Katso Ruotsipoliisin alennustila- sotapakolainen tappelee poliiseja vastaan

12

Video on kuvattu muutama viikko sitten Fagersjön vastaanottokeskusessa, jossa muuan riehaantunut arabi alkoi rikkomaan paikkoja ja hyökkäsi poliisin päälle. Videolla arabi vetelee kolmea naispoliisia 100-0 ja paikalle saapunut miespuolinen vartijakin hipsii lopulta karkuun. Video aiheuttaa suurta myötähäpeää.

46 thoughts on “Katso Ruotsipoliisin alennustila- sotapakolainen tappelee poliiseja vastaan

 1. Samoin täällä meillä, pehmopoliisilla ei ole mitään otetta. Parempi keskittyä vain kansalaisten vihapuheen kyttäämiseen netissä.

  1. Poliisillamme ”ei ole otetta”, koska poliittinen eliittimme ei salli poliisimme tehdä kunniavieraille mitään puhetta pahempaa. Ei se poliisi halua joutua vastamaan rikossyytteisiin siitä, että on tehnyt työnsä. En ymmärrä, miten sinä et voi ymmärtää tällaista perusasiaa.

  2. Voiiiiii hyvänenaika ruotsin poliisi on kusessa nuiden uusruotsalaisten kanssa.Ja kusessa on koko Ruotsin kansa.

   Nehän tekevät ihan mitä haluavat ja naispoliisit muslimien kanssa pannaan nahisteleen,.Jotka muutenkaan ei anna mitään arvoa naisille,olkoonpa nainen sitte vaikka poliisi. ?????????

   Jospa hyvää maksua vastaan ruotsalaisille lainattais suomesta sotilaita,kyllä ne nuo laittaisivat järjestykseen jos valtuudet olis muuhunkin kun pään silittelyyn.

   Onhan tuo jo noloa kattottavaa sivullisellekki.Mutta varon olemasta vahingoniloinen,koska kohta on suomessa sama tilanne.

 2. Tai sitten vaikka lankulla päähän niin perkeleesti takkaapäin sanoo:

  Rakas Fagersjön vokki taas, tyytymättömien turvisten tupa! Jos poliiseilla olisi ollut Taser olisi juttu ollut ohi minuutissa: ensin sähköä ukkoon ja sitten silmät täyteen pippuria ja ukko pakettiin. Turha mennä akkaporukassa painimaan.

  1. Kyllä pitää VOKkilaisen ruveta treenaamaan että jaksaa ainakin 15 rondia otella. Tuohan väsähti heti alkunujakan jälkeen, lieneekö ollut maistissa yleisen ärtymyksen lisäksi? Älysi kuitenkin kivittää vain autoa; jos olisi poliisia kivittänyt olisi poliisi voinut ampua.

   1. Ruotsin poliisi ei todellakaan saa ampua uusruotsalaisia. Ensimmäinen ohje on tilata paikalle dialogipoliisi tai muuten olet vuoden pannassa odottamassa rangaistusta vikavirheestä.

   2. Ei olis ampunu poliisi kun korkeintaan ilmaan, vaikka olis heitelly tiiliskivillä poliisia matu.

    1. Kyllä Ruotsin poliisi ampuu lopulta kun tarpeeksi ärsyyntyy- on ennenkin ampunut:

     POLISSKOTT I SVERIGE
     Antal händelser där skjutvapen använts och varningsskott/verkanseld avlossats:

     År/Antal händelser/Dödsfall
     VUOSI/ TILANTEITA JOISSA AMMUTTU/ KUOLLEITA

     2003: 22- 1
     2004: 33- 1
     2005: 18- 1
     2006: 11- 1
     2007: 22- 0
     2008: 36- 0
     2009: 22- 1
     2010: 22- 0
     2011: 57- 1
     2012: 34- 0
     2013: 35- 4
     2014: 39- 3
     2015: 41- 2
     2016: – 3 * Statistik t.o.m 10 juli i år. (2016-07-10 mennessä)

 3. Eivätkö ne saa vai eivätkö OSAA käyttää etälamautinta? Ruotsalaisena lähtisin maanpakoon tuollaisesta maasta, jossa poliisista(kin) on tehty pelle.

  1. Poliisin pitää puhua pahikset pyörryksiin, tainnuttaa dialoogilla sanoo:

   Ruotsin poliisilla ei ole Taseria mutta nyt se otetaan kokeeksi käyttöön mm Haaparannassa. Idioottimaista ettei niitä anneta heti! Ruotsin munaton hallitus ja epäpätevä poliisijohto ovat pilanneet tämänkin aivan asian täydellisesti.

   1. Mitä tuossa olisi pitänyt tehdä? Niputtaa abdullah ja menettää virkamerkki päivinergien ja petteriorpojen raivoamisen seurauksena? Tietääkseni poliisinkin pääelinkeino on syöminen, ja se vaikeutuu oleellisesti, kun putoaa palkkatuloilta työttömyysturvan peruspäivärahalle.

 4. Kovasti tuntuu naurettavan asia niin lukijoita kuin filmaavia pakolaismiehiäkin. Minua ruotsalaisena veronmaksajana taas vituttaa kun tuon vartijan, poliisien, koko kuvauksen vokki-laitoksen palkka- ym kulujen lisäksi nyt pitää myös maksaa tuon pahasti turmellun poliisiauton korjaus – jos siitä nyt edes autoa enää saa. On se niin tuottavaa tämä pakolaisten vastaanotto, vai? Vai onko tämä pääsyy siihen, että Ruotsissa on jo nyt länsimaailman kovin veroprosentti ja sitäkin vaan jatkuvasti kovennetaan keksityillä lisäveroilla. Tällaiseenko tehokkaaseen toimintaan varat kuluvat?
  Olisin itse äänestänyt jo jaloillani, mutta jos myyn tilani Skoonessa niin verottaja repäisee 50.000 euroa pinnalta tähän touhuun ns. reavinst asunnon myynnistä.

  1. Tätähän minäkin olen yrittänyt selittää niin tämän kuin aiempien bloggausten kommenttiosioissa, mutta kun täällä näyttää olevan vähän liikaa väkeä, joilla on aavistuksen verran vajavainen ymmärrys siitä, miten yhteiskunta ja sen orgaanit toimivat.

   Yritetäänpä nyt vielä kerran: poliisin on toimittava niiden lakien, asetusten, määräysten ja toimintaohjeiden mukaan, mitä poliittinen ja hallinnollinen eliitti sille antaa. Jos ne ovat sellaisia, ettei muslimimaahantunkeutujaan saa koskea, ei poliisilla ole varaa niin tehdä, ellei halua joutua minimitoimeentulolle. Se ei ole varsinaisesti hauskaa, jos on lyhennettävää lainaa ja lapsia, jotka tarvitsevat yhtä ja toista mitä sossu ei kustanna.

   Ehkä osa täällä lällättelijöistä ei ihan oikeasti ymmärrä tätä. Pelkäänpä pahoin osan heistä menevän tänäänkin nukkumaan äitiläisen pesemien lakanoiden väliin noustakseen huomisaamuna syömään äitiläisen tekemän aamupalan mennäkseen kouluun. Ehkä he ymmärtävät sitten joskus, jos heillä joskus on ammatti, oma asunto ja perhe.

   1. Mitä oikein selität? Kyllä poliisilla tulee olla koskemattomuus ja käskyvalta. Jos niskuroi vastaan, niin ukko rautoihin ja putkaan. Poliisille ei voi vittuilla ja käskyttää, kuten tuossa kotimaisessakin esimerkissä näkyy.

 5. Noin siinä käy, kun alunalkaen lähdetään vajaalla miehityksellä. Tästä se oppi, ettei liikaa tasoitusta pidä antaa. Seuraavalla kerralla ensin piha täyteen poliiseja ja vasta sitten katsotaan kuka on kukka

  1. Niin jos kyseessä iso nujakka, mutta tässä oli vain yksi häirikkö ja Ruotsista loppuu äkkiä poliisivoimat jos jokaisen taltuttamiseen tarvitaan monta partiota. Näkeehän tuon videolta, miten kolmikko oli täysin hukassa.

 6. ”Ruotsipoliisin alennustila”
  Juuri noin se on. Tapauksen jälkeen on kiva sakottaa kantaruotsalaista vaikka ylinopeudesta ja ärhennellä vähän jotta omanarvontunto palautuu.

 7. Olipa maltillinen muslimi. Radikaalimpi olisi ottanut kytältä aseen ja teurastanut koko revohkan. Palkinnoksi moisesta saa kylpylää ja kunnon kasan rahaa, kuten lapsenmurhastakin?

 8. Kuulisinpa mielelläni poliiseilta vastauksen kysymykseen:
  Miten omasta mielestänne onnistuitte tehtävän hoidossa 😀

  1. En todellakaan usko, että kyseisiä poliiseja naurattaa vähääkään, saati heidän kollegojaan, joita määrätietoisesti kielletään tekemästä työtään. En myöskään usko, etteivät juuri nuo samat poliisit olisi niputtaneet tuota mölyapinaa alta aikayksikön, jos Ruotsin pääministeripuolueena olisi Sverigedemokraterna.

 9. Ei hyvää päivää. Miten tähän on tultu? Yksi matu pystyy pärjäämään kouralliselle poliiseja? Eikö niille ole opetettu että ihan ensimmäisenä tälaisen kaverin nilkat raudoitetaan. Silloin se ei tappele vastaan eikä liiku minnekkään.

  Tanskalaisilla on kätevä tapa laittaa raudat tällaisille henkilöille. Kaveri laitetaan maahan mahalleen, toinen käsi ja toinen nilkka raudoitetaan selän takaa. Mutta ennen raudoitusta, se toinen jalka taitetaan käsirautojen alle. Silloin molemmat jalat on lukittu ja toinen käsi. Siinä sitten voi koittaa mahallaan kömpiä, mutta mihinkään ei pääse. Nimittäin, jos alkaa riehumaan niin se raudoitetun jalan polvi joutuu melkoiselle vääntömomentille. Ja se saattaa poksahtaa auki!!

   1. Pakko tähän yhtyä.
    Minulle suvacit näyttäytyvät tässäKIN pahimpina syyllisinä.
    OT, mutta Hgin rt-aseman päällikkö, Marjaana Toiviainen, on nyt Suomen uusi hallitsija. Millä ihmeen mandaatilla hän yksin päättää meidän tulevaisuutemme? Suvacin aiheuttama tuho käsittämättömän laajaa.

    1. Ei hän päätäkään yksin, vaan Suomen evankelis-luterilaisen valtionkirkon papittarena, eli valtion virkamiehenä. Jos kirkko erotettaisiin valtiosta ja ev.lut.kirkko pudotettaisin samalle viivalle helluntailaisten, mormonien ym. kanssa, olisi marjaanatoiviasten varsin pian pakko muuttaa toimintatapojaan täysin toiseen suuntaan.

     Vaikka kirkolla onkin melkomoiset varat mm. maaomaisuuksina, ei se kirkollisverojen loputtua niitä kovin kauan söisi ainakaan nykyisellä kulutuksellaan, johon marjaanat vaikuttavat melkomoisina tuhlaajatyttöinä.

 10. Ruotsissa on ihan selvästi liikaa poliiseja kentällä. Netissä heistä olisi suurin hyöty. Loppuisi vihapuhe ja rasismi, jotka olivat tuossakin arabimiehen ärtymyksen alkusyyt.

 11. Naispoliisit ottavat pataan, paikalle auttamaan saapunut vartija katoaa jossain vaiheessa mystisesti takavasemmalle, poliisit järjestäytyvät uudelleen vähän matkan päähän käymään dialogia-asemasotaa, loppu ruotsalaisittain tuttuakin tutumpi poliisiauton kivitys.
  Täytyy myöntää että vähän itseäkin nauratti 🙂 Multicult is here to stay…

 12. Kenenkähän rahapussista tuokin poliisiauto korvataan ja psykiariset hoidot kaikille osapuolille?
  No veronmaksajien tietty!

 13. Samaisessa Fagersjön VOKissa oli vain pari päivää sitten soitettu poliisit paikalle kun matu uhkaili henkilökuntaa rikkinäisen pesukoneen takia:
  ”Så sent som den 29 mars tillkallades polisen till samma adress. Den gången uppträdde en annan man hotfullt mot personalen efter att en tvättmaskin inte fungerat. Han greps under lugnare former.” (Expressen)

 14. Mamun näköinen henkilö, joka tuli alussa auttamaan, se valkoasuinen siis – oli ainoa, joka näytti siltä, että saattaisi saada tuon riehujan maihin…
  – mutta poliisinaikkoset tuuppivat vapaaehtoisen auttajan pois…

  Mutta aivan naurettavaa toimintaa noilta naispoliiseilta – tosi surkimuksia, kun ei tuo nyt niin suurella vimmalla riehu kuitenkaan ja kun on melko pienikokoinenkin…
  – mutta ylipäätäänkin muslimimies vain ärtyy enemmän, jos joku nainen komentaa eli miksi lähettää naispoliiseita…

  Ihme muuten, kun kaikki muut matuseuraajat eivät tällä kertaa hyökänneet noiden poliisien kimppuun…
  – ja pikku taharrus olisi jopa kruunannut kaiken…

 15. Onkohan Hesan poliisi jo nähnyt tuon – esim. somepoliisit Huhtela ja Taponen?
  Voisivat selittää, mikä meni pieleen – vai menikö yhtään mikään?

 16. Ruotsin poliisin ensimmäisenä aseena on aina dialogi eli jututtaminen. Tätä asetta voitais kehittää niin että ensiksi poliisi aloittaa Tukholman Söderin slangilla siirtyen sitten vaikka småländskaan ja jos ei se auta niin Skånen murteeseen. Jos ei roisto vieläkään taltu niin otetaan esille kovemmat panokset eli Gotlannin murre tai vaikka Älvdalenin kieli pahimmassa tapauksessa. Siinä vaiheessa on rosmo jo ihan loppu, senkun vaan pistetään rautoihin.

 17. OT:

  http://www.hs.fi/mielipide/art-2000005152396.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=bf39d4a7f938a722cdb70beb3bf23e01

  ”Erikoislääkäri mielipidesivulla: Olen maksanut yhteiskunnalle 380 000 euroa – Suomelle olisi ollut lotto­voitto, jos olisin muuttanut tänne vasta 25-vuotiaana”

  Kyllä kyllä. Suomelle voisi olla apua, jos tänne muuttaisi ihmisiä maista, joissa tuo vastaava summa on sijoitettu yhteen ihmiseen.

  Sen sijaan, jos porukkaa tulee maista, joissa ihmiseen on 25 ikävuoteen mennessä sijoitettu 380 euroa, menee homma siten, että tulija kustantaa Suomelle seuraavan 25 vuoden aikana 380.000€, eikä tuosta 380€ ’alkusijoituksesta’ ole siihen yhtään mitään apua. Ja samanlaisia elättejä tulee myöhemmistäkin sukupolvista. Onhan se nyt nähty, kuinka ruotsalaisissa kouluissa 2. ja 3. sukupolven tulijat reputtavat jo peruskoulussa suurin joukoin.

 18. Tulee ihan mieleen Poliisiopisto-elokuvat… Ehkä tytöt olivat juuri valmistuneita. 😀

 19. Se pitäisi laatia semmoinen laki, että poliisit joutuvat itse korvaamaan rikotut autonsa ja varastetut välineensä. Jokohan alkaisivat paremmin roikaleita ottamaan kiinni.
  Kova tappelija kyllä näytti lähi-itäläinen olevan, rambo tulee mieleen lähinnä.

 20. Jotenkin tulee Ruotsin lähiöistä varsinkin tulevaisuudessa sellanen kuva mikä oli poliisiopisto ykkösessä ku pari kyttää juoksee karkuun isoa laumaa mellakoitsijoita tässä tapauksessa arabeja kivien ja pesismailojen kanssa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.