Suomeen 600 000 sotapakolaista parin vuoden aikana – aprilliä!

0

Suomen ja Ruotsin hallitukset julkaisivat tänään yhteisen periaatepäätöksen, jonka perusteella molemmat maat tulevat ottamaan vuoteen 2020 mennessä 600 000 sotapakolaista islamilaisista maista. Suomen osuus seuraavien kahden vuoden aikana on siis 300 000 sotaa ja vainoa paennutta.

Tietojen mukaan ainakin Savonlinnaan, Mikkeliin, Kuopioon ja Poriin on tulossa loppuvuoden aikana ensimmäiset 20 000 uussuomalaista. Porin tapauksessa he ovat siis (porin murteella) uuskuukkarlaissi ja Savonlinnassa heidät asutetaan tietojen mukaan Kylpylaitoksen saarelle.

Kaupunkien pormestarit kertovat tilanteen olevan suuri lottovoitto. Mikkelin pormestari kertoo:

– Mikkeliläiset ovat huonoja sikiämään, mutta onneksi uussuomalaisilla tämä asia korjataan muutamassa vuodessa ja Mikkelistä tulee miljoonakaupunki.

28 thoughts on “Suomeen 600 000 sotapakolaista parin vuoden aikana – aprilliä!

 1. Olen hieman miettinyt asioita ja tullut siihen johtopäätökseen, että kyllä ihmisiä pitää auttaa, eikä kustannuksista saa välittää.

  Jokusen raiskauksen ja kunniamurhan voi hyväksyä tämän inhimillisyyden hintana. Ehkäpä meillä itsellä olisi niistä opittavaa.

  Islam on kuitenkin perimmiltään aivan ihana uskonto ja tänään katsoessani naisen pitkää kaapua kunpungilla tulin siihen tulokseen, että oikeastaan se on melko seksikäskin.

  [harkitkaa, kumpaa peukkua käytätte – viestin sisältö voimassa tänään 01.04]

 2. Aprillii, aprillii, syö sillii, juo kuravettä päälle!

  Ainiin, rasistista sanoa sillai. Länsimaiset fasistinasistitraditiot. Kaikenlainen aprillaaminen ja muukin hömpöttely ja musiikki ja elokuvat saavat fatwan kun Sharia paukahtaa päälle.

  Vaan onneksi niin ei käy tapahtumaan NEVER EVER!

 3. Ja nää 600000 tulee Ruotsista koska siellä herättiin viimein ja potkittiin elintaso-pakolaiset ulos….

 4. Kaikki musut hävitetään planeetalta vuoden vaihteeseen mennesä. Energiapula päättyy samalla silmänräpäyksellä. Planeetalla voi jälleen hengittää.

 5. Tuo on mahdollista. Se edellyttäisi, että vuosina 2017-2019 kumpikin maa ottaisi 100.000 henkilöä vuodessa.

  Asiasta toiseen. MV-lehti julkaisi 2017-04-01 uutisen ”Oululaisten tutkijoiden selvityksen mukaan somalialaiset ovat muita afrikkalaisia älykkäämpiä. Somalialaiset päihittävät älyykkyydessä useimmat eurooppalaisetkin kansat.”
  http://mvlehti.net/2017/04/01/somalialaiset-ovat-afrikan-fiksuin-kansa/

  Hetken mietin uutista. Ovathan somalit kunnostautuneet suomalaisten alistamisessa, joten älyä heillä on.

  Mutta… mutta… entäpä uutinen ”Timo Soini ilmoitti, ettei hyväksy islamia Suomeen ja että vuosina 2010-2016 turvallisista maista pakolaisen asemaa Suomesta tulleet karkoitetaan takaisin näihin turvallisiin maihin. Edelleen Soini ilmoitti, ettei hae itselleen mitään etuja politiikan kautta, ei hillotolppia, ei palkintovirkoja. Soini sanoi myös, että Suomen ja suomalaisten etu tulee asettaa etusijalle kaikessa politiikassa”.

  Viimemainitun jokainen tunnistaisi aprillipilaksi.

  1. Piti siis kirjoittaa.

   Mutta… mutta… entäpä uutinen ”Timo Soini ilmoitti, ettei hyväksy islamia Suomeen ja että vuosina 2010-2016 turvallisista maista pakolaisen asemaa Suomesta HAKEMAAN tulleet karkoitetaan takaisin näihin turvallisiin maihin. Edelleen Soini ilmoitti, ettei hae itselleen mitään etuja politiikan kautta, ei hillotolppia, ei palkintovirkoja. Soini sanoi myös, että Suomen ja suomalaisten etu tulee asettaa etusijalle kaikessa politiikassa”.

 6. Sellaistakin olen kuullut, että ne 600 000 tuotaisiin tänne kilometritolpiksi. Kun tieverkosto on nykyisellään 450 000 km, on kiirus rakentaa lisää, jotta kaikki oman paikkansa saisi

 7. Se on aika härskiä kun kaikki muslimit ovat yhtäkkiä sotapakolaisia, saatana sodistaan loppuu sotilaat! Mitäs sit tapetaan??

  1. Hyvä kysymys. Muslimit tarvitsevat sotaa, koska kuolema sodassa islamin levittämikseksi on heille ainoa varma keino päästä uskomaansa paratiisiin. Siksi jihad ei koskaan lopu.

   Ensi alkuun tapettaviksi riittävät islamiin alistumattomat. Heitä on vielä jäljellä runsaat viisi miljardia. Kun heidät on hoidettu, sunnit voivat alkaa tappamaan shiioja ja päinvastoin. Tappaminen loppuu, kun muslimeja on jäljellä kaksi, joista toinen tietysti tappaa toisen vääräuskoisena. Eloon jääneen kohtalo on kova. Hän ei voi saada surmaansa sodassa vääräuskoisia vastaan. Ei ole tapettavia.

   1. Ehkäpä Allahilla on joku pikku ylläri pylläri varattuna viho viimoiselle uskonsoturille?

    Kenties jopa 7 miljaardia halukasta alle kymmenen vuotiasta neitsyttä ilmestyisi ja järjestäisi tälle sankarille orgiat, jotka kestäisivät ikuisuudesta ikuisuuteen ja läiske ja lätinä ei taukoaisi ei yöllä ei päivällä.

 8. Sellaistakin olen kuullut, että ne 600 000 tuotaisiin tänne kilometritolpiksi. Kun tieverkosto on nykyisellään 450 000 km, on kiirus rakentaa lisää, jotta kaikki oman paikkansa saisi. On myös ehdotettu väliaikaisratkaisuksi mettäpolkujen miehittämistä

 9. ”Arto Bryggare ja Heike Drechsler ovat huomanneet muutoksen Berliinin ilmapiirissä: ”Pinna on välillä kireällä kaikilla””

  ”Urheilullinen pariskunta on jo pitänyt yhtä tovin aikaa. He asuvat sekä Suomessa että Saksassa.

  – Aika lailla fifty-fifty asutaan Suomessa ja Saksassa. Berliini on hieno, kansainvälinen kaupunki hyvine ja huonoine puolineen, viime aikoina on tullut reilusti arabiankielistä porukkaa. Pinna on välillä aika kireällä kaikilla.
  Ei se sulautuminen siinäkään kaupungissa ole ollut helppoa, Bryggare sanoo.”

  http://www.iltalehti.fi/viihde/201704012200095408_vi.shtml

 10. Paavo, ei saa kertoa näin raakoja satuja. Heikkosydämmiset saavat kohtauksia. Joku roti se huumorissakin.

 11. Ei se kohta ole pila, edelleen se kataisen suunnittelema 1,8 miljoonaa kummittelee. Vai onko 62miljoonaa oikea luku? Jospa 1,8 onkin miljardia, huoh, nyt kyllä läkähdyttää.
  Kunpa pääsisi ajoissa perheineen täältä pois.

  1. Kannatetaan.
   Mä voin majoittaa mun mökille HETI 20-30 YKSINTULLUTTA arabinaista kuvallisia hakemuksia vastaan…..
   Siis paikka paratiisin tarjolla rohkeesti Arabia-kissat hakemuksia tulemaan….

 12. Toimittajat ja ns. faktantarkistajat vauhkoavat valeuutista, mutta tässä tyypillinen antisemitistinen valhe- tai vähintäänkin propagandauutinen yhdessä valtamediassa, Hesarissa – tuossa Suomen suurimmassa sanomalehdessä:

  ”Israelin poliisi ampui palestiinalaisen, joka puukotti kolmea Jerusalemissa

  17-vuotias hyökkääjä puukotti lievästi kahta ultraortodoksijuutalaista ja yhtä poliisia ennen kuin hänet tapettiin”

  ”Israelin mukaan ainakin 162 heistä on ammuttu heidän yritettyään hyökätä israelilaisten kimppuun puukottamalla, aseilla tai ajamalla päälle autolla. Osa on kuollut mielenosoituksissa ja yhteenotoissa poliisin kanssa.”

  http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005152699.html

  Jos tuo olisi tapahtunut jossain muualla kuin Israelissa, niin olisi uutisoitu terrori-iskusta – ja että poliisi joutui ampumaan vastarintaa tehneen tekijän.
  Palestiinalaiset puukottajat tähtäävät aina kaulaan, sydämeen yms. paikkoihin – eli kyse on ihan oikeista tappamisyrityksistä.

  Myös tuo viittaus kuolemiin mielenosoituksissa antaa täysin harhaanjohtavan kuvan, koska palestiinalaisten ”mielenosoitukset” vastaavat mellakkaa; heitellään lingolla kiviä, jotka päähän osuessaan tappavat, viskotaan polttopulloja, sytytetään tulipaloja jne.
  – kyse on myös uskonsodasta, shahid -marttyyreista ja jihadisteista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.