Norrköpinkiläinen mies pukeutuu huiviin musliminaisille osoittaman tuen takia

13

 

Muuan norrköpinkiläistä Göran Mårtenssonia (54) otti sen verran koville viime viikolla julkisuudessa ollut EU-tuomioistuimen päätös, jonka mukaan työnantaja voi päättää huivikiellosta työpaikalla, että Mårtensson puki päälleensä huivin eli ns. hijab-version. Göran kertoo:

– Eurooppatuomioistuin ei voi päättää saako nainen pukeutua huiviin vai ei. Haluan huivilla osoittaa, että työskentelen yhtä hyvin olipa minulla huivi tai ei.

Mårtensson työskentelee eräänlaisena kaveritukena pakolaisten puuhakeskuksessa, että sinänsä hänen huivivalinnalle ei ole työnantajankaan puolelta mitään sanomista.

– Tosin kun menin töihin niin porukka nauroi, että näytän pääsiäisnoidalta. Mutta nyt he suhtautuvat asiaan jo vakavasti.

– Haluan näin osoittaa tukeni, että miksi meidän pitää vuonna 2017 nillittää sellaisista asioista kuin huivin käyttö. Meillä on muutakin tekemistä.

Mårtenssonin työpaikka ”kaverituki” on aiemmin ollut ruotsalaisille kodittomille ja alkoholisteille eräänlainen kohtaamispaikka. Asiat kuitenkin priorisoitiin ja ruotsalaisten heikompiosaisten tilalle kohdennettiin sotaa ja vainoa paenneita. Göran Mårtenssonillekin integraatio on päivän sana.

Advertisements

16 thoughts on “Norrköpinkiläinen mies pukeutuu huiviin musliminaisille osoittaman tuen takia

 1. Säälittävä äijä. Olisi laittanut hameen päälle samantien.
  Siinäpä oiva mannekiini ruotsalaispoliisien uuden virkapuvun valintaan.

 2. Ruotsalaispoliiseista vielä. En kertakaikkiaan ymmärrä heidän taktiikkaa pakoilla rikospaikan ulkopuolella ja odottaa kunnes rikokset on tehty ja tekijät paenneet. Ja sitten antaa kommentti, ettei ketään otettu kiinni, ehkä jotain ollaan etsivinään.
  Mistä oppikirjasta tuollainen tapa toimia on otettu?

  1. Ei mistään. Ei se ole poliisitaktiikkaa, vaan Ruotsin poliittisen eliitin poliisille sanelema menettelytapa. Kas, muunlainenhan olisi rasismia.

   1. ”Ei mistään. Ei se ole poliisitaktiikkaa, vaan Ruotsin poliittisen eliitin poliisille sanelema menettelytapa. Kas, muunlainenhan olisi rasismia.”
    Siinähän se, rasismisyytösten pelko tappaa totuuden ja järkevän toiminnan. Mitään muuta selitystä ei ole.

 3. Pitihän tämäkin vielä nähdä. Äärisuvakkinaiset varmaan alkaa kohta ympärileikkauttamaan itsensä osoittaakseen tukeaan muslimeille. Tätä menoa suvakit järjestestää ennen pitkää myös tukikivityksiä ja muuta kivaa äbäläwäbälää.

  1. ”Tätä menoa suvakit järjestestää ennen pitkää myös tukikivityksiä ja muuta kivaa äbäläwäbälää.”
   Olisi mielenkiintoista seurailla rasmuslaisten reaktioita jos joku perus Satu Suvakkinainen esittäisi varovaisen kommentin:
   ”Minusta kivitys on oikeastaan oikein, onhan aviorikkoja tehnyt selvästi väärin ja kun koraanissakin sanotaan, että noin pitää tehdä”
   Mieleen piirtyy jo kuva oikosulkuun menevistä rasmusaivoista kun kommentin lukisivat 😀

 4. Kivinen on tie niilla svenssoneilla joilla vielä edes hitusen toimii kuuppa.. kanssakulkijat on niin finaalissa että täyspäisillä riittää ihmeteltävää.

 5. Joku paikallinen kylähullu. Hänenlaisiaan vain tuppaa olemaan Ruotsissa kummallisen paljon.

 6. Antakaa nyt härregud joku jööranille pimppaa. Mieshän on hajoomassa täysin.
  Herätys edes Nigeria!

  1. Ei Göran ole pimpan tarpeessa, sehän on selvä. Hän yrittää vietellä ympäristönsä karvakouria.

   1. Jos kyseisen jööranin tila todellakin pelkästään pimppaa saamalla korjaantuisi, etkö sinä Leso sitten voisi itse uhrautua? Jos et, miksi vaadit sitä kanssasisariltasi?

 7. Tuosta tyypistä tuli vähän mieleen yksi Netflix dokumentti, missä yksi seko tyyppi rakasti karhuja ja halusi elää niiden karjujen kanssa Alaskassa. Karhut antoi sen aluksi olla että tuo ei ole terve yksilö? Lopuksi kuitenkin tuli yksi karhu ja pisti jauhelihaksi koko ukon ja sen akkakaverinsakin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.