokasta

  1. Islamisteista pitäisi puhua viidentenä kolonnana – ja laillista yhteiskuntaa sekä yhteiskuntarauhaa horjuttamaan pyrkivänä voimana – mikä olisi myös totuus!

   Suurmoskeijankin yhteydessä pitäisi vain sanoa, että emme halua antaa areenaa Suomen tuhoa toivoville islamistisille voimille – emme halua, Suomessa vieraillutta radikaalisaarnaajaa Anjem Choudarya lainatakseni, että islamin musta lippu liehuisi saloissamme eduskuntataloa myöten!
   – tunteellista ja siten syvälle vaikuttavaa retoriikkaa tarvittaisiin enemmän kansallismielistenkin puheisiin, tosiasioihin perustavaa kuitenkin siis tottakai…

   Islamistien, ylipäätään konservatiivimuslimien helliminen – on kuitenkin kuin myrkkykäärmeen hellimistä povella – pisto tulee kyllä aikanaan…

   Toki pitää aina muistaa, että kaikki muslimit, ne jotka esim. täälläkin ovat – eivät ole pahoja noin yksilötasolla. Ja että muslimeillekin pitää saarnata totuutta islamista, jotta he näkisivät, kuinka sairaan ja tuhoisan ideologian pauloissa he ovat.
   Silti pitää tunnustaa realiteetit ja tajuta, että moni muslimi ei tule luopumaan islamista, ei vaikka kuinka saarnattaisiin.

 3. En itsessään halua Ruotsille pahaa, mutta nyt jo se on koko maailman tunnetuin esimerkki, kuinka ei harjoiteta maahanmuuttoa. Joten mitä nopeampaa toi svedula haukkaa paskaa sen parempi se on koko länsimaailmalle. God’s speed Sweden, fuck it up… Ei siitäkään haittaa olisi jos Helsinkiin tulis sharia ghetto, ihan vaan esimerkiksi.

  1. Juu Ruotsin mahdollisimman nopea eskaloituminen olisi Suomenkin etu – jotta täälläkin tajuttaisiin vetää mamujunan jarrusta…
   – ja itse asiassa Ruotsikin etu, ehkä heillä olisi toivoakin päästä edes osittain kuiville…

   Mutta toki Suomessakin on tahoja ja poliittisia voimia, jotka eivät vetäisi islamilaisen massamaahanmuuttojunan jarrusta, ei vaikka islamistit räjäyttäisivät Ruotsissa ydinpomminkin…
   – voin vain kuvitella, kuinka Anderssonit, Henrikssonit, Honkasalot, Orpo, SPR + kaikki muut suvakit huutaisivat hame korvissa Ruotsin rajalla, että tulkaa islamistipojat tänne suojaan ydinlaskeumalta, niin saatte pil*ua ja pullaa – eikä kyse olisi ansasta, vaan ilmaisnäytteestä!

 4. Voiko joku selittää miksi veronmaksajat maksavat apurahoja moskeijoille joissa saarnataan veronmaksajien tappamista?!

  1. Koska veronmaksajat ovat äänestäneet asioista päättämään ihmisiä, jotka valtaan päästyään säätävät lakeja ja tekevät hallinnollisia päätöksiä, jotka pakottavat veronmaksajat näin tekemään.

 5. ”Turvapaikanhakijat eivät työllisty – etenkin Irakista ja Somaliasta tulevien työllisyys on hyvin heikko

  Vattin uusien tutkimusten mukaan erityisesti irakilaisten ja somalien on ollut vaikea löytää työtä. Tutkijat sekä pitkään työelämässä olleet somalialainen Ugaaso Buraale ja irakilainen Meisin Al-Bazoon kertovat, mistä se johtuu ja mitä pitäisi tehdä.”

  ”Suomeen tuli tuolloin 30 000 turvapaikanhakijaa, valtaosa Irakista. Sisäministeriö arvioi, että saapuneista noin 10 000 tulee saamaan oleskeluluvan.

  Paljonko pakolaiskriisi maksaa Suomelle? Onko maahanmuuton lisääntyminen mahdollisuus ikääntyvälle taloudelle?”

  ”Todennäköisesti moni ei tule löytämään töitä, eli he saavat tulonsiirtoja eivätkä maksa veroja”, Sarvimäki sanoo.

  Vattin tutkimusten mukaan Suomeen vuosina 1990–2009 saapuneiden somalien, afgaanien ja irakilaisten on ollut vaikea työllistyä. Työllisyys on vielä 10 vuoden jälkeen kaukana kantaväestöstä. Sarvimäen mukaan on todennäköistä, että pakolaiskriisin vaikutus julkiseen talouteen on negatiivinen.

  ” Miksi turvapaikanhakijat Irakista ja Somaliasta työllistyvät niin huonosti? Siihen on monta syytä, arvioi irakilainen Al-Bazoon.

  ”Ensinnäkin se riippuu siitä, onko ihminen täysin terve myös henkisesti. Jotkut ovat tulleet tänne sodasta. Mutta luulen, ettei moni myöskään tiedä, mitä haluaisi tehdä.”

  Kielitaidon puute oli yksi keskeinen este työllistymiselle, Al-Bazoon sanoo. Hän saapui Suomeen vuonna 1993, kielitaito tuli seitsemän vuotta myöhemmin. ”

  ”Neljäs selittävä tekijä irakilaisten ja somalien heikolle työllisyydelle on syrjintä. Tutkimukset, joissa vaihdetaan cv:hen ulkomaalaisen nimen tilalle suomalainen, osoittavat, että syrjintää tapahtuu. Kazi muistuttaa, että vaikka kotouttaminen olisi kuinka hyvää, ennakko­asenteet voivat vaikeuttaa työllistymistä.

  Buraalen mielestä syrjintä on iso asia. ”Monessa työhaastattelussa on kysytty, voitko laittaa housut tai voitko olla ilman huivia. Olen sanonut, etten halua.”

  Myös rukoilu työn aikana ja ramadan voivat ovat hankalia, Buraale sanoo. Hän lisää, etteivät kaikki työtä vaille jäävät ole suinkaan syrjinnän uhreja.

  ”Ihmiset voivat olla myös laiskoja! Mielestäni somalit ovat kuitenkin aktiivisia. Monella on oma yritys, moni on töissä.”

  http://www.hs.fi/talous/art-2000005139833.html

  Huvittavaa, että suvakit vakuuttavat turvisten olevan voimavara, kaivattua työvoimaa ja siksi suunnilleen jokaiselle rajamme ylittäneelle pitäisi antaa oleskelulupa – ja kun sitten lukevat tuon, niin kirjoittavat somessa, ettei pakolaisista olekaan tarkoitus tulla työvoimaa, vaan kyse on vain hädänalaisten auttamisesta, jolle ei voi laittaa hintalappua…
  – tai että tutkimus onkin täysin epäluotettava, koska kaikki heidän tuntemansa mamut ovat töissä…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.