Päiväkodit vierailuttavat lapsia laittomien muslimien leirissä

0

Helsinkiläiset päiväkodit vierailuttavat lapsia asemalla laittomien muslimien leirissä. Useissa tapauksissa vanhemmat eivät ole tietoisia, että lapsia viedään ideologisten päiväkotijohtajien toimesta näytille. On perin kummallista, että päiväkoti-ikäisiä lapsia täytyy käydä esittelemässä laittomille muslimeille, joilla ei ole mitään tekemistä Suomessa. Mikä tässä on idea?

Lähteenä Facebookin Refugees Hospitality Club.

 

laittomien leirissä

 

 

 

36 thoughts on “Päiväkodit vierailuttavat lapsia laittomien muslimien leirissä

 1. Suvakkien sairas fiksaatio; saattaa yhteen matumiehet ja lapset... sanoo:

  Tuolla leirillä voi olla todella epämääräisiä tyyppejä – joten ties mitä keksivät.
  Muslimimaissa muutoinkaan miehet eivät todellakaan hengaa vieraiden lapsien kanssa, eikä etenkään pikkutyttöjen, joita päinvastoin pitää suojella vierailta miehiltä ja esim. raiskauksilta.
  Ja tuolla leirissä on kuitenkin afgaanejakin, joiden ns. tanssipoikakulttuuriin jopa kuuluu pikkupoikien hyväksikäyttö – ja jo Aishakin…

  Ja entä mahdolliset taudit, kuten tuberkuloosi yms.
  – ja entäpä nuo matuleirin tarjoilutkin, onko hygienia kunnossa?

  Kiinnostaisi kyllä tietää, että mikä päiväkotiryhmä tuo on – ja onko vanhemmilta kysytty lupa vierailuun?

  Juu ja ei kyllä voi ymmärtää, mikä hinku suvakeilla on ylipäätäänkin saattaa yhteen lapsia ja aikuisia miehiä?!?

  1. Suvakkien sairas fiksaatio; saattaa yhteen matumiehet ja lapset... sanoo:

   Ja punapääpappi Marjaana Toiviainen tietysti vaatimassa lisää, lisää tätä, lisää tätä…

 2. Lapsia on käytetty propagandassa ja he ovat olleet propagandan kohteina. Kuvilla, joissa turvapaikanhakijoina esiintyvät arabit paijaavat pikkulapsia, yritetään luoda suomalaisyleisölle mielikuva arabeista melkeinpä Jeesukseen verrattavina lempeinä henkilöinä. Arabien luona vierailutettuja lapsia ja niitä lapsia, jotka näkevät paijauspropagandaa, indoktrinoidaan. Alle kouluikäisiä siis ohjelmoidaan.

  Arabeja kohdellaan heidän omissa maissaan kovalla kädellä, koska mikään muu ei tehoa. Hallinnoksi valikoituu tehoavin. Nyt Suomessa on jo näitä kovia otteita tarvitsevia hallinnoitavia eli turvapaikanhakijoita. Jos suomalaiset eivät sovella heihin niitä hallintotapoja, joita käytetään heidän lähtömaissaan, arabit alkavat ajan myötä itse soveltaa heille luonnollisia vaikuttamistapoja myös Suomessa ja vastarinnan puuttuessa nousevat valtaan hävittäen tieltään muut.

  On tehtävä valinta. Joko he tai me. Kovat otteet tulevat varmasti käyttöön ja asialla ovat sillon joko he tai me. Valinta on vielä meidän.

  Entä suvakit. Jos haluamme pitää maamme, suvakkien vaikutus yhteiskuntaan on poistettava. Jos muslmit ottavat vallan Suomessa, suvakeilla on vaihtoehtona joko alistuminen tai sharian määrämät seuraamukset.

  1. Suvakit eivä ehdi alistua koska ne (ei siis hw) hävitetään viimeiseen sieluun tai mitä vitun ääliöälykääpiöitä ne ovat. Kun suvakit on ”pois” musujen hävittäminen käy kuin leikki vain saatana.

  1. Minä taas ajattelin, että ei Allah ja ei Altana, jotka tosin taitavat olla yksi ja sama entiteetti.

 3. Laittomasti Suomessa oleskelevien leiriin on täysin vastuutonta viedä lapsia. Leiri on vaarallinen siellä mahdollistetun ruuanvalmistuksen takia. Kerran ovat jo melkein polttaneet teltan. Leiri on vaarallinen siellä oleskelevien nuorten miesten takia, emme tiedä varmasti, keitä he ovat, ja vaikka tietäisimmekin, he tulevat naisiin ja lapsiin halveksivasti suhtautuvista kulttuureista. Hyväuskoiset aikuiset eivät ole oikeutetuja viemään lapsia näiden miesten lähelle. Elleivät viranomaiset tähän puutu, on se merkki vain yhteiskunnan monikulttuurisuuden mukanaan tuomasta piittaamattomuudesta lasten turvallisuutta kohtaan. Kovat arvot vallitsevat.

  1. Niinpä, tulipalokin on mahdollinen – kun siellä on niitä grillejä aivan teltan seinissä kiinni…

 4. Jo maalaisjärkikin pitäisi rittää tarhatädeillä ettei hoitolapsia voi viedä leikkipuiston sijaan pakolaisleiriin. Ehdottomasti pitäisi kaivaa esiin mikä tarha mikä ryhmä ja mitkä tarhatädit. Infota lasten vanhempia ja vaatia irtisanomisia. Nyt on taas menty kaikkien rajojen yli mitä ihmisjärki voi ymmärtää. Jos suvakkihuoralla kutiaa nivusissa eikä turkin loma riitä niin luulisi muitakin keinoja mutiaisten kainaloon olevan kuin lasten kustannuksella.

  1. Jos mielisairaalassa, huumeklinikalla, tarttuvien tautien osastolla tai vankilassa on riittävästi turvapaikkaa vaativia muslimimatuja niin suvakkitädit varmaan vievät päiväkotilapsiryhmiä ja koululuokkia sinne kotouttamaan ja luomaan suhteita.
   Onko noilla suvakeilla aivokuppa vai mielisairaus, ei tuollaista lasten vaarantamista pitäisi sietää perussuvakinkaan?

 5. Ei tässä ole muusta kyse kuin suomalaisten loukkaamisesta ja häpäisemisestä. Pääasia että sattuu. Suvaitsevaiset ovat katkeroituneita ja pahoja ihmisiä.

 6. Tämä on rajan ylitys, lopullinen.
  Vanhemmat välittömästi valittamaan pk:n toiminnasta.
  Päiväkotien johtajien nimet (naamat?) heti julkisuuteen.
  Miksei myös työntekijöiden.
  Onko tämän takana jälleen hurahtanut Marjaana ”mutkumähaluun” Toiviainen?

  Kuuluuko likainen politiikka papin työhön?

  Sama kampanjapäällikkö salamyhkäili tuttujen kesken Ateneumiin näkyvän banderollin – rpefugees welcome – EI MITÄÄN merkitystä pikku seikalla, että kyselyssä suomalaisista 80% HALUAA kaikki rt-torin ammattiuhriutujat ulos Suomesta.

  Tänään tuli juuri uutisia turhisten laskelmoidusta shoppailusta: mikä maa antaa parhaimmat palautusRAHAT, sieltä haetaan asyylia eli maleskelulupaa.

  Onko Marjaana Toiviainen uusin diktaattori Suomessa? Milläköhän mandaatilla?

 7. Tämä lastentarha pitää haastaa oikeuteen ja henkilökunta myös todella edesvastuutonta ei kenenkään vanhemmat tätä hyväksy

 8. facesivulla on vieläpä lasten kasvot näkyvissä,,ei oo ihan laillista kuvata ja jakaa vieraiden lasten kuvia ..toi kuvaaja ja päiväkoti on kyllä löydyttävä,,tosa jo monta rikosta..

  1. Voi miten niiden tyhmyydellä ei ole rajaa. Naamatkin näkyvissä.
   Tässä vielä linkki – OT – daily mailin juttuun: Bryssel varoittaa tp-shoppailijoista.
   Siinä mainitaan oikein nättejä rahasummia, minkä perässä sitten lähdetään matkaan turistiksi.
   Mutta toisaalta, eikös shopailija juuri rahaa tarvitsekin? 😉
   Tästäkin näkee – jos haluaa nähdä – minkälaisia henkilöitä nämä asyylinkerjäät ovat, sikäli ei olla OT-alueella.

 9. Miksei päiväkotilapsia viedä vankilaan tutustumaan venkuloihin? Sielläkin voisi olla pedofiileja ja muita raiskaajia, sekä murhaajia. Ehkä hyvällä onnella joku terroristikin on tehnyt jotain lievempää, josta joutunut lusimaan. Sitten vaikka sairaalaan altistumaan sairaalabakteerille ja vatsataudille. Kiva kertoa kotona, kuinka vietiin pieneen huoneeseen sellaisen sedän kanssa, joka oli Intiasta hankkinut jonkun hyvin trooppisen taudin. Ei siinä mitään riskiä kai voi olla?

 10. Katsokaas kommenttia:

  ”Taannoin, silloin 3-v , tyttärentytär kohtasi läheltä ekat afrikkalaisensa, kun bändi tuli meille äänittämään ensilevyään.

  Katseli aikansa Ghanan mustien miesten menoa ja päätti, että ovat ”punaisia setiä” ja kaivoi Afrikan tähden esiin ja haastoi sedät pelaamaan, ”hänen säännöillään”. Pikkublondi veti pisteet kotiin. Eikä vierasta näitä turvapaikanhakijoita, jotka ovat ihan höpönä pikkublondista 😉 ”

  Vaikuttaa aika vitun häiriintyneeltä tuo viestin loppu?!?!

  Sitten:

  Marjaana Toiviainen: ”Hienoa! Voisiko päiväkotiryhmiä kutsua kylään säännöllisesti?”

  FacePalm!

 11. Ruotsissa on jo alkamassa vakava tuhkarokkoepidemia. Mm Romaniassa on ainakin 17 lasta kuollut ja 1000 sairastunut. Joten enpä veis omia enkä varsinkaan toisten mukuloita mihinkään ulkomaanelävien leiriin ja tautipesään. Kuseskelevatkin tietty minne sattuu ja sitten käpälöivät lapsia kusisilla ja paskaisilla käsillään.

 12. Lasten parasta tässä marjaanahenkiset päiväkotitädit ajattelevat. Korkeasaareen mennään sitten vasta kesemmällä.

  1. Niin.
   Ja Korkeasaaressa ei ole enää vaippapaviaaneja. 🙁
   Mutta onneksi on Berberiapinoita. 🙂

   1. Mikä ”onni”..jätetään kunnon apinat rauhaan.Muut apinat ja islamistit paska kulttuureineen ei kuulu mihinkään.

 13. Monikulttuuri mädätys voi hyvin suomessa, nuoria sukupolvia aivopestään kulttuurimarxismiin. Nyt sitä tajuaa kuinka onnekas oli omassa lapsuudessaan.

 14. Lapset ovat kuvassa julkisella Refugee Hospitality Club :in Fb- sivustolla ilman kasvojen pikselöintiä Onkohan kuvan julkaissut Maileena Byström tietoinen,onko lasten vanhemmilta lupa julkaista kuvaa heidän lapsistaan? Koska on kyseessä päiväkotiryhmä, kaikkeen tarvitaan vanhempien lupa. Kannattaa kysellä Byströmiltä!

 15. mmm..ihanan seksikästä. Vanhat tyhmät huorat tuovat uutta lihaa! Hyvin on islamisaatio alkanut.

 16. Tv reality muslimille morsian.

  Ja sitten se oikea asia. Kyllä tuollaiselta päivähoidolta pitäisi evätä kaikki luvat toimia. Eri asiahan olisi ollut, jos edes oltaisiin vaivauduttu ilmoittamaan tapahtumasta lasten vanhemmille.

 17. Esim. tuberkuloositartunta on lapselle todella tuskallinen hoidettava. Se tuhoaa verisuonet kun se puhdistaa tautia elimistöstä.

  Kuka vanhempi ehdoin-tahdoin uskaltaa mennä tai viedä lastaan henkilöiden luo joiden tiedetään kantavan tuberkuloosia? Pitää olla pikkuisen päässä vikaa.

  Ja mitäs nuokaan tädit pystyvät tekemään jos yksi haalarilapsi häviää 10 minuutiksi? Hyväksyvät vain lapsen rikastumisen, niinkö?

 18. ”Useissa tapauksissa vanhemmat eivät ole tietoisia, että lapsia viedään ideologisten päiväkotijohtajien toimesta näytille.”

  Tämä lause vaikuttaisi hyvinkin todennäköisesti pitävän paikkaansa, sillä on vaikea uskoa, että vanhemmat antaisivat lastensa mennä tuonne. Tämän väitteen voi perustella melko hyvin sisäministeriön tuoreella raportilla suomalaisten mielipiteistä. Raportin kuvio 9 (s.36):

  Väite: ”Laittomasti Suomessa oleskelevat kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat ovat uhka yhteiskunnan sisäiselle turvallisuudelle ja vakaudelle.”

  Samaa mieltä ja vahvasti samaa mieltä: 69 %.
  Eri mieltä ja vahvasti eri mieltä: 9 %.

  Väite: ”Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneella on oikeus jäädä oleskelemaan Suomeen.”

  Samaa mieltä ja vahvasti samaa mieltä: 7 %.
  Eri mieltä ja vahvasti eri mieltä: 76 %.

  Väite: ”Viranomaisten tulee palauttaa ne kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet, jotka eivät poistu maasta vapaaehtoisesti.”

  Samaa mieltä ja vahvasti samaa mieltä: 78 %.
  Eri mieltä ja vahvasti eri mieltä: 6 %.

  Mutta turvapaikanhakijoihin liittyvistä asioista ei uskalleta puhua. Samainen sisäministeriön raportti kuvio 10:

  Väite: ”Suomessa on mahdollisuus vapaasti ilman leimautumisen pelkoa esittää erilaisia mielipiteitä turvapaikanhakijatilanteeseen liittyen”.

  Samaa mieltä ja vahvasti samaa mieltä: 27 %.
  Eri mieltä ja vahvasti eri mieltä: 51 %.

  Kun lukee raportin saa hyvän kuvan siitä, että suomalaiset suhtautuvat melko nuivasti humanitaariseen maahanmuuttoon ylipäänsä. Tällöin ylläoleva väite koskee eritoten niitä, jotka ovat maahanmuuttokriittisiä; he eivät uskalla puhua. Harmi, että ihmiset eivät ymmärrä sitä, että kaikki muut suuret puolueet kuin PS kannattaa humanitaarista maahanmuuttoa, ja Vihreät ja SDP ottavat nyt kuntavaaleissa vaalivoiton. Eli puolueet, jotka ovat allekirjoittaneet vetoomuksen siitä, että kielteisen päätöksen saaneille, joita ei voida palauttaa, tulisi antaa oleskelulupa. Tai sitten maahanmuuttoa ei pidetä äänestyksen kriteerinä merkillisenä.

  SDP:n, Vihreiden, RKP:n ja Vasemmistoliiton vetoomus: http://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilta/3424619/Tilapainen+oleskelulupa+inhimillinen+++vaihtoehto+pakkokaannytyksille

  Sisäministeriön raportti: http://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/79477/09_2017_Kansalaismielipide%20Turvapaikanhakijat%20ja%20turvapaikkapolitiikka.pdf?sequence=1

  Kuntavaaliehdokkaista on tehty analyysiä.
  Väite: ”Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneen perusturva, kuten toimeentulotuki, pitäisi katkaista heti”, Kyllä-osuudet:
  PS 89 %
  Kokoomus 60 %
  Keskusta 53 %
  KD 40 %
  Vihreät 39 %
  SDP 34 %
  RKP 25 %
  Vasemmistoliitto 16 %
  https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-eivat-halua-maksaa-tukia-laittomasti-maassa-oleskeleville/

 19. Telttailu Helsingin keskustassa loppuu kun kunta vaalit saadaan ohi. Loppuu media-arvo poliittinen matuleiritykseltä ja kestitykseltä. Onko leireissä majoitusta saaneet Helsingin tuhannet asunnottomat?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.