Ruotsi jakaa sotapakolaisille seksioppaita-vähemmistöt huomioitu

13

Oppaissa kerrotaan miten sotapakolainen voi harrastaa miellyttävää seksiä, mm. kun dildoa työnnetään aunukseen voi käyttää liukuvoidetta. Lisäksi sotapakolaisia opastetaan turvaseksiin kondomin muodossa ja annettaan kaikenlaisia kivoja vihjeitä aikuisten leikkeihin.

Ohessa kuvituskuvia RFSL:n oppaasta, jonka voi ladata täältä lukuun ja suomalaisille sotapakolaisille vaikkapa Helsingin aseman lakkotelttaan jaettavaksi illan lukuhetkiin.

Mikä on sinun suosikkikuvasi?

Haluaisitko sinä, että sotapakolainen työntäisi dildoa aunukseesi ruotsalaisten opastamana?

Advertisements

44 thoughts on “Ruotsi jakaa sotapakolaisille seksioppaita-vähemmistöt huomioitu

 1. Uskomatonta. Ruotsi on rappiolla. Sairas julkaisu ja tarkoitettu matuille.

  ”This brochure is a guide for you who are newly arrived in Sweden and identify as lesbian, gay, bisexual, trans or queer (lgbtq).”

 2. Oppaassa lukee vielä (pisteenä iin päällä) ”WELCOME” viimeisenä sanana.

  1. Tuo on oikeasti tehty. Ei mitään pilaa. Ovat ihan tosissaan. Lähde rfsl.se

   Sairas maa. Jos ovat musut mielisairaita, niin sitä ovat myös svedut.

   1. Joo, toisaalta kun aattelee niin eihän tämä homohurreilta mitään kovinkaan odottamatonta ollut…

  2. Ei suomessa olla yhtään parempia tässä asiassa, oppaita jaeltu täälläkin ja keksitty suomalaisnaisten turvaksi käsimerkki, mikä ison Arskan leffoissakin on nähty,,, talk to the hand 😈

 3. Monet vastaavat ennukset mennyt juuri niin kuin ”piti”, lukuunottamatta SuperTrumppia ja Brexitiä***** Tätä planeettaa hallitsee pienen pieni joukko sairaalloisen ahneita sekä tomppeleita, tai ei kiinnosta pätkääkään porukka. Hallitukset ovat vain nukkehallituksia ja naurettavaa teatteria. Kaikki poliitikot ovat ymmärtäneet miten kusessa olemme, eivätkä monet jaksa edes esittää enään.

  ;iettikääpä että Demokraattien joku johtaja tai keulahahmo sanoi 2-viikkoa sitten että UskoVenäjä hyökkäsi Koreaan! Täysin uskomattoman tietämätön mistään, sanoi myös että vähentää välejä valkoiseen taloon, koska ei pidä Bushin politiikasta. Mikä Bush, Obama oli 8.v vallassa ja nyt Trump. MIETTIKÄÄ mikä lahjottu tomppeliporukka meitä johtaa, ja 0vat viel keksinyt sen että jos kritisoi heidän politiikkaa, niin se on vihaputta. Pelosi taisi olla nimi.

  ”Oppaissa kerrotaan miten sotapakolainen voi harrastaa miellyttävää seksiä, mm. kun dildoa työnnetään aunukseen voi käyttää liukuvoidetta. Lisäksi sotapakolaisia opastetaan turvaseksiin kondomin muodossa. Lisäksi annettaan kaikenlaisia”

  ****Uskokaa tai älkää niin kohtapuoliin alkaa Ruotsissa saada lisätukia kun sekoittaa rodut. Musta nainen ja valkoinen mies. Heidän mulattilapsillaan ei ole mitään lojaalia millekkään maalle. Näin

  1. Sitä tässä isossa mitassa juurikin haetaan! Sanonko ketkä tämän kaiken taustaPIRUINA hääräävät? No, en sano! 😑 (alkaa JIILLÄ)😈

 4. Voi jumalan pyssyt!!! En uskoisi, ellen itse näkisi 😀

  Unohtakaa ruotsinristeilyt ja rasvareissut :). Tuolla maalla ei ole…. hups, on tulevaisuus – ja se on aivan helevetin huono.

  Paavo: Ratkaisusi oli OIKEA!

 5. Eiköhän tuossa olisi muutaman kunniamurhan paikka RFSL jengiä kohtaan. Tuossahan ovat hassusti piirtäneet muslimeja homoilemassa ja irstailemassa. Ei puutu kuvista kuin kakansyönti, pissanjuonti, lapset ja eläimet. Noita pitäisi jakaa joka VOKissa: ”Tätä me teiltä odotamme!”

 6. Entinen suurvalta Ruotsi on vajonnut näin alas. Mitähän aiemmat polvet tuumaisivat rappiosta…. Tämänkö takia Carolus Rex taisteli?

 7. Pikkulastenkin päitä ryhdytään sekoittamaan jollain transupropagandalla... sanoo:

  Seta, Sexpo ja koko sukupuolineutraali- ja pervo-homosaatioprojekti on johtanut siihen – että samanlaista propagandaa jaetaan jo Suomenkin päiväkodeissa ja kouluissa…
  – Naisasialiitto unionikin on tuottanut jotain sairasta sukupuolineutraalia materiaalia päiväkodeille, joissa poikia kehotetaan pukeutumaan hameeseen yms.

  ”Pitääkö ekaluokkalaisen kanssa pohtia homosuhteita?”

  ”Koti ja koulu ovat useimmille lapsille elämän kaksi tärkeintä paikkaa. Jotta niiden välinen luottamus ja yhteistyö säilyvät, on koulun kunnioitettava vanhempien ihmisoikeussopimuksiin perustuvaa arvokasvatusoikeutta.

  Vanhempien arvokasvatusoikeus koskee myös sukupuoli- ja seksuaalikasvatusta, vaikka sateenkaariliike toista vaatii. Sunnuntaina käytävissä kuntavaaleissa valitaan päättäjät, jotka vartioivat tätä tärkeää asiaa seuraavan neljän vuoden ajan.

  Seta ry:n tuoreen opettajanoppaan mukaan sateenkaari-ideologia on integroitava jokaiseen oppiaineeseen, jopa päivittäin. Jo ykkösluokkalaisten kanssa olisi tarpeen käsitellä ”samaa sukupuolta olevien rakkaus tai seurustelusuhteiden näkymättömyyttä” lastenkirjoissa.”

  Pk-seudulla on hivuttauduttu vielä pidemmälle. Noin vuosi sitten Vantaan Tikkurilassa, ja aiemmin Espoossa, startattiin sateenkaarevat illat – normaaleista ikärajoista poiketen 13-25 –vuotiaille samanaikaisesti (Espoossa 13-29 -vuotiaille). En ole vakuuttunut tilanteen turvallisuudesta, jos 13-vuotias lapsi käsittelee seksuaalisuuttaan itseään tuplasti vanhemman aikuisen kanssa.

  Tarvitsemme aktiivisia kuntapäättäjiä. Kokemus on nimittäin osoittanut, että sateenkaariaatetta halutaan edistää, paitsi vanhempien, myös päättäjien selän takana.

  Vastikään luin Vantaan Sanomista kirjastokorttiuudistuksesta. Minä voin nyt mennä hakemaan kirjastosta kortin, joka ilmoittaa sukupuolekseni ”nainen” tai ”muu” – täysin välittämättä juridisesta sukupuolestani tai siitä että esimerkiksi väestörekisterissä sukupuolia mainitaan vain kaksi.”

  http://mikaniikko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/234976-pitaako-ekaluokkalaisen-kanssa-pohtia-homosuhteita

  1. Kun lapsi tulee päiväkodista ja kertoo että hän oppi kirjoittamaan ”isis tykkää sinusta”, on parasta varmistaa ettei opinantaja ole päiväkodin henkilökuntaan lisätty koraanikoulun opettaja afganistanista tai laajennettua seksuaalisuutta opettanut sdp:läinen multikultisti…

 8. Noi kuvat pitäisi värittää uudestaan niin että ”sotapakolaiset” harrastaa seksiä keskenään. Ihojen värt ja hiusten käkkärät pitää photosopata.

  Kuka tekisi”sotapakolaisten kesken seksiä”opaskirjan?

 9. Hyi saatana! Ehkä muslimien tulo ei sittenkään ole niin paha – umpihullujahan nuo näyttävät muutenkin jo olevan.

 10. Kait se suosikkikuva noista on toi ”juna”, jossa kolme henkilöä on ”silleen”. Kas kun ruotsalaiset eivät kaikessa viisaudessaan tehneet vielä eläinseksiä varten opasta?

  1. Sitä odotellessa…vai lasketaanko eläinseksiksi jos toinen osapuoli on kehitysmaalainen? Minusta se täyttää kyseiset kriteerit. 😐

 11. Te kommentoijat olette kyllä sairaita. 😀 Jos homoseksuaalisuutta pidätte sairaana, niin palatkaa takasin 1900-luvulle ja kuolkaa pois.

   1. Onneksi jokainen ihminen saa olla oma itseänsä 🙂 Eli etpä tälle omasta mielestäsi ”kehityshäiriölle” voi mitään. Antaa jokaisen olla oma itsensä.

  1. No ketkäs näitä ”taideteoksia” on piirrelleet? Ei tuo kovin terveeltäkään vaikuta…

   1. Vaikka joku onkin noita tehnyt niin ei se tarkoita, että esim. kaikki homoseksuaalit noin ajattele. Todella typerää stereotypisointia tuollainen.

  2. Tai sitten sulta meni kuvien ja jutun huumori ohi.
   Eikö homppel osaa koskaan nauraa itselleen : D ?
   Älä ota niin vakavasti!
   Ja yleisöltä:
   Huutonaurua kuville! Lähipiiri vapautui spontaaniin nauruun, kun esittelin kuvia heille.
   Etenkin tuo karvainen tummanruskea matu sai aikaan ”ei-oo-totta”-pärskäyttelyä.

 12. Ruotsista on siis tullut sodoma ja gomorra. Ei uskoisi että tuollainen on totta. Jonkunlainen häveliäisyys pitäisi silti olla, kaikkea ei tarvitse aivan suoraan näyttää, vai onko maahantunkeutuneet niin yksinkertaisia, etteivät tiedä seksistä mitään ilman noinkin selkeitä kuvia. Ihme ettei julkaisussa ollut ihmisiä kuvattuina akteissa vaan pelkkiä piirroksia.
  Jos julkaisu on todellinen, niin kyllä ruotsissa tarvittaisiin atomipommi joka kylään ja kaupunkiin, että saa koko kansan kitkettyä pois.
  Sairasta kansaa, todellakin.

 13. Mihin liittyy ”juna”-kuva? Mikä asiasisältö, kun se on kuin irrallinen kuva kaikesta. Vaalea lihava nainenko siis nauttii, kun kaksi homia hässii häntä? Tosin toi keskimmäinen taitaa tunkea nyrkkiä naisen persiiseen. Halutaanko täll viitata, että joukkohässintä on ok ja vaikka vähän juokkoraiskaus siinä sivussa, että ruotsalaiset ovat kaiken sallivia?

  1. MitäRuotsi edellä niin Suomi seuraa aina perässä niin ainakin pahassa!¡!Hassujen ja viherpiipertäjien johdolla¡!¡!

 14. Ei ole ihme, että Ruotsissa matut ovat niin superholtittomia raiskaajia – kun tuollaista materiaalia kerran jaetaan…
  – toki johtuu myös kulttuuristaankin – ja islamista tietysti…

  Mutta kyllähän tuo antaa ihan sairasta kuvaa ruotsalaisesta seksuaalisuudestakin…
  – muutoinkin nykyään ihan sairaista ja pimeistä perversioista yritetään tehdä normaalia ja hyvää…

  Tautidiagnooseistakin poistetaan koko ajan aina vain sairaampia asioita – mutta se ei ole kenenkään etu…
  – osassa on selvästi kyse hoitoa tarvitsevista mielisairaspotilaista – eikä mistään seksuaalista mieltymyksistä…
  – ja esim. sarjamurhaajatkin ovat usein seksuaalisesti kieroutuneita, seksuaalisadisteja – jotka ovat alkaneet lievemmistä teoista ja edenneet lopulta aivan hirvittäviin tekoihin…

  Monien ihmisten pää ja koko elämä hajoaa seksuaaliseenkin holtittomuuteen…
  – ja kun holtittomuus lisääntyy, niin mikään ei enää edes tunnu yhtään miltään, kaikki vain laimenee koko ajan…

 15. Kai noille opetetaan myös, mikä on paras paikka junassa. Toisena tietysti. Sä vedät perseeseen, sua vedetään perseeseen ja sit saa viel runkataki (etummaista). Parhaat paikat viedään pian.

  Toivottavasti matu pyytää lupaa, ennen dildon asentamista vekottimeen. Voi äkkiä unohtua. Kumpa edes luikkaria käyttäisi, eikä paiskaa rutikuivaan kakkoseen juurta myöten saman tien.

  Onneksi käytän housuja, jolloin matu ei pääse tuikkaamaan yllättäen. En myöskään kakkaa pitkin katuja, se estää sen ikävän väärinkäsityksen, että olisin muka vastaanottavainen. Lähi-idässä varmaan laki kieltää homostelun sen takia, kun vahinkoja on käynyt mekkojen ja julkisen ulostamisen takia.

 16. 😂😂😂 illan naurut kiiiTOOOS. Anteeksi LGBT ihmiset. Tämän takia en teitä osaa ottaa oikein vakavasti.

 17. V…tu ydinpommi tonne pitäis ampua ja iso p…rkle sekopää kansa s…tna

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.