Värmdö heittää asunnottomat pihalle-tilalle sotapakolaisia

13

7250498582_cba7924b1f_b

 

Värmdön kunta on tullut kuuluisaksi siitä, että se priorisoi asioita ja panostaa uusruotsalaisiin. Aiemmin julkisuuteen tuli tieto, että kunta majoitti vanhuksia konttiasuntoihin kun taas saaristokuntanakin tunnettu kunta osti mm. kesähuviloita sotapakolaisille.

Nyt saavat kunnan laitapuolen kulkijat maistaa priorisointia. Älvsby Gård- nimisellä maatilalla on aiemmin ollut kodittomien ja alkoholistien eräänlainen yömajoituspaikka. Maatilatoiminnan ohessa kodittomille alkoholisteille on annettu eräänlaista terapiaa eläintenhoidon muodossa. Nyt tämä toiminta ajetaan alas. Kunta osti tilan 7 vuotta sitten ja on siitä lähtien muuttanut strategiaansa. Nyt asunnottomien tilalle majoitetaan sotapakolaisia.

Kunta on laittanut tilan remonttiin ja asuintiloista remontoidaan ”Korkealaatuisen asumisen” huoneistoja. Asunnottomat ajetaan siis kylmästi kadulle.

 

 

541060-665x

 

Joidenkin arvailujen mukaan kunnanhallituksen tilanne on sellainen, että siellä ei haluta enää yksinkertaisesti ajaa ruotsalaisten asioita vaan kolmansista maista tulleiden muslimien asiaa. Nimittäin Värmdön kunnanhallituksen puheenjohtaja on muuan Deshira Flankör.

Flankör on itse tullut sotapakolaisena Ruotsiin ja haluaa nyt profiloida Värmdön pakolaisystävällisenä kuntana. Suuri ongelma kuntalaisille on ollut se, että moduuliasuntoja rakennetaan kuin sieniä sateella. Mutta kuntalaisille asioista ei kerrota mitään. Kukaan ei oikein tiedä paljonko moduuliasuntoja aiotaan rakentaa, mutta tähän mennessä niitä on jo ainakin Torsbyssä, Stavnäsissä ja Ösbyssä.

Kuntalaisten mielestä peliä pitäisi pelata avoimin kortein. Joidenkin mielestä peli on jo mennyt sellaiseksi, että paluuta ei ole.

 

Advertisements

19 thoughts on “Värmdö heittää asunnottomat pihalle-tilalle sotapakolaisia

  1. Kantaruotsalaisten on jatkossa haettava oleskelulupaa omaan maahansa jo tasavertaisuuden vuoksi 😉

  2. Saavat kantikset asustella viellä toistaiseksi ruotsissa,mutta syrjäseuduilla mieluusti.
   Kaupungit asutetaan näillä peduiinienkeisareilla.

 1. Paluuta ei todellakaan enää ole, myöskään Suomessa. Kuinka ihmeessä tämä on mahdollista? Siis ne ihmiset jotka ovat nämä valtiot rakentaneet mukaviksi paikoiksi itselleen ja lapsilleen ovatkin omien hallintojensa mielestä täyttä saastaa, joiden paikkana on kuolla hankeen. Miksi kaikki vain katsovat muualle?

  En kyllä olisi vielä n.20 vuotta sitten uskonut, että tulen todistamaan koko Euroopan sivilisaation järjestelmällistä ja tarkoituksellista tuhoamista omien kansojen toimesta. Kun Suomessa seuraavissa eduskuntavaaleissa demarit ja muu vasemmisto saavat itsensä hallitukseen, minä lähden kotimaastani pois, tämä on liian karua katseltavaa ainakin minulle. Pelottavinta on, että niin harvoja oikeasti edes asia kiinnostaa. Onneksi on ammatti, jolla on kysyntää ja töitä riittää ulkomailla, suunnitelmat ja muuttokohteet/duunit jo varmistettuina.

 2. Jos svenssonit on äänestäneet kuntaansa pakolaisen kunnanhallituksen puheenjohtajaksi ni tuliko heille yllätyksenä, että kyseinen parasiitti ajaa omiensa etuja? Paljon tehdään päätöksiä pimennossa ja eu:n käskyjen mukaan mihin ns. normi tallaajalla ei ole välttämättä suoraa vaikutusvaltaa, mutta nyt on kyllä ammuttu isosti omaan jalkaan.

  1. Tarkoituksenahan on matuttaa poliittiset virat kuntatasolla ja ylöspäin. Saada muslimit valtaan. sanoo:

   Kyseinen parasiitti on kokoomuslainen joka oli ensin rakennuslautakunnan puheenjohtajana ja jäi itse kiinni luvattomasti rakentamisesta. Sitten vanha kunnanhallituksen puheenjohtaja- naikkonen jäi eläkkeelle ja tämä tunki karvaisen koipensa ovenväliin. Röyhkeydellä pääsee pitkälle kun muilla on velliä housuissa, kaurapuuroa sukissa ja rusina aivojen tilalla.

  2. Venssonnin kun ei tarvitse äänestää matua johtajaksi,matujen omat äänet siihen hyvin riittävät.Näin se menee.

 3. Uskaltaako tässä enää tilata itselleen geenikartoitustakaan. Jos sieltä löytyykin tuota ruotsalaista hölmöilyperimää

  1. Vähintään muuttuvat ghetoiksi mutta hökkeleitä alkaa myös palaa, kun kehikset luulevat sillä tavalla pääsevänsä oikeisiin taloihin asumaan. Niinhän heille on luvattu.

 4. Nyt jos veikkaus olisi aikaansa edellä voisi veikkaus kohteita löytyä ruotsista.
  -Mikä maa tulee olemaan ruotsalaisten suosituin pako-maa.
  -Montako ruotsalaista jää 2 luokan kansalaiseksi (vähän niin kuin nyt mutta virallisesti)
  -Aikooko ruotsin paremmuudesta nauttineet mulliperse suomalaiset tulla takaisin.
  -Mitä Nalle tekee?
  Ruotsi tulee olemaan niin viihdyttävää katseltavaa.
  Jos vain ihmiset ymmärtäisivät asiota eikä kognitiivinen dissonanssi ja asuntolaina iskisi läpi aivoista.

  Mark Passio – Most Men Are Chickenshit Cowards
  https://www.youtube.com/watch?v=bAdsqqExPHU

  Mark Passio I Am So Sick Of Dumb People That Want To Be Slaves

 5. Olisi kiva tietää kenen tai minkä ideologian ja/tai organisaation agendaa tässäkin ajetaan!? Kaikki tapahtuu salassa ettei vain kukaan kerkiä valittamaan typeristä päätöksistä ennekuin valitusaika menee umpeen. Ei tässä ainakaan kunnan asukkaiden tai syrjäytyneiden asiaa ajeta. Minne joutuvat asunnottomat, vanhat alkkikset? Ja eläimet? Matujen rääkättäväksi halal- iloittelussa? Tai seksikumppaniksi? Ovatko eläinsuojeluviranomaiset tietoisia?

  Tässä on yksinkertaisesti päätetty yhdistää se ”oikea” ideologia ja raudankova bisnes. Sillä kaikkihan tietävät että matubisneksellä tienää rumasti rahaa kunhan katsoo että koko ajan on uusia matuja tulossa jos paikka vapautuu (niiden jäljiltä jotka ovat jo saaneet ilmaiseksi asunnon omakotitalossa tai kerrostalossa)

 6. Tästä taas näkee nykyruotsalaisen yhteiskunnan arvoasteikon: ykköstilalla ovat sotapakolaiset, kakkostilalla sotapakolaiset, kolmostilalla sotapakolaiset (bismess, bisness!). Sitten tuleekin pitkä pätkä tyhjää kunnes alimmasta pohjasakasta löytyvät vanhukset, köyhät yksinhuoltajat, psyykkisesti vammaiset ja alkoholistit.

  Ja juuri tässä tapauksessa: Kyllä koira koiran tuntee ja matu matun!

 7. Kantaruotsalaisten on ennustettu olevan vähemmistö omassa maassan jo 10-15 vuoden kuluttua. On mielenkiintoista seurata Ruotsin tuhoa joka tulee toivottavasti mahdollisimman pian jotta Suomi voidaan vielä pelastaa.

  1. Arvaapa huviksesi, minne geelipäät suunnistavat kun Ruotsista sympatiat/rahat loppuvat…? meillä hölmölässähän tunnetusti toivotetaan ”hädänalaiset” ”perheet” avosylin tervetulleiksi. Tulee taas mielenkiintoinen vuosi Tornioon jos Ruotsi joskus romahtaisi 🙂

   1. Tämähän on tilanne maassamme – tällä hetkellä. Mutta kuten USA:sta ja Britanniasta on nähty, ei vallitseva tilanne ole mitenkään kiveen hakattu eikä historia ole loppunut. Jo ensi vuonna voimme nähdä aivan toisenlaista politiikkaa tekevän hallituksen, joka on muodostunut Perussuomalaisten uuden puheenjohtajan Jussi Halla-ahon aiheuttaman hallituskriisin seurauksena pidetyistä ennenaikaisista vaaleista.

    Meillä kansalaisilla on vielä mahdollisuus vaikuttaa maassamme tehtävään politiikkaan äänestämällä. Jos luovumme siitä vapaaehtoisesti, miksemme saman tien mene metsään hirttämään itsemme porukalla?

    1. ”ei vallitseva tilanne ole mitenkään kiveen hakattu eikä historia ole loppunut.”
     Näinhän se on, tulevaa historiaa kirjoitetaan nyt. Yritysten tuotteissa puhutaan skaalautuvista tuotteista joiden myynti kasvaa potenssiin. Maahanmuuttovastaisuus on niin perusteltua, että siitä voi puhua skaalautuvana asiana. Sitä ei pidätellä vihapuhetekosyillä.
     Tänään tuli arvio, että äänestysvilkkaus olisi tavallista suurempi. Se ei välttämättä merkitse, että se toteutuisi, mutta jos näin, niin se sataa melko varmasti maahanmuuttovastaisuuden laariin.

    2. Joo, toivon todella että mielipiteet näkyisivät myös äänestyskäyttäytymisessä. Mutta luulisi että Ruotsin hulluudella ruotsidemokraattien kannatus huitelisi jossain 40%:n luokassa, kun näköjään maahanmuutto on asia, jonka perusteella ehdokasta tai äänestettävää puoluetta ei vieläkään valita. En tiedä ruotsista, mutta Suomessa ainakin suurin osa tuttavistani (duunareita pääosin) äänestää työpaikkansa puolesta, eikä maahanmuutto ole heille äänestettävä kysymys. Näin, vaikka jokaista vituttaakin nykyinen hulluus.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.