Mainokset

Tuonen Joutsen: keksiikö Suldaan taas satuja?

14696782_1666078140371468_724722123_n

 

Suldaan Said-Ahmedilla on taas rankkaa. Aina tuntuu olevan. Viimeisin rankkuus ovat netissä tulleet vihaviestit, joista Suldaan on kertonut Iltalehteä myöten. Tietenkään Suldaan ei itsekään ota uhkailuja millään tavoin vakavasti vaan käyttää niitä ainoastaan julkisuuden saamiseen kuntavaalikampanjalleen. Ja mistäkö tämän tietää? No juuri siitä, että hän asiasta lehdessä kertoo.

Kun henkilö saa vakavasti otettavaksi kokemansa uhkauksen ja ilmoittaa siitä poliisille, yleinen ohjeistus poliisilta on, ettei uhkailua tulisi noteerata julkisesti. Toki tämän useimmille maalaisjärkikin jo sanoo. Mikäli uhkailuun ei reagoi, viestittely voi jatkua ja todisteiden kerääminen on helpompaa. Mikäli taas menee lehtiin kertomaan tehneensä rikosilmoituksen, tietää uhkailija siivota laitteiltaan mahdolliset häneen viittaavat todisteet. Kukaan, joka kokee saamansa uhkaukset vakaviksi ja haluaa tekijän kiinni, ei siis uhriudu uhkauksista Facebookissa ja iltapäivälehdissä, koska se on erinomainen keino sabotoida tekijän kiinnisaanti.

Toki mieleen voisi myös juolahtaa, ovatko uhkailut edes todellisia. Suldaanilla on aiemmin ollut taipumusta keksiä valeita julkisuustempauksiaan varten, joten uhkaukset voivat varsin hyvin olla osa vain Suldaanin epätervettä julkisuushakuisuutta. Kun Trump otti käyttöön maahantulokiellon tiettyjen muslimienemmistöisten maiden kansalaisille, Suldaan väitti julkisuudessa, että ei voi matkustaa Yhdysvaltoihin.

Suldaan on vain ja ainoastaan Suomen kansalainen, eikä syntymämaalla ole maahantulokiellon kannalta mitään merkitystä, joten asiassa ei ollut lainkaan epäselvyyttä: kyllä Suldaan olisi voinut sinne matkustaa. Erikoinen sattuma tietenkin oli myös se, että Suldaanille oli Ameriikan-reissu suunniteltuna juuri sille ajalle, kun maahantulokielto oli juuri tullut voimaan.

Suldaan peräti väitti soittaneensa Finnairin infonumeroon ja kysyneensä, voiko hän matkustaa Yhdysvaltoihin. Hän väitti Finnairin virkailijan sanoneen hänelle, että tilanne on sen suhteen epäselvä.

Kaverini Paavo Tajukangas testasi Suldaanin väitteen soittamalla itse Finnairin infoon ja kertomalla samanlaisen tarinan: että hän olisi Somaliassa syntynyt yksinomaan Suomen kansalainen, joka haluaa matkustaa Yhdysvaltoihin. Hänelle sanottiin: ei huolta. Yhdysvaltoihin voi kyllä matkustaa, kun on Suomen kansalainen. On epätodennäköistä, että infosta olisi Suldaanille kerrottu aivan muuta. Todennäköisempää on, että Suldaanin puhelu Finnairille ja koko sopivasti ajoitettu Yhdysvaltain-reissu olivat olemassa ainoastaan Suldaanin korvien välissä.

Suldaan puolusti valetarinaansa somessa niin raivokkaasti, että blokkasi minut hänen seinälleen kirjoittamastani täysin ystävällisestä kommentista, jossa totesin hänelle, että ei hänen tarvitse Yhdysvaltoihin pääsystä murehtia. Hän kun ei murehtinut Yhdysvaltoihin vaan iltapäivälehtiin pääsystä, jolle tarinan valheellisuuden korjaaminen olisi voinut olla ikävä hidaste.

 

16387238_812372232244772_1588121417865974648_n

 

Elikkäs olemme taas suldaaniuden syvimmän olemuksen äärellä. Huomiota hinnalla millä hyvänsä. Vaikka tarvisi keksiä asioita, vaikka tarvisi vääristellä. No, omanlainen tapansa kuntavaalikampanjan vetämiseen sekin on. 

http://tuonenjoutsen.blogspot.com.ee/2017/04/suldaanilla-on-taas-rankkaa.html?m=1

Mainokset

13 Comments on Tuonen Joutsen: keksiikö Suldaan taas satuja?

 1. Sellainen kasa vääryyttä ja valetta nyt roiskittu Suldaanin niskaan, ettei auta kuin EU:n Ihmisoikeustuomioistuin

  Tykkää

 2. Rantasalmen sulttaani // 02/04/2017 00:00 // Vastaus

  Parempi ettei mene USAan niin ei tarvitse hävetä.

  Tykkää

 3. Valehtelun nämä ovat aina osanneet, ei kai joku Suldan tee poikkeusta.

  Tykkää

 4. Muslimi ja vieläpä somali.. kysykää Koraanista, jos haluatte häneltä totuuksia. Tuleekohan siitäkään aiheesta? Paskaahan somali vääräuskoisille aina puhuu, tai syöttää.

  Tykkää

  • Poprilli // 02/04/2017 06:04 // Vastaus

   Jännää miten 99% muslimeista eivät osaa lukea eikä kirjoittaa. Onko se koraani saatavilla ns. vammaisversionakin? vai onko koraani myös äänikirjana jostain ladattavissa?

   Tykkää

   • Qroquius Kad // 02/04/2017 19:05 // Vastaus

    Eikös se Koraani tule muslimeille ääniversiona ihan ihmisäänellä huudettuna minareeteista sekä moskeijoiden sisällä?

    Tykkää

   • Käsittääkseni Koraanikoulussa opettelevat opuksen ulkoa, eivätkä todellisuudessa ”osaa” lukea muuta, kuin Koraania.

    Ehkä Valituissa Paloissa oli joskus ihan länkkäri nainen, joka ei osannut aikuisenakaan lukea, mutta esitti osaavansa. Aina oli lasit unohtuneet tai vastaavaa, jos lukea piti. Perusjutut opetteli ulkoa.

    Tykkää

 5. Nämä matujen uhkailut tulee saada yleisen syytteen alle. Joka ikinen kerta kun matu valittaa julkisesti saaneensa uhkailun, poliisi menee matun kotiin ja SAA ne uhkailut nähdäkseen ja niiden perusteella tehdään sitten esitutkinta, joka johtaa oikeuden kautta uhkailijan karmeaan rasismituomioon.
  Mikäli mitään uhkailuja ei löydy, niin matu esitutkintaan todisteiden hävittämisestä. Oliskos avunanto kansanryhmää vastaan kiihottamisessa oikea rikosnimike?
  Lähtisiköhän nämä uhkailut menemään oikeita uria sen jälkeen?

  Tykkää

 6. Totta kai // 02/04/2017 09:10 // Vastaus

  Venäläisistä sanottua väitettä soveltaisin tässä tapauksessa:”Jos se ei valehtele, niin se ainakin suunnittelee valehtelevansa”.

  Tykkää

 7. Paras oli Tyresön maturaiskaaja aikoinaan joka ehdotti valistuneesti uhrille kondoomin käyttöä! // 02/04/2017 11:51 // Vastaus

  Viime yönä Tukholmassa ja Tukholman lähistöllä: raiskaus ja neljä raiskauksen yritystä!
  Olen huomannut että maturikoksia yhä useammin yritetään piilottaa kaikenmaailman julkkisjuorujen alle. Juorut isokirjaimisia ja monikuvaisia kun taas maturikokset pienellä tekstillä jota tuskin huomaa feedistä.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/xon38/kvinna-valdtagen-utomhus–flera-valdtaktsforsok

  Tykkää

 8. Herää tietenkin myös kysymys että onko Suldaan Said Ahmed vain Suomen kansalainen?

  Tykkää

 9. Kansan Uutiset 14.2.2014: Suldaan Said Ahmed aikoo Somalimaan presidentiksi. Liekö mahdollista edes tuolla että presidentti ei ole edes maan kansalainen? Jos nyt Somalimaa joskus perustetaan erillisenä Somaliasta?

  Tykkää

 10. Limaista touhua // 02/04/2017 15:04 // Vastaus

  Soma-limaa, urk.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: