SVt:n toimittaja osti oman kotiarabin-tuomittiin

13
e776d6df-18a6-4967-bb18-8d47345cf9ba
Rakkautta vai auttamista?

 

Joidenkin ruotsalaisten auttamishalussa on jotain kummallista perverssiä mukana. SVT:n toimittaja Fredrik Önnevall matkusti syksyllä 2015 Kreikkaan ja osti sieltä oman 15-vuotiaan syyrialaisen maskotin.

Önnevall kertoi, että hän järjesti pojan Ruotsiin puhtaasti auttamisenhalusta ja humanitäärisestä motiivista. Hänen mukaansa poika oli jämähtänyt Kreikkaan eikä päässyt eteenpäin Eurooppaan kuten halusi. Poika halusi Ruotsiin. Kreikassa poika asui huoneistossa muutamien vanhempien arabimiesten kanssa.

Önnevall kertoi viime kuussa oikeudessa, että hän ei keksinyt mitään syitä olla auttamatta poikaa. Asia nimittäin meni oikeuteen syytteenä ihmissalakuljetus. Önnevall kuskasi pojan muutamassa eri etapissa Ruotsiin, josta sitten haettiin turvapaikkaa. Tuomioksi tuli yhdyskuntapalvelua.

Oliko auttaminen tässä tapauksessa motivoitu ”oikein”?

Oliko poika oikeasti turvan tarpeessa? Hän asui maanmiestensä kanssa Kreikassa. Hän oli tullut Kreikkaan turvallisten maiden kautta. Oliko hän sittenkin turisti? Miksi turisteille pitää myöntää turvapaikka?

Vai oliko Önnevallin motiiveissa jotain itsekästä hedonismia?

Advertisements

12 thoughts on “SVt:n toimittaja osti oman kotiarabin-tuomittiin

 1. Afgaani päätti lähteä turvaan niin pitkälle kuin perse kestää -löysi itsensä ruotsista! Näin se homma etenee! 😂

 2. Ruotsissakin on kuulemma rasisteja?! :

  Virpi P. : ”On noita samanlaisia valittajia täällä Ruotsissakin !
  Olin juuri keräämässä nimiä listaan, jossa vaadimme että afganistanilaiset pakolaislapset saavat jäädä Ruotsiiin.
  Kommenttia tulee laidasta laitaan , mutta muistan vain ne positiiviset ihmisiin, jotka haluavat rakentaa maailmaa eteenpäin!
  Emme saa lannistua ja antaa periksi, vaan jatkaa sitä mihin uskomme! ”

  Aksentilla puhuva turkkilaistaustainen Ozan Yanar on saanut taas vaaliteltalla huonoa kommenttia ja parkuu rasismista – ja tuo em. kommentti tuosta keskustelusta… :
  (https://www.facebook.com/ozan.yanar1/posts/1517083894969413)

  Ozan kuulemma joutuu taistelemaan olemassaolostaankin – olisiko pientä liioittelua kenties… :
  ”Joudumme siis taistelemaan omasta olemassaolostamme omassa maassamme ja joudumme todistelemaan joka ikinen päivä, että olemme yksi ”meistä”. ”

  Sinänsä tuossa kommenttiketjussa on toki pointtejakin siinä mielessä, että vaikka Yanar onkin täysturkkilainen maahanmuuttaja – niin kaikki tummemmat eivät ole – ja jo ihan älyttömäksikin menee joillakuilla, kun ruskeatukkaiset täyskantasuomalaisetkin joutuvat mamuepäilyjen kohteeksi…
  – mutta nuo suvakit eivät vaan halua kohdata tosiasioita eli sitä, että huono maahanmuuttopolitiikka juuri luo sitä rasismiakin…

 3. Onko oikeastaan piireissä vakavasti keskusteltukaan parisuhteen rekisteröinnin alaikärajan laskemisesta?

 4. Mitä rahaa Ruotsin Migrin sivulta saa? Ja mitä se myy, oleskelulupiako? Siellä on just nyt ilmoitus:

  ”Söndagen den 2 april kl. 18.00–21.00 har vi störningar i våra e-tjänster på grund av underhållsarbete. Det omfattar även inbetalning med kort. Problemet kan kvarstå under måndagen. Kortutbetalningar är inte berörda. Vi beklagar eventuella besvär som detta kan orsaka.”

 5. Jos haen sen 14v tytön jostain asumaan luokseni, niin älkää silloin epäröikö, soittakaa 112:een ja mieluiten heti! Ei Fredrikinkään toimissa muusta ole kysymys.

  1. Ehkä tuon Fredrikin ja pikku abdullahin yhteiskuvan asettelu on jotenkin epäonnistunut, tai sitten minä epäonnistun näkemään siinä ihmisystävän pyytetöntä auttamishalua, koska minun silmääni heidän välillään väreilee jotain eroottisen tapaista.

 6. Muistan tuon toimittajan dokumentista, missä hän tuon pojan muistaakseni toi Ruotsiin ”laittomasti”. Ihmettelin jo tuolloin, ettei tuolla toimittajalla ole kaikki muumit laaksossa. On nuo Ruotsalaiset olevinaan niin hyviä ihmisiä ja samalla ovat tuhonneet oman maansa. Isänmaansapettureita, jotka tulisi tuomita pettureina.

 7. Näyttää noita homoja Suomessakin olevan sen jälkeen kun kaapinovet avautuivat. Ainakin TV:ssä heitä näkee lähes, joka ohjelmassa. Jään odottamaan kaapinovien sulkeutumista, kunhan islam ottaa maistamme vallan.

 8. Sehän on modernia testata nykyään kaikkea. Vasemmistopuolueet haluavat hävittää miehen ja naisen välisen eron ja tehdä kaikista samanlaisia nössyköitä, sukat makkaralla ja helmet kaulassa. Kullia pyllyyn vaan niin se veljeys kansojenkin kesken edistyy!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.