Muslimit osoittavat Seutulassa mieltään: ”häpeä suomalainen!”

0

Helsinki-Vantaan lentokentällä ja Pasilan poliisiaseman edessä on menossa mielenosoituksia, joissa laittomasti maassaolevien muslimien maastapoistaminen yritetään estää. Estäjien joukossa on lähinnä suomalaisia keski-ikäisiä naisia sekä laittomia afgaaneja ja arabeja.

Varsinkin lentokentällä on muutaman kymmenen hengen laittomien afgaanien joukkio, joka patstastelee ympäri lentokentää kantaen kylttejä, joissa lukee:

HÄPEÄ SUOMALAINEN!”

 

 

Tietojen mukaan illan mittaan on lähdössä lentokoneellinen laittomia afgaaneja Afganistaniin kotiin. Palautettavat ja heidän maanmiehensä haluaisivat jäädä Suomeen ilmaisen ylläpidon piiriin ja osoittavat mieltään sen takia.

Katso alla olevaa kuvaa:

HÄPEÄ SUOMALAINEN!

 

Kuvakaappaus 2017-04-03 22-28-30

 

Tarviiko suomalaisen hävetä?

Ei tietenkään. Suomalainen veronmaksaja ei ole millään tavalla velvollinen ja vastuussa elättämään laittomasti ilmaisen ylläpidon perässä tulleita muslimeja. He ovat itse vastuussa omasta elämästään omassa kotimaassaan ja siinä ei ole suomalaisilla mitään tekemistä.

Suomalaisten naisten joukossa on ainakin muutamia keski-ikäisiä mummoja, jotka ovat löytäneet itselleen nuoren parikymppisen afgaanipojan ja näiden mummojen itkun ymmärtää tältä pohjalta.

Tuossa vielä video Pasilasta, jossa refugeesiläiset mellakoivat:

 

 

PT-MEDIA TOIVOTTAA AFGAANEILLE TURVALLISTA KOTIMATKAA JA MUKAVAA ELÄMÄÄ. TOIVOTTAVASTI EMME NÄE ENÄÄ IKINÄ.

39 thoughts on “Muslimit osoittavat Seutulassa mieltään: ”häpeä suomalainen!”

 1. Ei riitä että nämä geelitukat palautetaan, myös näistä horoperseistä on päästävä eroon -lopullisesti. Tämän sekopääjoukkion kanssa samassa maassa eläminen on mahdottomuus, tilanne pahenee päivittäin. Jotain on PAKKO tehdä, tämä psykoosissa heiluva porukka yhdistettynä maahantunkeutuneisiin muslimivalloittajiin on oikea uhka maan sisäiselle turvallisuudelle.

  TÄMÄ EI OLE VITSI vaan totisinta totta!

  1. Joku esitti erinomaisen toimontamallin planeetalle. Joka ikinen suvakki ensin, sitten mukamasmusuksi heittäytynyt paskiainen sekä hallintokoneisto atomeiksi. Sen jälkeen musutorakoiden hävittäminen käy kuin leikki. Myös ydinaseet, tietty, sopivat keinovalikoimaan kuin nyrkki silmään ja paska junttilan tuvan seinään. Ja kas planeetta alkaa hengittää.

  2. Tietenki se on jonku afkaanin pienillä aivoilla mahotonta ymmärtää,että pieni tundrassa sijaitseva Suomi ei pysty olemaan kokomaailman sosiaalitoimistona näiden matujen loppuiäksi.Kai näitten kotimailla pitäis suurempi vastuu olla kansalaisistaan kun meillä ”vääräuskoisilla” toisellapuolen maailmaa elävillä suomalaisilla.

   Suomalaisilla ei ole pienintäkään syytä sitä häpeillä,että elintasopakolaiset lennätetään kotimaihinsa. ja viellä suomalaisten kustannuksella.

 2. ”tämä psykoosissa heiluva porukka yhdistettynä maahantunkeutuneisiin muslimivalloittajiin on oikea uhka maan sisäiselle turvallisuudelle.”
  NÄIN ON

  1. Voisiko noille suvakkimuorillekin antaa lipun uuteen kotimaahan? Kaksi paskakärpästä yhdellä lennolla. (uusi suomalainen sananlasku)

   1. Tietenki se on jonku afkaanin pienillä aivoilla mahotonta ymmärtää,että pieni tundrassa sijaitseva Suomi ei pysty olemaan kokomaailman sosiaalitoimistona näiden matujen loppuiäksi.Kai näitten kotimailla pitäis suurempi vastuu olla kansalaisistaan kun meillä ”vääräuskoisilla” toisellapuolen maailmaa elävillä suomalaisilla.

    Suomalaisilla ei ole pienintäkään syytä sitä häpeillä,että elintasopakolaiset lennätetään kotimaihinsa. ja viellä suomalaisten kustannuksella.

 3. Äärettömän röyhkeää käytöstä afgaaneilta.
  Ovat saaneet olla ilmaisessa ylläpidossa suomessa, suomalaisten veronmaksajien piikkiin, täys ylläpito kaikilla mausteilla. Kiitoksena tästä kaikesta sylkevät suomalaisten päälle ja huutavat häpeää kaikille.

  Suomalaiset keski-ikäiset suvakkivosut taasen itkevät ja uikuttavat kun uudet poikaystävät, nuo loputtomiin seksiakteihin kykenevät pikisilmäpojat viedään heiltä pois … paitsi ettei viedä.
  Suvakkivosut voivat kaikessa rauhassa pakata tavaransa ja muuttaa pikisilmä-toyboyn kanssa afganistaniin ja elää siellä onnellisena … paitsi ettei voi.

  Afgaanipojat kun nussivat suvakkivosuja oleskelulupa mielessä ja mikäli tämä optio poistetaan, suvakkivosulle näytetään ovea ja siitä lähdetään näyttävästi pihalle.
  Tämän tietävät seksinkiimassa sekoilevat suvakkivosut, heille on elinehto pitää pikisilmät löysässä hirressä, pakottaa heidät nussimaan itseään koska pikisilmän edessä siintää ikuinen paikka lepokodissa nimeltä suomi.

  Suvakkivosut … te olette häpeäksi ihmiskunnalle.

 4. No hävetään että päästettiin teidät Suomeen! Olisi pitänyt jo rajalla heti käännyttää.

 5. ”Still waiting for a confirmation but it seems THE DEPORTATION HAS BEEN CANCELLED!!” Fb sivuilta stop deportations . Eli nää sai taas tahtonsa läpi.

   1. Kiitos perussuomalaiset, jotka ovat tehneet kovaa työtä että tämä porukka saadaan ulos maasta. Jos perussuomalaisten tilalla olisi ollut vihervasemmistodemarit, niin emme olisi saaneet kokea tätä iloa, mitä afgaanien palautus meille antoi. Jään odottamaan seuraavaa palautuslentoa.

 6. No yritetään vähän ymmärtää, että pettymys on suuri – mutta Suomi ei todellakaan voi ottaa massoittain näitä muslimeja, koska se johtaisi omankin maamme täystuhoon.

  Täytyy toivoa, että kun näitä massapalautuksiakin alkaa tulla – niin Afganistan, Irak yms. tajuaisivat ottaa lusikan kauniiseen käsiin ja yrittää tehdä jotain oman maansa ongelmille!

  Itse asiassa voi olla hyvä, että näkivät länsimaista elämää – kun ehkä ovat sitten hiukan kriittisempiä ääri-islamillekin…

  1. Ei matutulva ole mitenkään ohi eurooppaan,siitä ei yhenkään suvakin tarvitse olla huolissaan.
   Matut on ehtymätön luonnonvara,mutta Suomi ei ole pienimmässäkään määrin syyllinen muslimien rähinöihin.

 7. Olisiko joku voinut sanoa noille laittoasti maassamme loisineille, ettei meidän tarvitse hävetä mitään. Emme ole heitä koskaan millään lailla riistäneet, emmekä heidän sotia aiheuttaneet. Hävetköön itse meidän hyväksikäyttöä ja pysyköön pois maastamme ikuisesti. Ps. oli kiva lukea otsikossa Seutulan lentokentän oikea nimi, joka jossain vaiheessa vaihdettiin Vantaa – Helsingiksi.

 8. Meininki (pöhinä) menee just niin KIVAKSI, kuin ollut odotettavissakin. Muutama hörhö yllyttää ja matut tekevät. Jossain vaiheessa jollain keittää yli ja sitten on kaikilla kivaa…

 9. WOW, katsokaa, hieno kansa avaa suuta,hehehe.Suomalaiset ovat kotona,eikä tullut teidän paskamaahan kättä ojentamaan,kuten te pakoloiset luuserit. Katsoisivat peiliin,kun yrittävät tyhmä lauseella vaikuttaa. IHAN PIMEÄ KANSA,sekä afgan,että somalit,arabit,ja momalit,sekä checheni ja inguushian paskiaiset pakoloiset sama paska.
  Menkä kotiin tekemään oma maan puolesta jotain hyvää,turhaan yrittää häpeästä puhu kotona oleva kansalle.Eikös teitä hävettää elää toisten kustannuksella????? Hiton roskasakki, tehän tässä olette kuin kodittomat villikoirat.HÄVETKÄÄÄÄ.

  1. Minusta tämä(kin) homma haisee…valtiovalta yrittää antaa kuvaa että ”homma hallinnassa” vaikka totuus on jotain ihan muuta -syksyllä 2015 näitä tuli maahan TUNNISSA enemmän kuin niitä saadaan yhdellä koneella poistettua, kyseessä on lähinnä kosmeettinen toimenpide.

   Vasta kun sadas lento nousee ilmaan voidaan sanoa että jotain on saatu aikaiseksi…Silloinkin poistoja on max 500 kpl eli yhden ainokaisen PÄIVÄN maahantunkeutujien määrä niiltä kaikkein hulluimmilta ajoilta.

   Se on pojjaat kuulkaas tämä sota vasta aluillaan -veikkaan että meininki muuttuu vielä varsinpaljon villimmäksi jokaisella rintamalinjalla…

   1. Toivottavasti päättäjät laittavat laskun huolenpidosta ja matkakuluista mukaan. Vastaanottaja maksakoon vaikka raakaöljyllä.

 10. Shame on Finland… Minä niin häpeän… Ja nyt se meni ohi. Hei hei lusmuilijat, toivotaan että saatte seuraa runsaslukuisesti hyvin pian 🙂

  1. Tähän videopätkään kiteytyy koko ”suvaitsevien” logiikka -tai tarkemmin sanottuna sen täydellinen puuttuminen.

   KYSYMYS KUULUU: Annammeko näiden selkeästi jälkeenjääneiden mielenterveyspotilaiden tuhota tätä maata? Miten tämä ryhmä eliminoidaan pois häiritsemästä normaalien ihmisten elämää? Onnistuuko se ilman väkivaltaa?

   -Loppu tälle hulluudelle jokatapauksessa on saatava ennenkuin tilanne menee täysin hallitsemattomaksi ( PK-seudulla ollaan jo raja ylitetty )

 11. Ja halpaa kuin saippua. Oliko se yksisittäisen lennon hinta osapuilleen 100 00 €? Kalevi Keinäs -vainaa kadehtisi

 12. ”Alaotsikon ”Islamilainen maahanmuutto on kulttuurijihadin väline” alla sivuilla 107-108 kirjoitin seuraavasti ja painotin sitä, että islamilaisilla moskeijoilla on uskontonsa mukaan huomattavasti laajempi ja erilaisempi käyttötarkoitus kuin esimerkiksi juutalaisten synagogilla ja kristittyjen kirkoilla:

  ”Siirtokuntahenkinen islamilainen maahanmuutto on Muslimiveljeskunnan mukaan keskeinen kulttuurijihadin käymisen väline. Näin on sekä USA:ssa että Euroopassa. On erikoista, että viranomaiset eivät kuitenkaan näytä täysin ymmärtävän, mitä Muslimiveljeskunnan näennäisesti maltillisen länsimaisen ulkokuoren alla on ja miten Muslimiveljeskunnan strategia liittyy myös maahanmuuttoon. Perustellun näkemyksen islamin ja siirtokuntahenkisen maahanmuuton suhteesta tarjoavat Sam Salomon ja E. Al Maqdisi kirjassaan Modern Day Trojan Horse: Al-Hirja, the Islamic Doctrine of Immigration. Accepting Freedom or Imposing Islam? (Advancing Native Missions 2009) ja Geert Wilders teoksessaan Marked for Death: Islam’s War Against the West and Me (Regnery 2012).”

  ”Oleellista on ymmärtää myös se, että moskeijoilla on islamin ja etenkin islamismin näkökulmasta paljon laajempi tehtävä kuin kirkoilla kristinuskossa ja synagogilla juutalaisuudessa. Muslimiveljeskunta katsoo, kuten Guandolo kirjassaan ottaa esiin, että moskeijoilla – ja varsinkin länteen jatkuvasti lisääntyen rakennettavilla islamilaisilla keskuksilla kuten Münchenin megamoskeijalla – tulee olla, varsinkin siirtokuntatilanteissa, se sama rooli mikä niillä oli Muhammadin aikana.”

  ”Muhammad käytti moskeijoita yhteisön kokoontumistilana, huoltopisteenä, jihadistien tukikohtana ja koulutuskeskuksena, islamin opettamistilana, asevarikkona, sotilaallisena tukikohtana ja päämajana sekä rukoushuoneena. Moskeija ei mitenkään pelkistetysti vertaudu kristillisen seurakunnan jumalanpalvelustilaan. Sam Solomonin The Mosque Exposed (Advancing Native Missions 2007) on valaisevaa luettavaa.”

  Muslimiveljeskunta ja muut salafistiset islamistit ymmärtävät länsimaihin rakennettavien moskeijoiden, suurmoskeijoiden ja islamilaisten kulttuurikeskusten olemuksen ja käytännön tehtävät edelleen samalla tavalla kuin Muhammad klassisen islamin perimätiedon mukaan ymmärsi.

  Tämä perustosiasia on syytä pitää mielessä juuri nyt kun Helsinkiin ollaan suunnittelemassa suurmoskeijan rakentamista. Ja juuri tämän perustosiasian nojalla on varsin selvää, että Helsinkiin ei pidä rakentaa suurmoskeijaa.”

  http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/977/helsinkiin_ei_pida_rakentaa_suurmoskeijaa

  1. En yhtään ihmettelisi. Kohta asema aukiolla pitävät uuden peli vai oliko se pilipoikki meillä on unelma tilaisuuden, jossa mukana Tavja Havonen, Erkki risuparta Tuomioja ja kaiken kukkuraksi sykoloki nykyinen vara kaupunginjohtaja tyhjä pää Sauri . Puheen pitää suurmoskeija hanketta kovasti eteenpäin vievä, Helsingin kaupungin tuleva kommunistijohtajatar Sinnemäki. Käykää äänestämässä kuntavaaleissa, vain oikein äänestämällä estätte punavihreiden unelman etenemisen.

 13. Vähän eksyksissä suvakki.Hullu mikä hullu.Ei sinänsä varallinen,mutta hyödytön suomelle.

 14. Nuo kaikki kiimaiset rumat akat pitää lähettää roskasakin mukaan Aghanistaniin ja minne vaan noita lennätetään. Sehän on jo tiedossa että paras apu on apu lähtömaassa, joten sinne vaan suvakkitädit ja sedät auttamaan paikan päälle omilla rahoillaan. Hävetkää. te leikitte meidän muitten rahoilla ja turvallisuudella. Jo YKSI maahantunkeutuva valehtelija, mukaanlukien tulevaisuudessa siittämät lapsensa/ikuiset sossuelätit, maksaa Suomelle seuraavat 50 vuotta MILJOONIA. Tämä fakta ei suvakin päähän mahdu. Niillä rahoilla saataisiin Suomi nousuun, nuorille töitä, omille köyhille ruokaa, vanhuksille arvokas loppuelämä, luonto pelastettua ja varmaan siinä sivussa muutama kymmenentuhatta Saimaannorppaakin. Mut ei, kun suvakkitäti pääsi mustan kullin makuun niin sitähän ei häneltä noin vain viedä! HÄVETKÄÄ ITSE saatanan idiootit.

 15. Shame on arabs, shame on muslims, shame on rapers, shame on lazy bastards, shame on refugees in Finland. You are pigs.

 16. ISLAM, ISLAM, ISLAM – siinä on Afganistanin ja monen muunkin muslimimaan suurin ongelma!

  Rikkaat ja sotaa käymättömät Persianlahden maatkin ovat väkivaltaisia ja surkeita paikkoja monille – ja rikkaatkin musliminaiset ovat usein kuin häkissä ja vankina…
  – mutta itsepä valitsevat islaminsa.

 17. No siinä mielessä kyllä ovat oikiassa että syytä vähän hävetä olis kun mokoma lössi täällä loisii ja osa kängistä niitä vielä hyysää- Että siinä mielessä shame of finland.

 18. Kun muutama harva lähtee, siitä pidetään kauhea metakka. Samaan aikaan tulee paljon enemmän vapaasti, eikä kukaan ole enää pitämässä tästä metakkaa. Onko asia unohdettu?

  Koko pakolaisuus idea on romuttunut ja nykyään vain hyväksikäyttäjien juttu. Pakolaisuuden pitäisi rajoittua siihen alueeseen, mistä he menevät pakolaisiksi. Afrikkalaiset olkoon Afrikassa pakolaisia, aasialaiset Aasiassa ja eurooppalaiset Euroopassa.

 19. Otsikko oli siinä mielessä oikeassa, että häpeä Suvakkisuomalainen. Kukaan omilla aivoillaan ajatteleva yksilö ei halua näitä rikollisia Suomeen, ei edes Ruotsiin, missä ollaan jo aika syvällä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.