5 thoughts on “Helsingin Odinit Koivukylässä-live

 1. Onkohan Tiina ja Junes saaneet jo vaalimainoksensa jaettua?

  Kannattaa varmaan oululaisten tukijoidensa käydä vaalikopillaan hakemassa niitä mainoksia ja jakaa niitä siten ihan postiluukkuihinkin asti, ei vain ilmoitustauluihin yms. – – vaikka toki työpaikkojen, kauppojen yms. ilmoitustaulutkin ovat hyvästä, etenkin kun moni ehkä tunnistaakin jo heidät joten kuten…
  – hiukan ehkä pitää miettiä sitten sitäkin, missäpäin voisi olla eniten potentiaalista äänestäjäkuntaa, jos uhkaavat loppua kesken…

  Kuitenkin ennakkoäänestyskin on jo käynnissä…

 2. Vielä on toivoa.
  Kuka muuten lanseerasi termin. ”Henkilö jolla on asuntolaina”, eli henkilö joka joutuu puhumaan agendan mukaista palturia säilyttääkseen työpaikkansa.
  Oliko se Lokka? Hyvä oivallus kuitenkin joka on levinnyt jo laajasti.

 3. Asuin tuolla kun somalit saapuivat Suomeen ja tietysti niitä piti tunkea kouluuni. Että ne jaksoikin haastaa riitaa, olivat selvästi vanhempia ja siten isompia (kävin tuolloin yläastetta). No, kerran sitten hakkasivat väärän kaverin jonka isoveli kavereineen kosti tapauksen hyvin huolella. Ja tottakai opettajat päivittelivät meille sitten miten kauheaa kun viattomien matujen kimppuun hyökätään. Samat opettajat, jotka paskat nakkasivat somalien hakkaamista suomalaisista lapsista. Helvetin saastat.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.