Myös Märstassa useita autopaloja-mellakka roikkkuu ilmassa

13

Myös Tukholman pohjoispuolella Märstassa roikkuu mellakka ilmassa. Eile illan ja yön aikana poltettiin seitsemässä eri tulipalossa reilu kymmenen autoa poroksi.

Ilta alkoi klo 22.00 aikaan kun Märstan asemalla kärysi auto. Sen jälkeen huilattiin kunnes 02.30 aikaan laitettiin iso pyörä pyörimään. Norbackassa sytytettiin kolme autoa palamaan. Palo levisi viereisiin autoihin. Seuraavaksi paloi Sleipnergatanilla. Tällä kertaa tuleen saatiin neljä autoa muutaman kymmenen metrin välein. Myös viereiset autot tuhoutuivat.

Illan saldo oli siis ainakin 15 autoa, joista tuli poroja.

Poliisin mukaan palot olivat tahallaan sytytettyjä, mutta kukaan tai ketään ei ole toistaiseksi kiinnotettuna tapahtumien johdosta.

Advertisements

13 thoughts on “Myös Märstassa useita autopaloja-mellakka roikkkuu ilmassa

 1. On se Ruotsi todella varakas maa, vakuutus korvaa autot, ja autojen polttajille maksetaan elatus. Ruotsin BKT noussee tälläkin tavalla.

 2. Paavo hoi!
  Missä Suomen sanomalehdissä on uutisia noista paloista? Kaikkia en ole lukenutkaan, mutta ei ole osunut silmiini.

  1. Suomen media kertoo alle promillen Ruotsin tapahtumista, jotka Suomessa kantaväestön tekemänä olisivat nettilehtien ykkösuutisia. PT ja Rähmispossu ehtivät kirjoittaa vain jäävuorenhuipusta. Päivittäin Ruotsissa tapahtuu joitakin näistä: ampumamurhia, joukkoraiskauksia, massiivisia autopaloja ja viranomaisten kivitystä.

   1. juurikin noin.Ne jotka tilanteen tuohon jamaan ovat saanneet kuuluvat ihmisryhmään joka ei tunnusta(eikä voikkaan,sillä moka paljastuisi)virheitään.Nämä Harja taloset,asteroidi(open)doorssit,erkki”the besserwisser”tuomiojat,eeva piupaut,ym muu sokeiden kanojen klaani ajattaa traktorin niin syvälle suohon että katto vain pinnan yläpuolella.Huutaen samalla katolla seisten:Perkeleen valkoinen roskaväki,,älkää urputtako vaan painakaa vero-euroa tulemaan,muten löpö loppuu,,

 3. Pari kunnon mellakkaa Ruotsissa olisi tarpeenkin, jotta suomalaiset saavat aikaiseksi raahautua äänestämään kuntavaaleissa…
  – ja äänestämään nimenomaan ns. oikein – eli EI holtittomalle massamaahanmuutolle omaan kuntaankin…

 4. No nyt on valvontakameran kuvaakin väitetystä tuhopolttajasta!
  – ks. linkki :

  ”Mielenosoittajien teltta sytytettiin tuleen Rautatientorilla – Poliisi kaipaa havaintoja epäillystä”

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703302200094568_uu.shtml

  Ensimmäistä kertaa elämässäni kyllä epäilen, että mahtaako olla lavastettu juttu…
  – tai jos tuo ajaja onkin joku, joka on mukana juonessa…

  Mutta toivottavasti jää kiinni, jos onkin oikea tapaus – niin saadaan selvyyttä tähänkin tapaukseen…

 5. Kannatti ottaa ja ottaa jatkossakin kehitysmaalaisia maahan.Aivan hemmetin ihqun ihmismäistä toimintaa noilla.

  Ja tätä samaa p…..aa halutaan tännekin päättäjien mukaan.

  Voi elämän kevät, kuinka jotkut voi olla sekaisin, että kun näkee , mihin ” kehitysmaalaistaminen” vie niin eikun lisää vaan.

  Laitetaan pikku ” simmut ” kiinni ja toivotaan parasta.

  Ensin ajattelin äänestää mahdollisimman ”nuivaa” henkilöä, mutta en viitsi koska ei sillä ole tuon taivaallista merkitystä.

  Tätä menoa 10 vuotta ja peli on menetetty, veikkaan mä.

  1. Ja kun sinä et äänestä, kansallismieliset menettävät sinun takiasi taas yhden äänen. Vihervasemmistolaiset äänestävät kyllä sankoin joukoin nykymenon jatkumisen puolesta. Onpa helvetin mukavaa, että tuolla tavalla autat heitä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.