Skip to content
Mainokset

Ruotsi yrittää lähettää 5000 sotapakolaista Unkariin-Unkari sanoo ei, ei ja ei

Ruotsin integraatio- ja oikeusministeri Morgan Johanssonin kiukku kasvaa. Nimittäin Ruotsissa on yli 5000 sotaa ja vainoa paennutta muslimia, jotka ovat jo rekisteröityneetkin turvapaikanhakijoina Unkarissa. Unkari taas ei aio ottaa yhtään ainutta sotapakolaista Ruotsista. Morgan Johansson kertoi aamulla Ruotsin medioille:

– Meillä on 5000 turvapaikanhakijaa, jotka ovat jo rekisteröityneet Unkarissa. Unkari taas kieltäytyy ottamasta heitä vastaan kun olemme yrittäneet lähettää heitä sinne.

Johansson jatkoi uhmakkaana:

– Jos he eivät ota vastaan heitä, silloin asia etenee EU-tuomiosituimeen. Unkarin velvollisuus on ottaa heidät vastaan.

Ruotsin hallitus vetoaa Dublin-sääntöihin, joita jokaisen maan on noudatettava. Dublinin mukaan, ja Ruotsin näkökulmasta, jos heiltä löytyy turvapaikanhakijoita, jotka ovat rekisteröityneet Unkarissa niin Unkarin on myös otettava heidät vastaan.

Ruotsin maahanmuuttokomissaari Dimitris Avramopulos on matkustanut juuri nyt Unkariin neuvottelemaan sotapakolaisten vastaanotosta. Morgan Johansson sanoo:

– Jos Unkarilta ei tule vihreää valoa, silloin mennään EU-tuomioistuimeen.

Unkari ja Ruotsi ovat kinastelleet invaasiosyksystä asti samasta asiasta. Unkarin pääministeri Viktor Orban sanoi aiemmin, että jos joku lähtee Unkarista Ruotsiin hakemaan turvapaikkaa, niin henkilöllä ei ole paluuta Unkariin.

– Unkari on turvallinen maa, mutta jos turvapaikka ei meillä kiinnosta, vaan parempi sosiaaliturva Ruotsissa, silloin ei tarvi myöskään takaisin tulla, Orban sanoi.

SVD

Mainokset

36 Comments »

  • eikös hölmölän oikeudessa annettu tuomio että unkariin ei voi paluttaa koska siellä ollaan niin hirveän rasistisia vai oliko se huonot olot kultamunilla

   Tykkää

    • Jos sopimuksia noudatettaisiin , niin jokaisen ruotsista Suomeen tulleet niinsanotun pakolaisen vois palauttaa Ruotsiin.
     Mutta kun herrojen sopimuksilla on pyyhitty peräpeiliä tässäki asiassa,muuttui maahantunkeutuminen ”melkein lailliseksi”.

     Kuukaudenverran kaikenväristä jätkää lappoi rajan yli Torniossa,ennen kun kukaan alkoi kyselemään edes mitä nämä herrat oikein on.Sitte tuli rajalle jotaki rajamiehiä jotka ohjasit matuja linja-autoihin ja matka sisäsuomeen alkoi.
     Siinäkään vaiheessa niiltä ei kyselty mitä porukkaa ne on.Varsia siinä porukassa ei ollut,mutta kaikkia muita rotuja ihan varmasti.
     Nyt ne on Suomessa elätettävänä ja pysyvät niin kauan kun itse haluavat.

     Tykkää

   • Mitä ruottalaiset nyt meinaava.
    Suomen on siis palautettava 32000 Haaparannan kautta Suomeen työntynyttä musua,koska Ruotsi on turvallinen maa muslimeille
    ja ne Ruotsiin tulivat ensin.Tulivat kyllä Ruotsiinki jo monen turvallisen maan kautta,mutta se on taas ruotsalaisten päänsärky.

    Unkarilaiset ei taatusti ota riesakseen yhtään musua, mistä erilleen on päässeet.

    Tykkää

  • Aivan sikamaista ja rikollista ruotsalaista ehtaa sitä ihteään taas! Pian rikastutetaan meitäkin, kun suuri ihmisoikeuksien asiantuntija ruåtsi päättää niin ja suomalaiset vaan vikisee, että juu, me halutaan maksaa ja halutaan värinää… voihan p-kele!

   Tykkää

 1. Entäs nämä kaikki tuhannet Ruotsista moskeijoiden kautta junaillut Suomeen tulijat Haaparanta-Tornio linjalta? Eikä Ruotsi(kaan) ollut turvallinen maa? Kuinka monta tulijaa ehti väärällä nimellä jo saada kruununsa liikkumaan Ruotsin puolella ennenkuin lisäeuroja lähdettiin jahtaamaan Suomesta? Kysymyksessä on monilta osin vuosituhannen suurin puhallus. Wall Street kalpenee..

  Tykkää

  • ”Entäs nämä kaikki tuhannet Ruotsista moskeijoiden kautta junaillut Suomeen tulijat Haaparanta-Tornio linjalta? ”
   Niinpä. Ruotsi on houkutellut ne ensin tänne pohjoiseen ja tuuppaa ne sitten muiden harmiksi. Ruotsin pitää kantaa politiikastaan vastuu ja ottaa Suomeen työnnetyt takaisin Ruotsiin.

   Liked by 1 henkilö

 2. Dublinin sääntöjä sovelletaan kuin vuoropysäköintiä: joka toinen päivä voimassa, joka toinen ei. Mutta pitäisi Ruotsi nyt vaan tiukasti kiinni uusista elintasotakaajistaan. Jos tarvis, voidaan täältä lähettää lisää

  Tykkää

 3. Unkari ei swedupetterien pillin mukaan tanssahtele kuten Suomi tekee. Hurrit hyyssätköön pakoloisensa kun niitä niin rakastavat.

  Tykkää

  • Mutta jos lähettävät, olisi paras lisätä matkavarusteeksi piikkilankaleikkurit. Sivumennen sanoen Hackman toimitti ennen 1. maailmansotaa Venäjän armeijalle leikkureita sadointuhansin

   Tykkää

  • Koko kansainvaellukselta olisi kai vältytty, jos Schengen-sopimus olisi koskenut vain EU-kansalaisia, joka lienee ollut alun perin tarkoituskin. Samaten Geneven pakolaissopimus olisi syytä päivittää; sitä allekirjoitettaessa ei takuulla ollut hajuakaan sen soveltamisesta nykyisenlaisissa olosuhteissa. Suomi voisi osaltaan myös tarkistaa lainsäädäntöään ja kiristää humanitääristen syiden huomioonottamista; näin pienellä maalla ei ole varaa elättää kaikkia tänne haluavia ja maan muuttuminen Lähi-idäksi Ruotsin malliin on järkyttävää ja suomalaisia halveksivaa. Tämä pitäisi jo kuntavaaleissa tuoda esille.

   Tykkää

   • Ei sitä Geneven pakolaissopimusta tarvitse päivittää: siinähän nimenomaan määritellään yksityiskohtaisesti pakolaisuuden perusteet, eivätkä nämä turhapaikkaturistit todellakaan täytä niitä miltään osin.

    Nykytilanteessa pitäisikin siis pitää kiinni juurikin Geneven pakolaissopimuksesta sen sijaan, että annetaan poliitikkojen vedota itse keksimiinsä ”kansainvälisiin sopimuksiin”, jotka muka pakottavat meitä ottamaan vastaan laittomia maahantunkeutujia, vaikka tosiasiassa ensimmäistäkään tällaista sopimusta ei ole olemassakaan.

    Tykkää

    • Geneven sopimus koskee vain niitä pakolaisia, jotka on hyväksytty ennen v. 1950. Ei näitä uudempia ollenkaan.

     Tykkää

    • Olet oikeassa. Geneven sopimus ei kaipaa päivitystä, vaan sen soveltamista sellaisena kuin se on tehty.

     Tykkää

 4. Jos ruotsalaiset ovat olleet niin tyhmiä että ovat ne maahansa laskeneet niin oma vika. Ja jos Suomessakin on sama tilanne, niin ei muuta kun postimerkki perseeseen ja kotimaahan mars. Sieltä ne tulikin, oman ilmoituksen mukaan.

  Tykkää

  • Postimerkki ei riitä se ei ole inhimillistä. Ihmisoikeus ei toteudu. Den sijaan dynamiittipötkö persereijästä sisään ja tuli. Se on inhimillistä torakoille kun saavat arvon ylennyksen ja united nothing tyhjänpaskan jauhajat saavat case closed.

   Tykkää

 5. Nyt aukeaa hyvä mahdollisuus lähettää 5.000 meille Ruotsin kautta tullutta sotasankaria takaisin Ruotsiin, kun sinne tulee sopivasti tilaa. Mitenkähän on – pitäisiköhän siinäkin tapauksessa edetä lopulta EU-tuomiosituimeen?

  Tykkää

  • Ruotsin kautta Suomeen tuli yli 30.000 jihadistia. Uskon että siihen joukkoon Ruotsi tuuppasi mukaan myös sopivat naamat vankiloistaan ja mielisairaaloistaan.

   Tykkää

  • 32000 matua tuli Ruotsista Tornion kautta Suomeen 2015, joten eikö tuo määrä olisi syytä työntää rajan yli takaisin Ruotsin puolelle.

   Tykkää

   • Jihadistihän on rikkaus Suomelle,eihön niitä takaisin Ruotsille voi antaa.
    Vaikka ne Ruotsi tietensä työnsi Suomen niskoille vastoin kansainvälisiä
    sopimuksia.

    Mutta niinhän se Eleksanteri Stuppi valisti suomelaisia,että jihadistit on rikkaus Suomelle.

    Tykkää

 6. Orban ei heti ymmärtänyt matujen rikastuttavaa vaikutusta, vaan tyhmyyksissään päästi ne menemään. Eikä näköjään ymmärrä vieläkään. Orbanin pitää konsultoida Suomen Juha Sipilää ja vaikka niitä kolmea Niinistöä.

  Tykkää

  • Kyllä! Ensin oli pakolaisaalto, rikkaus ja voimavara ja sitten yhtäkkiä taakka, joka täytyy jakaa! Päättäjät ovat täysin pihalla. Ilmankos luotto poliitikkoihin on jossakin nollan ja olemattoman välissä.

   Tykkää

 7. Lähettäisi Suomeen, niin etenkin persu-Lindström tykkäisi…
  – Lindström on muuten kammottavimpia persuja – piilosuvakki ja korruptoinut, ahne tapaus, kuten naisavustajansakin juttukin paljasti (IL:Ministerin erityisavustaja lobbasi omaa bisnestään kiinalaisille):

  ”Rakennusliitto pillastui ely-keskukselle – suunnitelmissa ”tuoda rakentajia Afrikasta ja Kiinasta”

  ”Suomi on avaamassa ovensa kehitysmaista, kuten Afrikasta, Kiinasta tai Ukrainasta tuleville rakentajille, Rakennusliitto kirjoittaa.

  Liitolla oli maanantaina työ- ja elinkeinoministeriössä tapaaminen, joka liiton mukaan oli kutsuttu koolle työministeri Jari Lindströmin (ps) aloitteesta.

  Rakennusliiton mukaan tapaamisessa oli selvinnyt, että ely-keskus aikoisi luopua rakennusalan työvoiman tarveharkinnasta Uudenmaan osalta.

  -  Näin avataan huikeat bisnekset ennen muuta työlupakauppiaille, jotka perivät kynnysrahoja turvattomilta maahan siirrettäviltä rakentajilta, sanoo Rakennusliiton puheenjohtaja Matti Harjuniemi tiedotteessa.

  Harjuniemen mukaan samalla käännetään selkä vähintään 10 000 rakennusalan työttömälle ja tuhansille opintonsa päättäville nuorille, joiden on vaikea saada työtä rakennuksilta.”

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703272200092558_uu.shtml

  Tykkää

  • Niin, mutta kun meillä on tämä kauhea työvoimapula! Uudellamaalla on 15 000 ulkomaalaista töissä rakennuksilla ja samaan aikaan 15 000 työtöntä rakennusmiestä. Hei hoplaa, meillä osataan! Nyt kun saadaan vielä diplomirakentajia Afrikasta, niin johan alkaa home- ja muut ongelmat olemaan historiaa. Valitettavasti heidän asuttamisensa, vaatettamisensa, syöttämisensä ja juottamisensa vievät valtion kassasta enemmän kuin he (mahdollisesti) sinne veroja maksavat. Ehkä etninen värinä katukuvassa korvaa tämän pienen puutteen.

   Tykkää

 8. On noi svedut idiootteja..minkä ottaa pitäköön.. kun mulliturpa vetää miekan esiin menkää valittaman ihmisoikeusistuimiin LOL

  Tykkää

 9. Kuinkahan moni niistä 5000+ sta suostuisi lähtemään takasin Unkariin jos asia tulisi ajankohtaiseksi? Vastaus: NOLLA kpl. Syntyisi aivan kauhea poru ja kaikki maan asianajajat palkattaisiin (ruotsalaisten veronmaksajien kustannuksella tietenkin) tekemään paksu pinkka valituksia kaikkiin mahdollisiin instansseihin. Ei Unkarissa ole Taikaseinää ja siellä saa korkeintaan pettua. Ei sinne voi mennä! Tukkageeliäkään ei makseta eikä varmaan edes tupakoita. Eikä kukaan silitä päätä huolimatta siitä miten kauheita rötöksiä teet.

  Tykkää

 10. ”Ruotsin maahanmuuttokomissaari Dimitris Avramopulos on matkustanut juuri nyt Unkariin neuvottelemaan ”

  Dimitris ei ole Ruotsin maahanmuuttokomissaari, vaan EU:n.

  Kaikkien supermokuttaja-eurofederalistien isä.
  Oikein kunnon kreikkalainen kusettaja.

  Tykkää

 11. Margot pitää vaan matut Ruotsissa, sillä ovathan Ruotsalaiset olevinaan niin hyviä ihmisiä. Unkari on laittanut rajansa jo ajat sitten kiinni, joten Margotin on turha haaveille Unkarin vastaanottavan matuja maahansa.

  Tykkää

 12. On se vaan kumma juttu, kun salskeille länsinaapureillemme ei selvä raha enää kelpaakaan, kuten tästäkin täysin luotettavasta jutusta käy melko kiistattomasti ilmi. 😀 😀 😀
  Näitä juttuja muuten edelleen jaetaan ”tietolähteinä” erilaisissa keskusteluryhmissä, ja osa väestä ei vain suostu tajuamaan, että Ruotsille TUOTTANEET maahanmuuttajat ovat suureltaosin suomalaisia, jotka menivät sinne töihin työvoimapulan aikaan 60-70-luvuilla.
  https://www.savonsanomat.fi/ulkomaat/Ruotsi-hyötynyt-maahanmuutosta-yli-90-miljardia-euroa/546281

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: