Kungälvissä kymmenkunta rekkaa poroksi viime yönä

13

 

Göteborgin pohjoispuolella Kungälvenissä syttyi puolenyön aikaan viisi rekka-autoa tuleen. Tuli levisi edelleen kahteen-kolmeen rekkaan. Palopaikka on ICA-ketjun varaston pihassa. Palolaitoksen mukaan suuri riski on, että palo leviää edelleen muutamaan autoon, vaikka palomiehet yrittävät estää palon leviämisen.

Göteborgin poliisista Johan Ljung kertoo, että tapausta tutkitaan tuhotyönä.

– Olisi todella merkillistä, että viisi rekkaa syttyisi yhtäaikaa tuleen. Tässä vaiheessa en kuitenkaan viitsi spekuloida asiaa. Aloitamme tutkimukset heti kun ne ovat mahdollisia.

Alue on syrjäistä teollisuusaluetta ja ICA:n varasto on suuri varastoalue. Pihalla seisoi useita rekka-autoja parkkeerattuna. Kenenkään ei tiedetä loukkaantuneen.

 

Kuvakaappaus 2017-03-26 02-57-01

Advertisements

38 thoughts on “Kungälvissä kymmenkunta rekkaa poroksi viime yönä

 1. NÄMÄ PITÄÄ OTTAA KIINNI JA PISTÄÄ NE MAKSAMAAN JOKAIKINEN MENETETTY ÖRE TAI EURO. sanoo:

  IQ-vammaiset, pitkän tähtäimen ajatteluun kykenemättömät sekopäiset pojanklopit taas luulevat suorittavansa fantastisia urotöitä Allanille, ni vet, ”Allu”. Mutta ei mustalaisten kuningas vaan se toinen.

 2. Massamaahanmuutto muka kannattavaa!!!? Jokainen jolla on silmät ja korvat ja järki tajuaa että lopputulos on sekasorto ja katastrofi niin ekonomisesti, sosiaalisesti, fyysisesti kuin psyykkisestikin. Maa hajoaa sisältäpäin.

  1. Ehkä jossain takapajuisessa Ruotsissa ei vaan osata kotiuttaa. Suomessa tullaan kohta kotiuttamaan satojamiljoonia euroja!

   http://www.tekniikkatalous.fi/tyoelama/ota-pakolainen-koodariksi-tuotat-kansantaloudelle-satojen-miljoonien-hyodyn-6635740

   ’Vuosina 2015–16 Suomesta haki turvapaikkaa 38 000 ihmistä. Näistä korkeakoulutettuja on 37 prosenttia eli 14 000 henkilöä. Pakolaisista suurin osa on nuoria miehiä, joten joukosta löytynee runsaasti teknisen koulutuksen saaneita.

   Jos heistä tuhat saisi muuntokoulutuksen jälkeen työpaikan, tarkoittaisi se – Tiviaa lainaten – satojen miljoonien eurojen hyötyä kansantaloudelle.’

 3. Alan epäilemään että suurin osa matugrilleistä sytytetään kun matuorganisaatioiden vieno pyyntö rahallisista tai muista avustuksista on torjuttu koska velkaa ei enää saa tai rasistit haluavat ruokkia ja hoitaa kantaväestön vanhuksia ja vähäosaisia.
  Kun imaami tai muu matujohtaja kertoo että al-lahtarin viha vääräuskoisia kohtaan oikeauskoisille koraanissa luvattujen rahojen epäämisestä on suunnaton ja kehottaa olemaan tunnollinen muslimi, onkin sitten luvassa tyypillistä muslimitoimintaa: autogrillausta, tuherrusta, autopingistä ja puukkoonjuoksemista…

 4. Koskaan ei kukaan jäänyt kiinni.
  Ei kameroita, eikä hajuakaan kuka voisi olla tekijä.
  Autojen polttaminen, ilman seuraamuksia, on ihan helppoa. Ei minkäänlaista riskiä kiinnijäämisestä.

 5. Swedish style rekkagrilli…

  Kuinkahan paljon matujen joukossa on oikeitakin pyromaaneja?
  – kun jotenkin tuo tuli heitä miellyttää niin kovin – vai tuleeko sekin kenties ihan jopa Koraanista?

  Tosin tuollainen tihutyö rekkojen kohdalla saattaa olla ryöstön peittelyä, kilpailua tai kostoakin jostakin yms.
  – tai tetysti sitten ihan vaan oikeauskoisten huvittelua muita kiusaamalla, vailla järjen häivääkään…

  1. Tulella saattaa olla erityismerkityksiä muslimeille, jopa nuo autojen- ja muun omaisuuden, kuten erityisesti muslimien mielestä vääriäkin asioita opettavien koulujen, poltot?!
   Ettei vaan rohkaistaisi niihin radikaalipiireissäkin… :

   ”Fire has been mentioned in many verses of Quran as a symbol for punishing unbelievers. ”

   Jopa rukoilemisen välistä jättäneitä muslimeita rangaistiin tulella? :

   ”It was narrated that Abu Hurairah said: ”The Messenger of Allah said: ’I was thinking of commanding that the call to prayer be given, then I would tell a man to lead the people in prayer, then I would go out with some other men carrying bundles of wood, and go to people who do not attend the prayer, and burn their houses down around them.'”

   Sunan Ibn Majah, No. 791

   So Muhammad’s statements and actions show that during his lifetime it was permissible for Muslims to burn people alive. This was continued after Muhammad’s death.”

   ”Abu Bakr even set the example when a captive who had fought against the Muslims was brought to him. Abu Bakr ordered a fire to be kindled with much firewood in the prayer yard (musalla) of Medina and threw him, with arms and legs bound, into it.

   The History of al-Tabari: The Conquest of Arabia, p. 80″

   The commander of one of the Muslim armies was Khalid bin al-Walid. Here is a command that Abu Bakr gave to Khalid:

   …kill them by every means, by fire or whatever else.

   The History of al-Tabari: The Conquest of Arabia, p. 100”

   ”And Abu Bakr gave Khalid a specific command when he sent him against the Bani Hanifah in Al-Yamamah:

   Kill their wounded, seek out those of them who flee, put the captives among them to the sword and strike terror among them by killing and burn them by fire. And I warn you against contradicting my orders. Peace (be upon you).

   Abridged Biography of Prophet Muhammad, p. 345”

   ”Khalid took Abu Bakr’s admonitions to heart and was known for burning many captives alive. Abu Bakr’s response was,

   I shall not sheathe a sword that Allah had unsheathed against the ‘unbelievers.’

   The Origins of the Islamic State, p. 148”

   Tulikivenkatkuiseen helvettiin kaiketi muslimit ovat kopioineet aineksia kristinuskon tulkinnoista, mutta ilmeisesti muslimit käristelevät vääräuskoisia jo maan päälläkin…
   – ja eikös ISIS polttanut shiiojakin häkeissä – kuin myös shiiojen militiat ovat polttaneet sunneja…
   – eli tähänkin löytyy perusteita – ja ISIS -johtaja Abu Bakr al-Baghdadi on tainnut ottaa uuden nimensäkin tuolta jo kauan sitten edesmenneeltä Abu Bakrilta…

  1. Pro-palestiinalaisaktivisti Outi Pop on jakanut jotain ohjeita, miten leiriläisiä pitää kohdella ja auttaa – mutta tuo, että olisi leiriläisten omaa käsialaa on yhtä totta kuin se suvakkien väite, että matut ovat itse järjestäneet leirinsä ja sen ylläpidon, kuten suvakit inttävät omilla palstoillaan – sillä jokainen täysjärkinen tajuaa, että suvakit tuota leiriä pyörittävät jokaista yksityiskohtaa myöden… :

   ”Terveiset tänpäiväisestä Support-infosta Rautatientorilta. Tässä on lista niistä tavoista, joilla voit tukea turvapaikanhakijoiden mielenosoitusta. Lista on turvapaikanhakijoiden tekemä.

   1. Läsnäolo: fyysistä läsnäoloa kaivataan sekä päivisin että öisin, mutta erityisesti öisin

   2. Infolappujen jakaminen: tarvitaan jatkuvasti 2-3 suomalaista, jotka voivat jakaa infolappuja ohikulkijoille. Apua tarvitaan erityisesti aamuisin, kun ihmiset ovat matkalla töihin.
   3. Infolappujen printtaaminen: jos sinulla on printteri tai printterin käyttöoikeus, voit printata infolappuja eli flaijereita
   4. Rahan lahjoittaminen: älä tuo rahaa suoraan Rautatientorille, vaan lahjoita sitä kotimaanapu.fi-sivuston kautta
   5. Tavaran lahjoittaminen: jos haluat lahjoittaa tavaraa, kysy ensin mitä tarvitaan. Tavaran lahjoittaminen on parempi vaihtoehto kuin rahan lahjoittaminen.
   6. Työn etsiminen: turvapaikanhakijoita voi auttaa etsimällä heille sopivia työpaikkoja. Työpaikoista löytyy infoa ELY-keskuksen sivuilta. Voit ottaa tämän asian tiimoilta yhteyttä Marjaana Toiviaiseen.

   7. Ruoanlaitto, kahvin ja teen keitto: voit koota muutaman ihmisen tiimin ja tulla tekemään ruokaa tai keittämään teetä ja kahvia

   8. Seuran pitäminen: voit tarjota turvapaikanhakijoille iloa tuottavia ja rentouttavia yhdessäolon muotoja, esim. viedä heitä saunaan, uimaan, keilaamaan, keikalle, elokuviin tms.

   9. Suomen ja englanninkielen opettaminen: englanninkielen opetusta kaivataan enemmän kuin suomea, mutta molemmat ovat tervetulleita
   10. Vierailujen järjestäminen kouluun tai yliopistoon: jos opiskelet tai olet töissä koulussa tai yliopistossa, voit kutsua turvapaikanhakijan vierailulle luokkaan
   11. Positiivisen hengen ja viestien levittäminen: voit levittää positiivista ilmapiiriä mielenosoituksen ympärillä sekä paikan päällä, sosiaalisessa mediassa että missä ikinä kuljetkin.”

   http://hommaforum.org/index.php/topic,109108.2760.html

    1. Laura M. : ”Tässä ei ole mainintaa henkilökohtaisista avustajaa? Hehän eivät aina suoranaisesti kuulu terveydenhoitoalan ammattilaisiin. Mikä mahtaa olla heidän tilanteensa? Taannoin oli hyvät mahkut”

     Leena K. : ”Oletan kuuluvan kohtaan kotitalouksiin palkattavat kotiapulaiset ja lastenhoitajat.”

     Outi Pop : ”Henkilökohtaisista avustajista on mielestäni huutava pula joten tämä on yksi ala josta löytyisi töitä.”

     Kerstin Ö. : ”Outi joo varsinkin miespuolisista henkilökohtaisista avustajista, täällä yks sai vakkarityötä ja haki sillä työolea, kaikki kriteerit täyttyi. Ja ovat hyviä tuossa työssä, kuulemma.”

     Kerstin Ö. : ”Lasten ja kodinhoitajiksi myös voisi ehkä palkata, ja esim. kolmioperhehoitajan kohdalla saa perheet itse valita kuka tulee töihin, ja kunta maksaa palkan.

   1. ”esim. viedä heitä saunaan”

    Suvakkinaiset ovat varmasti innokkaita saunottajia….

   2. Vai on Outi Popp vieläkin hengissä. Totta ei ole oppinut puhumaan kuitenkaan.

    Kohta 8, voisin viedä turviksia Lappiin ultimaattiselle selviytymisleirille. Kertoisin, että eteläisellä pallon.. läpyskänpuoliskolla kasvaa eniten lehtiä puun pohjoispuolella. Sitten vaan suunnistamaan kohti Rautatientoria. Punapääpastori vastaanottaa ensimmäisen saapuvan matun, joka on voittaja. Palkinnoksi saa padallisen puuroa, jonka lupaan itse valmistaa. Mistähän saisi rahoituksen? Pelkkä juna VR:ltä lainaan maksanee miljoonan?

    1. Outi Pop on vasta nyt tukevasti keski-ikäinen – oli ilmeisesti silloin oikeasti nuorena vaan niin keski-ikäisen tädin oloinen, että se hämää…
     – mutta nyt on sitten jopa ikäistään nuoremmankin oloinen…

     Nykyisin somessa keskittyy lähinnä pro-paleiluun, multikulttiin yms.

     https://fi.wikipedia.org/wiki/Outi_Popp

    2. Puhumattakaan tämän vaatimista turvallisuustoimista, Jokaista allahistia kohti tarvitaan yksi iso, ruma ja paha turvallisuusmies, joka on tämän välittömässä läheisyydessä viestittämässä olemuksellaan hiljaisesti: ”Jos olet kunnolla, kaikki menee hyvin. Jos aloitat äbäläwäbälän, saat turpaasi ja joudut niputettuna tavaravaunuun. Saat ihan itse valita.”

  2. Paljonkohan liikkuu massia tuolla… :

   ”I wish to make my contribution to the costs of food, warmth etc. Is there a bankaccount I can transfer to?”

   Noora : ”Hei, haluaisin myös tehdä rahalahjoituksen.”

   Sampo Koistinen: ”Hei, hienoa että haluatte antaa! Selvitämme parhaillaan miten tämä onnistuu parhaiten nyt kun seurakuntayhtymän kotimaanapukeräys sulkeutui. Palaan asiaan pian.”

   Vinkki mamukriitikoillekin:

   Pauliina: ”Hei, jos joku haluaa oma-aloitteisesti lahjoittaa toiselle henkilölle/taholle rahaa, tämä voi ottaa sitä vastaan. Ainoastaan lahjoitusten pyyntö yleisöltä vaatii rahankeräysluvan. Ja tässähän ihmiset ovat tosiaan oma-aloitteisesti halunneet lahjoittaa, joten voi vain antaa tilinumeroja.”

   Matti: ”Sen voi tehdä Diakonissalaitoksen kautta ottakaa yhteys Elina JokipaltioJokipaltioon”

   Elina Jokipaltio: ”Paperittomia on tosiaan mahdollista tukea HDL:n kautta. Meillä on Suojattomat -hanke, jonka työntekijät toimivat mm. kielteisen päätöksen saaneiden tukena. Käyvät tällä hetkellä rautatientorillakin säännöllisesti.
   https://www.hdl.fi/fi/lahjoitus?view=idlahjoitus

   Anna-Leena: ”Hienoa Elina. Pystyykö tuossa keräyksessä kohdentamaan lahjoituksen mielenosoituksen tukemiseen?”

   Eli vas. kuntavaaliehdokas Suldaankin on mukana tuossa touhussa! :

   Elina Jokipaltio: ”Kysytään mun työkaverilta: Ping Suldaan Said Ahmed”

   https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10154637098818533/

   Onkohan tuo yhdessä vaiheessa selvitystä lupaavakin joku buddhalainen, ainakin nimellä googlatessa vaikuttaa hiukan siltä…
   – ja kun siellä on muitakin vastaavia hörhöjä ja kun ne leirin tiibetiläiset rukouslippunauhatkin…
   – moni sanoo, että buddhalaiset ovat ihan jees – mutta entä nämä suvakkibuddhalaiset???
   – ei ole siis ainoastaan kirkon leipäpappeja, vaan myös itämaisten uskontojen hörhöjä tuolla mukana…

   Diakonissalaitoksen paperittomien hankkeet on käsittääkseni esim. kerjäläisromaneja yms. varten – mutta nyt rahat käytetään siis keskiluokkaisten elintasoturistien keskustaleireilyn tukemiseen…

    1. Siis tuo ping on tuossa vaan jonain ns. merkkiäänen/osoittimen symbolina, näyttää erilaiselta tässä kopioituna…

     Mutta siis tuolla on jotain suomalaisia buddhalaisia/joogahörhöjäkin pilvin pimein….

     Ja kiinnostaisi kyllä tietää, että mihin rahat menevät tuossa Diakonissalaitoksenkin projektissa, etenkin jos joku musulmaani-Sulttaani on siellä kukkaron nyöreissäkin kiinni…
     – kuitenkin moni lahjoittaja luulee auttavansa jotain kerjäläisromaneja, ihmiskaupan uhreja ja oikeasti kodittomia – ja jos raha sitten meneekin vain musulmaanien ja suvakkinaikkosten leireilyyn yms. toimintaan…

     Yksikään noista vokeista poistetuista laittomista musulmaaneista ei ole ollut kirkonkaan järjestämissä yösuojissa, joten mahdetaanko heille maksaa hotellit – vai ovatko sitten suvakkien sohvilla/sängyissä…
     – missä viettävät yönsä ne, jotka ovat saaneet lähtöpassit vokeista??

 6. Tuleeko Monokulttuurilähetystä nyt viikonloppuna – entä Dystopiaa?

  Tiina on näimmä tehnyt jonkun aivan typerän videon, onko jopa kännissäkin siinä….
  – ja jo tuo videon nimikin ankkuroituu selkeästi uusnatsien kieleen, joten ehkäpä ei kannattaisi niin hengata niissä ulkomaisissa alt-right -piireissä, sillä natsejahan sielläkin riittää – toki varmasti ulkomaisessa yleisössäänkin heitä riittää… :

  ”Kosti has been a very bad goy ”
  (https://www.youtube.com/watch?v=avC-uHhCloo)

  Itse en tajua, miksi lasten pitäisi antaa piirrellä hakaristejä koulussa – ellei ole kyse ilmavoimien symbolista…
  – sillä kyllä muutoin tiedetään, mitä se hakaristi symboloi…

  Suomessa normaalin maahanmuuttokritiikin uskottavuus kuitenkin vain kärsii nimenomaan noista natsihommeleistakin!

  1. Kaikille antisemitistisiin salaliittoihin uskoville sopivaa luettavaa – ei kannata uskoa uusnatsien, muslimien tai äärivihervasurien väitteisiin noin vain – ja juutalaiset eivät todellakaan hallitse mediaa, sen huomaa kun lukee näitäkin :

   -https://www.palwatch.org/
   -https://www.memri.org/
   -http://www.ngo-monitor.org/
   -http://www.camera.org/index.asp?x_context=24
   -http://www.takeapen.org/

 7. Olispa mukava kuunnella monoa tänään. Pt media on kyllä parantanut laatuaan selvästi, Toivottavasti rento ja humoristinen ote myös säilyy siinä rinnalla, Originaali tajukangas tyyli joka tekee tästä niin vetävän sivuston.

 8. Mielestäni paavon viikkoterveiset mietelauseet tms ”älkää ryypätkö itseänne hengiltä” ym. Sivun ylälaidassa tulisi säilyttää. Se oli hieno perinne.

  1. Ryyppäävätkö suomalaiset edelleenkin niin kauheasti?!? Toivottavasti eivät! Ruotsinsuomalaisena on paljon saanut kärsiä siitä ennakkoluulosta että k a i k k i suomalaiset ryyppäävät (ja räyhäävät kännipäissään tai munaavat muuten itsensä). Monella suomalaisella on riippuvuus geeneissä mutta ei geeneille tarvitse antaa periksi.

  2. Jotain sellaista ”paskaas tässä” -asennetta kaikissa Tajukankaan jutuissa, mutta syvemmältä tulee jotain muuta. Täts ai laik it .

  1. Kukakohan tuokin on? Mahtaako olla joku vihreiden tai vasemmiston kuntavaaliehdokaskin?

  2. Tuohan on ilmiselvä mt-potilas. Kaikinpuolin ällöttävä ja typerä, pitäisi karkoittaa maasta loppuiäkseen.

 9. Rikastusta:

  ”Vankien määrä kääntyi kasvuun – Rise: Turvapaikanhakijoiden vaikutus näkyy”

  ”Tutkintavangeista jo selkeästi yli kolmannes on ulkomaalaisia.

  Vankien määrän kasvu selittyy pääasiassa ulkomaalaisten vankien määrän kasvulla.

  Risen mukaan viiden vuoden seuranta-ajalla yli puolet (51,3 prosenttia) suoraan vankilasta vapautuneista päätyi uudelleen vankilaan.

  Valvotun koevapauden kautta vapautuneista uuden tuomion sai vajaat 40 prosenttia. Molemmissa luvuissa oli Risen mukaan pientä nousua vuoteen 2015 verrattuna.

  200 euroa vuorokaudessa

  Risen mukaan vuorokausi suljetussa vankilassa maksoi viime vuonna vankia kohden 200 euroa.”

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703242200091174_uu.shtml

 10. Onkos se Iltalehden Nina Leinonen tuossa videossa?:

  http://www.migranttales.net/protest-save-the-people-of-mosul/

  Suurin osa Suomeen tulleista ei todellakaan ole mistään Mosulista ja ylipäätään vain pieni osa Irakia on akuutissa konfliktissa…
  – eikä tuo muija kuitenkaan puhu sanaakaan arabiaa…
  – lisäksi Irakissa asuu sunnejakin niin paljon, ettei heitä kaikkia voida mitenkään vainota – ja kun etenkään eri etnisten muslimiryhmien pako maasta ei myöskään ratkaise yhtään mitään, se pikemminkin vain lisää ongelmia sekä siellä, että myös sitten täällä…
  – ja koska islam on suvakkien mukaan rauhanuskontokin, niin sunnien ja shiiojen on vain kestettävä toisiaan ja ryhdyttävä tulemaan toimeen…

  Siis tämä… :
  https://twitter.com/ninaleinonen?lang=fi

  Elintasopakolaisille ja sotilaskarkureille toki hyvää nähtävää, kun jospa miettisivät hiukan sitä, miten heihin käytetyt rahat ovat pois oikeilta hädänalaisilta…
  – ja antaa hyvää kuvaa irakilaisten kulttuurista, islamilaisesta moraalista – kun pakolaisleiritkin ovat korruption vallassa…

 11. Ruotsin telkkari levittää nyt uutta desinformaatiota. Kun statistiikkaa tarpeeksi väännellään ja käännellään ja otetaan pois asioita ja lisätään toisia saadaan lopputulokseksi ettei ne ruotsalaiset oikeastaan paljon mittään töitä teekkään vaan ne on MATUT jotka hommat hoitavat ja muutenkin työllistyvät eniten!!! Ei taida koskea Rinkebyn kaapumatameja joista työskentelee vain runsas 30% ja melkein 70% telttailee kotona.

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/244-000-fler-i-arbete-alla-utrikesfodda

  1. Suomeenkin on tullut paljon näitä afgaaneja, jotka ovat myyneet itseään homoille esim. Kreikassa, moni ehkä on entinen ns. tanssipoikakin – täällä samat henkilöt pyrkivät sitten suhteisiin tyttöjen ja naisten kanssa…

   Olen varma, että Suomeenkin tulee suuria hiv-epidemioita ja hyvin nuortenkin keskuuteen – ja etenkin kun matut vielä raiskaavatkin.

   Ei auta matujen testauskaan, jos testi tehdään heti – sillä jos ovat kuukausi sitten saaneet tartunnan jossain Kreikassa, niin se ei vielä näy testeissä puoleen vuoteen.
   – ihminen voi kantaa hiv-virusta kymmenkunta vuotta ilman mitään oireita, joten siinä ajassa ehtii pistämään liikkeelle monta ketjutartuttajaa…

   Kouluissa suomalaisnuoria kehotetaan ja kannustetaan huoraamaan ilman mitään rajoja – Seta ja Sexpo yms. valistuksesta vastaavaat kannustavat oikein erityisesti perversioihin…
   – joten tragedioita ei voi välttää…

   1. Kuppa on myös hyvin vaarallinen. jos se pääsee etenemään pitkälle ja parantumattomaksi – sehän mädännyttää aivot ja aiheuttaa kauheita kipuja…

    Tarttuu HIV:tä helpommin – niin kuin moni muukin tauti…

    Toki suomalaisten miestenkin matkailu Thaimaaseen ja Venäjälle, Viroonkin tai naisten johonkin Gambiaan – tuo näitä tauteja Suomeen – mutta nuorille matut ovat erityinen riski…

   2. Eläinten ja maahantulijoiden karanteeni Suomen rajoilla ja laki tartuntatautien levittämisestä annettavista kovista rangaistuksista on ilmeisesti poistettu käytöstä positiivisesti syrjimällä matujen ja taakanjakomamujen kohdalla.
    Itse asiassa viranomaistahot pyrkivät siirtämään potentiaaliset taudinkantajat väestökeskuksien keskipisteisiin ja maksimoimaan kontaktit ja ”suhteet” jopa immuniteettia ja vastustuskykyä vailla oleviin lapsiin ja vanhuksiin.
    Toimintamalli luo täydelliset olosuhteet tuhoisalle epidemialle ennemmin tai myöhemmin.
    Toimintaa voisi nimittää viiveajastetuksi bioterrorismiksi ja kansanmurhaksi!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.