Refugeesiläiset levittävät sotapakolaisille väärää tietoa Suomesta

0

Refugees Hospitality Clubissa mennään korkealla ja kovaa. Nimittäin he opettavat laittomasti maassa oleville muslimeille kummallisia käsityksiä Suomen historiasta. Lainaus Oikeamedia.com:ista:

– Raadin mukaan vuonna 1944 Venäjän rajan pinnassa asuneet (karjalaiset) pakenivat sankoin joukoin Venäjän armeijaa. Raad väittää facebook-ryhmässä, että Suomen hallitus kieltäytyi päästämästä näitä henkilöitä edes Ruotsiin. Väitteen mukaan heidän lähetettiin junalla Venäjälle ja sieltä toisella junalla Siperiaan.

Raad käyttää englanninkielistä sepitettään kauhistellakseen muille turvapaikanhakijoille, kuinka Suomen hallitus nyt 73 vuotta myöhemmin toistaa saman tragedian.

Suomalaiset korjasivat Raadin väitteen, mutta Raad pysyi omissa vaihtoehtoisissa faktoissaan. Raad itse väittää saaneensa tiedot suomalaiselta ystävältään.

Alla kuvakaappaus päivityksestä:

img10215

Kannattaa lukaista koko juttu kuvakaappauksineen Oikeamediasta.

Mistä oikeastaan on kysymys?

11201862_1070045666341245_8241432725768714256_n (1)Luultavasti siitä, että laittomien muslimien keskuudessa alkaa olemaan epätoivo, ei saatukaan loppuelämän kestävää ylläpitoa vaikka niin haaveiltiin. Moni tajuaa, että lähdön hetki on käsillä. Lisäksi he ymmärtävät pikkuhiljaa, että suomalaiset eivät rakastaneetkaan arabeja. On vain pieni joukko kusipäitä rasmuslaisia ja refugeesiläisiä, jota hoivaavat ja ruokkivat arabeja ja haluavat näiden jäävän Suomeen eläteiksi.

Refugeesiläiset yrittävät nyt viimeisenä keinona – vähän kuin häviäjän taktiikkaa käyttäen – syöttää laittomille muslimeille väärää kuvitelmaa, että arabit saisivat pitää kasvonsa. Jos arabit potkittaisiin kylmästi ulos maasta he tavallaan menettäisivät kasvonsa ainakin itsensä silmissä. Mutta kun heille syötetään ajatusta vääryydestä ja ihmisoikeusloukkauksesta niin laiton muslimi voi ikäänkuin säilyttää kasvonsa. Jos he olisivat saaneet suosiolla ilmaisen ylläpidon, he olisivat voittajia. Mutta kun ylläpitoa ei herunutkaan, moni miettii, että oliko sellaista edes tarjolla. Mutta kun ajatuksen syöttää arabeille vääryytenä, se on helpompi hyväksyä.

Arabit itse eivät siis voi tietää yhtään mitään mitä suomalaisessa yhteiskunnassa tapahtuu. Heidän kaikki tietonsa ovat refugeesiläisiltä ja muilta vapaaehtoisilta.

Yhtä kaikki, onko jutussa mainittu Aymaan Raad sotaa ja vainoa pakeneva?

Mies kertoo olevansa kotoisin Mosulista Irakista. Mutta kuten jo aiemmin kirjoitin hän asui ennen Suomeen tuloaan Turkissa. Kirjoitin asiasta muutama päivä sitten täällä. Kannattaa lukaista koko juttu pohjaksi:

https://pt-media.org/2017/03/21/esittelyssa-laiton-muslimi-ayman-raad-kolminkertainen-turvapaikanhakija/

Aymaan Raadille voi lähettää terveisiä vaikkapa Facebookin kautta.

 

28 thoughts on “Refugeesiläiset levittävät sotapakolaisille väärää tietoa Suomesta

 1. Toivottavasti leviää lajitovereidensa joukossa tämä vapaavalintainen fakta, että täällä elää hirviömäinen kansa, joka kansanmurhaa veljeskansaa täysin armotta. Jäävät vielä Ruotsiin astetta pienemmälle vainolle ja ei niin julmalle sorrolle alttiiksi.

 2. Itse olen kuullut venäläisiltä kaikenlaisia kummallisuuksia Suomen historiaa koskien. Onkohan suvakeilla ja varsinkin tällä Raadilla jotain kytköksiä Putiniin? Miten propagandatyön-rahoitus, mahtaako tulla Venäjältä? Onko Raad venäläisten kätyri 😀 😀

  1. Voi ollakin, mutta luulen, että sotkee inkeriläiset ja karjalaiset…

   Mutta mikä lie ISIS-talebaani…
   – jolle kyllä pitäisi kertoa hiukan totuuksia arabien ja muslimien erittäin verisestä historiasta – ja lähinnä arabimuslimithan siellä Mosulissakin teurastavat ihmisiä tälläkin hetkellä…
   – ja teurastavat eritoten kristittyjäkin, joten miksi Suomen kristittynä maana pitäisi ottaa teurastajien maanmiehiä ja eritoten uskonveljiä tänne?!

   Ylipäätään missään muslimimaissa ei kunnioiteta ihmisoikeuksia, ei vaikka olisi rauhakin ja olisi rikaskin…
   – muutoinkin tuo muslimien omakehu ja epärealistisen hyvä kuva omasta porukastaan jaksaa aina kyllä vaan hämmästyttää…

   Ja Suomi oli II maailmansodan jälkeen täynnä samoja suvakki-kommunisteja, joille inkeriläisten palautus oli varmasti vain ilon aihe, koska Neukkulahan oli oikea paratiisi…

   1. Just näin, inkeriläisiä palautettiin, sotavangit.
    Kylmän sodan aikaan palautettiin.

    Luulenpa ettei nytkään edes suvakki ottaisi 100.000 venäläistä..
    Samaa mieltä?

  2. Olen kyllä sata varma, että tuon tulijajoukon mukana on vaikka minkä maan ja tahon toimijoita, Venäjänkin…
   Assad ja Venäjäkin on liitossa, joten Assadkin saattaa tehdä palveluksia Venäjälle…

   En tajua, mikseivät turvallisuusviranomaiset ole enemmän huolissaan näistä ns. kadonneistakin? Sillä ties mitä ne puuhaavat ympäri Suomeakin…

   1. Jenkkimurteella sujuvaa englantia haastavat arabiinotkin ihmetyttävät hiukan myös – keitä hekään oikein ovat noin oikeasti…
    Toki Irakissa on ollut Jenkkilän armeijaa, mutta osa näistä ei vaikuta edes sotilaalta, vaan joltain suvakkien tyyliseltä ammattipropaganda-aktivistilta vai onko sitten suvakit järjestäneet näille jo jotain omia koulutuksia…
    – kuitenkin leireillä on selvästi ns. puhemiehiä…

    Tämä turvisten mielenosoitustoimintakin on niin järjestetyn oloista, spontaaniutta ei ole nimeksikään…
    – ja kun Keskusta ja Kokoomus selvästi yrittävät tölviä persuja ulos hallituksestakin pikku piikeinkin, esim. Sipilän pakkoruotsi-provo tai Vapaavuoren kiristys Halla-aholla…
    – ehkäpä jopa joku mainostoimisto on suunnitellut koko leiri-kampanjankin?

    Kaiketi hallitus ( miinus persut ehkäpä) tilasi koko tulijalastinkin, kun Katainenhan jo haikaili, että Suomi tarvitsee liki 2 miljoonaa mamua…
    – ja nyt loppua kansaakin pehmitetään sitten säälinkerjäyksellä ja muka jollakin sisu-näytteellä, koska moni ei tiedä, miten nuo kuskataan paikalle linja-autoin ja vuoroihin…

    1. ”Jenkkimurteella sujuvaa englantia haastavat arabiinotkin ihmetyttävät…”

     Sujuvan jenkkimurteen hankkiminen edellyttänee ehkä vuoden oleilua alueella, jolla murretta puhutaan.

     Spekulaatiota: Olisivatkohan nämä puhemiehet jenkeihin tarkoituksella opiskelemaan otettuja stipendiaatteja, joille on tarttunut murre ja puheenparret. Takaisin kotimaahansa lähetetyiksi tultuaan ovat sitten lähteneet livohkaan.

     http://www.iraqistudentproject.org/
     The Iraqi Student Project (ISP) is a grass-roots effort to help war-displaced Iraqi students acquire an undergraduate education. ISP seeks the help of US colleges, universities, and a host of generous volunteers in fulfilling our mission.

   2. Assad alkaa olemaan viimesiä ”fiksuja” valtiaita lähi-idässä kaikki muut on jo tapettu ja maat pommitettu. Jenkit ja isreal kiittää. Jokainen arabimaa on vuorotellen pommitettu ja hallitsiat vaihdettu usa ja israel myönteisemmäksi paitsi Iran ja Syyria jälkimmiäsessä on asia työnalla ja ensimmäisen kohtaloa on jo valmisteltu pitkään. Oletko koskaan kuullut ei negatiivista asiaa Iranista? Maa joka ei ole hyökännyt toiseen maahan ihmismuistiin on täydellisen painostuksen alaisena joka suunnasta. Ainoat muslimimaat jotka saavat touhuta rauhassa on saudit ja muut öljyvaltiot joissa on vielä tiukempi sharialaki voimassa kuin esim. Syyriassa jotka puhaltavat yhteen hiileen usa:n ja israelin kanssa. Eivät nämä rättipäät lähteneet yks kaks huvikseen eurooppaan suvakkilutkia mielyttämään, taustalla on vuosien työ sekasortoa aiheuttaen lähi idässä.

    1. USA halusi Assadin pois + kaikki ns. arabikevättä hehkuttaneet, ei Israel – ja esim. Israel ja Obama eivät tulleet oikein lainkaan toimeen.
     Itse asiassa Israel oli neuvotellut Assadin kanssa Golaninkin alueistakin, eivätkä olleet mitenkään erityisen epäsovussa. Eivät myöskään Assadin isän kanssa. Ystävällismielisiä eivät tietenkään ole olleet, jo islaminkaan takia.

     Persianlahden maat eivät ole mitenkään hyvissä väleissä Israelin kanssa, vaikka USA on toki jonkinlainen linkki siinä välissä – mutta arabimaatkin ovat USA:sta riippuvaisia, esim. öljyteollisuus on täysin riippuvainen amerikkalaisesta tekniikasta. Mutta myös Persianlahden maat ovat hankkineet paljon vaikutusvaltaa rahalla, esim. joku Deutsche Bank taitaa jo olla hyvinkin arabisheikkien hallussa…
     Käytännössä Egyptin ja Jordanian kanssa Israelilla on parhaat välit, jossain vaiheessa myös Turkin, mutta tuskin enää – mitä tulee Lähi-itään. Ja Israelissa ei olisi haluttu Mubarakiakaan pois – mutta Obama halusi.
     Toki Israelissakin on selkeästi oikeisto ja vasemmisto sekä politiikassa että myös mediassa – ja sielläkin lähinnä vasemmisto on väärässä.

     Ai miesmuistiin? Iranhan on ottanut yhteen Irakin kanssa! Ja nytkin sillä on sotilaita naapurimaissa, esim. Syyriassa ja Irakissa.
     – ja Iran on käynyt ihan koko ajan By Proxy -sotaa Israelia vastaan mm. terrorijärjestöjä, kuten Hamasia, aseistamalla – myös hezejä eli siis Hizbollahia Iran on avustanut – ja hezit kuitenkin pitävät ikävästi pihdeissään myös omaa maataankin, ovat mm. tehneet poliittisia murhia yms. kivaa. Iranissa ja jo Libanonissakin kristityt ovat varsin ahtaalla – juuri samojen muslimien takia.
     Tietyt shiiat myös uskovat, että juutalaiset ja tietysti Israelinkin on hävitettävä maan päältä, jotta heidän Mahdinsa voi tulla.
     Muslimithan haluavat muutoinkin valloittaa koko maailman, se kuuluu islamin ideologiaan – joten mikseivät nuoret muslimimiehet tulisi länteen ja heitä palvovia kiimaisia blondeja suvakkihuoria siinä samassa hiukan nusasemaan, kun omat muijansa on säkitetty ja jopa silvottukin?

     Ei kannata uskoa natsien ja vassarien anti-Israel propagandaa – joka siis on täysin samaa.
     Muutoinkin on naurettavaa, kun sekä natsien ja vasurien mielestä arabit ja muut muslimit ovat aina vain viattomia uhreja, mitä tulee kotimaihinsa…

     1. Persianlahden maat varmaankin kiristivät myös täti-Merkeliä – että päästäkääpä pakolaiset sisään…
      Mutta USA:n ja Persianlahden maiden yhteyttäkin ajatellen edes Trumpistakaan ei voi olla vielä täysin varma, että mikä on miehiään…

      Ylipäätään maailmakin kääntyi kunnolla Israel -vastaiseksi vasta 1970-luvun öljykriisin jälkeen, joka oli nimenomaan arabimaiden kiristysoperaatio ja tuntui Suomessakin asti…
      – joten en tajua niitä, jotka vähättelevät muslimiblokin ilmiselvää valtaa!
      – ja onhan muslimimailla jopa ydinaseitakin…

      Enkä tajua niitäkään, jotka eivät huomaa sitä tosiasiaa, etteivät arabit ja muut muslimit välitä samalla tavalla omista maanmiehistään kuin esim. suomalaiset; rikkaita muslimeja ei juuri haittaa, jos omankin maan ns. liikaväestöä pistetään välillä hengiltä, vaikka toki maidensa muu tuhoutuminen ei olekaan toivottavaa.
      Jopa Suomeenkin tulleet elintasopakolaismatut käyttävät härskisti ja manipuloivasti kuvia oman maansa kärsivistä naisista ja lapsista, esim. Irakin Mosulista – vaikka muutoin akuutti konflikti on vain pienellä alueella. Eli ei ole häpyä, eikä empatiaa – edes omia maanmiehiä kohtaan, ei edes naisia ja lapsia kohtaan.

 3. Pitäisi viranomaisenkin olla vaan rehellinen sossupaikanvonkaajalle kun kysyy että MIKSI minä en saa jäädä tänne ilmaiseksi loisimaan: No kuules, koska sinä olet PASKA IHMINEN.

 4. Minusta on hyvä että toimivat noin. Sitä nopeammin heidän uskottavuutensa tuhoutuu. Tai siis mitä siitä nyt yleensä on jäljellä.

  Nyt on tärkeää, että tämäkin tieto levitetään normaaliväestön keskuuteen!

  1. Nimenomaan. Lisää näitä ulostuloja niin ihmiset ymmärtävät että koko pakolaiskriisi on suuri huijaus.

 5. Tuo mies ja ehkä tietolähteensäkin – on ehkäpä sekoittanut toisiinsa karjalaiset ja inkeriläiset + ehkäpä jopa venäläiset sotavangitkin yms.?

  Neukkula voittajana myös vaatikin ainakin joidenkin inkeriläisten palautusta takaisin Neuvostoliittoon, joissa heitä sitten todella pistettiin Siberiaankin – samoin kuin palautettuja sotavankejakin, jotka eivät todellakaan saaneet sotasankarin kohtelua…
  – tilanne oli muutoinkin monin tavoin tulenarka – mutta tämän vuoksi inkeriläiset ovat saaneet palata Suomeen NL:n hajottua…
  – arabi ei kuitenkaan voi verrata itseään inkeriläisiin!!!!
  – Suomi on moraalista velkaa joillekin inkeriläisille, mutta ei arabeille – ja jos tarpeeksi kauas historiaan katsotaan, niin arabit ovat velkaa suomalaisille; esim. arabimaihin täältä kaapatut ns. valkoiset orjat…

  Jollain tavoin olen huomannut, että nämä matujen näkyvimmät puhemiehet ovat kuin jonkun tahon usuttamia/kouluttamia noin muutenkin…
  – puhuvat sujuvaa englantia kuin tiedottajat konsanaan…

  1. Hiukan tämä tuli mieleen siis… :

   ”Suomen kanssa tehdyn sopimuksen mukaan alueen suomalaisväestö (myös vatjalaiset ja inkeroiset) evakuoitiin Suomeen maaliskuun 1943 ja kesäkuun 1944 välisenä aikana. Kaikkiaan Suomeen joutui yli 63 000 inkeriläistä. Puna-armeijan valvontaan jääneiltä inkeriläisalueilta karkotettiin talvella 1942–1943 20 000–30 000 inkeriläistä Siperiaan.

   Moskovan välirauhan jälkeen syksyllä 1944 Suomesta palautettiin 55 000 inkeriläispakolaista Neuvostoliittoon. Heidät asutettiin kuitenkin Sisä-Venäjälle, Kalininin (Tverin), Novgorodin, Pihkovan, Velikije Lukin ja Jaroslavlin alueille, eikä heillä ollut paluuta kotiseudulleen ennen 1950-luvun puoltaväliä. Sodan jälkeen monet inkerinsuomalaiset muuttivat Karjalaan ja Neuvosto-Viroon. Toisesta maailmansodasta lähtien inkeriläiset ovatkin olleet hajaannuksessa.” (wiki)

   ”Jatkosodan päätyttyä syyskuussa 1944 Suomi solmi välirauhansopimuksen Neuvostoliiton kanssa. Sopimuksen 10. artiklassa Suomi sitoutui luovuttamaan Neuvostoliittoon kaikki neuvostokansalaiset, ”jotka on internoitu ja tuotu väkisin Suomeen”. Alusta lähtien oli epävarmaa, missä määrin tämä artikla koski inkeriläisiä, joiden aseman hallitus koki ongelmalliseksi. Suomen hallitus päätyi ratkaisuun, jonka mukaan inkeriläiset siirtolaiset voisivat palata Neuvostoliittoon välirauhasopimuksen mukaisesti, mutta paluun tulisi tapahtua vapaaehtoisesti oman ilmoittautumisensa perusteella. Halukkaat saisivat jäädä maahan. Suomeen saapunut neuvostojohtoinen Liittoutuneiden valvontakomissio tyytyi vapaaehtoisen kotiuttamisen periaatteeseen, vaikka yksiselitteistä varmuutta sen kannasta ja tavoitteista ei saatu.

   Inkeriläisten siirtolaisten paluu ja sen motiivit

   Yleisestä käsityksestä poiketen inkeriläisiä siirtolaisia ei luovutettu suomalaisten viranomaisten toimesta Neuvostoliittoon. Viranomaiset toimeenpanivat ainoastaan erikseen sovitun 332 inkeriläisten orpolasten palautuksen. Lasten palauttamista koskeneen vaatimuksen perusteena oli ilmeisesti se, ettei Suomen viranomaisilla ollut oikeutta päättää lasten adoptoinnista, koska he olivat Neuvostoliiton kansalaisia. Tutkimuksen selvitettäväksi jää se, minkälaisia vaihtoehtoja inkeriläiset muuten kokivat omaavansa ja millaista tietoa heille oli annettu palaamiseen tai Suomeen jäämiseen liittyvistä ehdoista ja muista järjestelyistä suomalaisten ja neuvostoliittolaisten viranomaisten taholta.

   Inkeriläisistä siirtolaisista 33 587 ilmoitti heti lokakuussa 1944 haluavansa palata Neuvostoliittoon. Lisäksi Valvontakomission edustajat onnistuivat marras- ja joulukuussa 1944 suostuttelemaan vielä noin 17 500 epäröivällä kannalla olevaa palaamaan Neuvostoliittoon. Siirtolaisten palautuskuljetukset tapahtuivat 4.12.1944-15.1.1945, jolloin Neuvostoliiton ja Saksan välinen sota vielä jatkui. Välirauhansopimuksen perusteella Suomen viranomaiset palauttivat tiettävästi 278 inkeriläistä orpolasta. Muiden osalta tutkimus pyrkii selvittämään toteutetut toimenpiteet ja suomalaisten viranomaisten ja valvontakomission yhteistyön. Suomesta palautettujen ja palanneiden osuus oli 87 %. Suomeen jäi noin 8 000 inkeriläistä siirtolaista, joista huomattava osa siirtyi vuosina 1944-1946 Ruotsiin. Suomeen jääneitä oli vuonna 1953 enää 3 748 henkilöä.2

   (http://www.narc.fi/Arkistolaitos/inkerilaissiirtolaiset/siirrot.html)

   1. Toki Neuvostoliitto on viimeisessä vastuussa inkeriläisten vainosta – ei suomalaiset!

 6. Ayman Raad sekoittaa inkeriläiset ja siirtokarjalaiset. Inkeriläisistä on asiallinen selostus osoitteessa http://www.narc.fi/Arkistolaitos/inkerilaissiirtolaiset/siirrot.html

  ”Suomalaiset siirsivät yhteistyössä saksalaisten kanssa Suomeen runsaat 63 000 inkeriläistä siviilihenkilöä saksalaisten joukkojen miehittämiltä alueilta Leningradin eteläpuolelta vuosina 1943-1944.”

  ”Yleisestä käsityksestä poiketen inkeriläisiä siirtolaisia ei luovutettu suomalaisten viranomaisten toimesta Neuvostoliittoon. Viranomaiset toimeenpanivat ainoastaan erikseen sovitun 332 inkeriläisten orpolasten palautuksen.”

  ”Inkeriläisistä siirtolaisista 33 587 ilmoitti heti lokakuussa 1944 haluavansa palata Neuvostoliittoon. Lisäksi Valvontakomission edustajat onnistuivat marras- ja joulukuussa 1944 suostuttelemaan vielä noin 17 500 epäröivällä kannalla olevaa palaamaan Neuvostoliittoon. ”

 7. Tapasin nekrun joka luuli ruotsin perustaneen Suomen 1400 luvulla sanoo:

  Tiesikä maailma vuonna 1944 Stalinin tekosista?
  Luuleeko tuo ähläm että suomalaiset lähettäisi ihmisiä kuolemaan.
  Suvakit yrittää maalata Suomalaiset samanlaisiksi paskabarbaareiksi kuin lähi-itäläiset.

 8. Tohtori Raiman Aadin pitäisi opetella parempaa englantia. Ei taida ymmärtää sitä mitä lukee. Syyllistyy sitäpaitsi vihapuheeseen. Yrittääkö saada hylsytettyjä kostamaan suomalaisille jotenkin ennenkuin heidät poistetaan?

 9. Kohta me joudutaan maksamaan uudelleen sotakorvaukset Raadille ja se vääryyttä kärsineille kavereille

 10. Niin…ja mitä vittua meidän tekemiset näille mulliturville kuuluu ylipäätään? Ihan saatanan sama mitä joku ananastukka irakista meidän historiasta on mieltä, näillä töyhtöhyypillä ei ole varaa arvostella tasantarkkaan ketään tällä planeetalla koska he itse edustavat alinta sakkaa mitä eri kansojen keskuudesta löytyy. Vai tietoisuus omasta mitättömyydestäkö näillä teetättää? Alkaako hahmottumaan todellisuus ettei KUKAAN halua teitä pilaamaan omaa maataan?

  -Viisaammat ymmärtäisivät jo tässävaiheessa poistua omaan kotiin…:)

  1. Kukaan noista kaktus-lettihomoista ei tiedä paskaakaan omasta maastaan. Tulivat Suomeen dokaa ja nussii, 80% koko lössistä on järkyttävää bisexuaalista discorunkkaria. Ilmankos tänne oli hinku, koska Turkissa menee hiekkaa pimppiin.

 11. No niin jengi, nyt ollaan kokeiltu miten menee jos otetaan Europpaan pari miljoonaa kiimaista arabia ja neekeriä. Miten meni? Moni noista on duunissa? 8? 9? Rikos-saldo: muutama satatuhatta ryöstöä, raiskausta ja murhaa.Per viikko. Nyt on aika kokeen numero 2: aloitetaan varovasti: satatuhatta musliminaista ja tyttöä. Odotan innolla rikostilastoja.

 12. No, eihän ne tiedä edes omaa historiaansa. Eivätkä tiedä edes oman maansa historiaa. Miten ne voisi tietää Suomen historiaa?

  Se jättää jälkensä jos 1400 vuotta mennään naimisiin serkkujen kanssa. Monet normaalit kyvyt jäävät vailinaisiksi.

 13. Kuka voisi selvittää, millä määräyksellä sisäministeriö lähetti kaikille kunnille kirjeen kesällä 2015, jossa niitä kehotettiin varautumaan jopa 80 000 turvapaikanhakijan tuloon? Ryntäys Eurooppaan ja Suomeen ei ollut yllätys, vaikka se sellaisena halutaan esittää. Mitkä takapirut siellä lankoja vetelevät?

  Voi, kun joskus saisi jotakin tietoa, johon voisi luottaa ja viroistaan pois sellaiset ihmiset, jotka ovat olleet tällaista maanpetosta suunnittelemassa!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.