Feministipuolue: ulkomaisten rikollisten karkoittaminen rasismia

13
rap
”Valkoisia ruotsalaisia, jotka vangitaan  vakavista rikoksista, ei karkoiteta”

 

Ruotsin feministinen puolue Feministisk Initiativ piti hiljattain puolukekokousta, jossa nousi esille mm. että, puolueen johtopaikoille pitää saada Gudryn Schymanin lisäksi toinenkin henkilö.

Ehdolla toiseksi johtajaksi on vahva nainen ugandalaista alkuperää oleva Victoria Kawesa. Puoluekokouksessa nousi esille suuria teemoja, vahvemman tasa-arvoisuuden tavoittelua ja täysin avoin pakolaispolitiikka.

Victoria Kawesa linjaa SVT:n haastattelussa puolueen suuria linjoja, jonka mukaan ulkomaalaisia rikollisia, jotka ovat raiskanneet, murhanneet tai ryöstänee Ruotsissa ei pidä karkoittaa takaisin kotimaahansa, koska se olisi rasismia ja epätasa-arvoa:

– Hehän ovat sovittaneet rikoksensa kun vapautuvat vankilasta. Eihän ruotsalaisiakaan valkoisia miehiä karkoiteta ulkomaille heidän murhatessa tai raiskatessa. Meillä pitää olla perusprinsiipit, jotka kohtelevat kaikkia ihmisä yhtälailla.

Advertisements

18 thoughts on “Feministipuolue: ulkomaisten rikollisten karkoittaminen rasismia

 1. Eräs ystäväni näytti vuosia sitten vanhaa Aku Ankka-lehteä jossa Aku tapasi neekerin. Yhdessä kuvassa neekeri funtsaili jotain hyvinkin monimutkaista ja Akun pään yllä oli mietekupla jossa luki: ”Mitä hänen mustissa aivoissaan oikein liikkuu?” Nyt oudosti tämä vanha hassu kuva juolahti mieleeni taas.

  1. Epätoivoisissa tilanteissa Aku myös takoi villisti päätään. Eiköhän tässä olisi sellainen paikka, kun sanat eivät riitä

   1. Jätetään se pääntakominen tuon järjen jättiläisen puoluetovereiden tehtäväksi, meni aika lailla perseelleen heidän tulevaisuuden suunnitelmat kertalaakista. Hitsi sentään, heillä kun oli myös vaatimuksena sosiaalitukien kohottaminen! Ehkä jos karkoitettaisiin kaikki valkoiset ruotsalaiset niin heiltähän jäisi omaisuutta mustille jaettavaksi! Koko tuo feministiliike sekä suvakkiliike/matuhyysäys-logiikka on samaa järjenjuoksua mikä Speden akalla oli siinä sketsishowssa missä tuli aikamoisia järjenjumppailua kuin tykin suusta.

  2. Pikkusen kyllä ihmetyttää mitä tuonki akan mustissa aivoissa liikkuu.

   Kyselee että miksi ruotsalaisia valkoisia miehiä ei karkoteta jos raiskaavat tai tappavat ?
   Oliskohan syynä se ,että ruotsalaisia ei voi karkottaa kotimaihinsa koska ovat jo kotimaassaan.

   Toista on afriikasta tulleet rikolliset,he ei todellakaan ole kotimaassaan ollessaan Ruotsissa.
   Joten täydellä syyllä pitää karkottaa.Se pistäs pikkusen miettimään maahantunkeutuneen mustan tai vaikka retliinin värisen miehen
   kannattaakohan raiskata.

 2. Ompa siinä oikea nero… Ruotsalaiset tietenkin karkotetaan Ruotsiin ja muut rikolliset sinne mistä ovat tulleetkin..

 3. ”Meillä pitää olla perusprinsiipit, jotka kohtelevat kaikkia ihmisä yhtälailla”
  Tiina Wiik otti tänä jo tämän esille kun mennään pienempiin yksikköihin. Otetaan perhe esimerkiksi.
  Mitä sanoisit jos joku tulisi kotiovellesi ja sanoisi:
  Minulla on aivan yhtälaiset oikeudet asua kotonasi kuin muillakin perheenjäsenilläsi, muutan teille huomenna.

  1. Eli valtiot ovat eräänlaisia kulttuurillisia perheitä. Suomalaiset ovat minullekin tavallaan perhe. Sen huomaa hyvin ulkomailla ollessa, kun näkee suomalaisen niin tuntee tiettyä yhteenkuuluvuutta. Perhe kestää myös esim. adoptioapsen ulkomailta, mutta tietyillä ehdoilla kuitenkin eletään. Matuvyöry rikkoo maakohtaisen eheyden, tämä on jo niin nähty.
   Näille matumiehille jotka tulevat Suomeen sosiaaliturvan takia ja sanovat Suomi on hieno maa tahdon asua täällä sanon:
   Älkää tulko pilaamaan meidän maatamme niinkuin teitte omallenne. Menkää kotimaahanne ja tehkää siitä hyvä maa, niin mekin, meidän vanhenpamme teimme ja isovanhempamme ovat jopa sotineet maamme puolesta. Sitähän te ette halunneet tehdä, lähditte karkuun ja valitsitte helpomman tien.

   1. Matut osaavat taatusti myös aivan harkitustikin ja etenkin suvakkien neuvomana imarrella suomalaisia, joiden tiedetään kärsivän huonosta kansallisesta itsetunnosta…
    – sillä olen varma, että jokaisen musliminkin sielunmaisema ja lempipaikka on hänen oma kotimaansa – mutta ilmainen elatus ja blondit houkuttelevat…
    – ja muslimit gettoutuvatkin siksi, että tuntevat yhteyttä lähinnä vain omiin maanmiehiinsä ja toisiin muslimeihin…

 4. Todellisia neropatteja nämä kommunisti-feministit. Haluavat myös nostaa veroja ja LOPETTAA Ruotsin armeijan. Schyman oli aikaisemmin Vänsterpartiet Kommunisterna johtohenkilö ja sittemmin puoluejohtaja mutta ura kääntyi laskuun kun hän umpikännissä kusi lattialle ensi-illassa ja heitti kusiset alushousunsa yleisön niskaan.

  Lue tästä lisää: http://www.yakida.se/artal.html

  1. Tiedän, että nämä linkit hidastavat ketjun latautumista, mutta kun tämä on vaan niin hyvä 😀

  2. Ehkä se oli sitä oikeanlaista ja -tyylistä kusemista? On siinä varmaan ollut huumorintaju koetuksella kun on saanut kusiset housut niskaansa, LOL?!

 5. Afrikan lahja Ruotsille. Nuo eivät pysty johtamaan edes omia synnyinmaitaan, niin pitää tuota porukkaa haalia päättämään eurooppalaisten asioista, ja yleensäkin vaikuttamaan elämäämme? Uskomatonta touhua!

  1. Aiemmin en uskonut, että älykkyys voi olla erilainen eri kansojen kesken, mutta nykyään se on aivan päivänselvä havainto. On downin syndroomaa ja paljon muutakin.Ei kaikista ole ruudinkeksijöiksi. Ei se riipu ympäristötekijöistä niin vahvasti kuin luullaan. Tämähän on tosiasia, Wiikiä myötäillessä jopa Vanhasen isä sen tiesi ja sai haukut niskaansa totuuden kertomisesta.
   Pieni ongelmakin on, miten selittää rasmuslaisten ”älykkyys”. Todellisuudesta harhautunut unelma tai pilvivilinna on varmaan paras selitys, seksuaaliseja viettejä unohtamatta.

 6. Periaatteessa neekeri tuossa väittää, että esim aasialainen, mutta Ruotsissa syntynyt raiskailija karkotetaan maahan, josta hän ei ole kotoisin. Ainoastaan valkoisen herrarodun edustaja saa jäädä tuohon natsismin saastuttamaan maahan. Kylläpä hävettää asua umpirasistisen, henkisen kehitysmaan naapurissa.

  Noilla on valkoinen kuningaskin, mutta häpeävät Peppi Pitkätossun isää, joka oli/on neekerikuningas. Asiasta ei saisi edes puhua.

 7. Tämä puolue ehdottaa myös että sanaa ”virkaMIES” ei enää saa käyttää vaan pitää sanoa ”virkahenkilö”. Jaha, samalla logiikalla siis myös ”palohenkilö”, ”puhehenkilö”, ”remonttihenkilö”?

  1. Siihen se menee lähiaikoina laajemmaltikin, kun vankilajärjestelmässämme muutettiin taannoin ylivartijan virkanimitykset rikosseuraamusesimiehiksi! Ehdin jo odottaa, onko seuraava askel nimittää vartiopäälliköt rikosseuraamusesimiehenesimehiksi ja apulaisvankilanjohtajat rikosseuraamusesimiehenesimiehenesimiehiksi, mutta todennäköisempi uudistus lieneekin kaikkien virkojen muuttaminen keskenään tasa-arvoisiksi henkilöhenkilöiksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.