Tukholmassa viime yönä viisi raiskaustapausta

13

Ruotsissa alkaa olemaan vaaralliset ajat kun kevätkiima on iskenyt uusruotsalaisiin. Eile illan ja yön aikana kirjattiin viisi toisistaan erillistä raiskaustapausta. Yksi raiskaus ja neljä raiskauksen yritystä.

Karkelot alkoivat Kungsholmenilla klo 22.25 kun tuntematon mies hyökkäsi naisen kimppuun ja yritti repiä tältä vaatteet päältä. Teko kuitenkin keskeytyi ja mies juoksi paikalta.

Seuraavaksi klo 00.30 aikaa kaksi miestä hyökkäsi naisen kimppuun Arningessa. Miehet kantoivat naisen pensaikkoon ja yrittivät riisua tämän. Nainen potki vastaan raivokkaasti ja teko keskeytyi.

Edelleen Bandhagenissa ja Rönningessä klo 04-05 välisenä aikana yritettiin raiskata nainen. Molemmissa tapauksissa tekijä keskeytti teon luultavasti sivullisten puututtua asiaan.

Upplands-Väsbyssä raiskaus saatiin suoritettua loppuun asti. Klo 05.00 aikaan ulkona tehty rikoksessa tuntematon mies hyökkäsi nuoren naisen kimppuun. Poliisi on tapauksesta vaitelias. Ketään ei ole otettu tapausten tiimoilta kiinni.

 

Advertisements

10 thoughts on “Tukholmassa viime yönä viisi raiskaustapausta

 1. Saa nähdä mitä kaikkea yllättävää Pohjolan kesä tuo tullessaan. Koskahan meilläkin alkaa autot ajelemaan väkijoukkoihin?

  Tämä rikkaus alkaa olla ylenpalttista.

 2. Alkaa hormoonit hyrrään, kun aurinko paistaa ja tarkenee puskissa väijyä. Eiköhän tämä kesä tule olemaan aikamoinen show näiden kavereiden vuoksi.

 3. RAISKAAMINEN ON MYÖS TERRORISMIA! Sillä aiheutetaan suurta tuhoa tytölle ja tytön lähipiiriin. Moni kantaa kokemuksia koko elämänsä ja saa kukaties myös parantumattoman taudin kaupan päälle. Moni raiskaaja myös pahoinpitelee uhrinsa ja ryöstää. Rangaistuksia pitää ehdottomasti jakaa kunnolla; törkeän raiskauksen maximistraffi Ruotsissa on kymmen vuotta mikä käytännössä tarkoittaa runsaat 6 vuotta vankilassa (kun meillä on se typerä sääntö että 2/3 istutaan) mutta raiskaajat yleensä selviävät aina vuodella, korkeintaan kahdella.

  1. Näinhän asia on Suomenkin rikoslaissa: törkeästä raiskauksesta voidaan tuomita 10 vuotta vankeutta, joka voidaan määrätä suoritettavaksi pakkolaitostuomiona, eli istuttavaksi kokonaisuudessaan vailla mahdollisuutta lomiin. Mutta tuomarimme eivät näin halua toimia, joten se siitä…kunnes äänestämme valtaan sellaiset poliitikot, jotka säätävät sellaiset lait joiden nojalla edellämainitut tuomarit joko langettavat oikeudenmukaisia tuomioita tai siirtyvät/siirretään toisiin tehtäviin.

   Tietysti voimme istua kotona ygnygnyttämässä ettemmie mittää äänestä ko mie en oo enenkää saanu ihmettä, mutta sitten saamme katsoa peilin kysyttyämme kuka on nykymenosta vastuussa.

 4. Sitä minä ihmettelen, että kun nämä ns. suvaitsevaiset vetoaa niin meillä kuin naapurissakin siihen, että raiskaa ne suomalaiset ja ruåtsalaisekin, no joo, niin tekee.
  Mutta jos ja kun ne niin tekee niin miksi helvetissä tänne pitää ehdoin tahdoin raahata lisää raiskaajia?? Sitä vaan ei jaksa ymmärtää. Kai se mutakuonon raiskaamaksi joutuminen on hienompaa kuten vassareiden väkivalta.

 5. ”Kyllä me nämä hommat hallitaan”, sanoivat joukkoraiskaajat jo Gotlannissa, kun häpäisivät pyörätuolinaisen kuusi vastaan yksi vammainen nainen.

  Tästä tuli sellainen trauma Gotlannille, koko Ruotsille, raiskauksen uhrille, ettei mitään sellaista voitu kuvitella.

  Rikolliset sen sijaan suojeltiin tarkkaan poliisin toimesta raivostuneelta Ruotsin kansalta.

  Tämän pyörätuoliraiskauksen jälkeen tilanne on pahentunut päivä päivältä Ruotsissa.

  1. Rikollisia ei suojeltu tarkkaan Ruotsin kansan oikeutetulta kostolta poliisin, vaan sille käskyt antaneen Ruotsin poliittisen eliitin toimesta, jonka ruotsalaiset ovat ihan itse äänestäneet valtaan. Seuravissa vaaleissa olisi mahdollisuus heivata nämä ulos ja valita tilalle Sverigedemokraterna, mutta jos ei kelpaa, niin ei kai voi mitään.

   1. Näin varmasti onkin.
    Poliisi toimeenpanijana. (jouduin lyhentämään viestiäni rankasti).
    – mahtoivatko ahmed-elukat selvitä nyt kuitenkin ilman traumoja – saavat varmaan terapiaa pahimpiin haavoihinsa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.