Irakilaiset ovat tulleet Suomeen vain hyötyäkseen suomalaisista

13

 

tphakijatsaunassa_hg__503_uu1

 

Kuka tahansa, jolla kiinnostusta riittää, voi tutkia Helsingin asemalla postaavien laittomien muslimien taustoja. Monet heistä ovat julkkiksia ja sen verran itsekeskeisä, että pitävät Facebook-sivunsa avoimena. Sieltä löytyy selfieitä ja paikkatietoja monilla aina vuoteen 2012 asti.

Useimmat aseman laittomat muslimit ovat kaikkea muuta kuin turvapaikan tarpeessa. Monet heistä ovat asuneet vuosia Turkissa, mutta he käyttävät Irakin tilannetta hyväkseen saadakseen Suomesta loppuelämän kestävän ilmaisen ylläpidon. Tällä hetkellä irakilaisilla on päällä aktiivinen kamppanja, jossa mm. Rasmukseen, Refugees Hostpitality Clubiin ja vastaaviin ryhmiin päivitetään pommituskuvia ja itkeviä lapsia Irakista. Tämä vetoaa suomalaisiin naisiin, jotka saavat lisävirtaa jatkaa aseman mielenosoitusleirin ylläpitoa maailman loppuun asti.

On nimittäin selvää, että irakilaisilla ei olisi kapasitettia laittaa pystyyn tuollaista leiriä, niin hampaattomia ja kädettömiä miehiä he ovat. He ruinaavat suomalaisilta kaiken.

Mutta toistan: useimmat asemalla päivystävät turvapaikanhakijat käyttävät Irakissa hätää kärsiviä naisia, lapsia, vanhuksia ja muulla tavoin heikommassa asemassa olevia hyväkseen varmistaakseen itselleen oleskelulupaa Suomesta. He vetoavat suomalaisiin Irakin kärsivillä ihmisillä, vaikka itse ovat asuneet vuosikausia Turkissa. Tämä jo yksin pitäisi olla syy, että heidät heitetään ulos maasta. Mutta on hyvä, että aseman lakko jatkuu. Kansa tajuaa lopulta varmasti millä asialla laittomat muslimit ovat Pohjolan perukoilla.

Eurooppaan ja Suomeen tulleet irakilaiset ovat kylmiä ja välinpitämättömiä ihmisiä. He ovat jättäneet perheensä ja vanhuksensa ja lähteneet Suomeen lakkoilemaan. Jos he välittäisivät perheistään, he olisivat heidän luonaan eikä Helsingin asemalla osoittamassa mieltään. He ovat tulleet Eurooppaa vain hyötyäkseen eurooppalaisista.

Kun jos siis tunnet huonoa omatuntoa turvapaikanhakijoiden takia, voit lopettaa sen potemisen. Voit hyvällä omallatunnolla ajatella ja sanoa, että irakilaisilla ei ole mitään tekemistä Suomessa turvapaikanhakijoina ja heidät pitää lähettää takaisin Irakiin.

Advertisements

41 thoughts on “Irakilaiset ovat tulleet Suomeen vain hyötyäkseen suomalaisista

 1. Ilmeisesti suomalaiset haluavat pitää heidät koska poliisi ei poista heitä maasta? Poliisi tekee niinkuin käsketään mutta kukaan ei käske? Miksi ei?

  1. Suomen posliinit on samaa porukkaa näiden kanssa – ongelmajätettä. Kyllä koira koiran tunnistaa, siksi tykkäävät keskenään peuhata ja nuolla toistensa perseitä.

   1. Se on sillälailla, että leipä on makeaa myös poliiseille.Ei ne voi laittomasti maassa olevia lentokoneisiin laittaa kohti kotimaitaan, jos
    niin ei määrätä tekemään.Poliisit ne kyllä poistavat tuosta heti kun siihen käsky annetaan. Nuo matut on maassa kaittomasti,mutta niillä on suojelijansa politikoissa,vihervasemmistossa lähinnä.Vihervasemmiston johdolla on ilmeisesti oikeus olla noudattamatta Suomen lakia,heillä on omat lakinsa niin kuin näillä musuillakin.

    1. Vihervasemmistolla on sharia-laki. Se on nimittäin eksoottisempi, kun on peräisin jostain itämailta. Ehkä siinäkin on jotain tähtipölyä ja kiehtovaa mystiikkaa, kun voi arvuutella, mitä siellä kaavun alla on piilossa – alistettu musliminainen vai Isiksen soturi.

 2. Lusmuja paapova tukiverkosto pitää pitkälti tätä sirkusta yllä. Ja rahaa lapioidaan estoitta järjettömyyden ylläpitoon

  1. Lakien mukaan, jos samaa reittiä takaisin, niin Turkkiin. Olen aivan varma, että Eerdoganin hirmuhallinto on koko invaasion takana ja kas kas mites ne yhtdeyet sinne Usaan olivatkaan ennen Trumpia, OBAMA!

   1. Erdogan haaveilee selvästi Osmannivaltakunnan paluusta, jo nyt Turkki häärää esim. Somaliassakin…
    – tosin haluaa sen toki kattavan Euroopankin ja siihen tarvitaan muslimien massamaahanmuuttoa; olen ihan varma, että niin Turkki kuin moni muukin muslimimaa imuroi ja ohjaa muuttajia Eurooppaan…
    – suurmoskeijoiden rakentaminen samaan syssyyn on myös osa tätä islamisaatioprosessia…
    – Turkkikin on ollut joskus kristitty maa, jonka muslimit ovat valloittaneet ja vallanneet, islamisoineet täydellisesti….

    Raamatun Ilmestyskirjassakin kaikki palaa jälleen Lähi-itään, siis kaikki keskeiset tapahtumat – esim. USA tullaan lyömään täysin pois pelistä, joko luonnonmullistukset, talouskatastrofi tai ydinpommit tai kaikki yhteensä…
    -ja sinne nousee voimakas mahti ja mikäs muukaan se voisi olla kuin Osmannivaltakunnan paluu, ulottuen Lähi-idästä nyt ainakin Pohjois-Afrikkaan asti, noin niin kuin ens alkuun…

     1. Kirkon ylin johto on täysi politisoitunut ja hyvin verkostoitunut – esim. Pentikäisten veljekset, joista toinen on Sipilän neuvonantajakin – häärää juuri tuossa Kirkon Ulkomaan avussa.

      Pentikäinen ja Kirkon ulkomaanapu on myös erittäin Israel -vihamielistä, mikä sopii tuohon islamistien kanssa veljeilyynkin…

   2. Eilen tuli TV:stä dokumentti Turkin diktaattori Erdoganista. Hänhän on vienyt EU-virkamiehiäkin mennen tullen kuin peloissaan määkiviä lampaita. Olin kuulevinani yhdessä kohtaa hänen suustaan sanat: Yksi kansa, yksi valtio, yksi johtaja! Kukahan maailmanhistoriaan kuvottavan jälkensä jättänyt näin sanoi? Vastaan itse. Se oli Hitler.

 3. Leirin helsigissä rahoittaa kirkko+seurakunta+yksityiset ihmiset(suvakit/vihervasurit), näkyvyydestä huolehtii vihervasurit/anarkistit/vasurit. Eli turviksia käytetään surutta keppihevosina oman asian ajamiseen, myös turvikset käyttää näitä ”suvitsevaisia” keppihevosina oman asiansa ajamiseen. Lakia ei tunnu kukaan haluavan noudattaa, kaikkia muita joka on näiden kanssa erimieltä syyllistetään/haukutaan ihan surutta. Käsittämätöntä. Muistakaa oikeesti äänestää ja äänestäkää muita kun näitä hyysäreitä. Ja kuten Tajukangas totesi, penkokaa fb/twitter yms sieltä löytyy vaikka mitä mielenkiintoista.

  1. Just näin ja mistä vetoa, vaalien jälkeen leirit katovat, ovat tehneet tehtävänsä. Jos nuo muslimit vain tietäisivät miten heitä käytetään oman agendan ajamisessa, naurattaa koko ajatus. 😀

 4. Erittäin hyvä kirjoitus, jota kannattaa jakaa!
  – sillä tuo on totuus suurimman osan osalta, varsinkin nyt – mutta jo aiemminkin.
  Oikeita pakolaisia on irakilaisten joukossa todella vähän.

  Suomalaiset ovat itse suurelta osin niin hyväntahtoisia, rehellisiä ja kun moni on aivan liian naiivikin – joten meidän on vaikea tajuta, miten muslimikulttuurissa ajatellaan, että esim. muslimeille valehtelu ja etujen moraaliton kahminta itselle osoittaa vaan suurta viekkautta ja jopa ihailtavaakin viisautta. Kuseta vääräuskoista dhimmiä – niin sehän on monille muslimeille suuri nautintokin, luo statusta ja dhimmien tyhmyydellekin nauretaan sitten oikein porukalla.
  Mutta pitää huomioida toki sekin, että muslimit kusettavat aika rankasti myös toisiaankin.
  Ja huvittavaa on, että esim. suomalainen muslimimaita kiertänyt tutkimusmatkailija Wallinkin kirjoitti tästä jo 1800-luvulla. Eli epärehellisyyskin on yksi islamin hedelmistä.

  Jopa tietty osa kiintiöpakolaisina tulleista on täysiä keplottelijoita, siis etenkin juuri samat afgaanit, arabit, kurdit ja somalit yms.
  – toki kiintiöpalaisina on aivan aitojakin tapauksia – mutta osa heistäkin on täysin samaa sakkia kuin tämä turvikset eli tulleet pakolaisleireillekin valehdellen. Pakolaisleirit ovat niin täynnä korruptiota ja väärinkäytöksiä noin muutenkin, että Suomenkin pitäisi luoda aivan omia systeemejä, eikä luottaa korruptoituneisiin paikallisiin viranomaisiin.
  Moni kiintiöpakolainen käy lomailemassa kotimassaan liki välittömästi, kun vain saa sossutuet rullaamaan – vaikka tällainen on jopa Geneven pakolaissopimuksen vastaista eli pakolaisstatus pitäisi ottaa heiltä pois.

 5. Nämä suomalaiset leirinaiset eivät kuulemma halua käsiinsä turvapaikanhakijoiden verta, siksi vastustavat palautuksia.
  Eivätkö tajua suojellessaan näitä laittomasti maassa olevia, että saavat käsiinsä pahimmillaan ISISIN Uhrien verta.
  Minä en öitäni nukkuisi jos olisin suojelemassa mahdollisia ja jopa todennäköisiä ISISINkin sotureita.

  1. Janoavat sen sijaan suomalaisten pikkutyttöjen p****piverta. Sitä ei lasketa, koska.. rasismi?

 6. Tokko pojat tykkäävät että heitä käytetään hyväksi! Jokainen päivä kun ei tarvitse tehdä työtä, saa puhua paskaa kavereitten kanssa, sumppi pihisee- ja pimppi suhisee- on hyvä päivä! Mikäs siinä on olla puolijulkkiksena, melkein kuin rock- tähtenä- naisten palvomana ja paapomana. Löysään menoon tottuu äkkiä. Sotten ei enää työnteko maistukkaan vaikka sitä tarjottaisiinkin.

 7. ”Eurooppaan ja Suomeen tulleet irakilaiset ovat kylmiä ja välinpitämättömiä ihmisiä.”
  Lähi-Idässä on tunnekylmyys yleistä ja sidoksissa kulttuuriin. Toisia yritetään kaikellatapaa käyttää hyväksi, säälinkerjäys ja syyllistäminen on yleensä tälläisia toimintatapoja, joilla huijataan heikkomielisä.

  Sitten kun he ovat päässeet Suomeen, niin tapahtuu kaikenlaista pahuutta, kuten Porin polttomurha, raiskaukset, ryöstöt jne… rikokset joita käyttävät psykopaatin omaiset ihmiset hyväkseen, saadakseen etuisuuksia. Kun heitä alkaa olemaan tarpeeksi paljon, niin heitä aletaan pelkäämään ja näin he anastavat vallan. Esimerkiksi heidän rikoksistaan ei uskalleta puhua, sillä siitä seuraa todella pahoja vaikeuksia.

  1. Tanskalainen psykologi Nicolai Sennels on analysoinut hyvin muslimien kulttuuria…
   – islamin arvomaailmaa siellä taustalla kuitenkin jyllää…

 8. Viime vuosien aikana on ollut silmiinpistävää, ettei EU-ssa ole saatu aikaan mitään ns.poliittisia päätöksiä. Siis sellaisia päätöksiä joilla ratkaistaisiin niitä kysymyksiä joita esim.Britit odottivat päätettävän. Ei tullut. Heille riitti. Good bye, see you later. Ero Euroopan johtajissa on helppo nähdä. Suurin osa Euroopan ns.läntisten maiden johtajista eivät toimi kansojensa toiveiden mukaan, peittävät toimintaansa esim. populismi puheilla. Mutta kas kummaa, itäisten euromaiden johtajat ovat vanhanaikaisia, toimivat kuten kansa tahtoo. Totta kai vaisuja rahan perässä juoksevia vas/viher johtajia vituttaa, kun V. Orbanilla on munaa, pitää tärkeysjärjestyksestä kiinni. Hatun nosto hänelle. Haukkuja hän onkin saanut reippaasti. Siis seurataan kansan tahtoa herkällä korvalla, vaikka EU-lta tulisikin turpiin. Meillähän on siis tämä ihan naurettavaa…En viitsi, antaa olla. Paikat lähtee hampaista.

  1. Britit ovat sisäpiirissä ja ytimessä - esim. USA:nkin piireissä... sanoo:

   Briteillä on taatusti paljon sisäpiirin tietoa – Britanniaan kuuluvat mm. Euroopan suurimmat veroparatiisitkin – Lontoo maailman rikkampia kaupunkeja jne.
   Brittijohto olisi estänyt lähdön, jos olisi halunnut – eli todennäköisesti pelastivat itsensä, ainakin hetkeksi…

   Suomessa esim. monet EU-kriittisetkin persut selkeästi pelkäävät Venäjää Krimin yms. takia – ja siksi Väyrysen kansalaisaloite ei mennyt läpi…
   – emmitään siis…
   – euro ja sen liian korkea kurssi yms. – on kuitenkin ollut jopa suurempi ja akuutimpi uhka Suomen taloudelle kuin pelkkä EU eli ekaksi nyt eurosta ulos.

   Samaten Suomen pitäisi ottaa rajatarkastus käyttöön – ja kampanjoida Schengeniä nurin, koska sen ehtoja ei noudateta ulkorajoilla laisinkaan. Holtiton maahanmuutto on euron lailla tuhoisaa.

 9. Sama pätee afgaaneihin, jotka ovat oleskelleet Iranissa vuosikausia ennen Eurooppaan lonnimista.

 10. Kuka maksaisi suurmoskeijan käyttökulut, Hesan veronmaksajatko – siis jos wahhabistit maksavat vain rakentamisen, on nimittäin aika korkeat käyttökulut… :

  ”Rakennuksen hinnaksi on arvioitu yli sataa miljoonaa euroa, ja vuosittaisiksi kustannuksiksi 6–7 miljoonaa.
  Rahoituksen keräämisestä vastaa Bahrain, pieni kuningaskunta Persianlahden rannalla. ”

  Jopa muslimimaissa pelätään wahhabilaisten ohjailua… :

  Huoli Arabian niemimaalta käsin ohjaillusta uskonnontulkinnasta on maailmanlaajuista.

  – Samaa keskustelua käydään Indonesiasta Marokkoon.

  Jännä, että helluntailaiset, vapaakirkkolaiset yms. pystyvät rakentamaan omia kirkkojaan ympäri Suomea – mutta muslimit eivät pysty samaan?!
  – Suomessa myös tuetaan muslimien moskeijoitakin rahallisesti aika paljonkin – toki esim. Helluntaikirkkokin saa kaiketi jotain tukia, kun sillähän on mm. tämä Fida -avustusjärjestökin, joka tekee yhteistyötä valtionkin kanssa… :

  ”Jardia tuskastuttavat puheenvuorot, joiden mukaan suomalaisten muslimien tulisi rahoittaa moskeijansa itse. Suomen muslimiyhteisöllä ei sellaisia rahoja ole, ja islaminuskoisilla yhteisöillä ei ole veronkanta-oikeutta luterilaisen kirkon tapaan.

  – Tilanne ei ole yhdenvertainen. Tuntuu, että rahoituksesta puhutaan vain silloin, kun puhutaan muslimeista.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9532321

 11. Vihreät ovat näin kuntavaalien alla? – päästäneet läpi edes hiukan realismia sisältävän kirjoituksen… :

  http://www.vihrealanka.fi/reportaasit/maassa-maan-tavalla

  Toivottavasti joku postaa tuon Rasmukseen/RCH:hen…
  – tosin jutun kirjoittaja varmaankin leimataan rasistiksi ja vaaditaan erotettavan Vihreistä…

  1. Posliinit ovat maalittaneet itse itsensä. Koskee ihan jok’ikistä tinanappia, mitään kivoja kyttiä ei ole olemassakaan, koulukiusattuja luusereita koko sinitakkien rikollisjoukko. Kukaan normaali ihminen ei kyseiseen hommaan Suomessa lähde.

 12. ”http://www.vihrealanka.fi/reportaasit/maassa-maan-tavalla”
  Aika yllättävää tosiaan.

  ”Alin ja Mohammedin nimet on muutettu.”
  Mikähän tuossa kommentissa on kun se hymyilyttää, ainakin minua 😀

 13. Kodittomat kantaruotsalaiset pelkäävät kriminellejä matujengejä Tukholman keskustassa. Jengiläiset, pääasiassa afgaaneja ja marokkolaisia, elävät varkauksilla ja huumekaupalla. Ruotsin munaton hallitus ei pysty heitäkään poistamaan vaikka asiasta on jauhettu ainakin vuosi-pari, ehkä kolmekin. Uskomatonta kämmentämistä! Mistään ei tule valmista tässä maassa. Politiikan tarkoituksena onkin vain työllistää oma itsensä, ei parantaa yhteiskuntaa kansalaisille.

  http://www.expressen.se/nyheter/de-aldre-som-lever-pa-stockholms-gator/

 14. Ihan sama, mikä kultapossun tausta on. Jos on laittomasti maassa, niin ei kuuluisi nauttia suomalaista sosiaaliturvaa. On myös pelottavaa, että kadulla pyörii tyyppejä, joiden taustaa edes viranomainen ei tiedä, onko ne tosiasiassa Isiksen miehiä vai ketä.

 15. ”Perussuomalaisten ihannekunta tarjoaa hyvää lihaa ja turvalliset kadut vaikka humalassa hortoilijoille”

  http://yle.fi/uutiset/3-9511186

  YLE ja Stina Tuominen on piirtänyt varsin kiinnosta kuvan persuista vaalijuttuunsa, kun vertaa sitä muiden puolueiden kuviin…
  – eikä tuo kuva juuri edes vastaa tekstiä – vaan on suoranaista anti-persupropagandaa…
  – kukaan ei hymyile kuvassa, kuten esim. Vihreistä tehdyssä jutussa…
  – leimaavaa gettotyyliä ja tuo koiratyyppikin on täysi pohjanoteeraus, kun ajatellaan keskimääräistä persuäänestäjää…

  Tuollaista göebbelsiläistä propagandatyyliä voisi yrittää välttää edes vaalien aikana!!!!
  – sillä selkeää mielikuvapropagandaahan tuo on – tyyliin vain valkoinen roskaväki äänestää persuja – ja etenkin kun vertaa muihin puolueisiin…

 16. Taas annetaan Refugee hospitalityssa neuvoja miten lypsetään rahaa toimeentulotukea joka sitten lähetetään kotimaahansa, mahdollisesti jopa ISISIN tukemiseen. Alla kopio Annu-Elina Ervastin aloittamasta keskustelusta 29.3.2017.
  Riina Annika Ei Kela pysty selvittämään, mihin raha on mennyt 🙂 Mutta jos hakee harkinnanvaraista perustoimeentulon päälle, kannattaa keksiä joku muu uskottava selitys sille miksi rahat ovat menneet.
  Tykkää · 2 min

  1. Olen myös huomannut, kuinka moraalittomia kukkahatut ovat; osa kehottaa aivan suoraan jopa huijaamaankin!
   – ja kun vielä osa noita huijaamisohjeita jakelevista on itsekin jotain vokki- ja sossutyöntekijöitä – ja kun kuitenkin tiedetään, että nuo samat sossu- ja kelatyypit hakevat kantasuomalaisille petossyytteitä pienistäkin unohduksista, esim. jonkin asian ilmoittaminen on viivästynyt muutamalla viikolla – tai jos joku on esim. ihan oikean vakavan masennuksen takia hoitanut asiansa huonosti…
   – mutta mamut saavat kusettaa sossua ja Kelaa rangaistuksetta huomattavankin ronskisti; toteavat vain ”ei ymärtänut”- niin sillä on kaikki kuitattu, vaikka koko kusetushommelikin olisi vaatinut paljonkin suunnittelua ja paperityötä…

   Kukkahattujen pitäisi lahjoittaa itse nuo ulkomaille menevät rahat, eikä kehottaa moraalisiinkaan väärinkäytöksiin – vaikka toki jossain tapauksessa on ymmärrettävääkin, että joku matu lähettää rahaa tilapäisesti perheelleen, mutta siltikin…
   – mutta ei voi olla niin, että matuille maksetaan jotain extraakin, jota siten lähettävät kotimaahansa vuosikausia, kuten usein tapahtuu…
   – koska kyse suomalaisten veronmaksajien rahoista.

   Kerran RHC:llä joku suvakki kertoi, kuinka matuystävänsä oli tuhlannut ihan muuhun shoppailuun, bilettämiseen yms. saamansa huonekalurahan – niin siellä sitten joku suvakkisossu käski pistämään yksityistä viestiä ja vinkkasi hymiöllä, että matuille kyllä voidaan laittaa huonekaluavustuksetkin uusiksi, kun ei kerran ollut ymmärtänyt…

   1. Kyllä, siellä oli joku ilmeisesti Kelan tai kunnan sossun työntekijä joka kommentoi ettei vaadi selvityksiä matuilta. Täh, hänhän tekee virkavirheen ja se on sitten soronoo sano työnantaja. Mutta jos on kunnan niin kunnissa on omat sossutädit matuille ja siellä menee jaikki läpi tiedän kun olen itte nähny. Kaikki tulee kunnan puolesta. Silmälasit, huonekalut, vuokra-asunto ja sähkölaskut maksetaan, apteekissa on piikki auki, fysioterapiat, kaupassa ruokatili auki, prepaid liittymät maksetaan, ihan kaikki tulee heille kunnan puolesta.
    Tuossa viikolla olin kunnan palvelupisteen kassalla asioimassa ja viereiseltä kassalta ladottiin nuoren mamun kouraan 860 euroa. Oliko sitten tsillailurahaa vai kebties matkarahoja Rautatientorin miekkariin, tiedä häntä.
    Kunnathan aina kiistävät ettei mitään enempää anneta kuin kantaväestöllekään, valehtelua. Tosiaan tiedän työni puolesta totuuden.

 17. Laitonta leiriytymistä Oulun keskustassa:
  ”Kari Viholainen
  5 t
  ..
  Aamuyöllä oli rauhallinen hetki ja aika kun kaikki asiat ja ihmiset oli saatu jokseenkin hoidettua..Makasin siinä teltassa viltin alla ja katselin teltan kattoa ja muistan pohtineeni, että miksi ihmeessä minä vuonna 2017 olen Oulun kadulla teltassa aamuyöllä ja pääasiani on olla siellä turvapaikanhakijoiden tukena ja turvana. Puhumassa ihmisoikeuksien puolesta.. Siinä sivussa olimme yöllä myös terapeutteja joillekin suomalaisille kun heillä ei asiat olleet ihan ok. Helsingin illassa ja yössä tapasin sosiaalityöntekijöitä ja myös kirkon vapaaehtoisia. Heitä en ole tavannut Oulun yössä…Luulen, että oisi syytä tavata..Kuka tarttuisi tähän? Ketään?”

  https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/?ref=group_cover

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.