Ruotsin muslimit opettavat jo varhaisteinitytöille huivin käyttöä

13

48769b3f-57d5-4af2-94fe-43d33490932bRuotsin yhdistyneet muslimit (SFM) on ruotsalaisten muslimien idealistinen järjestö, joka saa mm. valtion tukea. Viime vuonna järjestö sai 525 200 kruunua (n. 55 300 euroa) apurahaa toimintaansa.

Mielenkiintoisinta asiassa on se, että SFM on lukuisia kertoja osoitettu olevan yhteyksiä ääri-islamistisiin järjestöihin ja yhdistyksen tiloissa on käynyt puhumassa kovan luokan vihapuhujia, joiden saarnoissa toistetaan sitä samaa kaavaa: sharia-lakia ja muuta oikean islamin ydintä.

Mainitakseni mm. erään puhujan, Muadh Zamzamin, joka vierailee sännöllisesti SFM:n tilaisuuksissa. Hänen viimeaikaisia suosikkisaarnoja on ollut 12-13-vuotiaiden tyttöjen huivin käyttö. Esimerkiksi eräässä Youtubeen ladatussa filmissä mies kertoo:

– Muuan nainen kysyi, että miksi varhaisteinitytöille pitää puhua, että jos he eivät peitä itseään he joutuvat helvettiin, mutta paratiisiin, jos hunnuttavat itsensä. Sanoin hänelle, että niin tämä homma toimii. Miksi me valehtelisimme?

Edelleen toisessa filmissä Muadh Zamzam jatkaa:

– Tulen vihaiseksi kun joku katsoo vaimoani. Tulen vihaiseksi jos joku katsoo siskoani tai äitiäni. En halua, että naisiamme katsotaan, niin on islamissa ja olkoon niin myös tulevaisuudessa.

Aftonbladetin toimittaja kysi Muadh Zamzamilta, että olettaako tämä tosiaan, että varhaisteinit joutuvat helvettiin, jos he eivät hunnuta itseään. Mies vastasi:

– Se, joka joutuu helvettiin on jumalan tahto. Minulla ei ole mitään helvetin avaimia käsissäni, joka ohjaa ihmisiä sinne. Jumala tekee sen.

 

Advertisements

6 thoughts on “Ruotsin muslimit opettavat jo varhaisteinitytöille huivin käyttöä

 1. Lasten vaarantamista tuollainen - ja onko edes kysytty vanhemmilta lupaakaan? sanoo:

  Hesan laittomien leiriin raahattu ilmeisesti päiväkotilapsia?
  – ja punapääpappi Marjaana Toiviainen haluaa heitä sinne lisääkin… :

  Maileena Byström: ”Demon aamupäivän keksi-ja mehuhetki päiväkotiryhmälle. ”
  + kuva

  Marjaana Toiviainen: ”Hienoa! Voisiko päiväkotiryhmiä kutsua kylään säännöllisesti?”

  https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/?ref=group_cover

  1. varmasti myös muistivat siinä samalla kertoa kun oli demo päällä että nämä ihmiset saaneet hylsyn koska ovat turvapaikkajärjestelmää hyväksikäyttäen saada ilmaisen ylläpidon mitä ei saa kaikki maan kansalaisetkaan

  2. Aliarvioivat lapsia, kyllä lapsetkin näkvät, etteivät raavaat pulskat miehet ole mitään hätää kärsimässä.

 2. Työsarkaa tälle saarnasmiehelle riittää. Pitkää päivää saa tehdä ja paljon ennen kuin kaikki musulmaaniveljet oppivat välttämään vieraitten naisten katselemista. Koskettelua ei löydy Zamzarin kiellettyjen listalta

 3. Odottelenpa tässä suurella mielenkiinnolla, miten käy, kun romanialaiset ja bulgarialaiset romanit kevään tullen rantautuvat tänne ja huomaavat, että täällähän on heillekin järjestetty leirintäpaikka keskelle kaupunkia! Siihen vaan kaikki asuntovaunut, autot, muijat ja mukulat hyvälle paikalle järjestelemään bisneksiä! Saas nähdä, kuinka idän ihmeet suhtautuvat tähän porukkaan; voi olla, ettei pelkkää sanan säilää heilutella. Helsingin kaupunki ei tarjoa kaikille leipää, mutta sirkushuveja kuitenkin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.