Malmö-extra! Kaikki kuluvan vuoden ampumistapaukset ja lyhyet taustat

13

 

Malmössa on ollut jo pitkään päällänsä uusruotsalaisten keskinäinen sota, jossa toisia ammutaan ristiin rastiin avoimilla kaduilla. Muutama sivullinenkin on saanut vahinko-osumaa.

Varsinaisesti tavallisen ihmisen ei tarvi pelätä joutuvansa tulilinjalle kuin vahingossa, mutta sekään ei ole niin ilmiselvää kun kyse on uusruotsalaisista. Miehet nimittäin tulevat hyvin alkeellisista kunniakulttuureista, joissa joku ihan harmiton teko voi olla kunnianloukkaus. Esimerkiksi auton ohitus väärässä paikassa voi olla mafiosolle kunnianloukkaus ja rispekti pitää hakea takaisin aseella.

n4LB6eB2dFsXzxnONi-J7YBe1TUEilen illalla ammuttiin Rosengårdissa ehkä Ruotsin surullisimman kuuluisalla Ramelsin tiellä 23-vuotias uusruotsalainen hengiltä. Poliisi sai hälytyksen klo 19.00 aikaan. Silminnäkijöiden mukaan kaksi mopedilla liikkunutta henkilöä saapui uhria kohti ja takana istuva paukutti lippaan tyhjäksi 23-vuotiaaseen. Tekijät polttivat mopedin kohta teon jälkeen ja jatkoivat pakoa.

Uhrin kerrottiin saaneen tappouhkauksia ja poliisi oli tarjonnut hänelle suojelua. Uhri kuitenkin kieltäytyi poliisisuojeluksesta. Poliisin tiedottaja Lars Förstell kertoi illalla, että uhri oli jollain tavalla yhteyksissä ”henkilönsuojausohjelmassa”. (Personskydds, joka tarkoittaa suurinpiirtein sitä, että kun vasikoi rikoskumppaninsa niin parhaimmillaan saa uuden identiteetin, alimmillaan poliisi seurailee tapahtumia läheltä.) Poliisin mukaan rikolliset, jotka tekevät itse rikoksia, eivät halua tällaista suojelua.

Illan mittaan poliisi noukki talteen seitsemän henkilöä kuultavaksi. Koko Malmön eteläinen alue Rosengårdin ympäristössä pidettiin illan mittaan erikoistarkkailussa. Autoja pysäyteltiin, teitä suljettiin ja liikennettä ohjattiin erikoisreittejä pitkin. Ramelsin tiellä oli kokonainen sairaspartio odottamassa mahdollista sotaa.

 

Malmössa on siis roiskittu urakalla vuoden alusta alkaen. Lyhyt lista kuluvan vuoden ampumistapauksista:

1) Tammikuun 3. ammuttiin aamuyöllä Västra Kattarpsvägenillä 18-vuotiasta tyttöä, joka selvisi hengissä. Tapaus sattui aivan somalialaisten nuorisoyhdistyksen tilan läheisyydessa. Kolme miestä pidätettiin epäiltynä murhayrityksestä. Poliisin mukaan teko oli vahingolaukaus. (

680

2) Tammikuun 3. päivä Docentgatanilla löydettiin kadulta makaamassa ampumahaavoja saanut mies, joka menehtyi heti sen jälkeen. Tutkinnan yhteydessä löydettiin viereisen talon ikkunoista luodin jälkiä.

 

 

3) Edelleen rankkana päivänä tiistaina 3. tammikuuta ammuttiin Påskliljegatanilla talon ikkunoista huoneistoon, jossa oleskeli useita henkilöitä.

4) Tammikuun 4. Lindängenin keskustassa ammuttiin bussipysäkillä seisovaa bussia. Luoti tuli sivuikkunasta sisään ja luultavasti sillä ei tarkoitettu ampua bussissa juuri sillä hetkellä kävelevää kuljettajaa, lähinnä poikamaista keppostelua.

5) 6. tammikuuta Persborgissa mies soittaa hälytyskeskukseen ja kertoo, että häntä ammuttiin huoneiston ulkoapäin lasin läpi. Mies sai kaksi osumaa, mutta selvisi onnenkaupalla hengissä. Kaksi henkeä noukittiin kuultavaksi, mutta päästettiin vapaalle.

6) Tammikuun 9. päivänä poliisi sai hälytyksen, että Fosiessa ammuttiin lipasta tyhjäksi. Poliisin saapuessa paikalle löydettiin vain tyhjiä hylsyjä.

680 (1)7) Tammukuun 12. päivä ammuttiin 16-vuotias Ahmed bussipysäkille. Tapahtuma sai suurta julkisuutta ympäri Eurooppaa. Tapaus on edelleen avoin, ei tiedetä motiivia eikä tekijöitä.

8) Tammikuun 22. ammuttiin Lindängenin keskustassa parkkipaikalla 18-vuotiasta miestä, mutta hän selvisi, koska kantoi luotiliivejä.

9) Tammikuun 25. Nydalan torilla ammuskeltiin keskellä päivää. Poliisin tullessa paikalle löydettiin nurtsilta makaamasta 20-vuotias mies osumaa saaneena. Mies ensiapuun.

10) Helmikuun 1. hälytti Malmön ensiapu poliisin paikalle, sillä hoitoon hakeutui 16-vuotias nuorukainen, jota oltiin ammuttu jalkaan. Poika ei ole kertonut tapahtumasta mitään eikä halua yhteistyötä poliisin kanssa.

11) Helmikuun 4. ammuttiin Eriksfältsgatanilla erään grillin pihalla nuorukaista. Paikalla oli kymmeniä ihmisiä, mutta kukaan ei nähnyt itse ampumista eikä kuullut laukauksia. Poliisi löysi paikalta pussillisen hylsyjä.

12) Helmikuun 8. päivä ammuttiin talonmiestä takaapäin päähän kun hän oli suolaamassa talon pihoja. 15-vuotias uusruotsalainen vangittiin tapahtumien johdosta. Motiiviksi nuorukainen kertoi halunsa ajaa talonmiehen pihatraktoria. Uhri selvisi hengissä.

13) Helmikuun 12. Möllevångin torilla ammuttiin 23-vuotias mies kuoliaaksi suositun ravintolan tupakkaterassilla. Paikalle saapui henkilö, joka latasi lippaallisen luoteja uhrin päähän ravintola-asiakkaiden silmien alla. Uhri kuoli heti.

14) Maaliskuun 2. Fosiessa saatiin hälytys, kun 60-vuotiasta miestä oltiin ammuttu huoneiston ikkunan läpi. Mies kuskattiin sairaalaan ja hän selvisi hengissä.

15) Maaliskuun 4. Kronetorpsgatanilla löydettiin puuhun kolaroineesta autosta 23-vuotias mies, jota oltiin ammuttu käsiaseella. Poliisin saapuessa paikalle tuli uusi hälytys läheiseltä Segevångsgatanilta, jossa huoneistossa ammuttiin 22-vuotias hengiltä. Jälkimäinen menehtyi vammoihinsa.

16) Maaliskuun 6. ammuskeltiin huviampumista Kroksbäckissä. Huoneiston ulkoseinästä löydettiin pari luodinreikää. Poliisi teki mielenkiintoisen havainnon tutkinnan yhteydessä. Huoneistossa oli kirjoilla kymmeniä uusruotsalaisia.

17) Maaliskuun 11. löydettiin Fosiesta rappukäytävästä vaikeasti haavoittunut 25-vuotias mies, joka kuitenkin jäi sairaanhoidon takia henkiin.

18) Maaliskuun 13. päivä ammuttiin Ystadvägenillä 25-vuotiasta miestä. Mies vietiin helikopterilla sairaalaan ja selvisi hengissä. Uhrilla on rankka huumetausta.

19) Maaliskuun 29. sai poliisi hälytyksen, että Dansörgatanilla ammuttiin päin autoa. Luoteja meni sisään ikkunoista ja ovista. Kyydissä ollut mies selvisi hengissä luotiliivien ansiosta.

20) Maaliskuun 30. päivä Folksångsgatanilla ammuttiin päin kerrostalon ulko-ovea.

21) Maaliskuun 30. päivä Ramelsin tiellä ammuttiin 23-vuotias. (Josta tarkempi kuvaus siis yllä.)

 

Kun sijoittaa ampumiset kartalle niin ne sijoittuvat muutamaa poikkeusta eteläisen Malmön maahanmuuttaja-akselille, jossa sijaitsevat Rosengård-Fosie-lähiöt. Nämä ovat sitä todellista no-go-zonea.

 

Kuvakaappaus 2017-03-31 12-45-27

 

Listaan on kerätty siis vain ampumistapaukset, jotka ovat tulleet selvästi julkisuuteen. Tuohon päälle tulee vielä x-määrä erilaisia pieniä ampumistapauksia, tietoon jäämättömiä jne. Niin ikään puukkomurhat tai päälleajot on jätetty listasta pois.

 

 

 

Advertisements

16 thoughts on “Malmö-extra! Kaikki kuluvan vuoden ampumistapaukset ja lyhyet taustat

  1. Ruotsin televisiossa kerrottiin viranomaisten taholta, että mm tässä eilisessä katuammuskelussa ei ollut sivullisille mitään vaaraa.

   Kuinkahan on todellisuudessa takuuvarmaa ,että siinä ei sivullinenkin joudu ammutuksi kun väkijoukossa ammuskellaan.?????

   Oliskohan kuitenki vciranomaistenki viirainta myöntää,että uusrruotsalaisten katuammuskelut on vaaraksi kaikille kaduilla liikkuville.

 1. Että tällaista jälkeä käsiaseilla. Mutta odottakaas, kunhan saadaan järeämpi kalusto paikan päälle

 2. Ja Ruotsin BRÅ eli Brottsförebyggande rådet eli suomeksi ”rikollisuudenennaltaehkäisemisneuvosto” väittää että väkivalta vähenee Ruotsissa! Pelkkää desinformaatiota ja todellisuuden kieltämistä demareitten käskyttämänä. Jokainen jolla on silmät ja korvat ja aivot tajuaa tajuaa että Ruotsi on vajonnut todelliseen väkivaltasyöveriin. Sen määhää- surkeat poliitikot luulevat pysäyttävänsä PUHUMALLA SAMAA VANHAA PASKAA PÄIVÄSTÄ TOISEEN.

  Surkean kyvyttömiä poliitikkoja. Pelkkiä isopalkkaisia nollia.

 3. Siis ainakin kaksi ammuttua on jäänyt henkiin luotiliivien ansiosta. Mutta tämähän tarkoittaa että Malmössä on annettu pelolle valtaa!!1 Ainoa sallittu ratkaisu olisi pyytää aseella osoittelijaa kotiin kahville.

 4. Ruotsi on halunnut ja saanut oman Beirutinsa.

  Sisällissodan jälkeen Malmö julistautuu autonomiseksi kalifaatiksi, koska maailmassa on tapana että voimakkaampi laji tai kulttuuri syrjäyttää heikomman.

  1. Tuo on täysin totta, vahvempi ja elinvoimaisempi syrjäyttää aina heikomman organismin (pätee myös kulttuureissa ja kansoissa). Tämän tutkitun sosiobiologisen, oikeaan tieteeseen perustuvan faktan ”edistykselliset” pseudotiedenaiset pyrkivät aina häivyttämään takavasemmalle tai kieltämään tämän paikkansapitävyyden.

   Ruotsista tulee Libanon 2.0 lähitulevaisuudessa, olis paree ruveta rakentamaan kantaruotsalaisille jo nyt linnoitettuja suojakaupunkeja. Ruotsin väestön ikäluokasta 0-40 vuotta on muistaakseni 37% jo siirtolaisia kehitysmaista, joten on oikeastaan enää yksi sukupolvi, joista ruotsalaiset ovat enemmistönä. Ruikuttakoot sitten ählämeiltä hyvää vähemmistökohtelua itselleen!

   1. Pohtija
    Kyllä ja ei. Tällä hetkellä ruotsalaiset ja matut elävät eri ekologisissa lokeroissa. Ruotsalaiset käyvät töissä ja joutuvat ottamaan vastuun elämästään(K-selektiiviisyys) ja matut elävät maailmassa jossa resurssit ovat ilmaisia ja ehtymättömiä(r-selektiivisyys). Sitten kun sosiaaliturva Ruotsissa väistämättä loppuu pääsemme näkemään kumpi väestöryhmä on oikeasti vahvempi ja kumpi heikompi. Joko ruotsalaisilla on selkärankaa ajaa loisijat pois tai toinen vaihtoehto on että matut orjuuttavat ruotsalaiset palvelemaan itseään(näin tosin tapahtuu jo nyt).

    Kannattaa tutustua r/K valintateoriaan. Kiehtovin teoria maailmassa ja selittää loogisesti eron vasemmisto/oikeiston ajattelutavassa
    K= sopeutuma maailmaan jossa resurssit ovat rajallisia ja niiden eteen joutuu näkemään vaivaa
    r= sopeutuma maailmaan jossa resurssit ovat rajattomia ja saatavilla ilman vaivannäköä.

    1. Ei ruotsalaisilla ole enää selkärankaa. 200 vuotta rauhan ja alati kasvavan hyvinvoinnin vallitessa on veltostuttanut heidät samalla tavalla, kuin makea elämä Välimeren rannalla veltostutti nopeasti aikoinaan niin elinvoimaiset vandaalit sekä ostro- ja visigootit. Hekään eivät lopulta kyenneet puolustamaan itseään, vaan joutuivat vahvempiensa alamaisuuteen ja sitä kautta poistumaan historiaan.

     Sinne käy ruotsalaistenkin tie. Sitä ennen kaikki suinkin kykenevät muuttavat johonkin turvalliseen, järjellisen maahanmuuttopolitiikan maahan; ne joilla tätä mahdollisuutta ei ole, joutuvat omassa maassaan muslimien dhimmeiksi, joiden on palveltava heitä ja sen päälle maksettava dzhizjaa toistuvien ja alati pahenevien nöyryytysten kera.

     1. Saatat olla oikeassa siinä että Ruotsi ei ole enää pelastettavissa…Itsellä on pientä toivoa paremmasta. Ruotsalaisten historia on kopio Rooman historiasta:
      Roomalaiset olivat aikoinaan alueensa sitkeimpiä ja päättäväisimpiä ihmisiä -> Tämä päättäväisyys tuotti aikansa parhaan sotakoneen jonka pitkä voittokulku takasi valtavan kultavirran valtiolle. Tämä massiivinen varallisuus käytettiin hedonismiiin(Kolosseum, ottelut, leipä ja sirkushuvit) jotta keisari pysyi suosittuna kansan silmissä. Hedonismi sitten veltostutti kansalaiset ja ajoi lopulta valtion kassan typötyhjäksi. Lopputuloksena oli veltto ja moraaliton kansa ja konkurssikypsä valtio. Tämä sisältäpäin tuhottu valtio olikin sitten helppo ulkopuolisten valloittaa.

      Historia toistaa itseään niinkauan kuin siitä ei opita mitään

     2. ”Ei ruotsalaisilla ole enää selkärankaa.”
      Siltä se näyttää. Rasisminpelkodiktatatuurilla hallitsevat ovat katkaisseet asuntolainaisten selkärangan.
      Kotoutuminen pitäisi perustua kotoutujan ponnisteluihin ei kantaväestön ponnisteluihin. Suvakkidiktatuuri estää oikeansuuntaisen kehityksen.

 5. Tämä on ilmeisesti katsaus monikulttuurisuuden suunnattomaan rikkauteen 😀
  Ei mulla muuta 😀

 6. Tuo kaikki pn rassismin tulosta!

  Miten siitä päästään? Poistamalla valkoiset.
  Niin ja eri ryhmät muidenkin alueilta. Toisin ei ole rotuja ryhmiä heimoja ei edes uskonto ole pahaa.

  Mikä jää kun valkoiset poistetaan? Köyhyys ja väkivalta.

  Kehittyminen vie aikansa. Kyllä se siitä. Mutta se vie aikansa. Eikä meillä kellään elintasonkasva tällä väestönkehityksellä.

  Köyhyyden uusjako kasvattaa väkivaltaa. Samoin vihervassarien globalisaatio, koka johtaa vahvimman oikeuteen

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.