Mainokset

Video Metsälän säilöönottoyksiköstä-Pastori Toiviainen yrittää estää maastapoistamista

Kaksi lyhyttä videota, jotka on kuvatttu tänää iltapäivällä Metsälän säilöönottoyksikön pihalla Helsingissä. Poliisi on kuljettamassa laittomia muslimeja pois maasta ja Oulunkylän pastori Marjaana Toiviainen osoittaa mieltään maastapoistamisesn johdosta. Toiviainen yrittää pitää laittomat muslimit loppuun asti suomalaisten veronmaksajien elätettävänä.

 

 

Mainokset

52 Comments on Video Metsälän säilöönottoyksiköstä-Pastori Toiviainen yrittää estää maastapoistamista

 1. Nimetön // 03/04/2017 21:09 // Vastaus

  Voi helvetti mikä punapappi. Minkähän takia haluaa tehdä itsensä naurettavaksi. Siis varsinaiseksi pelleksi. Ottaisivat kirkolliskokouksessa nyt tuollaisen käytöksen käsittelyyn.

  Liked by 1 henkilö

  • Nimetön // 04/04/2017 11:00 // Vastaus

   papitar on oikeesti sairas päästään,mielentilatutkimuksiin pitäisi viedä

   Liked by 1 henkilö

  • Olisiko kyseessä väärä profeetta, joita Raamattu varoittaa lopunaikana ilmestyvän seurakuntiin. Hän haluaa ilmeisesti olla hyvä ja lähimmäistään rakastava ihminen. Mutta sumuverho silmillään tuo pappi ei huomaa sitä, että saattaa koko kansan vaaraan sallimalla laittomasti maahan tulleiden vihollisten oleskella maassamme. Raamatussa ei tietääkseni kielletä puolustautumasta vihollista vastaa. Minulle lähimmäinen on lähelläni asuva, samaan kulttuuriin kuuluva ihminen, ei maailman ääriltä tänne tunkeutunut vääräuskoinen muslimi, jolla on aivan erilainen kasvatus ja uskonto, kuin meillä täällä pohjoismaissa. Yksikään oikeasti turvaa tullut ihminen ei ala raiskaamaan vastaanottavan maan naisia, kuten nämä miehet ovat tehneet. Miten ihmeessä tämä pappi voi taistella näiden raiskaajien ja vihollisten tänne jäännin
   puolesta, aiheuttaen teollaan vastakkainasettelua ja sekasortoa maassamme.

   Tykkää

 2. Delfiini // 03/04/2017 21:09 // Vastaus

  Normaali työssäkäyvä ihminen yrittää tätäkin näkyä ymmärtää tai etsiä edes jotain vastauksia. Mutta ilmeisesti kyseessä tosiaan on sairaus, uskonto tjms. kun vaan lasittuneet silmät tuijottavat läppäriä.

  Tykkää

 3. KalleK // 03/04/2017 21:36 // Vastaus

  Voi voi, pastorin lemmikkiä ollaan viemässä pois, lemmikkiä joka kymmenien turvallisten maiden läpi on tullut sanomaan ” antakaa mulle mun rahat ja asunto”.

  Tykkää

 4. KalleK // 03/04/2017 21:39 // Vastaus

  Änkeeää vielä väkisin auton tielle ja sanoo kuvatkaa kuvatkaa.

  Tykkää

 5. Ei noita kiinnosta ittensä nolaaminen mutta mua kyl hävettää olla suomalainen ku tollasii urpoja on liikkeellä.

  Tykkää

 6. Nimetön // 03/04/2017 21:40 // Vastaus

  Olisi aika jo laittaa valitusta tästä Toiviaisen toiminnasta. Jo papin ammattietiikassa sanotaan mm. ” Osallistuessaan yhteiskunnalliseen toimintaan pappi ei käytä hyväkseen virka-asemaansa tai viran tunnuksia henkilökohtaisen tai edustamansa ryhmän edun saavuttamiseksi”. Tälläkin videolla näkyy viran tunnukset. Nyt vain joukolla tekemään kantelua/valitusta. Miten piispat ylipäätään voivat hyväksyä näin noloa toimintaa. Toivottavasti kirkosta eroamiset lisääntyy siinä määrin, että nämä papit erotetaan mahdollisimman pian.

  Tykkää

  • Bähähääää // 03/04/2017 22:59 // Vastaus

   Ei suomalaiset mitään tee. Ne on lampaita. Ne vaan määkii. Tässäkin tapauksessa ihmiset maksavat kiltisti luterilaiselle seurakunnalle veronsa ja ottavat vastaan kaiken mikä sieltä tulee. Ja ihan ilman rasvaa.

   Tykkää

   • Nimetön // 03/04/2017 23:29 // Vastaus

    Uskoisin, että jokaisesta suomalaisesta löytyy tarvittaessa se ”leijonakin”. Nyt viimeistään pitää laittaa piste tällaisten pappien toiminnalle. Kirkollisveroa voi halutessaan maksaa, mutta pappikin on virkamies, jonka tulee noudattaa sääntöjä. Viralta laitettu pappi on entinen pappi ja se antaa muille vastaavan viestin; käyttäydy, kuten toimessasi pitää tai olet seuraava.

    Tykkää

  • kiitos palautteestanne // 04/04/2017 15:34 // Vastaus

   http://www.helsinginseurakunnat.fi/seurakunnat/oulunkyla/palaute.html

   Sieltä vain palautetta antamaan oulunkylän seurakunnalle.Sivustolta löytyy myös hieman henkilökohtaisemmatkin palautekanavat noille jos kiinnostaa…

   Tykkää

 7. Nimetön // 03/04/2017 21:46 // Vastaus

  Vrikavallan vastustamisesta asemalle ja sakkoo

  Tykkää

 8. Kuuluuko joku oikeasti vielä kirkkoon. Tuo on nykykirkkoa, muslimipedareiden koiria.

  Tykkää

 9. Oikeus ja kohtuus // 03/04/2017 22:03 // Vastaus

  Tykkää

 10. Toivottavasti mahdollisimman moni kirkollisveroja vielä maksava näkee nämä videot, että ymmärtävät erota kirkosta. Tämä punapäähän on aivan sekaisin. Hävettävää käytöstä!

  Tykkää

 11. Eroakirkosta.fi

  Tykkää

 12. Vitsi mikä tättähäärä - aiheuttaa myös vahinkoa... // 03/04/2017 22:26 // Vastaus

  Punapääpappi Marjaana Toiviainen: kuvatkaa, ota video, ota video, ota videoo, ota koko ajan videoo – ne ajaa mun päälleni, ne ajaa mun yli, Suomen poliisi ajaa mun päälleni…

  Järkyttävä tapaus tuo pappi – propagandisti ja mikä valehtelija tuon päälleajonkin suhteen!

  Suurin osa nimenomaan näistä afgaaniperheistä tuli Venäjän kautta – olivat lentäneet Kabulista jonnekin Venäjälle, jopa Moskovaankin tai sitten naapurimaihin – mutta olivat ainakin ulkonäönkin perusteella maansa paremmin toimeentulevaa luokkaa; hiukan Nasima Razmyarin perheen oloisia elintasoltaan…
  – ja kun kerran Eurooppa veti, niin kokeilivat sitten onneaan…
  Suomen pitäisi vaan laittaa rajat kiinni, niin säästytään tuollaisiltakin – sillä ei toki ole mukavaa kenellekään tuollainenkaan…

  Ja jos tuolla on jotain lapsiakin kyydissä, niin ajatteleeko tuo suvakkipappi heitä – sillä tuollainen demonstraatio on taatusti pelottavaakin heistä…
  – Afganistankin on kuitenkin tuttu paikka afganistanilaisille lapsille…

  Marjaana tekee oikeille pakolaisillekin enemmän hallaa – sillä tuollainen itsekorostus ja sirkus vie kaiken uskottavuuden…
  – noiden suvakkien pitäisi nyt luoda jotain yhteydenpito-, seuranta- ja avustusjärjestelmiä niille palautettaville, jotka ovat sitten hiukan heikommassa asemassa; se olisi parempaa ja toimivampaa apua!
  – auttaisivat siis vapaaehtoisesti paikan päällä, ainakin jonkin aikaa…

  Lisäksi Marjaanan ja kumppanien pitää painostaa Suomen hallitusta sekä EU:ta pikemminkin kovistelemaan Afganistania niin, että puuttuvat etnisiin riitoihinkin – tai muuten apua ei tule…

  Tykkää

  • Huijaavat suvakit.. // 04/04/2017 17:47 // Vastaus

   Ja nyt on paljastunut, ettei mukana ollutkaan yhtään lasta, eikä raskaana olevaa!

   Tykkää

  • Uskossa // 04/04/2017 18:24 // Vastaus

   Ota pappi hyvä kotiisi koko porukka ja huolehdi heistä. Olet noin yli-innokas hyysäämään näitä islamilaisia. Toivottavasti evlut kirkko puuttuu asiaan. Meillä on oma Jumala eikä olla islamisteja.

   Tykkää

 13. Suomi Finland // 03/04/2017 22:31 // Vastaus

  Hyi helvetti. Taas se tänään nähtiin, mitä tapahtuu, kun radikaalit islamistit saavat liikkua vapaina normaalien ihmisten seassa.

  Liberaali maailmanjärjestys on itselleen vaarallinen. Toisaalta ei se eliittiä liikuta, kun tavallisia ihmisiä räjäytellään ja/tai muussataan autolla.

  Pois vaan kaikki, joille ei ole oikeutta turvapaikkaan.

  Tykkää

 14. Nimetön // 03/04/2017 22:32 // Vastaus

  Nolo tuo pastoritar. Pitäiskö sen katsella Suomesta ihan suomalaista miestä, niin ei tarvitsisi itkeä lomaromanssin perään. Opettelisi sen perustuslain. Se voisi olla fiksumpaa tekemistä. Ei laittomilla matuilla pitäisi olla Suomessa mitään ”perustuslaillisia” oikeuksia, vaikka perustuslaki velvoittaakin suomalaisia, ettei matuja kohdella kaltoin jne.

  Tykkää

 15. Iso pyörä heittää... // 03/04/2017 22:36 // Vastaus
 16. Hyvä alku. Taitaa pastori olla huumeissa.

  Tykkää

 17. Ei muuten minun lapseni lapsella ole noin hienoja vaatteita ja rattaita kuin tuolla neekernaisella on. Maksavat nuoripari kumpikin veroja.

  Tykkää

 18. Eikö muka poliisi voi ottaa säilöön tuota horoa? Ei paljon tepali maata tavottaisi, jos tavallinen sälli yrittäisi poliisiauton kulkemista estää.

  Tykkää

 19. Hesari muuten kirjoitti, että tuolla oli kymmeniä ihmisiä. Taisi olla 3½. (½ on tuo äijän käppänä 2. videolla)

  Tykkää

 20. Melkoinen väite… :

  ”Matulla “murhapolton” jälkeen kädet rennosti taskuissa – seuraavana päivänä kääreissä!”

  http://mvlehti.net/2017/04/03/matulla-murhapolton-jalkeen-kadet-rennosti-taskuissa-seuraavana-paivana-kaareissa/

  Tykkää

 21. pienet onnen hetket // 03/04/2017 22:56 // Vastaus

  To punapäähän on pahempi kuin sekopäinen naaras kiimoissaan. Se on ihan sekaisin. Se tarvitsee ammattiapua ja äkkiä. Sen maailmankuva on täysin seonnut.

  Vaikka se laittaa ison perseensä ja leveän lavettinsa eteen, poliisi tekee virkatehtävänsä. On muuten mielenkiintoista miten valkoisella (punaisella) naisella voi olla neekerin perse.

  Tykkää

 22. Mikäli tuon Marjaana ”Belsebub” Toiviaisen temppuja yrittäisi ymmärtää, pitäisi olla vahvassa psyykelääkkeiden tai pähteiden, tai molempien, vaikutuksen alaisena. Mitään järjellistä logiikkaa ei yksinkertaisesti ole olemassa.

  Kyseinen henkilö on virkaansa hoitamassa, siis työtehtävissä.
  Hänellä on virjansa mukaiset tunnusmerkit esillä, ja niiden suomin oikeuksin toimii.
  Mikäli oikein muistan, kirkon tehtäviin ei kuulu virkamiesten työtehtävien estäminen, eikä edes niiden haittaaminen.
  Virkamiehen estämisestä voi saada (ja kuuluu saada) sanktio sakon tai vapauden menettämisen muodossa, koska tässä tapauksessa estämisyritys on tietoista ja toistuu pyynnöistä huolimatta (ei tottele virkamiehen ohjeistusta).
  Hän tekee siis tietoisen rikoksen, työnantajansa maksamalla työajalla, kirkon edustajana.

  Mikä voisi olla hänen henkilökohtainen agendansa ?
  Saada seuraava askel urallaan ja pyrkiä kansanedustajaksi ns.suvakeilta saamiltaan äänillä.
  Mediajulkisuus tuo luonnollisesti suuren äänisaaliin, hänhän on ns.pikkujulkkis ja roolinsa vanki.

  Onko kirkko Belsebub-Toiviaiselle vain ponnahduslauta julkisuuteen ja julkisuuden mukanaan tuomiin hyötyihin, kohtalaisen raadollista ja laskelmoivaa käytöstä, sanoisin.
  Miksi kirkko ei reagoi tähän rikolliseen henkilöön, joka käyttää oman edun tavoitteluun kirkon mandaattia ?

  Tykkää

 23. Talvisodanhenki // 03/04/2017 23:05 // Vastaus

  eroakirkosta.fi

  JA TEE SE VÄLITTÖMÄSTI!

  Tykkää

 24. Marjaanalla ei pimppi syki suomalaisten auttamiseen.
  Ilmeisesti muslimit on ”lyöneet pökköä pesään” kunnolla kun typy on noin myyty!

  Tykkää

 25. MT = MT // 03/04/2017 23:32 // Vastaus

  Aito MT- potilas. Tyypillinen hysteerinen narsisti joka rakastaa huomiota ja haluaa aina olla kaiken keskipisteenä.

  Tykkää

  • Narsismi paistaa läpi... // 03/04/2017 23:57 // Vastaus

   Juu narsismi, joka ilmenee päivänselvänä manipulointina, näyttelemisenä ja jopa valehteluna – ajaa jo kaiken ns. auttamiskuorenkin yli…

   Tuo Marjaana näyttää nimenomaan nauttivan siitä, että suvakit ja matut palvovat häntä itseään jonain pyhimyksenä tai enkelinä…
   – ja se vaikuttaa olevan näiden demonstraatioidenkin päämotiivi…

   Tykkää

 26. Veikko P. // 04/04/2017 00:15 // Vastaus

  Kyllä olis joskus kiva nähdä suomalainen pappi huutamassa ja kiljumassa leipäjonossa seisovien ihmisten puolesta!

  Tykkää

  • Oma kansa heitteillä // 04/04/2017 01:52 // Vastaus

   Suomessa on ihan järkyttävän paljon kantasuomalaisia syrjäytyneitä – ja todellakin oman maan kansalaisten asioita pitäisi hoitaa enemmän!

   Moni suvakki ei koskisi pitkällä tikullakaan johonkin kotimaiseen pulsuun tai muuhunkaan ongelmaiseen – sen sijaan moni sliipattu elintasopakolainen taas saa apua ylitsepursuavankin paljon…

   Tykkää

 27. Muinaispapit sanoivat:”Maasta sinä olet tullut, maaksi jälleen muuttuva”. Nykyversio:”Maasta sinä olet tullut, etkä lähde täältä kulumallakaan pois”.

  Tykkää

 28. orbanisti // 04/04/2017 01:13 // Vastaus

  ”Perustuslaki! Mulla on valtakirja kädessä!” Tuon jälkeen piti lopettaa katselu etten kuolisi myötähäpeään.

  Tykkää

 29. Toivottavasti oppivat jotain... // 04/04/2017 01:44 // Vastaus

  Joku oli Hommalle postannut jonkun Kabul -videon – ja kyllä sielläkin näyttää nyt jotain kehitystä tapahtuvan, vaikka onkin esim. Irakia köyhempi ja runnellumpi maa… :

  Toivoa sopii, että kun nuo afgaanit näkivät Suomen ja muitakin länsimaita – niin saivat jotain vinkkiä kulttuurien ja etenkin uskontojen eroista…

  Tykkää

 30. Pastori samaan koneeseen rikastuttamaan Afganistania….

  Tykkää

 31. Esirukoukset // 04/04/2017 01:47 // Vastaus

  Marjaana Toiviaisen – pappi kun on – pitäisi nyt vaan rukoilla ystäviensä kanssa noiden afgaanien puolesta – Jumala kyllä hoitaa homman paremmin kuin hän itse!

  Tykkää

 32. Nuohan pääsivät turvaan! // 04/04/2017 03:27 // Vastaus

  Suvakit itkevät nyt etenkin afgaanityttöjen ja -naisten puolesta – mutta silti samat suvakit sanovat aina, että suomalaiset naiset kokevat maailman eniten väkivaltaa ja että suomalaiset kuin myös ylipäätään kaikki valkoiset miehet ovat ns. pahimpia kaikessa; väkivallassa, raiskauksissa jne.
  – ihan hiljan YLE:n radio-ohjelmassa Özberkan ja Mahadura kauhistelivat suomalaisiin naisiin kohdistuvaa väkivaltaa suomalaisten miesten taholta – ja joku somalivieraskin siellä väitti, ettei somalien parissa esiinny lainkaan esim. perheväkivaltaa…

  Joten eikö se loogisesti mene niin, että afgaaninaisethan pikemminkin pääsivät pois väkivaltaisesta Suomesta rauhanuskonto islamin maahan?!
  – Muhammed oli maailman ensimmäinen feministi jne.

  Suomihan on myös aivan hirveän rasistinen helvetti mamuille ja etenkin ns. ruskeille, rodullistetuille ihmisille – joten suvakkien pitäisi pikemminkin iloita, että oli väärä hälytys turvan tarpeessa ja kielteinen tuli…

  Tykkää

 33. Rapejr // 04/04/2017 09:21 // Vastaus

  Seurantaan tuo täys hullu pappi,tuohan tekee terroriteon hetkellä millä hyvänsä.

  Tykkää

 34. flycharlles // 04/04/2017 11:14 // Vastaus

  Aivo pestetty pappi ja muita kuin laitaa hänelle mukaan Lähi Itä.

  Tykkää

 35. Nimetön // 04/04/2017 15:33 // Vastaus

  Samaan kyytiin mamujen kaa,

  Tykkää

 36. Uskova // 04/04/2017 19:18 // Vastaus

  Eikös Suomessa viranomaisten vastustaminen heidän työssään ole enää rangaistava teko? Pidätys olisi ollut se oikea toimi poliisilta.

  Tykkää

 37. Jussi Gaumoff // 05/04/2017 08:52 // Vastaus

  Olen aina pitänyt pastori Toiviaisesta mutta nyt hänelle olisi parasta mennä lepäämään.

  Tykkää

 38. Hoitoon tuollainen vasemmistolainen leipäpappi kuuluu. Hänen kaltaisten pappien vuoksi erosin pari viikkoa sitten 67 vuotta kestäneestä evankelisluterilaisen seurakunnan jäsenyydestä . En halunnut enää maksaa tuolle luopiokirkolle senttiäkään veroja, joita ne käyttivät laittomasti maassa olevien ihmisten hyysäämiseen ja osoittivat näin rikollisen toimintansa. He asettavat myös homoseksuaalien elämän vaaraan, sallimalla homoja vihaavasta kulttuurista tulevien ihmisten tulla maahamme aiheuttamaan turvattomuutta seksuaalivähemmistöissä. Miten kaksinaamaista porukkaa vihervasurit ovat. Ajavat kiihkeästi homojen oikeuksia ja tasaarvoista avioliittolakia, ja nyt syli avoinna haluavat islamilaistaa maamme islamilaisilla, jotka vihaavat homoja, ateisteja, vääräuskoisia. Toivottavasti edellä mainitsemani ryhmät eivät anna vihervasuridemareille ääntää, jos eivät halua tuon hulluuden jatkuva näiden puolueiden toimesta. Käyttäkää järkeä vaaliuurnilla ja jakakaa tietoa ihmisille, jotka kulkevat vielä silmät ummessa.

  Tykkää

 39. Kumma hinku Suomeen, vaikka voisivat mennä vaikkapa Espanjaan, jossa ilmastokin on otollisempi. Siellä ei edes kuulemma ole rasismia, kuten muissakaan Etelä-Euroopan maissa. Suomalaisten naisten kanssa tekisivät sitten paljon lapsia, joita ei espanjalaisista eroittaisi. Nämä lapsoset sitten naisivat aikanaan espanjattaria. Näin ne rodut sekoittuvat ja maailma kansainvälistyy. Onhan toki olemassa muitakin maita, kuten rauhallinen Iran.

  Tykkää

 40. Nimetön // 05/04/2017 16:33 // Vastaus

  RHC Anjuska Marianne kirjoittaa hienosta unelmastaan:
  ”Unelmani on Marjaana Toiviainen Instituutti: Kunnan tai valtion tyhjillään oleva rakennus pääkaupunkiseudulla herää uuteen kukoistukseen, kun turvapaikanhakijat perustavat täyden palvelun keskuksen. Keskuksessa on majoituspalveluita, lounasravintola, elintarvikekauppa, vapaa-ajanviettotila ja puutarha. Lisäksi keskuksessa on toimitiloja yrityksille, joiden toiminnan perusajatus on hyvinvoinnin lisääminen. Kaikki keskuksen toiminnot tilojen muokkaamisesta, ylläpidosta ja vartioinnista itse yritystoimintaan työllistävät turvapaikanhakijoita”.
  Anjuskalle joku vastasi että Kellokosken sairaala hyvä paikka koska siellä totuttu puollustamaan Kellokosken prinsessaakin. Niinpä prinsessapa hyvinkin ja Kellokoski, lienee oikea paikka ko. Instituutille sen verran on homma karannut käsistä ja lakeijoitakin riittää kuten maanantain joukkohurmoksesta voi päätellä.
  Mitäpä olette mieltä ajatuksesta,

  Tykkää

1 Trackback / Pingback

 1. Kirkon kahdet kasvot | Tuula Malin | Blogit | Iltalehti.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: